December 2, 20205 yr comment_264746 N-am apucat sa citesc prea mult din urma, dar va rog care stiti noutati despre Lapona sa ne spuneti, sper ca e bine.Georgi, unde ati fost in carantina? nu e la domiciliu? Neața!Carantina am făcut-o la domiciliu, poza era însă din vacanța din Septembrie, AHHHH! Lapona, sănătate multă, multă!Dumnezeu să fie cu noi toți!Să trecem cu bine de toată nebunia asta! Report
December 2, 20205 yr comment_264751 Georgi, va doresc sa va refaceti cu totii 100%! Ai zis ca acasa dar cred ca am citit din 2 in 2 randuri...La noi s-a asternut prima zapada mai serioasa din acest sezon, scolile nu s-au inchis ca nu au fost decat vreo 10 cm. Oricum cu scoala online cred ca nu vor mai beneficia copiii de snow day de-acum incolo ... Aaa, am reusit sa "vorbesc" si eu cu Lapona, asa ca m-am linistit . Report
December 2, 20205 yr comment_264754 Adi sper ca esti bine. Ceva imi spune ca ceva s-a intamplat, dar daca scrii pe forum, inseamna ca esti spre bine Sper ca si Lapona e bine si ca o pauza pentru sanatatea ei e binevenita. Multa sanatate tuturor! Va imbratisez pe toate/toti! Edited December 2, 20205 yr by Wowerful Report
December 2, 20205 yr comment_264757 Adi, sper ca esti bine! Am inceput de vreo saptamana, sa fac gargara cu apa de gura+apa oxigenata dupa cum zice dr Alexe! Nu are ce strica in caz ca nu ajuta E mai vechi clipul dar eu acum l-am vazut, sper sa va ajute! Report
December 2, 20205 yr comment_264759 Da, sunt bine, multumesc ! Am fost la dr intr-o sambata pentru o procedura si cand m-am trezit m-a trimis direct la spital, a fost cred cea mai nasoala zi din viata mea de 10 ani incoace (pentru mine 2010 a fost cel mai greu an, nu acesta - pana acum). Am totusi noroc ca nu ma panichez cu adevarat in general, desi vreo 2 ore dupa ce mi-au spus diagnosticul n-am fost in stare sa vorbesc cu nimeni. Dupa aia am inceput sa gandesc logic si sa iau fiecare etapa pas cu pas. Doctorii au zis ca-s tanara si sanatoasa si sunt un candidat bun pentru a interveni la 2 organe deodata, asa ca m-am lasat pe mana lor. I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum . Cel mai greu mi-a fost sa accept ca nu pot face efort pentru cateva saptamani si "mor" cand "minionii" mei nu fac treaba cum le zic, dar imi zic ca sunt norocoasa ca ii am, si sunt atatea alte lucruri pentru care sunt recunoscatoare, si ii iert . Mino, vazusem si eu video-ul si tocmai comandasem apa oxigenata inainte de internare, dar n-am apucat sa fac gargara... Report
December 2, 20205 yr comment_264761 Refacere usoara Adi! Sa te faci tu bine ca restul sunt detalii de care o sa te ocupi mai târziu. Report
December 3, 20205 yr comment_264763 I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum Adi, esti de pomina!!! Refacere rapida si sa ramai la fel de optimista mereu, ca ajuta foarte, foarte mult. Multa sanatate tuturor La noi a iesit soarele si sunt zile frumoase. E destul de frig, dar pana la urma e iarna Report
December 3, 20205 yr comment_264764 Adi, refacere grabnica si bucura-te de pauza Lasa minionii sa te-ajuteLa mine nimic nou, ploua si e frig Ne-am linistit si in privinta lui Mos Craciun. Ieri, la incheierea sedintei de Guvern, i-au dat Mosului imunitate diplomatica, poa' sa vina! Azi dimineata l-a intervievat ambasadorul Irlandei in Finlanda, si-s toate bune. Se pregateste pentru calatorie si este in forma maxima. Ho,ho,ho,ho Report
December 3, 20205 yr comment_264765 Da, sunt bine, multumesc ! Am fost la dr intr-o sambata pentru o procedura si cand m-am trezit m-a trimis direct la spital, a fost cred cea mai nasoala zi din viata mea de 10 ani incoace (pentru mine 2010 a fost cel mai greu an, nu acesta - pana acum). Am totusi noroc ca nu ma panichez cu adevarat in general, desi vreo 2 ore dupa ce mi-au spus diagnosticul n-am fost in stare sa vorbesc cu nimeni. Dupa aia am inceput sa gandesc logic si sa iau fiecare etapa pas cu pas. Doctorii au zis ca-s tanara si sanatoasa si sunt un candidat bun pentru a interveni la 2 organe deodata, asa ca m-am lasat pe mana lor. I-am rugat daca tot ma taie sa-mi faca si liposuctie, dar n-au vrut nicicum . Cel mai greu mi-a fost sa accept ca nu pot face efort pentru cateva saptamani si "mor" cand "minionii" mei nu fac treaba cum le zic, dar imi zic ca sunt norocoasa ca ii am, si sunt atatea alte lucruri pentru care sunt recunoscatoare, si ii iert . Mino, vazusem si eu video-ul si tocmai comandasem apa oxigenata inainte de internare, dar n-am apucat sa fac gargara... Asa sa faci, sa-i ierți si sa-i iubești pe minuni! si sa te recuperezi repejor Cat despre apa oxigenata si apa de gura vad eu daca are efect, deși cand o folosesc nu imi place ca face puțini bulbuci, desi am folosit o parte de apa oxigenata 3% concentratie si două de apa de gura, dar altfel pare ok. Edited December 3, 20205 yr by mino Report
December 3, 20205 yr comment_264771 Multumesc tuturor de gandurile bune!V-ati cumparat brad? aici cei naturali se pun in vanzare din noiembrie, dar anul asta am decis sa facem brad artificial. Comandasem unul mic, ceva mai inalt de 1 m, care se poate pune pe masa, si asta a venit cand eram in spital. Cred ca peste vreo saptamana ma apuc de despachetat multitudinea de pachete care au venit in ultimul timp si pe care fiica-mea se gandise sa le deschida dar i-am interzis categoric. Nici sotul nu are voie sa se atinga de nimic . Report
December 4, 20205 yr comment_264773 Noi ne gândim sa facem bradul la sfârșitul săptămânii asteia sau dacă nu, pe 13 când ambii băieți împlinesc anii. Ma mai gândesc. Sunt curioasa ce reacție or sa aibă pisicile. Am așa o reținere parca Și la noi vin zilnic pachete. Trebuie sa iau hârtie de împachetat.. Ah, noi locuim într-un cul-de-sac și toți vecinii au decorații de te doare mintea. Doar casa mea are un Moș Crăciun gonflabil. Dacă e cald zilele astea îl urc pe domnu’ injiner pe casa sa pună beculețe. Edited December 4, 20205 yr by Wowerful Report
December 4, 20205 yr comment_264776 Eu am brad artificial. Pana acum 3-4 ani am cumparat natural in fiecare an, apoi am concluzionat ca-i prea multa munca dupa sarbatori. Andreea are examen astazi si dupa ce termina a zis ca se urca-n pod si da jos toate cele necesare, asa ca weekendul asta impodobim casaMai mult de jumatate din case pe strada noastra sunt impodobite de dinainte de Halloween Report
December 4, 20205 yr comment_264777 Ce poftă de brazi împodobiți imi faceți! In ultimii ani īmpodobesc doar jumătatea de sus a bradului artificial si uneori nici pe ăla nu imi vine sa-l fac, dar anul asta mi-am facut unul mic la bucatarie si mor de dragul lui! Report
December 4, 20205 yr comment_264778 Ce dragalas e bradutul ! Abia astept sa vad cum e si al nostru, cred ca mai asteptam pana aproape de Craciun. La ora asta ninge cu niste fulgi mari, imi amintesc de copilarie cand stateam in pat dimineata in vacanta si priveam pe geam la roiul alb...O prietena buna mi-a trimis un buchet, mi-a zis ca a facut 2 zile pe drum . A venit intr-o cutie de carton, nu-mi aduceam aminte sa fi comandat ceva perisabil si fragil . Cand am desfacut-o, buchetul era cu susul in jos si vaza intr-o parte, dar cum l-au ambalat a ajuns la destinatie in perfecta stare. Il impart cu voi, ca tot e de sezon . Report
December 4, 20205 yr comment_264780 Foarte frumoase: si bradutul si buchetul! Mi-ar place si mie sa ninga....macar cateva zile. Sa fie tot alb... De azi in doua saptamani sunt in concediu! Abia astept Pana in 13 ianuarie trai pe vatrai! Report
December 4, 20205 yr comment_264782 Adi, ce frumos e buchetul! si ce bine arata dupa doua zile de transport! Report
December 6, 20205 yr comment_264788 Ieri am mai avut o surpriza de la o prietena care sta la 30 km de noi, ne-a adus mancare pe 2 zile . Ma simt atat de norocoasa! nu am multe prietene, dar si cele pe care le am nu le-as schimba pentru nimic in lume .La voi a venit Mos Nicolae? ieri dimineata i-am zis sotului sa puna ciocolatele in ghetute la copii (suna de parca am copii de 5 ani - dar cred ca pana stau cu noi tinem toate traditiile), de obicei le puneam eu seara precum ninja dar acum nu prea pot si sotul nu prea are calitati de ninja . Daca tot n-au iesit afara n-au observat pana seara - mission accomplished! Imi aduc aminte cum Geany povestea de Ale cum incercase sa-l prinda pe mosul cu camera de filmat (sau tableta), poate mai intra si ea pe aici sa mai povesteasca... Report
December 6, 20205 yr comment_264789 Oare ea stie ca forumul s-a mutat? Eu nu o am pe FB, o are cineva oare? Parca stiu ca spunea ca ea nu are cont pe FB, dar intra pe cel al sotului! Report
December 7, 20205 yr comment_264791 Salutare la pranz! Vin cu starea vremii: la noi inca e soare si frumos, dar se anunta precipitatii de acum in colo. S-a mai prelungit carantina cu inca o saptamana, si tare cred ca va fi tot asa pana dupa sarbatori... Am vazut-o pe Geany pe aici , deci stie de noua casa. Adi, tare frumoase sunt gesturile astea, si iti umplu sufletul cand stii ca se gandesc prietenii la tine. Multa sanatate tuturor Report
December 7, 20205 yr comment_264794 Merci mult dragelor! ,am vazut ca nu merge forumul,si acum recent l-am regasit intamplator,in cautare de retete ,multa,multa sanatate lui Laponica si voua tuturor! ,noi suntem bine sanatosi dar cu restrictii si scoala on line si etc...Hi hi hi!draga Edy,chiar azi la amintirile tale pe facebookul lui domnul Geany a venit asta E doar de acum 7 ani (era inebunit pe atunci de masinile de spalat de jucarie ..poveste lunga...)si chiar ma intrebam '' oare unde a disparut acel baietel maruntel cu urechile ascutite ca de elf?''...hahaha acum i-au ramas urechile mici,pe mine m-a intrecut demult in inaltime e aproape cat tac-su' Daa! a incercat sa-l surprinda pe mos, montand camera foto pe trepied,amplasat strategic sa bata pe usa de la intrare ,care ce sa vezi? e fix langa usa de la debara,unde tin eu toate comorile'' si unde nu umbla nimeni decat je' ,nici macar domnul Geany nu se incumeta acolo ,si normal ca acolo era ascuns cadoul,era cat pe ce sa ma prinda ''in flagrant''...iti dai seama? cu dovezi filmate? cum naiba mai scoteam eu maneca? ... ...i-am spus ca daca vede mosul ce-a facut,se ofenseaza extrem' si nu-i mai aduce nici un cadou,moama' ce spaima am bagat in el saracul,...mama denaturata ce sa mai? Acum isi comanda ce cadou vrea online si moshul' de tac-su plateste... In rest la noi a nins toata noaptea,s-a depus strat subtire de zapada pe iarba si pe masini ca pe asfalt se topeste ,dar asa e de fain aerul ala proaspat si tare ca tot mi-am facut de cale sa ies de vreo 3-4 ori azi dupa ce nu mai iesisem de vreo 2 zile deloc din casa... In rest ce sa va mai spun? despre alegeri? mai bine nu...cica ramane cum am stabilit O zi faina tuturor si multa multa sanatate! Report
December 7, 20205 yr comment_264795 Si daca tot e post https://www.youtube.com/watch?v=W7NazeXPJ5A&list=PLuyA7Fmo4MXV6Cf6i84MLiBjXM2m-Rvx1&index=2 Report
December 7, 20205 yr comment_264796 Si daca nu aveti rabdare derulati aici la cicalitoarea,bradul de craciun partea II ,la politie garantez macar un zambetel timid in coltul gurii,desi eu recunosc am ras cu lacrimi....https://www.dailymotion.com/video/x6pgk22 minutul 6 Edited December 7, 20205 yr by Geany Report
December 7, 20205 yr comment_264797 Spuneti cuvantul magic "Ale" si apare Geany ! Ma bucur sa te revad! Mi-e dor si mie de vremurile alea in care erau mici si poznasi, acuma-s tot cu castile pe urechi sau la ei in camera. Ba inca ma mai distrez si eu si le trimit texte pe telefon, eu pe o canapea ei pe alta, in aceeasi camera, ca am mai multe sanse sa comunic cu ei . Report
December 7, 20205 yr comment_264799 Hi hi! ddaaa draga Edy' recunosc e slabiciunea mea,...despre cealalta parte a subiectului noi avem doar 2 camere,calculatorul e in sufragerie ca acolo sunt toate cablurile de la internet etc.biroul,dulapul lui cu carti si toate cele,nu poate fi mutat in dormitor tot calabalacul asta,ca asa e apartamentul mic,asa ca ,la noi in Bacau scoala on line e de mult timp ca a fost rata mare de infectare pe mia de locuitori ,si e nashpa rau la mine ,ca el e fix in mijlocul casei plantat nu poti circula intre bucatarie si baie (dormitor) fara sa treci prin sufragerie,asa ca eu si domnul Geany' suntem sinistrati'' la propriu ne tot foim in vf. picioarelor,vb. in soapta prin casa ca sa nu deranjam ora etc,eu m-am obisnuit dar domnul Geany va spun sincer e la capatul rabdarilor chiar vazusem o gluma dintre multe altele despre scoala on line,cica o mamaica a intrerupt ora sa o intrebe pe doamna de unde a luat perdelele am avut si sedinte cu parintii on line ,pff!!! e ceva de nu pot sa va descriu,Ale' statea langa mine sa-mi dea indicatii ca eu nu sunt cu tehnologia asta deloc deloc iar domnul Geany in pijamale se tot ferea de camera da facea comentarii cu voce tare de ma facea sa rad de numa nu ma puteam abtine,era pus pe shotii,doamne !! credeam ca nu se mai termina ca eu una nu mai rezistam Report