Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Moato, am refuzat constient sa deschid linkul tau, ca daca e cu gingäl belz, apai nu-mi mai iese din cap pana la Craciun wacko.gif

Buna dimineata si sa aveti un weekend linistit!

70456285_2198307200298486_7896789074436947968_n.jpg

Sarumana de cafea Lori, buna dimineata tuturor si o sambata minunata!!

Adriana in ce zona mergeti in Toscana? A fost o prietena de-a mea recent si m-a destsbilizat total cu pozele, acum imi vine sa plec, m-a luat nostalgia.

Moato, am refuzat constient sa deschid linkul tau, ca daca e cu gingäl belz, apai nu-mi mai iese din cap pana la Craciun

lasati gingalsii sa vina la mine!

pe mine m-a obsedat ieri, toata ziua infloresc gradinile/ceru-i ca oglinda...

ce sa mai zici, vineri, 13, luna plina :toothy9;

Io's setata pe >'' A veniitt ,appaa!!! acopera-mi inima cu cevaa....!!'' :sad3: ... :-* ..Aaa!! aia e cu a venit toamna,da' eu is' asa de fericita ca tocmai a inceput sa curga apa de nu aveti idee,mama si matusa Marlena inca nu au ,da' e pe vine' si la ele =)) ...Maine le fac hunilor pizza promisa ca azi am apucat sa mancam deja (resturile de ieri,nimic deosebit)...Intunericios azi la noi ,mare lucru sa nu ploua,trage patul a somn :toothy9;

nici nu am vazut gogosile unsure.gif bre geany la asa ceva se da avertizare inainte de a posta, ca la filme ... antentie mare urmeaza poze care va pot afecta emotional

oare noi avem reteta de gogosi pe forum?

la noi e inca vara, sunt 20 C, cer senin, mai perfect de atit nu se poate

nici nu am vazut gogosile unsure.gif bre geany la asa ceva se da avertizare inainte de a posta, ca la filme ... antentie mare urmeaza poze care va pot afecta emotional

oare noi avem reteta de gogosi pe forum?

la noi e inca vara, sunt 20 C, cer senin, mai perfect de atit nu se poate

Punct ochit!

Revansa:

70034919_2348685458702832_8698520388969168896_n.jpg

Si cu cramele, tot de acord sunt :toothy9;))

Draga Laponico f. apetisanta si prajiturica ta :love3:

Hi hi hi! eu nu am vrut sa afectez emotional pe nimeni,am pus de atatea ori (si de multe ori nici nu am pomenit ca le-am facut) la dulciuri gogoashele' mele incat chiar nu am mai considerat necesar sa le mai postez,dar azi eram asa de bucuroasa ca a venit apa ,incat m-am apucat in graba de ceva doar ca sa fie facut,ca eu le promisesem hunilor pizza de fapt,dar cum apucasem sa mancam,mi-am spus ca voi framanta maine pt. pizza azi sa fac totusi ceva ....Multora le-a venit apa abea seara si acum li s-a luat iara ,bietii oameni is disperati :sad3: eu inca am ,sper sa nu am si eu surprize,se dau asigurari ca nu a inervenit alta avarie ci e din cauza consumului mare :sad3:

Dar sa facem putin haz de necaz,bineinteles ca au aparut o gramada de glume pe facebook despre asta, imi pare rau ca nu le-am salvat,una de exemplu... :lol:

post-405-0-93839700-1568493453_thumb.jpg

O seara faina tuturor si somn pufos! :hug: :-*

Edited by Geany

domnul cantaret Sam Smith a declarat ca este non binar si a mai spus ca de acum va folosi pronumele ei si lor. Traducerea declaratiei, ca nu cumva sa faceti greseli de adresare daca va intilniti cu ei.

"Sam a spus că sunt încântați și privilegiați pentru sprijin, adăugând că au fost „foarte nervoși” în legătură cu anunțul, deoarece „le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii”

dragi Sam nu va faceti griji ca noi intelegem ca viata este greu la singular, dapa-i la plural icon_thumleft.gif

blink.gifhuh.gifmad.gif No, seriously, de ce au altii timp sa se preocupe cu asa ceva? Vreau si eu sa stiu din ce si cum traiesc! Aaaa, cantaret...aha!Who the f-word is Sam Smith?

Oh, well...

Cafea?

63d55d40cf87e97eed58cbd380469ef1.jpg088cdcd3770f082cc23ec424377b8d3e.jpg

Si pentru cei cu nervii tari ^^ :love3:

6f1fa96e7047e302516c8a1f1aefb53f.jpg

Buna dimineata! Va las churros si porras cu cafea/ciocolata, dupa pofta!

post-314-0-01385000-1568622779_thumb.jpg

Apropo de Sam Smith

:love3: si alte nebunii....

Saptamana trecuta a aparut o stire pe aici...Un grup de fete (sau whatever..com or vrea sa se numeasca, pt ca ele nu se considera nici una nici alta) au cumparat o ferma unde au grija de tot felul de animale...Pana aici bine, numai ca stirea era despre cum incercau ele sa ne convinga ca, cocosii violeaza gainile, asa ca trebuie despartiti, sub nici o forma nu pot creste impreuna. Si nicidecum nu putem sa mancam ouale de la gaini, trebuie sa le dam lor sa le manance...ca doar sunt ale lor! Vorbeau de ceva sclavie sexuala.....gaini, da??

tongue3.gif

Zi buna sa aveti!

Duoamne' feri',citesc si ma crucesc zau ashea' a luato lumea razna ,zau ashea',de prea mult bine cred,ia sa dea o foamete,sa vezi ce repede se trezesc la realitate :sad3:

Eu azi fara poze ca nu am avut timp si camera era descarcata, am facut felii de piept de pui gratarit la tigaia cu riduri cu rosii si cascaval in felul asta https://forum.artaculinara.ro/topic/2030-piept-de-pui-la-gratar-farcitgeany/ am apa sunt zen :love3: in rest nimic nou sub soare ,cam asta e...

O zi faina tuturor! :sad3: :hug:

domnul cantaret Sam Smith a declarat ca este non binar si a mai spus ca de acum va folosi pronumele ei si lor. Traducerea declaratiei, ca nu cumva sa faceti greseli de adresare daca va intilniti cu ei.

"Sam a spus că sunt încântați și privilegiați pentru sprijin, adăugând că au fost „foarte nervoși” în legătură cu anunțul, deoarece „le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii”

dragi Sam nu va faceti griji ca noi intelegem ca viata este greu la singular, dapa-i la plural icon_thumleft.gif

In timp ce citesc "the above" il ascult intr-o ureche pe Sargon of Akkad [Carl Benjamin - un youtuber britanic] vorbind cu Joe Rogan si tocmai zice "who the f... cares of what you think about your genitals?!?!"

Buna dimineata smile.gif

In timp ce citesc "the above" il ascult intr-o ureche pe Sargon of Akkad [Carl Benjamin - un youtuber britanic] vorbind cu Joe Rogan si tocmai zice "who the f... cares of what you think about your genitals?!?!"

Buna dimineata smile.gif

Ma repet: In ce dracu bucla temporala traiesc astia de au timp de asa ceva? Cine ii finanteaza? De ce is lasati liberi pe strada? Platesc taxe? Si as mai avea si alte intrebari pragmatice la adresa lor...dar mai bine tac, ca vorba ceea, nu e politically correct din partea mea sa intreb.

Una peste alta eu traiesc pe viu din nefericire rezultatele directe ale acestor confuzii asupra tinerilor oameni...ma surprind de multe ori multumind planetelor ca m-am nascut intr-o tara, ce-i drept in deriva din punct de vedere politic si economic, si si social! Dar totusi, intr-o tara in care "normalul" inca e normal. Sigur, o sa veniti cu intrebari filozofice , gen: " Ce e normal?", "Cine are dreptul si, mai ales, de ce sa stabileasca ce norme sunt normale intr-o societate?" etc. etc. etc.

Anormal este ca un om care s-a nascut cu un gen sa inceapa sa se indoiasca atat de crunt de el insusi astfel incat sa isi puna sub semnul intrebarii intreaga existenta...Am avut doi elevi care au trecut prin asa crize de identitate ca pana la urma unul s-a transformat din fetita in baiat, inclusiv fiziologic, asadar operatii, medicamente, etc. O alta fata , care acum are 16 ani, nu mai este fata care era, este Toni. Deocamdata in acelasi corp... nu vreau sa stiu background-ul familial, nu vreau sa stiu prin ce traume au trecut, cert este ca viata lor nu s-a desfasurat intr-un mediu natural, unde familia binara era formata din mama si tata care au reprezentat cei doi piloni esentiali ai ei...

Edited by Lapona Enigel

Lapo stai asa ca astia de care spui tu sunt transgenderi clari. astia se transforma cu totul.

Non binarii nu stiu sigur ce sunt, nu schimba sexul, numai comportamentul

Primul caz legal in SUA s-a transformat din barbat in non binar (cu acte) dupa care s-a facut la loc barbat ca a realizat ca de fapt suferea de o boala (autogynephilia) violent1.gif

am citit undeva ca gender identity este ce ai intre picioare iar gender expression este ce ai intre urechi toothy6.gif

daca va uitati la serialul Billions, Asia Dillon sunt si ei non binari si in serial si in viata reala

in engleza pronumele astea mai suna cum suna ca nu-s multe dar in romaneste sunt super funny hello.gif

Da, ma refeream in general la faptul ca societatea asta "dezvoltata" , adica cea din tarile foste industriale sufera niste anomalii care erau doar topic de literatura SF prin anii '40, vezi George Orwell. Ce a intuit el a fost corect intuit, doar aprecierea temporala nu a fost acurata. Multe din aceste confuzii asupra propriei persoane /identitati (excludem mutatiile genetice, bolile genetice, respectiv cauzele naturale ale unor astfel de tulburari de comportament) se datoreaza , din nefericire, supraconsumului de orice in societatile astea post-industriale. Ah, o dam in sociologie, behaviourism, etc.

In orice caz, nu stiu cat de pregatita sunt sa co-exist cu astfel de nonbinari... de fapt, ce dracu e non binaru asta?? Ca nimeni nu e binar, de fapt... Oh, boy! Nu mai inteleg nimic! Mai bine ma duc sa imi fac meniul pe maine...

Lori, zen, draga!

E loc ptr toata lumea.

Nu-s ai mei, nu stau cu ei, nu ma deranjeaza...poa' sa fie cine si ce vor ei.

Io-s pe relax si ingaduinta ptr oricine si orice nu ma deranjeaza.

singura presiune e ca as vrea sa retin termenii si semnificatia lor, ca sa stiu si io despre ce vorbeste lumea.