November 29, 20214 yr comment_267117 La noi e vreme de sanius, asa ca ne-a dat voie fiu-meu sa ascultam cantece de Craciun ?. Totusi bradul nu-l instalam inca ?.De maine ma intorc la lucru, dupa un an de absenta, sa-mi tineti pumnii sa-mi aduc aminte ce tre' sa fac ?.Tin pumnii sa te readaptezi usor La noi ploua. Dar cred ca prefer ploaie in loc de ninsoare, daca ma gandesc la deplasarea prin oras... Mino, si la noi au deschis targul de craciun, am vazut ieri, dar nu era foarte mare aglomeratie. E drept ca am trecut pe acolo dimineata. Se poate sa se fi aglomerat spre seara... Salutari tuturor! Ce tare ma bucur ca s-a mai animat forumul!Eu am avut o perioada tare aglomerata. Astept sarbatorile sa stau si sa lenevesc Poate apuc si sa mai fac poze la una-alta. Multa sanatate tuturor.Poftiti la cafelute, ceaiuri, ciocolata... de toate pentru toti: Report
November 29, 20214 yr comment_267121 La noi e vreme de sanius, asa ca ne-a dat voie fiu-meu sa ascultam cantece de Craciun . Totusi bradul nu-l instalam inca .De maine ma intorc la lucru, dupa un an de absenta, sa-mi tineti pumnii sa-mi aduc aminte ce tre' sa fac . Cat poate sa fie de frumos!! Mi-e dor de zapada. Buna ziua tuturor! Noi am intrat deja in atmosfera de Craciun, am facut bradul de circa zece zile . Edited November 29, 20214 yr by any_annette Report
November 30, 20214 yr comment_267122 Pai daca tot lucrez de acasa si mai este si Hanuka (de Hanuka se mananca gogosi), pai sa ne bucuram din plin ?? Report
November 30, 20214 yr comment_267123 La mulți ani, de Sf. Andrei! Clau ce bine arata jeleu sau gemul ăla roșu! Nu mai gust nimic ca a explodat cântarul in ultima perioada. Report
December 6, 20214 yr comment_267154 La multi ani, Nicoleta! La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Report
December 6, 20214 yr comment_267155 La multi ani Nicolete si Nicoleti Multa sanatate si voie buna tuturor Report
December 23, 20214 yr comment_267196 Gata sarmalele ?Nu prea mai aveti chef (ori timp) de povesti...M-am enervat ieri pe Amazon ca am primit in aceeasi zi, livrate impreuna, 6 pachete cu 6 maruntisuri comandate in acelasi timp . Noi am inceput sa lucram iarasi de acasa, mai am maine si intru si eu in mini-vacanta pana miercuri. Ieri am aflat ca o colega care lucreaza la acelasi etaj dar in alt departament a fost diagnosticata cu covid. Eu n-am mai fost la birou de o saptamana. Dar hai sa va las ceva dragut, sa mai uitam de probleme . Ah am uitat sa va las o ghicitoare, sa vedem daca stiti ce planta e asta, o am in bucatarie pe pervaz .Vad ca s-a bagat in postarea anterioara, ma refer la floricica alba. Edited December 23, 20214 yr by adi_edi Report
December 23, 20214 yr comment_267198 Ce floricele frumoase ai Adi! Vineri am luat o jumatate de porc, asa ca am avut de treaba, cu facut carnati, caltabosi si kaizer. Am facut cate putin din toate. De craciun mergem la cuscri si ne intalnim acolo si cu copiii. Printre picaturi am facut si niste cornulete si fursecuri crinkles. Sarmale nu fac, doar o friptura sa fie in frigider cand venim. Aveam in plan o salata boef dar sare din schema pentru revelion. Floricica rosie e kalanchoe, cred ca asa se scrie, restul habar nu am . Sper ca sunteti bine cu totii in rest. Report
December 23, 20214 yr comment_267199 Da' stiu ca ai muncit ceva, Mino!Fain ca va intalniti cu totii de Craciun! Sa aveti parte de sarbatori cu sanatate!La ghicitoare intrebam de floricica alba din a 2-a fotografie ?. Report
December 23, 20214 yr comment_267202 nu stiu ce e floricica da e frumoasa desi e alba (nu-mi place albul deloc, de aia zic) sarmalele le-a facut sora meaeu fac fripturile Report
December 25, 20214 yr comment_267203 Craciun fericit, tuturor! Sa fim cu totii sanatosi, sa avem parte de bucurii langa cei dragi! Report
December 25, 20214 yr comment_267204 Sarbatori fericite, cu sanatate si voi buna? Adi, florica ta m-a dus cu gandul la leurda? Report
December 27, 20214 yr comment_267213 Sărbători binecuvântate in continuare! Edited December 27, 20214 yr by mino Report
December 31, 20214 yr comment_267221 Sarbatori fericite, cu sanatate si voi buna? Adi, florica ta m-a dus cu gandul la leurda?Boni, pe-aproape, adica e de mancat ?. In joaca, am pus niste seminte de ardei in 2 ghivece, de ciuda ca n-au iesit floricelele pe care le semanasem. De Pasti mancam salata ?.Dragilor, ne apropiem de inceputul unui alt an, in care sper sa nu mai auzim de "valuri", sa putem calatori fara griji, sa ne puteam intalni si sa ne putem imbratisa cu cei dragi. Un An Nou cu sanatate va doresc! Report
December 31, 20214 yr comment_267224 Sanatosi, voiosi si la burta ... subțirei! La multi ani 2022! Report
January 1, 20224 yr comment_267228 si la burta ... subțirei!ma pun la dieta de pe 10 An nou bun tuturor! Report
January 3, 20224 yr comment_267229 La multi ani!Sa dea Dumnezeu un an mai bun, cu sanatate, bucurii si surprize placute! Report
January 6, 20224 yr comment_267239 La multi ani tuturor, un an bun! Si eu tot de pe 10 la dieta ?. Report