February 28, 20215 yr comment_265764 ADI_EDI, ti-am luat postul de la podoaba capilara (ce fel suna asta ) si raspund aici, ca sa nu divagam: Nu am noutati cu privire la podoaba mea capilara, atata doar ca arat aproximativ ca Luke Skywalker in primul film Star Wars , abia astept sa pot merge la coafor... Dar tocmai ce am citit de Jane Fonda ca s-a lasat si ea de vopsit. Imi place mult de ea, e una din actritele mele preferate. Ca zicea de Grace and Frankie, care ati urmarit serialul va aduceti aminte cum a venit de pe plaja cu nisip pe talpi si si-a bagat picioarele (pe rand ) in chiuveta ? Faceam si eu asa ceva mai demult (dar nu in chiuveta din bucatarie), n-am mai incercat de mult...Sper sa nu uit sa ma uit la Golden Globe Awards! I’ll tell you, I’m so happy I let it go gray,” says the Grace and Frankie star. “Enough already with so much time wasted, so much money spent, so many chemicals. I’m through with that.Her low maintenance approach to life is also carrying over to her style. “I vowed a couple of years ago to never buy new clothes again. You know, we spend too much money, we buy too many things and then get rid of them,” the actress tells Ellen. “We try to develop our identity by shopping, we’ve got to stop that, stop all this consumerism.https://www.usmagazi...ray-hair-watch/ Absolut de acord!!! Am fost in capcana asta - munceam ca o tampita, nu aveam viata si credeam ca fericirea si bunastarea constau in a avea...cred ca toti trecem prin asta, nu? Bine, sa nu fiu gresit inteleasa - ador ce fac...se pare ca asta e menirea mea, sa las urme in viata altora si abia astept sa ma fac bine ca sa imi duc planurile la implinire. Ma intreb daca e cazul sa te imbolnavesti ca sa realizezi truismele astea ori , daca ai norocul sa ramai sanatos , abia in amurgul vietii realizezi ca asa e. Si...ce folos? Ca atunci plangi dupa timpul pierdut Asa ca, din punctul asta de vedere -si stiu, suna , poate, aiurea - sunt recunoscatoare ca m-am imbolnavit. Acum na, sa nu crezi ca m-am imbolnavit si am ajuns zen, nici vorba. Prima data cand mi-a zis medicul ca asta va fi cea mai benefica lectie pe care o primesc in viata si ca acum nu realizez, dar corpul a ales sa ma invete in maniera lui pentru ca nu l-am ascultat la timp...imi venea sa ii trag cu monitorul in freza. Intre timp ne-am imprietenit Am de lucru major la furia infioratoare care ma distruge din interior, dar I'm gonna fuck that bitch, alright Nu stie cu cine se pune Report
February 28, 20215 yr comment_265765 M-ai dat gata cu irisii si lalelele (am stat sa numar silabe"le" sa vad daca-s destule sau prea multe).>>>> Ce dudea esti! Fac si eu din astea - ori cu lalelele ori cu ouale(le ). A intrat primavara si in casa . >>>>>>>>>Oh, da! Era timpul. Si, ca sa fie setul complet - iti raspund la parfumele. Hai la noi, ca nu-ti trebuie reteta pentru canabis, mai facem si niste brownies, mai inhalam niste arome, pe urma chiar nu ne mai oprim pana la Polul Nord ! >>>>>>>>>>> Deci ma pregateam io sa ma dau mare ca ce-mi trebe Canada, tuh, ca doar am acilea Amsterdamu la nas, dar cand am vazut-o p-aia cu Polu Nooooooooord! Visul meu de-o viata! Asta e prima mea destinatie cand ma fac bine. Polu' Nord, ursi, balene, amerindienii - imi doresc grav de tot sa vizitez o rezervatie si sa pot trai cu ei macar o luna- , lupi, Grasse, Oman - astea pentru parfumuri. Si imi mai doresc o bufnita si o vidra sau nevastuica, grav Oh, shit! I totally exposed myself publicly! Si eu dimineata musai sa beau una mai tare, uneori imi mai fac capucino dupa-amiaza, dar nu prea tarziu ca imi afecteaza somnul. Report
March 1, 20215 yr comment_265783 Oi, s-a facut dizdemorning, a venit primavara, ia gata cu hibernarea! Sa va dau niste amärele , cappuccino va da Clau De asta nu va atinget ca e pericoloso sporgersi Sau mai e vreun fan ristretto pe aici? Nu? Perfect, il iau eu! Nu de alta, dar m-am trezit in creierii noptii si nici de dormit nu mai pot dar nici de trezit, dupa doua espressi duble. A veniiiiit, a veniiiiit! Sa ne aduca sanatate, noroc si veselie! Report
March 1, 20215 yr comment_265785 Buna dimi la toata lumea, eu si cafeul meu de dimi, azi si cu martisor Report
March 1, 20215 yr comment_265787 Cu ocazia zilei de Martisor va trimit si eu numai ganduri bune! Momentan savurez o cafea ( in timp ce mai fac si alte cele ca eu sunt multitasking ) si apoi imi pun manusile si incep desectia zilei de astazi.Cica vine caldura si la mine saptamana asta. Momentan ( de ieri ) ploua si se topesc muntii de zapada. Report
March 1, 20215 yr comment_265789 O primăvară frumoasă vă doresc tuturor! Ghiocei din grădina mamei! Report
March 1, 20215 yr comment_265791 Mi-a plăcut așa de mult acest 1 martie! S-a revenit întrucîtva la acea normalitate, să fii băgat(ă) în seamă doar de către cei pentru care însemni cu adevărat ceva, pînă anul trecut fiind un stres maxim să dai/să primești mărțișoare, floricele, cadouașe la/ de la toți/toate cele cu care aveai un minim contact social sau profesional. A fost după mulți, mulți ani primul 1 martie relaxant, frumos și pur așa cum îl știam cînd eram mică. Prima amintire cu mărțișoare primite a fost în anul 1977, în seara cutremurului, cînd, după ce a trecut totul, mama și-a amintit că a luat de la cutia poștală 4 plicuri, fiecare cu destinatara lui: eu, sora mea, mama și bunica, fiecare cu o felicitare și un mărțișor, se simțea din pipăitul plicului, mi s-a părut ceva magic în plicul ăla și în felicitarea pe care am găsit-o în interior, personală, cu un marțișor ales special pentru mine. Erau de la vărul meu dintr-o localitate la mare distanță de noi, aproape că nu-l cunoșteam decît din povestiri, aveam 6 ani și jumătate, și a fost cumva momentul ăla frumos, de calm, care urma după o furtună, pentru că mi-era clar că zguduitura aia provocase ceva. Vărul meu nu mai e de ceva timp și îmi pare rău că nu i-am spus niciodată ce mult a însemnat pentru mine primirea acelui mărțișor Să aveți o primăvară frumoasă! Report
March 2, 20215 yr comment_265793 Buna dimi, eu si cafeul meu aproape m-am otravit ca fara sa-mi dau seama am pus sare in loc de zahar in cafeu , noroc ca am bagat de seama la timp. Laponica pentru tine special Mino, superbi ghioceii tai, acu mj se puse pata si tre sa imi procur si eu bulbi pentru anul viitor Edited March 2, 20215 yr by clau_ash Report
March 2, 20215 yr comment_265794 Să aveți o primăvară frumoasă! aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta Report
March 2, 20215 yr comment_265795 Buna dimi, eu si cafeul meu ������ aproape m-am otravit ca fara sa-mi dau seama am pus sare in loc de zahar in cafeu ������, noroc ca am bagat de seama la timp. Laponica pentru tine special ������ Mino, superbi ghioceii tai, acu mj se puse pata si tre sa imi procur si eu bulbi pentru anul viitor Muaaaaaaa, cum arata esenta aia , nebunieeeee! Am nevoieeee! Senchiu kindly, babe (pe engleza, nu pe romana, da? ) ! Si acuma pe romana: care-i baba voastra? A mea e azi si asa de soaaaareeeee si fain, yaaaay! Sper si ale voastre sa fie tot asa! Clau, sare punem in cafeu doar la hangover, sweety! Să aveți o primăvară frumoasă! aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta Ce mistooooooo! Bravo, felicitationes! Sa ne spui daca iti cresc coarne, coada, din astea, ca sa stim la ce se na asteptam Hai sa fie cu noroc! Report
March 2, 20215 yr comment_265797 Nu cresc coarne Lori! Doar ca de-acum gata! Stie Bill Gates tot ce face Adriana! Ca chip-ul ala nu e chiar degeaba Report
March 2, 20215 yr comment_265799 Să aveți o primăvară frumoasă! aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta Bravooo! Eu am făcut și rapelul de o lună deja, sper să fiu tobă de imunitate nu am aruncat banii pe analize de anticorpi, dar și-a făcut sor-mea și are nivel excelent, 3800 și ceva, cică. Sper că sînt la fel și eu Și cum și toți ceilalți din familie sînt imunizați, care prin boală - fecior-miu și bărbatu-meu, care prin vaccinare - mama, socrii, sor-mea, chiar mă simt de parcă am Casco Report
March 3, 20215 yr comment_265801 Buna dimi, la noi plouaaaa.In continuare lucrez de acasa asa ca iata si cafeul meu de dimi, acu caut bulbi de ghiocei anul viitor Report
March 3, 20215 yr comment_265803 buna dimineata! Azi e baba mea, a-nceput frumoasa ca mine , dar nu cred ca ramane asa pana diseara Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul Edited March 3, 20215 yr by alpha Report
March 3, 20215 yr comment_265804 Nu cresc coarne Lori! Doar ca de-acum gata! Stie Bill Gates tot ce face Adriana! Ca chip-ul ala nu e chiar degeaba Acuma ma gandesc cum il putem mitui pe Billy ca sa stim si noi tot ce face Adriana Poftiti si de la mine ceva vesel: buna dimineata! Azi e baba mea, a-nceput frumoasa ca mine , dar nu cred ca ramane asa pana diseara Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul Alo, duamna, e primavara, sunt Babele, aici se vine cu optimismu' la subrat! Asa ceva! Intai am scris optimistu'. Si cu ala poti sa vii, dar sa ni-l arati si noua: in rochie de seara si dupa aia in bikini Hold your hope high si spune-ne cum a fost baba tape toata durata ei. A mea a fost senina atza...si am mai avut-o asa si in anii aia am trait cele mai horror stories Report
March 3, 20215 yr comment_265806 buna dimineata! Azi e baba mea, a-nceput frumoasa ca mine , dar nu cred ca ramane asa pana diseara Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul Daca ai simptome te duci la spital la urgenta, faci testul nu se plateste si primesti in 24 de ore rezultatul, dar daca te duci la clinici particulare da, se plateste! Daca iti iese testul pozitiv chemi salvarea echipata pentru covid si mergi la spital pentru analize si tratament! Pe 7 e baba mea! Edited March 3, 20215 yr by mino Report
March 3, 20215 yr comment_265807 Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul Dacă ai simptome și anunți DSP, vine ambulanța (după o săptămînă) și îți face gratis. Dacă te grăbești, îți faci pe cont propriu la un privat, ai rezultatul pînă seara sau a doua zi cel tîrziu. Costa 400 de lei pînă cu vreo lună în urmă, acum a scăzut la 270 de lei, așa am auzit. Un test rapid e 200 de lei. Report
March 3, 20215 yr comment_265808 Multumesc Carmella si MinoAm intrebat pentru ca fratele meu, partenera lui si o nepoata au avut simptome, i-au programat la medicul de familie pentru test (!) si au platit 350 de lei de caciula. Am povestit unor prieteni si ziceau ca nu se poate, ca e gratis.Nu i-a cautat nimeni de la DSP, medicul de familie le-a dat cate-o "reteta" pentru produse "Fares" si le-au zis sa stea acasa doua saptamani si apoi liber la program Edited March 3, 20215 yr by alpha Report
March 3, 20215 yr comment_265809 Am inteles ca se vand in farmaci 2 test 80 lei. Poate ajuta? Linkul test corona farmacie Edited March 3, 20215 yr by clau_ash Report
March 3, 20215 yr comment_265810 Am inteles ca se vand in farmaci 2 test 80 lei. Poate ajuta? Linkul test corona farmacieMultumesc Si-au facut testele, s-au si vindecat intre timp, din fericire nu a fost nevoie de spitalizare. Ma gandeam doar ca daca sunt simptome, n-ar trebui sa plateasca nimeni Report
March 3, 20215 yr comment_265811 Aici, in Israel analizele sunt gratuite.Unele locuri de munca cer analiza negativa corona la fiecare 48 de ore pentru cei care nu sunt vaccinati. Report