August 5, 20197 yr comment_254901 adica pancakes?si ai pus si afine in ele? Da, pancakes sunt, cu afine - copiii s-au prostit in ultima vreme si isi pun pe ele sos de ciocolata si/sau de capsuni . Report
August 5, 20197 yr comment_254905 pai sa se prosteasca ca-s bune cu ciocolataacu ma pui sa le incerc cu afine Report
August 5, 20197 yr comment_254906 pai sa se prosteasca ca-s bune cu ciocolataacu ma pui sa le incerc cu afine Eu presar afinele peste maglavais dupa ce-l pun in tigaie, in felul asta nu ies clatitele albastre (daca folosesti congelate, direct din congelator, nu dezghetate); dar si proaspete tot asa fac. Report
August 6, 20197 yr comment_254916 Buna ziua! si bine v-am gasitSper ca toata lumea-i sanatoasa si voioasa Gata concediul... e gata de saptamana trecuta, dar am inceput munca miercurea trecuta si am avut de lucru pana peste cap. Apoi am avut weekend lung si mi-am sarbatorit ziua 3 zile, ca-n povesti Vineri am fost invitata la o prietena care a organizat o cina cu ocazia zilei mele, sambata m-au scos fiicele mele la cina si apoi ne-am intalnit cu prieteni si am bramburit prin pub-uri iar duminica au venit alti prieteni in vizita si iar am mancat si-am baut. Noroc ca am fost libera luni Concediul a fost minunat. 7 zile la Petrosani si 3 zile la Cluj. A fost foarte cald, dar n-a deranjat pe nimeni inafara de mine. Ne-am intalnit cu prieteni vechi, ne-am vazut neamurile si nunta a fost un succes. Toata lumea s-a simtit bine, mancarea a fost buna, muzica a fost buna si organizarea super Report
August 6, 20197 yr comment_254918 Bine te-ai intors si ma bucur ca a decurs totul cu bine.La multi ani cu intirziere Report
August 6, 20197 yr comment_254920 La multi ani, Alpha! O vacanta reusita te deconecteaza de la stres si e asa binee! Am avut o zi de tot rahatul la munca, de fapt am inceput de luni, munca multa, stres si multa nesimtire si fuga de raspundere din partea altora. Au unii asa un talent de a se fofila si de a pasa raspunderea ca ma apuca nervii....ca nu pot fi si eu asa Report
August 6, 20197 yr comment_254923 am inceput de luni, munca multa, stres si multa nesimtire si fuga de raspundere din partea altora. Au unii asa un talent de a se fofila si de a pasa raspunderea ca ma apuca nervii....ca nu pot fi si eu asa as putea sa spun exact acelasi lucru Report
August 7, 20197 yr comment_254932 Multumesc !Asa e Mino, face tare bine. Inainte de concediu eram ca un caza sub presiune. Report
August 8, 20197 yr comment_254937 hai arata nu a durat mult (cheese cakeul japonez) asta e de pe site-ul lor si ingredientele - tot de pe site - 1. cream cheese 2. butter 3. milk 4. sugar 5. plain white flour 6. egg (pasteurized), and 7. LOVE Report
August 8, 20197 yr comment_254938 Arata f. pufoasa si asta Dex',cred ca e si f. gustoasa ultimul ingredient totusi o fi tot shpilul' Azi am avut pui cu smantana din nou,nu am mai pozat ca n-am avut timp,deja masini de spalat etc,ca domnul Geany desi mai are zile bune la dispozitie sa faca bagajele pana plecam el deja a intrat in fibrilatzii'' ma face cu creierii capului'' zau ashea' ... Report
August 8, 20197 yr comment_254939 M-am uitat la 2-3 retete dar nu respecta cantitatile indicate de tine, au toate mai putin unt. Asta de exemplu:https://www.lacucinaitaliana.it/news/cucina/coem-fare-la-cotton-cake-cheesecake-giapponese/ Report
August 9, 20197 yr comment_254942 Probabil trebuie unt pt. uns forma si a fost mentionat si la ingrediente ! La noi asa a venit A sunat ro alertul cod portocaliu de vreme severa,ploua torential fulgere si tunete dar cam atat ,intunericeala maxima in casa ce bine ca am spalat ieri O zi faina tuturor! Report
August 9, 20197 yr comment_254943 La noi asa a venit La mine, ca de obicei, nimic, nici macar nor.si, tot ca de-obicei, caldura maxima, 35C mai e putin si scap! Report
August 9, 20197 yr comment_254944 La noi asa a venit La mine, ca de obicei, nimic, nici macar nor.si, tot ca de-obicei, caldura maxima, 35C mai e putin si scap!A fost ciudat ca si la noi era prognoza cu canicula si 0 posibilitati de ploaie si s-a innegrit din sud asa dintr-o data si a venit catai furtuna asa de dimineata ,domnul Geany' era plecat cu treburi si a abandonat tot si a ajuns acasa chiar la tzanc exact cand s-a dezlantuit urgia ,ma mir ca nu s-a mai luat si de data asta curentul,era intuneric in casa ca noaptea,...brrr!!!ce vreme instabila,noi chiar voiam sa facem o mica excursie la Piatra sa ne plimbam cu telegondola si a trebuit sa amanam din cauza treburilor sotului,chiar imi era ciuda,acum nu-mi mai e,bine ca nu am plecat de acasa Report
August 10, 20197 yr comment_254949 Buna ziua! si bine v-am gasitSper ca toata lumea-i sanatoasa si voioasa Gata concediul... e gata de saptamana trecuta, dar am inceput munca miercurea trecuta si am avut de lucru pana peste cap. Apoi am avut weekend lung si mi-am sarbatorit ziua 3 zile, ca-n povesti Vineri am fost invitata la o prietena care a organizat o cina cu ocazia zilei mele, sambata m-au scos fiicele mele la cina si apoi ne-am intalnit cu prieteni si am bramburit prin pub-uri iar duminica au venit alti prieteni in vizita si iar am mancat si-am baut. Noroc ca am fost libera luni Concediul a fost minunat. 7 zile la Petrosani si 3 zile la Cluj. A fost foarte cald, dar n-a deranjat pe nimeni inafara de mine. Ne-am intalnit cu prieteni vechi, ne-am vazut neamurile si nunta a fost un succes. Toata lumea s-a simtit bine, mancarea a fost buna, muzica a fost buna si organizarea super Ce ma bucur sa te vad, Adi! Si ma bucur ca te-ai simtit bine in Ro La mine e un stres continuu, abia astept sa revin la cartierul general. Caldura de aici e absolut infernala, ieri au fost 37 grade, resimtite aici, printre betoane ca 40 cel putin. Infiorator... Report
August 10, 20197 yr comment_254952 Buna ziua! si bine v-am gasitSper ca toata lumea-i sanatoasa si voioasa Gata concediul... e gata de saptamana trecuta, dar am inceput munca miercurea trecuta si am avut de lucru pana peste cap. Apoi am avut weekend lung si mi-am sarbatorit ziua 3 zile, ca-n povesti Vineri am fost invitata la o prietena care a organizat o cina cu ocazia zilei mele, sambata m-au scos fiicele mele la cina si apoi ne-am intalnit cu prieteni si am bramburit prin pub-uri iar duminica au venit alti prieteni in vizita si iar am mancat si-am baut. Noroc ca am fost libera luni Concediul a fost minunat. 7 zile la Petrosani si 3 zile la Cluj. A fost foarte cald, dar n-a deranjat pe nimeni inafara de mine. Ne-am intalnit cu prieteni vechi, ne-am vazut neamurile si nunta a fost un succes. Toata lumea s-a simtit bine, mancarea a fost buna, muzica a fost buna si organizarea super Ce ma bucur sa te vad, Adi! Si ma bucur ca te-ai simtit bine in Ro La mine e un stres continuu, abia astept sa revin la cartierul general. Caldura de aici e absolut infernala, ieri au fost 37 grade, resimtite aici, printre betoane ca 40 cel putin. Infiorator... Hai la Roma ca dimineata pe la 9 erau 31 la umbra ("zicea" termometrul de la o farmacie), dupa amiaza peste 40 sigur, da' cica se va racorit, asteptam ,vedem cum/cand o fi Report
August 11, 20197 yr comment_254958 si aici e iar cald cu umiditate peste 60azi noapte pentru prima data m-am foit intr-una pina sa adorm deci cre ca a fost cel mai caldnici nu ma mai uit la termoetru ca mai rau imi fac Report
August 11, 20197 yr comment_254963 si aici e iar cald cu umiditate peste 60azi noapte pentru prima data m-am foit intr-una pina sa adorm deci cre ca a fost cel mai caldnici nu ma mai uit la termoetru ca mai rau imi fac Nici eu, am vazut intamplator temperatura la farmacie Report
August 11, 20197 yr comment_254964 a plouat cit sa nu ma lase sa-mi termin opera de curatare a florilor de pe balcon si e la fel de cald ca inainte Report
August 12, 20197 yr comment_254967 si aici e iar cald cu umiditate peste 60azi noapte pentru prima data m-am foit intr-una pina sa adorm deci cre ca a fost cel mai caldnici nu ma mai uit la termoetru ca mai rau imi fac Nici eu, am vazut intamplator temperatura la farmacie a plouat si e la fel de cald ca inainte da' AC de ce nu va puneti? in tara nu reprezinta o cheltuiala majora si-ti fac viata suportabila.la noi a mers de ieri de la 11, pana azi dimineata la 4:30.vara asta - nu, dar in anii trecuti mi-amintesc ca am gatit cu el mergand (de obicei, inchid usa de la bucatarie si tin geamul si hota deschise) mai avem 38C azi, maine si poimaine si dupa aia, gata!noi o sa plecam iar si fentam parjolul, chiar nu stiu cum s-a nimerit ca in perioadele cele mai fierbinti am tot fost plecati. Blackie, cum ati trecut furtuna? am vazut c-a fost jale pe-acolo. O saptamana suportabila, glorioasa si sa ne-auzim cu bine! Report
August 12, 20197 yr comment_254969 Neatza! Ieri am fost dimineata la mama apoi nu am mai iesit din casa. Am dat drumul la aerul conditionat si am lenevit la filme. Blackie, ca bine zice Moatza, chiar cum a fost furtuna la voi? Chiar m-am gandit la tine! Lori, tu mai trăiesti sau esti fiarta in suc propriu? Chiar aseara faceau prognostic la tv cu temperatura resimtita de bucuresteni. Si la noi e cald dar la voi parca si mai si. Report
August 12, 20197 yr comment_254970 da' AC de ce nu va puneti? in tara nu reprezinta o cheltuiala majora si-ti fac viata suportabila. Cand casa in care locuiesti nu.i a ta, nu stiu daca merita cheltuiala Vorbesc de mine, Adriana cred ca are aer conditionat Report
August 12, 20197 yr comment_254971 da' AC de ce nu va puneti? in tara nu reprezinta o cheltuiala majora si-ti fac viata suportabila. Cand casa in care locuiesti nu.i a ta, nu stiu daca merita cheltuiala confortul meu personal merita orice cheltuiala. am zis!si-apoi poate te intelegi cu proprietarul si-ti scade investitia din chirie. Report