Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua :rolleyes: reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...

Daaa! De cateva zile ma trateaza fie-mea cu produsul de mai sus ??? I-am spus ca eu frecam nessu' prin anii 80

E bun ?

Edited by alpha

La multi ani, Floricelelor!

86bd69eaad257a729165336e42bdd705.jpg

Si Paste Fericit celor care il sarbatoresc astazi!

40eb256fb7db6249d150a1c67085d8f9.jpg

Da Lori e Aia. E bun.

Exact, Ani, de la Aia. Vroiam sa stiu daca e bine cotata firma si in Italia. Intr-adevar are o carne tare gustoasa . Multumesc pentru raspuns!

Sarbatori cu sanatate tuturor cu nume de flori si celor ce tin azi Pastele!

Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber :occasion15: , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.

Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber :occasion15: , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.

Si nu e frumos? Noi si acum ne uitam la Tom si Jerry, ascultam povesti si adoram sa impodobim bradul love7.gifLa Harry Potter ne uitam de Craciun, ori la Anne with an e.

Daaa! De cateva zile ma trateaza fie-mea cu produsul de mai sus ??? I-am spus ca eu frecam nessu' prin anii 80

E bun ?

stii ca aveam un cutie cu pliculete, le luasem sa le am cind mai sint niste retete de dulciuri care sa aiba aroma de cafea, si cind Marco a facut un tiramisu i-am zis sa puna unul in cafea sa o aromatizeze, mai ales ca sint expirate sau pe cale de a expira (un lucru bun al perioadei astea e ca dau iama in toate chestiile care stau prin camara de ani de zile :occasion15: )

asa ca intr-o zi il vad ca-si face unu cu apa rece si-i zic ca e rau pentru noi care sintem acu obisnuiti cu espresso bun, si mare mi-a fost uimirea cind dupa ce l-a baut a zis ca era bun

Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatori aici, mai ales cand avem liber :occasion14: , asa ca am vopsit oua cu coji de ceapa, am facut "vanatoare de oua" (de ciocolata) prin casa, si acum facem lego Harry Potter, ne uitam la unul din filmele cu acelasi nume si mancam cozonac (ce-a mai ramas din el...). Anul asta cu ouale de ciocolata am ras de m-a durut burta, erau 4 care mai ramasesera si nu le-au vazut desi nu erau ascunse, pana nu le-am dat aproape mura-n gura cu indiciile. Chiar daca au trecut demult de varsta in care credeau in Iepuras, copiii tot asteapta sa inceapa ziua de Pasti cautand ouale de ciocolata.

Si nu e frumos? Noi si acum ne uitam la Tom si Jerry, ascultam povesti si adoram sa impodobim bradul love7.gifLa Harry Potter ne uitam de Craciun, ori la Anne with an e.

Cum sa nu? si mie imi face placere sa pregatesc "vanatoarea de oua", dar le-am propus la anul sa le puna ei si sa le cautam noi, parintii :pupic: ! Nu se va intampla, prea ne place fiecaruia rolul pe care il avem deja! "Anne" am vazut vreo 2 variante ecranizate, plus ca am citit si recitit cartea care ne-a placut mult. Eu nu-s prea fan Harry Potter, fiica-mea chiar mi-a dat un test, cica nu-s in stare sa numesc 5 personaje din serie... Ei bine, avea dreptate! Tom si Jerry chiar am vazut ieri un episod pe FB :occasion15: . Aaa, ca tot a fost "Tangled" la TV si vorbeam de el la un moment dat, l-am lasat sa mearga ca eram curioasa daca zice de Corona, n-am fost prea atenta dar nu cred ca a pomenit nicaieri. In schimb am vazut pe Disney+ la sumarul serialului facut dupa film zicea de "Princess of Corona" :hug: .

Floricica daca mai citesti pe aici...m am gindit la tine ieri.Sper ca ai o viata oerfecta acolo in ?? !!

O fata draguta cu sufletul minunat!!

Neata , oameni!

Cafeluta?9f106a9c64e684a3901764ab343491c6.jpg

Cand revine viata la normal, oameni? Ma urc pe pereti, ma rog, figurativ vorbind. Nici macar performantele lui Humpty Dumpty nu le-as putea atinge...

Dincolo de toate neajunsurile cauzate de criza asta , cele mai frumoase stiri sunt: in India, nu mai stiu care metropola, dupa 30 de ani, aerul este lipsit de smog. In orase pe aici au aparut vulpile in gradinile oamenilor, gagicile se relaxeaza la soare smile.gif

Natura ramane imbatabila. Ma intreb daca omenirea va pricepe vreo ceva din toata istorioara asta...

Hello, hello! O bucățică de prajitura vreau eu...mama cum arata.... :drool: cât despre omenire, nu știu ce să zic, aș vrea sa cred ca se va pune o frână în avântul spre autodistrugerea, dar cred ca după criza asta incepe bătălia pentru supremație intre marile puteri.

Edited by mino

Sa mai bem si noi ceva bun, ce ziceti?

post-12-0-15423200-1586608952_thumb.jpg

post-12-0-51429800-1586608968_thumb.jpg

Hmmm, mi-am adus aminte de doza mea de cafeina

post-591-0-81108800-1586874463_thumb.jpg

post-591-0-44919800-1586875025_thumb.jpg

post-591-0-14199600-1586875056_thumb.jpg

Edited by clau_ash

Pfuaaaaa, Caludeluuuu, m-ai zbart cu aia cu frisca...taman acum, cand cica scosei si eu zahar, frishti si altele similare din meniu. sleepy3.gif

Buna ziua. N-am mai scris de mult dar v-am tot citit. Salutari tuturor 6.gif

Nu stiu voi cum sunteti, dar mie nu-mi ajunge timpul, desi sunt acasa mad.gif Cand mergeam la birou, ma intorceam, faceam si mancam pranzul, mai ieseam si la o plimbare, mai faceam cate ceva prin casa, mai vedeam si un film seara. Acum nu mai apuc sa fac nimic! Iau pauza de masa mai repede, fac pranzul, mancam frumos impreuna si dupa ce strang ce-i de strans ma apuc iar de treaba. Evident, du prelungirea programului de munca cu cat a durat pauza de pranz. happy.gif Si cand se termina munca sunt chiauna de cap si parca s-a dus toata ziua 20.gif Mda, nu ma luati in seama, ma plang si eu biggrin.gif In rest e totul bine, ne bucuram ca suntem sanatosi si traim (relativ) bine. Si eu fac terapie cu mama zilnic (moatza, sper ca esti bine 11.gif). Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.

Cam astea-s pe aici.

Salutari si multa sanatate tuturor.

Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.

Am pus liliac si s-a prins. Deja sta sa infloreasca. Va dedic un buchetel.

post-84-0-63421200-1586944450_thumb.jpeg

Mai fugim si la tara, la gradina, in weekend.

Am pus liliac si s-a prins. Deja sta sa infloreasca. Va dedic un buchetel.

liliac.jpeg

Ma bucur sa stiu ca sunteti bine, Boni! 6.gif

Nu m ai bea nimeni o cafea, un ceai acolo, nu mai arunca nimeni o barfa, o chestie, o reteta, un cujetare ...toata lumea in ceaunu cu Corona?

58445da5f31254de8bdbf52a53ce00c7.jpg

ef6e320dd9a11a6533d454c09b7046e2.jpg1cae78e64abcda926f3b013186ef64fd.jpg

@ Adi, ca tot vorbeam de copii si ce prefera :drool:

2aa3c4c9f1f54c21e78e338499a6830b.jpg

'neata!

Ce fain ca aveti liliac! eu inca am ghiocei...

M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul :drool: . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.

Laponel, stii tu ce-mi place :105: ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!

Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :105:.

Edited by adi_edi

'neata!

M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul =)) . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.

Laponel, stii tu ce-mi place =)) ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!

Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :D.

Eu am vazut pe tort HP de la Harry Potter :)

'neata!

M-am trezit devreme dar nu ma apuc de lucru inainte de program ca ma cearta sotul =)) . Am bagat multe ore de "voluntariat", nici nu i-am spus sefei, dar si ce am facut e picatura intr-un ocean, cu reducerile astea de personal si de ore.

Laponel, stii tu ce-mi place =)) ... Tortul ala o fi fost pentru cineva care are initialele HR? ori cineva de la Human Resources? Ideea e misto, iar executia si mai si!

Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :D.

Eu am vazut pe tort HP de la Harry Potter :)

Da, si eu tot P am vazut prima data :D , dar cand m-am uitat mai bine am vazut R, m-am gandit ca or fi adaptat tema HP la numele sarbatoritului.

'neata!

Eu cumparasem Lego pentru fiica-mea de Craciun, nu i l-am dat ca mi s-a parut ca a primit prea multe cadouri atunci, il pastram pentru ziua ei; am zis ca i-l dau acum ca tot sta acasa, sa aiba ce face vreo cateva zile, dar l-a terminat in cateva ore. Fiu-meu inca lucreaza la setul lui cu dinozauri - astia-s cum eram eu cu sora-mea - daca primeam ciocolata, ea o manca pe a ei in 2 timpi si 3 miscari, eu rontaiam la ea 3 zile :).

Rezulta ca eu sunt sora ta,asta, 13. Adica aia cu miscarile si mai rapide de doi timpi si trei miscari - miscarile de ingurgitare ciocolata, desigur sleep.gif De celelalte miscari e tabu sa discutam pana dupa Paste, claro?

E super fainut tortul! Si am mai vazut cateva cu Dobby , de care imi place maxim smile.gif

Oameni, nu e drojdie in lume ohmy.gif, adica in partea mea de lume, mrrrrr. Ma gandeam sa fac rapid cativa cozonaci sa trimit pe la amici si colegi, dar, iaca pozna.

Ce mi-ar placea sa imi umplu si eu casa de liliac love7.gif

Edited by Lapona Enigel