Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Apai asta tot astept si eu , fete, sa se termine, sa pot trece la pasul urmator, la proiecte de viitor, planuri etc.

Uneori orice cuvant de imbarbatare, orice sustinere, fie ea cat de mica ori virtuala , conteaza enorm , face diferenta! 6.gif

Si pentru asta, cafeleeeee, fara numar, fara numar!

b4b211dc02da7f0148d0112d8286d2b9.jpg554d81166868e5082178bf532a2321cf.jpg0f9565b38a399f2267de6c09bdee50c1.jpg6614e6ed39c83981b20e4dc1101b0cf0.jpg

Si ceaiur, si lapte auriu . Am uitat ceva?

Geany, chiar ma intrebam si eu ce faci!

Adriana ce-o face?

Blackie, all set?

Hazelinaaaaa, Alphalinda, Elena - Wowy, Clau - intreprinzatoare si creativa, ca de obicei floare.gif

Boniiiii, ma bucur ca mai scrii!

Adi_edi: haioasa, maxim! 6.gif

Mihamarky: Care e situatia, cum esti?

E mijloc de noiembrie, nu imi vine sa cred...anul 2020 este unul din cei mai execrabili din viata mea...cu sau fara guvid. Dar, cel putin, l-am prins (la an ma refer) =))))

Am "consumat" rapid cateva episoade din showul lui David Letterman de pe Netflix, in care l-am urmarit pe Obama cu mare atentie. Ma straduiesc sa imi mentin speranta ca, intr-un final, the good guys will always win...

Mi-a placut foarte mult ceva ce a spus Obama, cum altfe? Omul asta are o retorica si oratorica si vorbeste cu asa o onestitate si logica incat iti este greu sa nu il iubeste.

Si zice: " Este bine ca l-am avut pe Donald Trump la guvernare, pentru ca doar asa oamenilor li s-a putut face constient de raul care inca mai exista in tara noastra si de faptul ca, daca alegem sa inchidem ochii, suntem lasi si raul acesta ne va cotropi. "

Incep sa cred ca Trump ne-a facut un mare serviciu tuturor...ne-a aratat ca se merita sa luptam pentru binele din viata noastra si ca acesta nu vine de la sine. Trebui obtinut, ingrijit, mentinut, asigurat ca este sustenabil...si pentru asta trebuie sa muncim cu totii, in primul si in primul rand la noi insine.

Asa cum nebunia Trump ia sfarsit, asa va lua si guvidu' sfarsit si , dupa toate astea, ne va fi mai clar ce este cu adevarat important in viata: libertatea, aerul curat , sanatatea, familia si cei apropiati.

Clau, fain tare recipientul ala, ma gandeam daca sa imi iau si eu, dar , la viteza cu care beau eu cafeaua , n-are rost :P))

Ziua bună la hangite =)) desi am deschis printre primele usa hanului, în urma cu 2300 pagini ( :P)))pfoai) , a trecut mult timp,( prea mult) , de când nu v-am salutat , desi va citesc de ceva vreme ! Salutare fete dragi ! Promit sa mai intru la o cafea, un ceai ?

Am "consumat" rapid cateva episoade din showul lui David Letterman de pe Netflix, in care l-am urmarit pe Obama cu mare atentie. Ma straduiesc sa imi mentin speranta ca, intr-un final, the good guys will always win...

Mi-a placut foarte mult ceva ce a spus Obama, cum altfe? Omul asta are o retorica si oratorica si vorbeste cu asa o onestitate si logica incat iti este greu sa nu il iubeste.

Buna Lapona,

Desi nu scriu mai deloc aici, va citesc pe toate cu mare drag si mai ales pe tine =)) Sper sa depasesti momentele grele prin care treci.

Nu am vazut show-ul, dar sunt intru totul de acord cu comentarile la adresa lui Obama. Tocmai ce am comandat ultima carte scrisa de el si abia astept s-o citesc.

Buna Lapona,

Desi nu scriu mai deloc aici, va citesc pe toate cu mare drag si mai ales pe tine :) Sper sa depasesti momentele grele prin care treci.

Nu am vazut show-ul, dar sunt intru totul de acord cu comentarile la adresa lui Obama. Tocmai ce am comandat ultima carte scrisa de el si abia astept s-o citesc.

Girl, you relight my fire today ! 6.gif Si ma citesti chiar si cand scriu ca o lobotomizata? :))

Bai, care ati dat cu ce pe threadul asta ca acum citii si eu paginile din urma si dupa aia si cum am scris si eu mai sus...si ma lua un dor de-o lirica de-a noastra , din aia care reflecta foarte fidel nivelul educational al tarii in contemporaneitate (Lapona isi drege vocea, deci atentie!):

Dintr-o balta neagraPatru ochi priveste,

Ce sa fie oare?Cre'ca e doi peste.

Giulia, iti jur ca aceleasi sperante le tot nutresc si eu de un an in cap, astazi...am trecut prin niste stadii infioratoare si niste filme in care n-as fi crezut vreodata sa le fiu protagonista. Dar...niciodata sa nu spui niciodata.

Sincer, iti multumesc tare mult pentru cuvintele cu incarcatura pretioasa: incurajare. Tare tare benefica! floare.gifInca nu am apucat sa citesc nimic din Obama, dar i-am urmarit cu mare admiratie si respect pe el si pe Michelle. Cand ai timp si chef, povesteste despre carte :)

Dani_ela! WOW! Bine ai revenit!

Dragele de voi! O sa fie bine si o sa trecem noi si de asta.

E greu si ne este greu, asta e foarte adevarat. Nimeni nu prea mai are chef de mare lucru. Eu sper sa trec cu bine de iarna.. Pana la craciun mai e cum mai e dar ianuarie si februarie tare grele luni mai sunt.Cand vine primavara parca sunt alt om

Astazi a fost urat afara si nu am iesit din casa decat pentru o plimbare de jumatate de ora pe aici prin cartier. Acum fac niste gogosi..

Lapona iti doresc multa sanatate si sa ajungi sa fii linistita si multumita sufleteste. Te pup fata frumoasa!

Geany multa sananate tatalui tau precum si tuturor din familie!

#Rezist! :)

Dragele de voi! O sa fie bine si o sa trecem noi si de asta.

E greu si ne este greu, asta e foarte adevarat. Nimeni nu prea mai are chef de mare lucru. Eu sper sa trec cu bine de iarna.. Pana la craciun mai e cum mai e dar ianuarie si februarie tare grele luni mai sunt. Cand vine primavara parca sunt alt om

Astazi a fost urat afara si nu am iesit din casa decat pentru o plimbare de jumatate de ora pe aici prin cartier. Acum fac niste gogosi..

Lapona iti doresc multa sanatate si sa ajungi sa fii linistita si multumita sufleteste. Te pup fata frumoasa!

Geany multa sananate tatalui tau precum si tuturor din familie!

#Rezist! :)

Neatza hangițe! Wowy, aceeasi teama o am si eu. Din martie ne hârâim cu salariul diminuat, acum avfm program de 4 ore și deja se aude zvonuri, care de obicei de adeveresc, ca vom sta din 15 decembrie până în 15 ianuarie, in somaj. Nici nu vreau sa ma gandesc ce bani vor fi si ce facturi vor veni. Până una alta să avem grija de sănătatea noastră și sa bem o cafea! O săptămână bună tuturor!

post-343-0-44097800-1605507225_thumb.jpg

Buna dimineata! Gri, frig si ploaie...iarna in Irlanda rolleyes.gif

Saptamana trecuta am primit niste gogonele si sambata am facut un chutney din ele, ca murate nu le mananca nimeni. Ieri am facut gem de ardei iute. Si cu asta cred ca am terminat cu conservele. Mult de motrosit cu ele. Juma' de zi se duce de nici nu vezi. Am gasit pentru prima data turmeric proaspat. Am pus in ambele conserve, cu toate ca nu se cerea, dar m-am entuziasmat. Nu cred ca face vreo diferenta la gust, dar, cand am terminat, ustensilele erau galbene. Iese la spalat smile.gif

De Craciun fac cateva cosuri pt prieteni cu chutney, gem, branzeturi, biscuiti, vin...si gata cadoul

Pt fete, una primeste laptop, ca face 18 ani inainte de Craciun, cadou de Craciun si ii trebuie si la scoala (3 in 1 biggrin.gif), cealalta casti Beats, ca alea de le are se destrama

Fetele studiaza din greu on line, Andreea are primul examen miercuri si multimi de proiecte de laborator. Antonia lucreaza la portofoliu, toata lumea face ce-i place. Inafara de mine, care sunt obosita fleasca si vreau concediu, dar suntem prea aglomerati si inca nu se poate. I'm f...ing shattered! Mi-a trebuit juma' de ora si trei snooze azi dimineata ca sa ma tarasc jos din pat. Am facut o cafea de mi-a ridicat parul pe ceafa, da' ochii tot nu mi-s deschisi cum trebuie.

Don't panic, it will get better!6.gifpupic.gif

Edited by alpha

Hello din Sibiu.

La noi s-a intrat pentru 2 saptamani in carantina. Sper sa scada numaratoarea vertiginos si sa ne mai revenim, ca lumea a inceput sa fie din ce in ce mai nervoasa, mai nerabdatoare, mai trista si deprimata sad.gif.

Va doresc tuturor multa sanatate 6.gif

P.S. salut cu mare bucurie pe toata lumea care a reaparut pe aici :)

Ieleu, ladiz, babiz'n craziez!

Vin cu kitul de urgenta, pazea!!!

41fe69d9fd180b4b838fcf1afaf0b069.jpg888ff8bcacbcfe3fde360c8a39e6b414.jpg

ef8267fbb7ab0b3929513587b5d058e8.jpg

Dupa tot acest timp in care am haladuit prin iad, acum na, am cam cartografiat regiunea, m-am aclimatizat, puii mei, e oarecum familiar deja. Dupa tot acest timp, zic, nu pot decat sa confirm ca:

1. Daca nu ai sanatate, esti fucked! Rau!

2. Daca ai sanatate si ramai fara bani, si atunci esti fucked! Dar, te duce carca sa te lupti si sa alegi alte cai, parca te mai consoleaza, iti mai vine inima la loc.

3. Daca esti in una, cealalta sau ambele situatii de mai sus si nu ai oameni adevarati in viata ta care sa iti fie alaturi fie si cu o vorbulita bine spusa si bine plasata la momentul oportun, atunci esti super fucked! laugh.gif

Insa, chiar si in situatia numarul 3: Ati mai vazut voi drac mort? 71.gif

#Rezist ... nu mai stiu cat, dar inca...

Hello din Sibiu.

La noi s-a intrat pentru 2 saptamani in carantina. Sper sa scada numaratoarea vertiginos si sa ne mai revenim, ca lumea a inceput sa fie din ce in ce mai nervoasa, mai nerabdatoare, mai trista si deprimata sad.gif.

Va doresc tuturor multa sanatate 6.gif

P.S. salut cu mare bucurie pe toata lumea care a reaparut pe aici :)

Imbratisari calde inapoi la Sibiu! Sibiul rulz!!! O sa scada si numarul de infectati, o sa vina si perioada aia!

Serviti-va , va rog, cu cafele, ca parca ajuta putin la serotonina 6.gif

Edited by Lapona Enigel

Ca sa va mearga bine! Hai cu moralul! Sus!

post-12-0-30989000-1605524225_thumb.jpg

Ador poza asta!!! Chiar ca-i optimista icon_cheers.gif

Girl, you relight my fire today ! 6.gif Si ma citesti chiar si cand scriu ca o lobotomizata? :))

Bai, care ati dat cu ce pe threadul asta ca acum citii si eu paginile din urma si dupa aia si cum am scris si eu mai sus...si ma lua un dor de-o lirica de-a noastra , din aia care reflecta foarte fidel nivelul educational al tarii in contemporaneitate (Lapona isi drege vocea, deci atentie!):

Dintr-o balta neagraPatru ochi priveste,

Ce sa fie oare?Cre'ca e doi peste.

Giulia, iti jur ca aceleasi sperante le tot nutresc si eu de un an in cap, astazi...am trecut prin niste stadii infioratoare si niste filme in care n-as fi crezut vreodata sa le fiu protagonista. Dar...niciodata sa nu spui niciodata.

Sincer, iti multumesc tare mult pentru cuvintele cu incarcatura pretioasa: incurajare. Tare tare benefica! floare.gifInca nu am apucat sa citesc nimic din Obama, dar i-am urmarit cu mare admiratie si respect pe el si pe Michelle. Cand ai timp si chef, povesteste despre carte :)

Dani_ela! WOW! Bine ai revenit!

:) :) :)

Superbe garoafele.

Neata, fete! All set, lumea pe receptie, e de bine happy.gif

Adriana, da, albe de data asta, ca le-am gasit atat de diafane wub.gif . Eu cand vad garoafe imi aduc mereu aminte de inceput de an scolar in scoala primara. Acum ca tu le-ai pomenit pe astea rosii, mi-au adus aminte de Jean de Florette.

Fierbe cafeu, ceaiu e gata!

f3f6009f2ebdf670d9fb5d56e8dcce34.jpg5c0bd8d45178c404a1f8591bd7c196a6.jpg

Clau vrea cu biscuiti:

b0dfb926b00e41b6a772425c66602ee2.jpg

Si avem si :

c895d0695ee0299465d7d59fcb1b2f47.jpgfbce6a2925bb69e57dc7d718a1476b0e.jpg

Uaaaauuu Lapona, m-ai lovit fix in palarie!!!!

Exact asa cu biscuitii sia e purrrrfectt❣❣❣

Hello! Eu ca de obicei, vin la luat. Iau cafea, miros garoafele si ma intorc la barlogul meu.Ma simt obosita in ultima vreme. Cred ca niste vitamina D ar fi bine venita..

post-1728-0-86569200-1605616751_thumb.jpg

Wowy iti fur un biscuite cu ciocolata, iar de la Lori iau ceaiul cu rahat turcesc, mama cum arata rahatul ala rosu :) :) :) Eu am o saptamana de cand imi fac de cap cu niste dulceata plus peltea de gutui. Trebuie sa ma opresc pana nu ma trage de urechi, cantarul.

Wowy iti fur un biscuite cu ciocolata, iar de la Lori iau ceaiul cu rahat turcesc, mama cum arata rahatul ala rosu :) :) :) Eu am o saptamana de cand imi fac de cap cu niste dulceata plus peltea de gutui. Trebuie sa ma opresc pana nu ma trage de urechi, cantarul.

Io mor de oftica pentru ca la mine nu se gasesc gutui decat la magazine arabesti si nu am niciunul in sat.

S-a dus si ea :(Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

De dimineata friig, frig nene! Nu imi place! Cred ca imi trebuie casa de iarna in Florida si sa migrez ca pasarile :) ( visez si eu ca la loto tot nu castig- nici nu prea joc de altfel ).

Mda!

post-1728-0-21128700-1605700771_thumb.jpg

Dumnezeu s-o ierte! Veșnică pomenire!

Huh??? Dar...stai, cine e in poza? E pe bune vestea crying.gif Sa se odihneasca in liniste!

Eu va trimit niste culori si o farama de soare de la geamul meu:

thumbnail_20201118_085437.jpg

Dumnezeu s-o ierte! Veșnică pomenire!

Huh??? Dar...stai, cine e in poza? E pe bune vestea crying.gif Sa se odihneasca in liniste!

Si eu am cautat pe net sa vad daca e pe bune, ca nu o recunosteam in poza. Ce-i poate schimba varsta pe oameni...

Sa se odihneasca in pace!

Eu va trimit niste culori si o farama de soare de la geamul meu:

post-12-0-81697900-1605700960_thumb.jpg

Keep it going, ca tare-s faine pozele astea! 6.gif

Salutari tuturor si multa sanatate (si pentru trup, si pentru minte, si pentru suflet) :)

7ab41482a61f095516b160ac37f1c957.jpg

nici eu n-am recunoscut-o deloc

am gogalit si am gasit interviul asta

in care iti dai seama ca nu mai e cea pe care eu o tineam minte dar daca o urmaresti atent mai gasesti ochii si uneori surisul

am mai gasit si alt interviu mai vechi in care arata si locul in care e ingropat sotul ei la Piatra Neamt linga care va merge acum

mi l-a aratat mama cind am fost acum 2 ani acolo

Eram asa de convinsa ca e un fake poza aia, chiar vroiam sa scriu ca nu e ea, ca e o actrita care o joaca pe Miss Marple...

Am urmarit si eu putin interviul, doamne, cat de schimbata...Sper sa ii fi fost trecerea lina si sa isi fi regasit sufletul pereche pe ceea lume .smile.gif

Neata la popor!

f7aef1c9549e5cfa6e0d3d7d9ef56177.gif