February 17, 20215 yr comment_265524 Sunt, sunt, ma refeream ca le caut pe Ali Express, poate ori fi mai ieftine. Report
February 17, 20215 yr comment_265526 Nici nu stiam ca exista asa ceva, si pe mine m-ar interesa cutii din astea... Gata, pana luni nu ma mai vedeti ! Report
February 17, 20215 yr comment_265527 Ce de cafele, care mai de care! Lapo, ce canuta dragalasa ! sa-i treaca raceala cat de repede! Baga somn cat poti si supica !Interesant ca pomenesti de toporasi (ce dragut nepotelul tau ), gand la gand, eu chiar cautam seminte sa vad daca se fac, sa-i pun langa ghiocei . Insa nu am gasit decat foarte scumpi, iar acum nu ma pot duce prin magazine sa caut . Vad aici pe langa case o multime, primavara.Ca mi-am adus aminte de autocorectul care o terorizeaza pe Mino - sotul il avea setat in engleza, si imi trimitea mesaje in romana. Dar cand nu avea ochelarii la el primeam niste mesaje total aiurea, de exemplu: "Da plate sa favs Mashona la tump a si coma day piesa" . Vreti sa ghiciti ce-a vrut sa zica, sau vreti indicii ? Stai stai, ca eu acum vad: seminte de toporaaaaaaaaasi? Really? De unde ca vreau si eeeeeu, puhleaaaaase!I'm a sucker for canutze si canitze si cescute si tot ce e din sticla, ceramica, portelan etc. Am doua din alea, sunt de cappuccino, de fapt si le ador! Aduse din Londra Report
February 17, 20215 yr comment_265528 Mino, happy birthday to you, girl! Iti doresc sanatate si prosperitate! La pahar Keep shining! La cat mai multi ani! Report
February 17, 20215 yr comment_265533 No, ca tot vorbeati de lup, iaca, el era in mailul meu:https://www.fratelliguzzini.com/de/catalog/category/view/id/37/?category_level_2=139&mc_cid=b033d1e449&mc_eid=7d3b27a7dc&utm_campaign=b033d1e449-GUZ_210216_product_newin_de&utm_medium=email&utm_source=Fratelli+Guzzini&utm_term=0_9fe9fd0042-b033d1e449-32224647 Report
February 18, 20215 yr comment_265535 Neatza! Ieri a fost o zi, interesantă cu multe pățanii dar care s-au rezolvat in final . Mulțumesc de urări, va doresc sa fiți sănătoase. Nu am facut nimic dulce pentru ca fac maine cand imi vin copiii, așa că va servesc cu o felie de tort mai veche , cea proaspătă urmează curand! Report
February 18, 20215 yr comment_265536 La multi ani, mino, cu multa sanatate si voie buna Salutari tuturor, din goana calului Report
February 18, 20215 yr comment_265538 Cafeu de dimi,de data asta fara plapuma ? Ieri a cazut grindina, mi-a facut varza basilicum-ul,oregano nu are nimic, cred ca i-a placut Report
February 18, 20215 yr comment_265540 La multi ani, Mino! inteleg ca a fost ieri? sper ca ai avut o zi minunata! Report
February 18, 20215 yr comment_265543 Stai stai, ca eu acum vad: seminte de toporaaaaaaaaasi? Really? De unde ca vreau si eeeeeu, puhleaaaaase! Gasisem aici din USA, o varietate de toporasi cica din Germania dar cand m-am uitat la Shipping zicea ca livreaza cu "ceva succes" in Canada. Nu am vrut sa risc desi nu e o caruta de bani. Nu livreaza in EU, mai degraba cred ca gasesti la voi. Eu ma gandeam sa intreb la cei de unde am cumparat bulbii de ghiocei. Clau, nu conteaza daca e cu plapuma sau nu, tu fa-ti treaba si bea cafeiu' in ce conditii vrea muschii tai . Report
February 18, 20215 yr comment_265548 Stai stai, ca eu acum vad: seminte de toporaaaaaaaaasi? Really? De unde ca vreau si eeeeeu, puhleaaaaase! Gasisem aici din USA, o varietate de toporasi cica din Germania dar cand m-am uitat la Shipping zicea ca livreaza cu "ceva succes" in Canada. Nu am vrut sa risc desi nu e o caruta de bani. Nu livreaza in EU, mai degraba cred ca gasesti la voi. Eu ma gandeam sa intreb la cei de unde am cumparat bulbii de ghiocei. Clau, nu conteaza daca e cu plapuma sau nu, tu fa-ti treaba si bea cafeiu' in ce conditii vrea muschii tai . Am gasiiiiiiiiit, yeeey! Vaaaaai, o tona plantez. O to-na! Report
February 18, 20215 yr comment_265556 Voi comandati toporasi si la mine ninge a nu stiu cata oara pe luna asta. Toata luna Februarie am avut zapada. S-a plictisit si copilul, nu mai vrea sa iasa la zapada.Si pentru ca ma laudam cu ciocolata Lilly care nu are zahar ci erytriol. Nu am raspuns Laponei pentru ca nu mai eram sigura, dar mi-am luat iarasi ieri si nu imi dau seama de diferenta la gust. E buna Lori, imi place Report
February 18, 20215 yr comment_265557 La multi ani, Mino! inteleg ca a fost ieri? sper ca ai avut o zi minunata! Da ieri a fost, nu a fost nimic deosebit, ma pastrez pentru weekend, ca imi vin copiii. . Multumesc tuturor de urari! Totusi am avut ieri ceva intamplari care erau sa imi strice ziua dar, fiind descurcareata le-am rezolvat. Clau, o cafea din aia as vrea si eu, sa iti fie de bine! Report
February 18, 20215 yr comment_265561 Am gasiiiiiiiiit, yeeey! Vaaaaai, o tona plantez. O to-na! Ma bucur!!! sa ne spui cand ies! La noi dupa 20 cm de zapada vine al doilea val, de 15 cm. Probabil vom vedea ghioceii prin aprilie... Report
February 19, 20215 yr comment_265571 Cafeu de dimi,de data asta fara plapuma ? Ieri a cazut grindina, mi-a facut varza basilicum-ul,oregano nu are nimic, cred ca i-a placut Vaaaaai, ce a facut din frunzele alea...violete de Parma sau ce sunt? Voi comandati toporasi si la mine ninge a nu stiu cata oara pe luna asta. Toata luna Februarie am avut zapada. S-a plictisit si copilul, nu mai vrea sa iasa la zapada.Si pentru ca ma laudam cu ciocolata Lilly care nu are zahar ci erytriol. Nu am raspuns Laponei pentru ca nu mai eram sigura, dar mi-am luat iarasi ieri si nu imi dau seama de diferenta la gust. E buna Lori, imi place Vrei sa mai pui o data foto, te rog? Nu cred ca se gaseste la noi...In ce sens diferenta la gust? Adica diferenta intre aia cu erytriol (ma racaie urat numele la produsul asta...erytriol - vitriol ) si aia fara zahar? Dezvolta putin, please! Senchiu! Am gasiiiiiiiiit, yeeey! Vaaaaai, o tona plantez. O to-na! Ma bucur!!! sa ne spui cand ies! La noi dupa 20 cm de zapada vine al doilea val, de 15 cm. Probabil vom vedea ghioceii prin aprilie... Trebuie sa vad in ce perioada se planteaza. Cafeu de dimi,de data asta fara plapuma ? Ieri a cazut grindina, mi-a facut varza basilicum-ul,oregano nu are nimic, cred ca i-a placut Haolo, stai ca eu acum vad ca ai jardiniera de ceramica, glazurata. Mmmmmmmmm. Tot Ali express? Shit, la cate dracii si gadgeturi as vrea sa comand de pe acolo, ar trebui sa ma scuteasca astia de taxele vamale Report
February 19, 20215 yr comment_265576 Buna dimi, eu si cafeul meu de dimi, de data asta la plimbare,vremea ichs, câh, bleah, brrr ufff vreau vreme frumoasa ? Report
February 19, 20215 yr comment_265578 Trebuie sa vad in ce perioada se planteaza.daca la bulbi te referi toamna, stau acolo cuminti peste iarna si pentru mereu si infloresc in fiecare primavaratona aia pe care am pus-o eu in jurul copacului incepe cu astea de le-am pozat si se termina cu gladiolele Report
February 19, 20215 yr comment_265584 Trebuie sa vad in ce perioada se planteaza.daca la bulbi te referi toamna, stau acolo cuminti peste iarna si pentru mereu si infloresc in fiecare primavaratona aia pe care am pus-o eu in jurul copacului incepe cu astea de le-am pozat si se termina cu gladiolele Nu, nu, ma refeream la semintele de toporasi. Iau si ii trimit lui tata, ca am inteles ca vrea sa se apuce de gradinarit. Report
February 19, 20215 yr comment_265589 Mda, Lori sa știi ca am mințit. Cu ștevia e îndulcită ciocolata asta:Ziceam ca nu îmi dau seama de diferența la gust și ca mie îmi place. Buna dimineața din vârful patului! Încă nu știu dacă merg la munca sau nu astăzi. A ajuns și la noi o rămășița de vremea nasoala care a lovit Texasul. La ora asta încă ii da cu precipitații gen lapoviță și ninsoare și cam nu pare o idee buna sa ies cu mașina pe străzi. Sa vedem ce vesti se mai trimit de la cartierul general. Happy Friday! Report
February 19, 20215 yr comment_265592 Trebuie sa vad in ce perioada se planteaza.----------Shit, la cate dracii si gadgeturi as vrea sa comand de pe acolo, ar trebui sa ma scuteasca astia de taxele vamale Toporasii parca citisem ca se pot planta in interior si scosi afara in primavara, nu mai retin exact dar cum nu voi avea anul asta nici nu m-am mai agitat sa vad cum si ce. Daca pun afara seminte ma gandeam ca nu o sa prea ramana, la cate vietati salbatice bantuie p-aici .Cat priveste gadgeturile, iti dau peste degete ! ia pune tu poza inramata cu masina aia de paste pe masa langa laptop si uita-te la ea cand iti vine cheful sa cumper dracii . Cizme ai voie . Report