Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

A plouat si la mine, fara piatra slava Domnului. Dar era intuneric de ziceai ca-i noapte. Macar s-a racorit putin fata de infernul de ieri.
Geany, ieri am trecut prin Bacau unde am facut o oprire si am mancat. M-am gândit la tine ?, dar m-a enervat naxim un plod obraznic care avea o placere maxima sa dea cu piciorul in suportul unde se pun tavile dupa ce mananci. L-am atentionat odata apoi ce credeti.... venea in viteza se uita la mine si apoi cu satisfactie lovea suportul ala de plastic. Cred ca sunt defecta ca numai pe mine ma enerva chestia asta, parintii erau ocupati probabil cu altceva iar al meu a zis sa ma liniștesc ca nu are chef de cearta cu aia. Mi-am muscat buzele dar fierbeam de cate nesimtire aveau aia in ei.

In nici un caz nu erai tu cea defecta ci parintii.

Exact asta voiam sa zic si eu.

La mine nimic nou, trec zilele ca trase la indigo. Monotonie. Vinerea trecuta am iesit la carciuma, cred ca trebuie organizat ceva si weekend-ul asta, ca-i mare plictis rolleyes.gif As avea de calcat...ieri am facut un efort ai am adus cosul cu haine de calcat in sufragerie, ca sa-l vad! Cred ca ma mai uit la el cateva zile

Bună ziua. La noi a plouat destul de tare. S-a mai răcorit nițel.

Pușa, iar cred că ai sugițat. Ți-am trimis o boare și ție. 71.gif

sunny_rain_by_crazyafrican_b.jpg

Mino, ai așa o fericire pe chip, se vede că nu-ți mai venea să pleci de acolo.

În rest n-am încă noutăți. Doar mult de lucru.

Vă doresc o zi cât mai bună.

Mino este mereu cu fericirea pe chip, asa o energie pozitiva ce emana fata asta, n-ai vazut! 6.gif

Mamaaaa, ce-i aicea, bar de negri? Eu v-am lasat sa povestiti chestii vesele si voi imi veniti cu peste 35 grade, au mama! ohmy.gif

Geany, ieri am trecut prin Bacau unde am facut o oprire si am mancat. M-am gândit la tine ?, dar m-a enervat naxim un plod obraznic care avea o placere maxima sa dea cu piciorul in suportul unde se pun tavile dupa ce mananci. L-am atentionat odata apoi ce credeti.... venea in viteza se uita la mine si apoi cu satisfactie lovea suportul ala de plastic. Cred ca sunt defecta ca numai pe mine ma enerva chestia asta, parintii erau ocupati probabil cu altceva iar al meu a zis sa ma liniștesc ca nu are chef de cearta cu aia. Mi-am muscat buzele dar fierbeam de cate nesimtire aveau aia in ei.

Draga Mino,imi pare rau de experienta traita,am avut si eu baietii mici,dar puteam merge linistita cu ei in vizita la cineva sau la o terasa,intr-un magazin etc,i-am educat in asa fel spunandu-le ca asa e frumos sa stea cuminti pe scaun si sa nu deranjeze pe cei din jur,in plus nu-mi dezlipeam ochii de la ei o sec.,acum nu am nimic cu nimeni doamne' feri' dar am si eu pe vara-mea are copilul de 2 ani jumatate,mie imi me rusine sa ies cu ei,ca la fel face ,cica asa e generatia asta mai nou cand face criza ii zice tantrum acum si toate mamicile zic ca e ceva absolut normal :toothy9; https://www.mamica.ro/tantrumul-sau-accesele-de-furie/

hello la lume!

si la noi e cald si umed si se mai face si mai cald. ma uit la niste domni care lucreaza pe un acoperis, dimineata a fost racoare si umbra, acum e vipie iar ei amesteca ceva (ceva care seamana cu asfaltul) intr-un cazan care fumega... așa ceva violent1.gif

intotdeauna cind e asa de cald ma gindesc la cei care asfalteaza pe caldurile astea

Sau la brutari? Vai de ei...

Vrand-nevrand, Giani a suflat spre Bucuresti, ca a tras o ploaie cu spume si a scazut temperatura cu vreo 10 grade.

Aferim, respiram si noi!

Edited by bellamama

ce se mai mananca pe la noi prin urbe - japanese suffle pancakes love7.gif

post-1215-0-60803000-1562170249_thumb.jpg

post-1215-0-48979900-1562170263_thumb.jpg

PS pe cofetarie o cheama in traducere "pufoasa"

Serviti , va rog, sa va racoriti:

post-12-0-84387500-1562165106_thumb.jpg

Da, da, un pahar virtual la fata! Da si cand ne-om intalni, atunci sa te tii! :hug: :toothy9;

Mino, ai așa o fericire pe chip, se vede că nu-ți mai venea să pleci de acolo.

Mino este mereu cu fericirea pe chip, asa o energie pozitiva ce emana fata asta, n-ai vazut! 6.gif

Mamaaaa, ce-i aicea, bar de negri? Eu v-am lasat sa povestiti chestii vesele si voi imi veniti cu peste 35 grade, au mama! ohmy.gif

Dragele mele, am invatat ca atunci cand iti place ceva trebuie sa te bucuri, iar eu sincer am savurat cele 10 minute :toothy9; Lori, a plouat cu bulbuci azi asa ca daca vrei trimit un nor si la tine. Incredibil ce diferente de temperatura...ieri muream de cald si nu aveam aer sa respir azi chiar racoare dupa ce a plouat!

In alta ordine de idei, azi am trebaluit prin casa, dar am o lene de ma doare. De luni incep munca si ma apuca plansul. As vrea o vacanta permanenta!

Mloin, moin, girls!

Mino, de-abia astept! Totul e sa nu fie canicula ca murim incet soro! Ne intalnim noaptea in Copou, ce zici? laugh.gif

Dex, cum arata pufoasele alea, wow! happy4.gif

05762ed2a2c3de14b8a7362634de4e31.jpg

55b674057abccf7ad2dfc32ebd1467c9.jpg

hello, hello, nicio furtuna, nicio ploaie, putin nor ieri si un pic de aer respirabil, fie primit, Jupane!

acum 24C, soareeeee, acceptabil totusi, in we putin cazan iar!

io dau zor sa termin neste trebi pe-aici, spor si voua!

Buna ziua! Cald si aici, de saptamana trecuta a venit vara. Sambata am avut 35 de grade. Acum sunt 25, la fel ca zilele trecute, de altfel. Mai stau nitel, apoi urc sa bag jupanasul la somn. Si eu sa-ncerc sa mai bucataresc nitel.

Spor sa avem, cu totii!

Buna ziua! Cald si aici, de saptamana trecuta a venit vara. Sambata am avut 35 de grade. Acum sunt 25, la fel ca zilele trecute, de altfel. Mai stau nitel, apoi urc sa bag jupanasul la somn. Si eu sa-ncerc sa mai bucataresc nitel.

Spor sa avem, cu totii!

I want every little detail!

Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul, sad4.gif au luat bacul. Cel putin 5 dintre ei au bac bilingv si merg mai departe la studii internationale, yu-huuuuu!

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt! wub.gif Despre unii din ei nu pot decat sa spun ca mi-a fost o pura onoare sa ii am elevi! Looooove ma job!

Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!

Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor! floare.gif

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :toothy9; Have a great evening y'all!

Edited by Foxyy
Sters poze la cererea autoarei.

Spor sa avem, cu totii!

I want every little detail!

Eu am program full saptamanile astea, din fostii mei , carora le-am fost diriga si profa la 3 materii toti, in afara de unul, sad4.gif au luat bacul. Cel putin 5 dintre ei au bac bilingv si merg mai departe la studii internationale, yu-huuuuu!

La festivitatea diplomelor de bac anul asta au venit si fost elevi care acum fac diverse studii internationale, la costum, ferches, o placere sa ii vezi si sa vorbesti cu ei, asa de dragi ce-mi sunt! wub.gif Despre unii din ei nu pot decat sa spun ca mi-a fost o pura onoare sa ii am elevi! Looooove ma job!

Cea mai tare faza a fost la banchet sambata cand au venit frati surori ai bacalureatilor , ei insisi fosti elevi de-ai nostri, si cand vezi ditamai tinere femei ori barbati in fata ta, e asa ceva...wow!

Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... cu rugamintea sa fie stearsa poza cel tarziu maine, daca se poate? Multumesc mult, fetelor! floare.gif

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :toothy9; Have a great evening y'all!

O studenta intre studenti, tineri, frumosi, veseli

Pan' la urma nexam bucatarit. Am curatat frigiderul (care da semne de duca, sa vedem daca se decide inlocuirea), am bantuit pe aici si cam atat. Ma gandeam sa fac gem de rubarba si gem de capsuni (separate, nu amestecate) si o tarta cu cirese. Sa vad de acum incolo. Rubarba e taiata, gata de bagat la oala. Capsunile trebuiesc spalate si apoi trec si ele la sauna. Mai greu cu tarta, am de scos samburii din cirese. Dar, se rezolva si astea! ?

Am plecat la culcetit! Paaaa! ?

O studenta intre studenti, tineri, frumosi, veseli

Chiar asa, eu nu ma prind care esti tu - profesoara!

Ce frumoasa esti Lori! Si ce mandrie și bucurie pe chipul tau. Bravo pentru rezultatele copiilor tai!

Pan' la urma nexam bucatarit. Am curatat frigiderul (care da semne de duca, sa vedem daca se decide inlocuirea), am bantuit pe aici si cam atat. Ma gandeam sa fac gem de rubarba si gem de capsuni (separate, nu amestecate si o tarta cu cirese. Sa vad de acum incolo. Rubarba e taiata, gata de bagat la oala. Capsunile trebuiesc spalate si apoi trec si ele la sauna. Mai greu cu tarta, am de scos samburii din cirese. Dar, se rezolva si astea! ?

Am plecat la culcetit! Paaaa! ?

Merg si amestecate! Maya facea si un compot bestial din rubarba si cspsuni!

In regiunea mea este festival de pian , mergem la concerte cat incape :) Have a great evening y'all!

Ce frumos! Lori, felicitari tie si felicitari lor! occasion14.gif Enjoy the festivities!

Vreme buna, cer senin si e vineri! icon_cheers.gif a mai trecut o saptamana. Mai sunt 2 si concediu...abia astept

Edited by alpha

hello, hello, 23C si nor, da' nu-mi vine sa cred ca-s doar 23C, mie-mi pare mai cald, Doamne-ajuta!

Lori, da' ce copii modesti par!!! pai ai nostri zici ca se duc la Oscar cand e de banchet!

Alpha, hai la noi, ca-i ca la tine (azi!)

We glorios, racoros, alea-alea, toate bune!