November 25, 20205 yr comment_264656 Ziua bună și de la mine!De abia întoarsă din izolarea de 14 zile...toți din casă am fost pozitivi, cu febră, frisoane, tuse seacă, dureri de cap, amețeli, dureri musculare, pierdere de gust și miros, oboseală cruntă, fara poftă de mâncare.Dar ne-am tratat acasă, prin medicul de familie și acum sunt bine! Mai avem stări de oboseală, pe mine nu mă lasă încă capul și amețelile, cred că astea o să mai țină un timp, nu știu. Oricum ne-am întors la preocupările noastre de zi cu zi!Așa că...aveți mare grijă de voi!Îmbrățisări calde! Și o cafeluță cu caimac...de motan! Edited November 25, 20205 yr by Giorgiana Report
November 25, 20205 yr comment_264663 Am crezut ca a pierit forumul. Bine ca nu a fost salvat si de data asta Report
November 25, 20205 yr comment_264664 Am crezut ca a pierit forumul. Bine ca nu a fost salvat si de data asta Si trebuie sa recunoastem ca Paul si Carmen s-au miscat rapid. Senchiu Report
November 25, 20205 yr comment_264665 Am crezut ca a pierit forumul. Bine ca nu a fost salvat si de data asta Mulțumesc! Sanatate Gio! Bine ca ati reusit sa va tratati acasa Report
November 25, 20205 yr comment_264666 Hello! Si eu ma gandeam gata, ca asta a fost! Multumesc celor care au avut grija sa nu se piarda tot: comunitatea si munca depusa ani de zile in a posta retete si nu numai. Report
November 25, 20205 yr comment_264668 Si trebuie sa recunoastem ca Paul si Carmen s-au miscat rapid. Senchiu ne salveaza pentru a doua oarane-om vedea cindva sa Report
November 25, 20205 yr comment_264677 Ma gandeam ca eu am fost cu ghinionu` cum sa dispara bre ARTA tocma` cand am dat si eu binete dupa jdemii de ani ?!bine ca e bine, sunteti aici toti hai sa ne fie bine , ca sa nu ne fie rau Report
November 25, 20205 yr comment_264679 Ma gandeam ca eu am fost cu ghinionu` cum sa dispara bre ARTA tocma` cand am dat si eu binete dupa jdemii de ani ?!bine ca e bine, sunteti aici toti hai sa ne fie bine , ca sa nu ne fie rau hai Report
November 26, 20205 yr comment_264680 Olario de peste balta, bine că ne-am reunificat, mulțumiri amfitrionilor!! Hello la ăi de au înviat după multe luni/ani. Sănătate tuturor PS Adriana si botoanele rulz!!Alt PS atentie la ce traduceri faceti mot-a-mot din limbile diasporei, Dexter nu doarme, vă va trage de mânecuță Report
November 26, 20205 yr comment_264682 Buna! ahhh, am murit in chinuri, cautam ceva biscuti care se pot face cu stanta si...ce bine ca sunteti aici!sa fim sanatosi, aveti grija de voi mai mult ca oricand, eu de vineri 2 sapt concediu, am albit in ultima perioada, ceva de speriat.iuhuuu, numa azi nu e maine!!! va imbratisez cu drag Report
November 26, 20205 yr comment_264686 Olario de peste balta, bine că ne-am reunificat, mulțumiri amfitrionilor!! Hello la ăi de au înviat după multe luni/ani. Sănătate tuturor PS Adriana si botoanele rulz!!Alt PS atentie la ce traduceri faceti mot-a-mot din limbile diasporei, Dexter nu doarme, vă va trage de mânecuță de-ai sti cu ce frica stau in sinca la inceput imi traducea chromu ce scriam aici si nu pricepeam daca numai eu vad tradus sau si altiisper ca am rezolvat-o Buna! ahhh, am murit in chinuri, cautam ceva biscuti care se pot face cu stanta si...ce bine ca sunteti aici!sa fim sanatosi, aveti grija de voi mai mult ca oricand, eu de vineri 2 sapt concediu, am albit in ultima perioada, ceva de speriat.iuhuuu, numa azi nu e maine!!! va imbratisez cu drag vezi ce bine?si tu sa ai grija de tine Report
November 26, 20205 yr comment_264687 Bondedimine! Tare ma bucur când dă pe aici lume noua și totuși veche La noi e o ceață să o tai cu cutițul. Și frig... Urmează un week-end lung. Va fi de lălăială și relaxare pentru că noi încă suntem în carantină, iar cifrele încă nu sunt prea bune... Multă sănătate tuturor.Serviți ce vă place: Report
November 26, 20205 yr comment_264688 Am crezut ca a pierit forumul. Bine ca nu a fost salvat si de data asta Si trebuie sa recunoastem ca Paul si Carmen s-au miscat rapid. Senchiu Multumesc Carmen si Paul Sanatate Giorgiana si familia! Edited November 26, 20205 yr by alpha Report
November 26, 20205 yr comment_264691 Mulțumesc, sănătate la tot Hanul!De abia aștept zilele astea, că simt nevoia să lenevesc!Pur și simplu mă simt foarte obosită!Pupici și îmbrățișări! Cu gândul la vacanță, plimbare, soare! AH! Report
November 27, 20205 yr comment_264699 Si trebuie sa recunoastem ca Paul si Carmen s-au miscat rapid. Senchiu ne salveaza pentru a doua oarane-om vedea cindva sa Ma alatur, aveti minim o bere si de la mine Paul si Carmen! Ne punea capac pandemia asta daca disparea si forumul. Report
November 27, 20205 yr comment_264712 Dragilor, ma bucur enorm ca formul functioneaza, n-am mai putut intra din motive "motivate" dar sunt inca aici si cum ma pun un pic pe picioare vin si dau cu subsemnatul de nu va vedeti . Report
November 27, 20205 yr comment_264713 N-am apucat sa citesc prea mult din urma, dar va rog care stiti noutati despre Lapona sa ne spuneti, sper ca e bine.Georgi, unde ati fost in carantina? nu e la domiciliu? Report
November 27, 20205 yr comment_264715 Lapona cred ca s-a internat si probabil nu intra din cauza asta, am vorbit cu ea pina duminica Report
November 28, 20205 yr comment_264721 Neatza tututor. Urât si rece afară. Laponel s-a internat si se va concentra o perioadă asupra sănătății ei. Sper din tot sufletul să fie totul bine la final. Report
November 30, 20205 yr comment_264727 La mulți ani, sărbătoriților de azi! Sfântul Andrei sa va ocrotească! La mine au apărut primii fulgi de zăpadă amestecati cu picături de ploaie! Poate o cafea sa faca ziua mai frumoasă! Report
November 30, 20205 yr comment_264731 La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! La mine s-a terminat weekendul lung si sunt inapoi la programul de trezit odata cu gainile. Maine e decembrie. Inca un pic si a mai trecut un an... Report