November 19, 20205 yr comment_264615 Eu chiar am vazut un interviu cu ea saptamana trecuta. Am vrut sa spun ca nu e ea in poza, dar m-am abtinut. Inca nu sunt convinsa S-a schimbat, dar nu mi s-a parut schimbarea atat de radicala. Odihneasca-se in paceMie mi se duc cunoscutii rand pe rand, si nu suntem chiar batrani Acum doua luni un prieten drag, 53, accident vascular, acum 6 saptamani alt prieten drag, 62. A ajuns in spital din cauza unui accident si a murit de covid. Ieri un amic, 46 de ani, inca nu stiu ce s-a-ntamplat Lori, am vazut ca tre sa te internezi. Insanatosire grabnica! Edited November 19, 20205 yr by alpha Report
November 19, 20205 yr comment_264616 Eu chiar am vazut un interviu cu ea saptamana trecuta. Am vrut sa spun ca nu e ea in poza, dar m-am abtinut. Inca nu sunt convinsa >>> Riiiiiight? Nu e ea in poza! E un fake nerusinat! De acord cu tine ca, oricat de schimbata e, nu este persoana din foto, ca trasaturile , alura, privirea, nu sunt alea ei. Eu am zis ca e Julia Mckenzie, o actrita britanica faimoasa pentru rolul ei Miss Marple: S-a schimbat, dar nu mi s-a parut schimbarea atat de radicala. Odihneasca-se in pace Vestea e din pacate adevarata si trista Mie mi se duccunoscutii rand pe rand, si nu suntem chiar batrani Acum doua luni un prieten drag, 53, accident vascular, acum 6 saptamani alt prieten drag, 62. A ajuns in spital din cauza unui accident si a murit de covid. Ieri un amic, 46 de ani, inca nu stiu ce s-a-ntamplat>>>> Oh...astea chiar ca sunt unsettling Mult prea devreme! Condoleante sincere si ai grija maxima de tine si de voi! Lori, am vazut ca tre sa te internezi. Insanatosire grabnica! >>>> Multumesc, Alphalinda! E ceva de mai lunga durata, nu ma impac deloc cu gandul, dar asta e...macar de ar aduce rezultate...intre timp am devenit foarte precauta cu sperantele Report
November 19, 20205 yr comment_264618 Sanatate multa Lori!Am reușit să-mi scot copilul la o plimbare. Tare greu se mai da ieșit din casa când aude de plimbare :)Momentan are școala dar tare îmi este frica sa nu se închidă si sa trecem la online... In NYC au închis școlile de ieri.. Report
November 20, 20205 yr comment_264621 Mie mi se duccunoscutii rand pe rand, si nu suntem chiar batrani Acum doua luni un prieten drag, 53, accident vascular, acum 6 saptamani alt prieten drag, 62. A ajuns in spital din cauza unui accident si a murit de covid. Ieri un amic, 46 de ani, inca nu stiu ce s-a-ntamplat>>>> Oh...astea chiar ca sunt unsettling Mult prea devreme! Condoleante sincere si ai grija maxima de tine si de voi! Multumesc!Covid-ul l-a dovedit pe amicul meu Ce ti-e si cu viata asta! Weekend placut domnelor! Eu o sa mi-l fac placut, ca cine stie?! Report
November 20, 20205 yr comment_264622 comparativ cu primavara, de data asta in jur multe persoane cunoscute l-au luat imi pare rau alpha Report
November 20, 20205 yr comment_264623 Tare rău im pare alpha! Condoleanțe! Aveți grija de voi! ❤️ Report
November 20, 20205 yr comment_264624 Aveți grija de voi! ❤️toti tre sa incercam sa facem asta ❤️ Report
November 21, 20205 yr comment_264626 Laponica insanatosire grabnica ?? Sanatate multa Lori! Daca apuc sa ma mai vad sanatoasa, dau un party si va invit pe toate Multumesc mult pentru gadurile bune, fetelor! Covid-ul l-a dovedit pe amicul meu Ce ti-e si cu viata asta! Weekend placut domnelor! Eu o sa mi-l fac placut, ca cine stie?! Infiorator cat de repede se curmeaza o viata de om. Imi pare tare rau, Alpha! Condoleante! Report
November 21, 20205 yr comment_264627 Da, si eu am mai auzit de unii si de altii ca au avut, spre deosebire de primavara/vara. Multa sanatate tuturor! Alpha, condoleante La noi a dat prima ninsoare, dar e gri si umed, nu trasmite nici o bucurie. Sa ne incalzim si sa ne facem zilele cat putem de frumoase Edited November 21, 20205 yr by boni Report
November 21, 20205 yr comment_264629 Sanatate tuturor va doresc, eu sunt optimista si sper sa trecem cu bine mai ales că avem grija de noi. Pana una alta sa bem o cafea! Report
November 24, 20205 yr comment_264635 Hello! Ziua se dovedeste din ce in ce mai frumoasa! La noi se arata si soarele, chiar daca e rece!Sa ne incalzim nitel (poze de pe net) Report
November 24, 20205 yr comment_264646 Bine te-ai reintors la noi! Hello, bine ne-am regasit!asa e, si se merita pe deplin un Report
November 24, 20205 yr comment_264647 Bine te-ai reintors la noi! Hello, bine ne-am regasit!asa e, si se merita pe deplin un Da clar! Report
November 24, 20205 yr comment_264648 Ziua bună Imbratisari nostalgice si de la mine Maya, Geomy ce placere :-* Carmencita Report