Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salutari tulemond! (mi-e dor de stella 105.gif)

Bravo celor sportivi!

Nici eu nu ma omor cu alergatul cu toate ca face bine. Am avut o perioada cand alergam fara probleme destul de mult, dar cum n-am mai exersat acum mi se pare taaaare greu 71.gif In schimb ma ambitionez sa merg cu bicileta pana la birou (cam 15-20 minute) si inapoi, cel putin pana dau ploile si zapada. Am constatat ca nu conteaza cat antrenament am pe bicicleta, la alergat e la fel de greu. sleep.gif

Fiindca e toamna aduc si eu o cafea "in ton" si dau startul ceaiurilor.

post-84-0-29520900-1600944340_thumb.png

post-84-0-21328100-1600944351_thumb.jpg

Hello tuturor! Blackie multumesc de cafea, dar la ora asta iau un ceai de la Boni! Va urez tuturor o zi frumoasa!

Seara buna tuturor

Vroiam sa raspund zilele trecute dar am avut probleme cu internetul

Aici nu se ia temperatura la intrare in supermarket/magazine/farmacie, nici macar in perioada critica nu se lua

Retetele de la medicul de familie se trimit prin email (cum spunea si Clau) deci io nu ma duc la cabinet (nici nu stiu daca s.au redeschis), ma duc la farmacie cu codul trimis prin email de carte medicul de familie si.mi ridic medicamentele

Noi am intrat iar la restrictii:doar firmele esentiale, putem iesi din casa numai pt cumparaturi, farmacie, doctori sau sport. Nh avem voie sa facem cumparaturi in alt oras, nu avem voie la mare ???
Neatza, noi azi mergem la vot, ne votam primarii si consilierii locali si judeteni! Mergem la vot echipati cu masti si tot ce trebuie pentru a nu ne imbolnavi! La noi inca sunt multe cazuri de imbolnaviri zilnice, sunt curioasa cum va fi cand vine frigul cu adevarat.

Neatza, noi azi mergem la vot, ne votam primarii si consilierii locali si judeteni! Mergem la vot echipati cu masti si tot ce trebuie pentru a nu ne imbolnavi! La noi inca sunt multe cazuri de imbolnaviri zilnice, sunt curioasa cum va fi cand vine frigul cu adevarat.

Neatza

Mino nu m-am putut abtine :iamwithstupid:

"Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:

- Cum ati votat de data aceasta?

- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.

- Dar cu cine ati votat?

- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei.

- Ce sperati dupa votul de azi?

- Sper sa nu ma infectez.

- Totusi, ce asteptati dupa ziua aceasta?

- Astept sa treaca 14 zile.

- Nu ati inteles ce va intreb... Ce v-ati dori sa schimbati dupa acest vot?

- Masca si manusile.

- Nu, nu la asta ma refeream... Care credeti ca va fi rezultatul acestor alegeri?

- Pentru unii pozitiv, pentru altii negativ, oricum nu ii vor testa pe toti....."

Duminica linistita sa avem, aici e furtuna si ploaie de vineri, am cerut ploaie toata vara, acum mi s-a dat :mad:

Ieri am avut vrei 9200 de cazuri nii in situatia in care se fac ib jur de 80.000 de analize zilnic.

Cafeul l-am baut pe nerespurate de dini asa ca pozw nu am, dar mai tarziu revin cu un ice-cafe inainte de kipur

Boni, ce misto :mad: , gata am fost la vot, ba chiar am vazut bine ce am votat :iamwithstupid: si sigur nu m-am infectat. Sper din tot sufletul sa iasa cat mai multa lume la vot !

V-am mai spus ca anotimpul meu preferat e toamna?...

Ieri eu si fiu-meu am avut programare la dentist la 8 dimineata, cand il asteptam pe sot sa ne "culeaga" am vazut ca e deschis la coaforul de alaturi, si o vizita acolo era demult asteptata. Asa ca i-am trimis pe baieti acasa, urmand sa vina din nou cand sunt gata.

La ora aceea mai era doar o doamna, aproape terminase, asa ca am terminat destul de repede, ca ma spalasem pe cap de dimineata acasa. I-am zis sa-mi scoata din par toata vopseaua (da, pana la urma foarfeca e metoda cea mai eficienta :iamwithstupid: ). Am avut un pic de ezitare cand am auzit "pixie cut" ca n-am mai fost tunsa asa scurt de aproape 20 de ani, dar am mers inainte. Nu e cea mai potrivita tunsoare pentru mine, dar ma bucur ca am scapat de henna, acu' sa vad cat ma pot abtine sa nu pun iarasi culori in par. Ma batea gandul la un albastrui :D , dar nu ma lasa familia :mad: .

Dupa coafor am plecat direct la cumparaturi, am ajuns acasa pe la amiaza, asa ca dupa dus am intrat direct in bucatarie si... s-a dus ziua :P .

Spre seara am iesit la o plimbare, sa admiram peisajul, flora si fauna, salbatica sau nu chiar.

post-192-0-83851200-1601202943_thumb.jpg

post-192-0-48880800-1601202982_thumb.jpg

post-192-0-40721000-1601203055_thumb.jpg

post-192-0-33288200-1601203092_thumb.jpg

Eu aduc ceai smile.gif

post-84-0-08985800-1601631883_thumb.jpg

Si mie imi place foarte mult toamna, cand e frumoasa. Acum e frumoasa iar, dupa cateva zile cu ploi si nor.

Acum ne putem plimba din nou mai mult pe afara. Mi-am luat si papuci comozi. Fug sa ii pun la topicul dedicat. 71.gif

Neata si de pe meleagurile mele! Ma bucur tare ca azi e vineri si ca maine o sa pot dormi mai mult :love7:

Vorbind de toamna, de vreo saptamana am inceput sa imi fac si ceaiuri. Se simte nevoia.

Si astazi cand m-am conectat la media am aflat stirea zilei: Presedintele are covid. Ca sa vezi?! O sa fie interesante urmatoarele saptamani..

Edited by Wowerful

Eu una desi nu doresc raul nimanui,la astia care nu se protejeaza si mai infecteaza si pe altii, tare le-as dori forme mai grave, dar nu o sa se intample asta pentru ca ei beneficiaza de alte tratamente, nu ca noi astia, pleava.

Neata si de pe meleagurile mele! Ma bucur tare ca azi e vineri si ca maine o sa pot dormi mai mult :love7:

Vorbind de toamna, de vreo saptamana am inceput sa imi fac si ceaiuri. Se simte nevoia.

Si astazi cand m-am conectat la media am aflat stirea zilei: Presedintele are covid. Ca sa vezi?! O sa fie interesante urmatoarele saptamani..

No sh*t? Trumpica fara frica? laugh.giflaugh.giflaugh.gif Karma really is a bicthlaugh.gif

Neatzaaaa!

Boni, ce tare! Ceaiul ala al tau este fix nota cromatica pe care vroiam sa o atasez eu ieri la post. Ce fain! 6.gif

Dar, sa va dau esenta cea mai importanta a zilei intai. Ma scuzemuati ca imi uit obligatiile de hangita. Asadar, de la stanga la dreapta, sau invers : cafeluri si ceaiuri pentru tätz musterii de la han! Si pentru cei obisnuiti, si pentru cei din umbra (care doar ne citesc si nu ne onoreaza cu o vorba doua), si pentru relaxati si pentru aia mai frustrati. Nu lasam pe nimeni balta sad3.gif ! Am zis!

Cu infuzie de levantica, pentru ca e un super calmant, pentru cine are nevoie, da?

016a3372283916a4e84a41a7dd80f1f5.jpg

Mai funky pentru cautatorii de senzatii noi:cbdd411ad14b38130bdf3158d8661383.jpg

Clasica pentru cei consecventi si autentici:6621b9b9bcb7b46b4c4738abc67cca37.jpg

Si , pentru de-alde mine, se stiu ei, ca intotdeauna :

Black as midnight, black as pitch, blacker than the foulest witch ...

ab21fc845a50253ccb0d97c191eaeea9.jpg

Si acum o las pe maestra ceaiurilor la butoane, ca se pricepe infinit mai bine ca mine.

Va rog sa pasiti cu grija pe la han, ca vreau si eu un weekend hodinitor. Ceea ce va doresc , indubitabil, si voua 6.gif !

Thank yee kindly!

Una mica, neagra si fierbinte iau si eu, dau la schimb dulceață de gutui sau peltea!

post-343-0-23294800-1601733527_thumb.jpg

Ce culori faine mino!

Cred ca mai am si eu un borcan de dulceata de gutui adus anul trecut de maica-mea... Si nu am mai facut clatite de multisor..

Edited by Wowerful

Una mica, neagra si fierbinte iau si eu, dau la schimb dulceață de gutui sau peltea!

Mino, dulceata ta arata bestial ❣❣❣

Mor dupa dulceata de gutui. Asta si cea de caise.

Imikplace sa adaug si ceva nuci la ea...mmmmm

Ce culori faine mino!

Cred ca mai am si eu un borcan de dulceata de gutui adus anul trecut de maica-mea... Si nu am mai facut clatite de multisor..

You had to say it...you had to say it! Why, whhhhhhhhhhy? crying.gif Numai clatite imi danseaza in fata ochilor de cand am citit asta sleepy3.gif Cu dulceata de gutui, haooolooooo!

Saliu la tulemond! Si mie imi e dor de Stella 12.gif Si de Moatza care se lasa neinduplecata. Pacat :love7:

Ia, sa bem si noi o cacielutza, zic.

3cc53cf5333d5ef83480724972ff19e7.jpg

Voi ce faceti fete? A venit racoare si , odata cu ea, cheful de gatit , asa-i?

La mine nu a venit nici un chef de gatit, doar de mancat, dar incerc sa nu bag in seama asta! In rest nimic deosebit. In weekend merg sa cunosc viitorii cuscri, sunt ceva emotii, dar sunt asa frumoase! Doamne, cand au trecut anii?

Racoare? Care racoare? Unde-i racoare cs la noi e cald raaauuu

post-591-0-62578800-1602018231_thumb.jpg

De 2 saptamani nu mai gatesc in casa, numai afara la gratar (cu gaz ca pe ala cu carbuni nici daca ma plateste cineva nu il aprind zilele astea), cred ca mai are putin si isi da demisia ?

Noi suntem inca inchisi in case de 2 saptamani deja....copii au vacanta...toate roz. Sanatosi sa fim

Neatza! A plouat bine azi noapte, iar dimineață surprinzător de cald! Totuși nu ca la tine, Clau! Să avem o zi buna!

Se închid iar restaurantele, cinematografele si teatrele, cred ca anul viitor va fi dezastruos!

post-343-0-78600300-1602044100_thumb.jpg