December 8, 20205 yr comment_264807 Valeu Geany, mare greseala ca te-am chemat la apel - am zis ca nu ma uit acum la videouri ca nu prea pot rade la ora asta, dar cu fazele cu online meetings m-ai terminat - sper ca n-au pleznit ceva cusaturi . Cand ai zis de Ale si masina de spalat mi-ai adus aminte de fiu-meu cand avea vreo 3 anisori, maica-mea era aici si a zis sa mergem cu copilu' la magazin sa-si cumpere ce vrea el de Mos. El s-a oprit la un aspirator (de jucarie) care parea copia in miniatura a celui ce il aveam atunci. Maica-mea cam contrariata, ca ea avea in vedere ceva "jucarii pentru baieti" , ceva masinute teleghidate, excavatoare, dar el nu si nu, ca aia vrea. A vazut aspiratorul ala si iarba din curte ca l-a folosit si pe post de masina de tuns iarba , mult timp s-a jucat cu el. Report
December 16, 20205 yr comment_264838 Buna dimineata!Cam liniste pe aici... Va servesc cu cafele, ceaiuri si ce mai doriti sa sarbatorim iesirea Sibiului din carantina. Sa aveti o zi frumoasa. Multa sanatate tuturor. Report
December 16, 20205 yr comment_264839 Buna dimi tuturor, am regasit si eu forumul din intamplare acu vreo 2 zile,multa sanatate/ insanatosire grabnica tuturor. Cocchila tot cu casti toata ziulica,norocul nostru ca e stationata marea majoritate a timpului in camera ei ?, De cele mai multe ori e cu cateva aparate deschise simultan, ce o intelege nu stiu...In poza donsoara cu tv,laptop si telefon ???? Report
December 16, 20205 yr comment_264842 Clau ce fetita frumoasa ai! Ma apuca nostalgia cand ma gandesc cati ani au trecut de cand erau si ale mele mici Maine Antonia face 18 ani. My baby Report
December 16, 20205 yr comment_264843 Clau, o frumusete ! Sa stii ca la fel e si fiica-mea, de multe ori conectata la toate electronicele posibile, in schimb fiu-meu nu.Alpha, la multi ani domnisoarei tale! cum trece timpul...Noi azi vom face sarmale si le bagam la congelator, inca n-am finalizat meniul de Craciun dar nu se poate fara sarmale si cozonaci . Report
December 16, 20205 yr comment_264844 Boni Alpha ,la multi ani sanatlosi si fericiti copchileiAdi_edi,acapareaza tot ce e electronic Edited December 16, 20205 yr by clau_ash Report
December 17, 20205 yr comment_264848 ...Maine Antonia face 18 ani. My babyAdica azi. La multi ani, sa fie sanatoasa si fericita! Report
December 17, 20205 yr comment_264849 ...Maine Antonia face 18 ani. My babyAdica azi. La multi ani, sa fie sanatoasa si fericita! Multumesc, la fel! Report
December 17, 20205 yr comment_264850 Hello! Sa iti traiasca fata, Alpha! Clau, ce fetita frumoasa ai, sa iti traiasca! Eu am o luna horror la munca, sper sa nu racesc desi bronsita da semne de revenire! In rest nu am nici o bucurie ca vin satbatorile. Saptamana asta am fost cu soacra la doctori, luni ma duc cu mama, asa ca de sarbatori vreau sa stau acasa si sa ma odihnesc! Copiii nu cred ca vin, iar la mame nu ma duc mai ales daca mi se starneste tusea mai tare. Edit: mi-am luat o craciunita si-i cad toti bobocii Edited December 17, 20205 yr by mino Report
December 17, 20205 yr comment_264851 Mino, sanatate ! e greu acum iarna sa stai departe de raceli, mai ales daca iei autobuzul. Imi este si mie groaza de iarna, mai ales ca trebuia sa schimb 2 autobuze, iar unii soferi baga caldura de sunt niste diferente enorme fata de afara. Acu' stau acasa cred ca pana prin iunie . Am primit si eu zilele astea un fel de craciunica si i-au cazut din boboci, eu sper sa mai ramana cativa... Report
December 20, 20205 yr comment_264856 Hello! sper ca sunteti cu totii ocupati cu sarmalele si fursecurile, de aia nu mai treceti pe aici. Eu am dat un pas inapoi ca dupa ce am inceput sa "zburd" asa, mai usurel, am facut (intr-un fel) un pas inapoi, nu prea pot sa-mi folosesc mana dreapta ca mi-au implantat un port pentru tratamentul care urmeaza si ma cam deranjeaza. Glumeam ca o fi si un microcip de-a lu' Bill Gates , acuma gata, chiar stie tot !Cred ca maine ii pun pe copii sa monteze pomul, sunt si eu curioasa cum arata. Dar ziceti-mi si mie de ce a trebuit sa-i spun fiului meu "a grija sa nu strici aspiratorul" inainte sa se apuce de treaba? poate ca a facut cam multe boacane in ultima vreme, marunte dar se aduna... Si cum dom'le poti sa strici magaoaia? Am aflat dupa nici 2 minute: "ummmm, am stricat aspiratorul" ... huh ??? o fi iesit ceva de la loc, m-am gandit. Nope, s-a rupt. Teava de plastic care e in prelungirea furtunului si la care se ataseaza cealalta teava, de metal . Oh well, intr-un fel m-am bucurat, ca incepusem sa ma gandesc la un aspirator nou acum ceva vreme , asta ne-a tinut mai bine de 10 ani.PS Mino, cred ca vor cadea toti bobocii de la craciunica mea, nu vad nici macar unul care sa dea semne de inflorire . Report
December 20, 20205 yr comment_264857 Adi , nu il trimiti si la mine sa se uite la frigider ? vreau unul nou , si omu asta de langa mine zice ca e musai sa fie defect sa luam altul cat despre brad , al nostru a aratat destul de ciudat l-a decorat dumnealui singurel l-am suportat fix o zi si am inceput relocarea globurilor e primul an cand nu ajunge copila acasa , asa ca nu aveam chef de brad ..dar a reusit mandra sa il puna la treaba pe tac`su primul craciun in 24 de ani fara copil acasa acu 1001 ani cand scriam pe aici , era la scoala generala Report
December 20, 20205 yr comment_264858 Cu placere l-as trimite, sa mai "bucure" si pe altii . Cat despre lucru dupa ce au "lucrat" altii din familie, stiu foarte bine, dar acum ma fac ca nu vad, sau cel putin incerc ... Cand au crescut copiii astia?? Report
December 21, 20205 yr comment_264859 Neatza! Abia astept sa stau acasa de sărbători si sa ma odihnesc, ca sunt ruptă de muncă. Eu deja sunt obișnuită sa nu am copii acasă de sărbători, ma bucur că sunt sănătoși in rest ne-om vedea cand se va putea. Deși ma trăgeau câinii, am împodobit doar jumătate din bradul mare si l-am pus la înălțime ....iaca . Report
December 21, 20205 yr comment_264861 Mino, ai impodobit bradul pentru pisi ? Bravo ca ai reusit sa te mobilizezi, eu i-am mobilizat pe altii si au montat pomisorul, dar nu l-au impodobit inca. Am vazut ca acum pe Amazon pretul e mai mult decat dublu fata de ce am platit eu in noiembrie . Report
December 21, 20205 yr comment_264862 Hello! Nu am mai trecut nici eu de-o vreme. Intre timp am impodobit bradul. am mai facut cate un fursec, doua, a nins si am mers la sanius de ne-am saturat de la mic la mare.Astazi e in teorie ultima zi la serviciu pe anul asta. Intru in concediu pana pe 5 ianuarie. Acum sa vedem ca eu sunt personal esential. Daca are vreunul vreo urgenta, trebuie musai sa vin. Dar poate nu e cazul.Mino o sa reziste bradul la tine? Ale mele mandre cred ca il dadeau jos de mult. Pe la al nostru fac inspectia de cateva ori pe zi si se joaca cu globurile sau cu vreun clopotel la care ajung. Se urca be pe o masuta ba pe ce prind ca sa ajunga cat mai sus, dar de urcat in copac inca nu au indraznit.La mine am aspirator nou si momentan nu cred ca o sa se strice dar m-am bucurat cand s-a hotarat sotul sa schombe masina de spalat vasele. Nu o foloseam pe cea care a venit cu casa pentru ca era zgomotoasa, iesea miros urat din ea si cand am facut cercetari am descoperit ca era din 1997. Pai eu in 1996 am terminat liceu ) Acum sunt multumita ca am noua si silentioasa. Momentan nu vreau sa se mai strice nimic. Report
December 21, 20205 yr comment_264863 Mâța mea e baba, doarme 23 de ore din 24, asa ca bradul nu mai prezinta interes, dar totuși l-am legat sa fiu sigura ca nu am vreo surpriza Report
December 21, 20205 yr comment_264864 Hello si din Sibiu! Noi inca nu avem pomul, urmeaza zilele astea. De impodobit totdeauna l-am imopdobit pe 24, dar cu mici decoratiuni prin casa am inceput deja.Mai am o zi de munca si apoi intru in vacanta de iarna. Va fi altfel decat de obicei (nu ne putem vedea cu toti cei de care ne este dor) dar tot ne vom bucura de timpul liber. Ieri, la plimbarea de dimineata din padure am observat ca cineva a inceput sa decorereze copacii de pe marginea cararii. Nu sarea in ochi, gaseai cate un glob la 5-6 copaci, dar asa de tare mi-a placut. Mi-a parut rau ca nu am avut telefonul sa va arat si voua... Va doresc multa sanatate tuturor! Report
December 24, 20205 yr comment_264867 "Mom, looks like we're worshipping Santa", a zis copila dupa ce l-a pus pe Mos Craciun in varful pomului (ca steluta din anii trecuti era prea grea pentru bradutul de anul asta).La noi a venit Mosul sub forma unor prieteni veniti de la 60km doar sa lase la usa o cutie cu bunatati - prajituri, racituri, de-ale porcului, salata boeuf... Pe oricine sau orice sarbatoriti, va dorim sa fiti sanatosi, sa aveti liniste si fericire langa cei dragi! Report
December 25, 20205 yr comment_264868 Sarbatori fericite tuturor, cu sanatate si optimism. Va imbratisez cu drag la gramada? Report
December 25, 20205 yr comment_264869 Craciun fericit !! nici macar vremea nu e ce ar trebui sa fie la onesti ploua, e mohorat...pfff ..noi sa fim sanatosi Report
December 25, 20205 yr comment_264870 Craciun fericit, tuturor! Eu bolesc si astept rezultatul la testul covid facut ieri! Report