Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

gemulet? sau poate avea 2 sensuri?

marmelăduță?

Hai ca sunteti atinsi de quarantinita, cred ca m-am molipsit =)) !

Cufaras din Marme? (n-am gasit alta... rima =)) )

What is "marme"

Wikipedia

Marmê

Marme is a village in the Tibet Autonomous Region of China.

cam cat de mica era finestruica? =)) stiu-stiu!

gemulet?

sau poate avea 2 sensuri? =))

Fereastra _ ferestruica?

gemulet? sau poate avea 2 sensuri?

marmelăduță?

Hai ca sunteti atinsi de quarantinita, cred ca m-am molipsit =)) !

Cufaras din Marme? (n-am gasit alta... rima =)) )

What is "marme"

Wikipedia

Marmê

Marme is a village in the Tibet Autonomous Region of China.

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Hai recunoaste ca are si parti pozitive carantina asta tongue.gif

Buna ziua lume!

Am terminat de zugravit dormitorul meu si holul, mai am de vopsit calorifere si tocaraie, dar o las pe saptamana viitoare ca sa nu ma plictisesc. Vremea e nasoala, nu pot activa prin curte, asa ca voi continua cu amenajarile interioare.

Geany, la multi ani tatalui tau, cu intarziere, dar din suflet ? Sa fie sanatos si sa mai aiba multi ani de sarbatorit de-acum inainte

Blackie, sincer nu eram atat de ingrijoarata pt Andreea cat pt niste vecini la care fusesem in vizita si fiul face dializa, e pe lista pt transplant de rinichi, sotul are diabet si orobleme cu tiroida, iar prietena mea e hipertensiva si a avut cancer uterin. Ma bucur nespus ca totul e ok.

Am auzit de demisiile cadrelor medicale pe social media si mi-a lasat un gust amar. Nici aici sistemul medical ne e perfect. In UE ne clasam undeva la coada, dar mobilizarea cadrelor medicale este impecabila. La fel si raspunsul celor aflati in strainatate sau pensionati. Foarte multi s-au intors ca sa ajute. Cand aud la stirile de seara, singurele pe care le ascul zilnic, vesti bune si exwmple de participare si mobilizare din partea tuturor, imi ridica moralul. There is a lot of good in the world ?

Tocmai ce l-am vazut pe vecinu' ca si-a scos cainele la plimbare acuma dimineata, in pantaloni scurti si geaca de iarna cu blana (vecinul, nu cainele :( ), caldura si frigul sunt niste chestii relative :( - sunt +8 grade.

Pana-mi termin cafeaua ma duc sa mai lucrez ceva pentru serviciu, pe urma cred ca fac niste chiftele, spanac, poate un chec cu lamai ca tot sunt la moda checurile, ca nu stiu ce altceva sa fac cu ele - l-am trimis pe sot sa-mi cumpere lamai, mi-a adus un chil...

Fereastra _ ferestruica?

dupa ce m-am gindit indelung aseara am recuperat si fereastra dar marmeladuta mi s-a parut mai potrivit contextului general :( dovada ca Dexter s-a prins imediat :(

eu am fost convinsa ca nu-ti vine-n gand cuvantul corect, asa cum s-a mai intamplat :( de-aia te-am ajutat...draga!

Hi hi hi! eu vreau sa va inveselesc totusi ,daca nu va place aruncati cu rosii (sau portocale,cartofi,ceapa ce aveti la indemana ca ,cu criza asata orice e bine venit :( )

Vazui la stiri la Spanioli ,asta https://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-23785189-covid-19-coronavirus-spania-pandemie-queen-want-break-free.htm

Genial a fost Queen

https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ

Dar asta nu e tot ,vedeti asta si asta saracu' e ''I want to break free '' pe sistem

https://www.facebook.com/krespyro/videos/859626867874461/UzpfSTEwMDAwMTc5Nzg1NTIwNToyODQwNzE5MjM1OTk3OTc3/?notif_id=1586020391048710&notif_t=feedback_reaction_generic

:(

Edited by Geany

de-ale distanțării locale, partea a doua - curcani sălbatici, in mod normal locatari ai pădurilor din județ.

post-1215-0-01893200-1586034850_thumb.jpg

Intrebare intrebatoare :) daca avem un topic de ras' (si in imagini si ne') de ce nu avem un topic si de plans?! :rolleyes: ...vazui azi distibuit pe facebookul' lui domnul Geany asta, si am zis sa nu plang singura,sa impartasesc' cu voi :crying: ...deci cine mai plange alaturi de mine?!... =)) =)) ...deci jur ca vizualizez cum ma frigi' la dejte'... =)) vb. lui Laponel',Rrrrrrrr..rrrr!!!!! :Demon:

post-405-0-53359700-1586550101_thumb.jpg

Hello, hello! Daca era fiert plângeam cu tine, asa it8i ofer un umăr pe care sa plângi si iti doneze si porția mea! :rolleyes:

Pana una alta, învățăm termeni noi :crying:

Comunicat din partea Consiliului pt.Situatii de Urgenta: Art.unic : Pe toată durata situației de urgență, pentru respectarea dreptului la imagine al persoanelor,nu se va mai folosi termenul de "prost".Acest termen va fi înlocuit cu cel de "inteligent asimptomatic".Va rugam imperativ sa folosiți numai noul termen.

Hello, hello! Daca era fiert plângeam cu tine, asa it8i ofer un umăr pe care sa plângi si iti doneze si porția mea! :Demon:

Pana una alta, învățăm termeni noi =))

Comunicat din partea Consiliului pt.Situatii de Urgenta: Art.unic : Pe toată durata situației de urgență, pentru respectarea dreptului la imagine al persoanelor,nu se va mai folosi termenul de "prost".Acest termen va fi înlocuit cu cel de "inteligent asimptomatic".Va rugam imperativ sa folosiți numai noul termen.

Merci Mino'! pt. umar! :rolleyes: ... =))

Vad de la geam ca e soare si frumos la noi ,eu sunt mereu singurica cu Ale' ca domnul Geany acum e in fiecare zi la 12 ore ,pleaca dimineata si mai vine seara (din cauza situatiei asteia,la unitatea lor,unii patruleaza alaturi de politie,altii impart alimente pensionarilor etc ) ma tot invart prin casa,parca nu-mi gasesc locul ashea' =))

Va pup si va urez sa aveti o zi minunata! :crying: :)

De Moatza stie cineva ceva? Nu a mai intrat in ultimul timp...

Sper sa fie bine! ?

Si eu ma gandesc de cateva zile la ea.

Salutari si ganduri bune tuturor ?

Intrebare intrebatoare :) daca avem un topic de ras' (si in imagini si ne') de ce nu avem un topic si de plans?! :rolleyes: ...vazui azi distibuit pe facebookul' lui domnul Geany asta, si am zis sa nu plang singura,sa impartasesc' cu voi :crying: ...deci cine mai plange alaturi de mine?!... =)) =)) ...deci jur ca vizualizez cum ma frigi' la dejte'... =)) vb. lui Laponel',Rrrrrrrr..rrrr!!!!! :Demon:

93203808_2973908829343339_6657562959385985024_n.jpg

Moaaaaa sleepy3.gifsleepy3.gifsleepy3.gif Bai, da' esti sadica bine weekendu asta sm2.gif Mai lipsesc niste mieji de nuci verzi alaturi , eventual o canita cu must. help.gif

...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua :rolleyes: reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...

post-192-0-05833900-1586617442_thumb.jpg

Hai ca poate apare

Sa dea raspuns la ghicitoare :rolleyes: !

Poza facuta azi dimineata, ghiciti ce e?

O veverita? Ori un raton?

Si eu sper ca Moatza e bine, la fel si mama ei.

Aici au fost niste zile superbe. Noroc cu balconul si padurea din spate. Am luat niste alei pe care nu mai fusesem inainte si am descoperit niste locuri absolut de poveste.

Hai ca poate apare

Aici au fost niste zile superbe. Noroc cu balconul si padurea din spate. Am luat niste alei pe care nu mai fusesem inainte si am descoperit niste locuri absolut de poveste.

Bingo!

Am filmat-o, dar cum nu se pot pune filmulete, m-am prins ca pot salva cadre (sau cum le zice) sub forma de poze.

post-192-0-85308400-1586623367_thumb.jpg

post-192-0-99602700-1586623440_thumb.jpg

...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua :Demon: reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...

Corect laugh.giflaugh.gif Am vazut, dar nush unde si fix asta am gandit si eu , Adi. A mai murit un drac occasion14.gif

Hai ca poate apare

AMR; AMR...crying.gifcrying.gifcrying.gif abia astept sa treaca tot rahatu asta wacko.gif

Hai ca poate apare

Sa dea raspuns la ghicitoare :crying: !

Bingo!

Am filmat-o, dar cum nu se pot pune filmulete, m-am prins ca pot salva cadre (sau cum le zice) sub forma de poze.

Ce haioasa eeeeee. Si ce misto ar fi sa putem urca filmulete. Victor da de zor la furca , imprastie balegaru' pe capm. Dupa 4 saptamani s-a facut taran de-a binelea. Baga gainile cu bunic-su seara la poiata, se urca in pod cu el, mananca seminte. Ii place maxim. Dar si mie acolo, tare frumos mai e 105.gif

Si aici e foarte frumos afara, azi am intrat la curatenie prin sertare, dulapuri, etc. Si ascult...

https://www.youtube.com/watch?v=E2rQVK1ig8g&list=PLFO3TQ182_SqYFHg--48zBiQInJ1xVOnt

Any, daca esti prin zona, vroiam sa iti arat ca am gasit de cumparat cocos italian. Acuma...nu cred ca e clapon. Dar e mare, maaaareeee si baban, poti sa faci cel putin doua feluri de mancare din el. Am pozat si eticheta ca vroiam sa te-ntreb, de fapt pe fetele din Italia, daca stiti de firma asta:

93430288_224526342213649_2789582345378725888_n.jpg

93132825_267141364304922_51037753508364288_n.jpg92892620_266083447734917_746972392768667648_n.jpg

...ca vorbiti de cafea, ati auzit de noua :rolleyes: reteta "Dalgona Coffee"? au descoperit astia cum se freaca ness-ul! ah, marea diferenta e ca nu se toarna apa peste crema, ci se pune crema peste lapte...

Adi, ca nu imi terminai gandu: daca nu e facut cu Amigo, tot dijaba 71.gif