April 16, 20206 yr comment_261447 Mi-am luat struto-camile...Voi ce vedeti aici, gogosari ori ardei grasi? da Report
April 16, 20206 yr comment_261449 Voi ce vedeti aici, gogosari ori ardei grasi? ardei grasi gogosari doar de-ai avea vreun magazin italian si mai precis de la Napoli care sa aduca "papaccella napoletana" Report
April 16, 20206 yr comment_261452 Foarte frumos liliacul! La noi inca nu dar o sa avem in cateva saptamani. Acum suntem la zambile si au inceput si lalelele.Eu am plantat bujorii care ii cumparasem anul trecut ( ca sa vedeti cat de harnica sunt- imi trebuie un an sa pun doua chestii in pamant.) daca se prind, o sa infloreasca pe la sfarsitul lui mai inceputul lui iunie.Lori- ala e ardei gras! Asa se gasesc si pe aici - sau se gaseau ca acum nu prea sunt. Nici vinete nu gasesc.. Salutari de la mine si urari de sanatate! ( Continuam carantina pentru inca o luna si mastile sunt obligatorii in spatiile publice - comunicat oficial de la guvernator ). Report
April 16, 20206 yr comment_261454 Nu mai tin minte unde am cumparat liliacul dar poate fi doar intr-un magazin de-alea de flori, doar ca merg in 2 prin jurul meu si nu mai tin minte in care.Bujorii cre ca in 2-3 zile maxim se deschid Report
April 17, 20206 yr comment_261465 Anul acesta mai nimic nu gatesc pana si outele ,doar rosii am vopsit,nu m-am mai complicat cu culori sau abtibilduri ca in alti ani (cand duceam lui mami lui matusa de pomana si la cimitir) Drob am cumparat e din organe si in prapur in tavita lui de aluminiu,maine sa-l coc (oricum doar domnu' Geany mananca si-si ia si la pachet,mai am langa el sa pun ridichi,ceapa verde,rosii, telemea de oi,ca nu am mai umblat dupa cas si destea'),cozonac am cumparat,sarmalutele sunt la congelator,maine le pun la fiert si pe ele,o sa mai fac o friptura de porc sau de pui inca nu stiu,am carne la congi' si niste ficatei,maine totusi vreau sa fac o pasca frumoasa Cam atat Report
April 17, 20206 yr comment_261466 Nu m ai bea nimeni o cafea, un ceai acolo, nu mai arunca nimeni o barfa, o chestie, o reteta, un cujetare ...toata lumea in ceaunu cu Corona? @ Adi, ca tot vorbeam de copii si ce prefera N-am cafea da'mi-am luat lemne?. On 2-3 zile dai drumu la cuptor. Deschod sezonul la pizza Report
April 17, 20206 yr comment_261478 S-a schimbat planul planuitor,domnul Geany de maine e liber cateva zile ,asa ca am muncit ca o ''halbinuta'' ,si am copt si drobul,am facut si pascuta maine doar sa mai pun la cuptor sarmalutele,am facut toate astea ca maine sa-i acord toata atentia ,sa stam cat mai mult imnpreuna (pasca e cu branza dulce de vaci amestecata cu branza iute de oi si stafide ca noua asa ne place) e abea scoasa din cuptor... Report
April 17, 20206 yr comment_261486 Ce harnicuta ai fost Geany!Eu maine vopsesc cateva oua si fac cozonac si pasca.. Ah si bag niste miel la borcan sa il fac friptura duminica.Anul asta e Paste de carantina. Nu vin musafiri, nu mergem pe nicaieri.. Report
April 19, 20206 yr comment_261508 Adevarat a înviat! Oare ar mai face asta inca o data pentru noi...? Edited April 19, 20206 yr by Lapona Enigel Report
April 19, 20206 yr comment_261510 Adevarat a înviat! ( Eu la ora asta fac salata beof..ca mi-e pofta,si a zis domnul Geany ca desi nu e mare fan,anul asta e pe dos,ii e pofta si lui ,bine ca am cu cine o imparti ) Report
April 20, 20206 yr comment_261538 multumim asemenea si eu cu al meu, mor de dragul lui Al nostru e doar la faza de muguri, ne-am trezit cu -2C afara, sper sa nu fi inghetat. Am vrut sa pun o poza facuta live, dar degeaba. Help button nu a ajutat. Cristos a înviat! Minunata si originala ultima poza! Preferata mea Report
April 20, 20206 yr comment_261540 Saru-mana, dar ideea nu.i a mea, vazut ceva asemanator pe net si aplicat acasa cu ce aveam la dispozitie Report
April 20, 20206 yr comment_261542 Al nostru e doar la faza de muguri, ne-am trezit cu -2C afara, sper sa nu fi inghetat.sa speram Report
April 21, 20206 yr comment_261544 Al nostru e doar la faza de muguri, ne-am trezit cu -2C afara, sper sa nu fi inghetat.sa speram Neatza! O cafeluță beau si eu cu voi. La noi 2 grade azi dimineață. Zarzarii, caișii și acum piersicii au florile uscate Report
April 21, 20206 yr comment_261546 Al nostru e doar la faza de muguri, ne-am trezit cu -2C afara, sper sa nu fi inghetat.sa speram Neatza! O cafeluță beau si eu cu voi. La noi 2 grade azi dimineață. Zarzarii, caișii și acum piersicii au florile uscate Of, de-acum o sa tot fie asa, culturi date peste cap din cauza schimbarii climei globale Aici e caldut, deja 8 grade la 7 dimineata...parca vad ca sunt iar 26. Mult prea cald. Sa aveti o zi frumoasa! Report