September 1, 20215 yr comment_266728 Hello la han. E septembrie asa ca declar deschis sezonul de ceai (poza de pe net) Strugurii inca nu s-au copt dar frunzele au ruginit deja, la unul din cele 3 soiuri de vita pe care le am la gradina. Report
September 1, 20215 yr comment_266729 Maya, bine ai venit în țara noastra! (Cica asa i-a spus fosta primariță a capitalei Simonei Halep cind i-a conferit nu știu ce fel de "cheia orasului") Hi, Dex Da, da, am urmarit momentul...jenant de amuzant. A întîmpinat-o Firea pe Halep ca pe un alien :D) Report
September 7, 20215 yr comment_266738 Ioi, ce mutra are pisu! Eu vin cu ceai de catina, ca e plina piata acum. Poza de pe net: Report
September 7, 20215 yr comment_266740 Hello tuturor! Maya, bine ai revenit! Clau,da ce moaca mica, zburlită si drăgălașă ai tu acolo Boni, tu ai facut ceai de catină? Deocamdată sunt setată pe cel de menta dar sper curand sa diversifica meniul si sa pot gusta mai multe. Report
September 7, 20215 yr comment_266741 Boni, tu ai facut ceai de catină? Deocamdată sunt setată pe cel de menta dar sper curand sa diversifica meniul si sa pot gusta mai multe.Ma bucur sa te vad, mino! Ceai de catina nu am facut eu, dar am baut la o ceainarie "de specialitate" si mi-a placut. Dar cred ca sunt putine ceaiuri sa nu imi placa. Multa sanatate tuturor. Report
September 8, 20215 yr comment_266743 Boni Sper ca am rezolvat tot ce mi-a dat vara peste cap si sa revin mai des pe aici. Report
September 9, 20215 yr comment_266744 Boni Sper ca am rezolvat tot ce mi-a dat vara peste cap si sa revin mai des pe aici. Report
September 9, 20215 yr comment_266751 Am ramas singura acasa azi, prima data dupa luni de zile (sau poate chiar ani ). N-am chef de nimic. Prima zi de scoala la amandoi copiii, abia astept impresiile. Dar mi-am inceput bine ziua, mi-am gasit cheile pierdute inainte de pandemie .Bine ca am fost la plimbare de dimineata, incepe sa se innoreze, se pare ca vine ploaia. Cred ca e prima data cand observ picaturi de rasina pe conurile de brad. Imi place vremea asta, racoare noaptea si caldut ziua. Pupam pisicu lu' Clau ! Report
September 9, 20215 yr comment_266755 Hello, deși zilele astea sunt încărcate de evenimente frumoase pentru mine ( pe 9 septembrie împlinim 32 ani de căsătorie, pe 10 este sf. Minodora) am aflat doua vești mult mai importante si trebuie sa ma laud. Prima e ca copiii au anulat nunta din septembrie anul viitor, întrucât , vor deveni părinți, deci...Voi fi bunica! . Mare bucurie, asa ca celelalte evenimente se vor reprograma functie de priorități. Eu nu pot dormi de bucurie Edited September 9, 20215 yr by mino Report
September 10, 20215 yr comment_266757 Oooo, mino, asa imi place, cu vesti bune si frumoase! FE-LI-CI-TARI!!! Multi ani fericiti impreuna, si lor si voua! Si multa sanatate tuturor!Sa curga sampania! Edited September 10, 20215 yr by boni Report
September 10, 20215 yr comment_266758 Voi fi bunica! . Mare bucurie, asa ca celelalte evenimente se vor reprograma functie de priorități. Eu nu pot dormi de bucurie Ce bucurie! Toate celelalte intra in umbra in asteptarea unui copil!Sa fie sanatos (si mama lui la fel) si norocos, sa va bucurati de el sau de ea! Report
September 10, 20215 yr comment_266759 Hello, deși zilele astea sunt încărcate de evenimente frumoase pentru mine ( pe 9 septembrie împlinim 32 ani de căsătorie, pe 10 este sf. Minodora) am aflat doua vești mult mai importante si trebuie sa ma laud. Prima e ca copiii au anulat nunta din septembrie anul viitor, întrucât , vor deveni părinți, deci...Voi fi bunica! :D . Mare bucurie, asa ca celelalte evenimente se vor reprograma functie de priorități. Eu nu pot dormi de bucurie Felicitari parintilor si bunicilor Report
September 10, 20215 yr comment_266760 Mulțumesc! Nu imi doresc decat sa fim cu toții sănătoși! Iar bebe sa fie sanatos si norocos. In rest se vor face toate pe rând. Report
September 10, 20215 yr comment_266761 Ce vesti minunate, Mino! S-o tii tot asa, doar cu vesti bune!La multi ani de Sf Minodora ! eu nici n-am stiut de aceasta sarbatoare... Report
September 11, 20215 yr comment_266762 Mino, la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de toooaaaata familia??; Felicitari pentru bebeu, multa sanatate si noroc ??? Report
September 12, 20215 yr comment_266763 La multi ani mino! Minunata veste ai primit! Felicitari si sarcina usoara viitoarei mamici! Report
September 16, 20215 yr comment_266767 Buna dimineata. Iar e liniste pe aici.S-au terminat concediile, au inceput scolile, mai haideti la povesti, la o cafeluta Report
September 16, 20215 yr comment_266769 Boni, eu sunt pe aici, dar fiind in concediu medical, prea multe nu fac. Hai ca acum am framantat sa fac niste colacei, pentru ca evit sa mai cumpar paine, asa ca ma laud cu ei mai tarziu. Pana una alta va servesc cu un ceai, poza de pe net, ca eu fac doar de menta pana ma reglez cu noua situatie. Report
September 16, 20215 yr comment_266774 Spun si eu "prezent"! cafeluta abia am baut-o, dupa ce initial ma apucasera nervii ca in loc de scortisoara am pus in ea... piper ! Ma gandeam sa o gust sa vad cum e dar parca nu aveam dispozitia necesara, mi se invart prea multe in cap la ora asta. Asa ca mi-am facut alta si m-am calmat . Sotul pleaca in Romania saptamana viitoare, o calatorie pe care nu o programasem dar e necesara, nu s-a intamplat nimic grav doar niste lucruri cam urgente pe care trebuie sa le rezolve personal, e greu la distanta cu procuri ca dureaza enorm de mult. Un document solicitat la consulat anul trecut in octombrie l-a primit abia in mai .M-am uitat pe site-ul MAE si nu zice nimic de teste covid pentru intrarea in Romania a celor vaccinati, deci banuiesc ca nu trebuie? in schimb va trebui sa faca teste cand se intoarce in Canada. Report
September 16, 20215 yr comment_266775 In iulie cand am fost noi in Romabia nu au cerut nici la iesirea din Israel, nici la intrarea in Romania.Dar la noi de la 1 Octombrie doar cei vaccinati de 3 ori au pasaport verde,cei cu 2 vaccinuri nu asa ca...nu stiu daca e valabil si prin alte parti Report
September 16, 20215 yr comment_266776 Nu prea știu regulile ca noi nu am călătorit încă.Clau, mie mi se pare interesant ca la voi s-a început vaccinarea cu a 3a doza. La noi încă nu se face la toată lumea și cam se scărpina oficialii ca nu au idee dacă e necesară a 3a doza. Se aplica doar persoanelor cu riscuri. Report
September 17, 20215 yr comment_266777 Pai aici majoritatea pozitivilor sunt cei vaccinati cu 2 vaccinuri.Mai jos graficul de la min sanatatiiCuloarea bleu - nevaccinatiCulorea verde deschis -vaccinati 2 vaccinuriCuloarea verde inchis - vaccinati 3 vaccinuri Report