Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La noi e vreme de sanius, asa ca ne-a dat voie fiu-meu sa ascultam cantece de Craciun ?. Totusi bradul nu-l instalam inca ?.

De maine ma intorc la lucru, dupa un an de absenta, sa-mi tineti pumnii sa-mi aduc aminte ce tre' sa fac ?.

Tin pumnii sa te readaptezi usor cool.gif

La noi ploua. Dar cred ca prefer ploaie in loc de ninsoare, daca ma gandesc la deplasarea prin oras... sleep.gif

Mino, si la noi au deschis targul de craciun, am vazut ieri, dar nu era foarte mare aglomeratie. E drept ca am trecut pe acolo dimineata. Se poate sa se fi aglomerat spre seara...

Salutari tuturor! icon_cheers.gif Ce tare ma bucur ca s-a mai animat forumul!

Eu am avut o perioada tare aglomerata. Astept sarbatorile sa stau si sa lenevesc biggrin.gif Poate apuc si sa mai fac poze la una-alta.

Multa sanatate tuturor.

Poftiti la cafelute, ceaiuri, ciocolata... de toate pentru toti:

post-84-0-96816800-1638172038_thumb.jpg

La noi e vreme de sanius, asa ca ne-a dat voie fiu-meu sa ascultam cantece de Craciun . Totusi bradul nu-l instalam inca .

De maine ma intorc la lucru, dupa un an de absenta, sa-mi tineti pumnii sa-mi aduc aminte ce tre' sa fac .

Cat poate sa fie de frumos!! Mi-e dor de zapada.

Buna ziua tuturor! Noi am intrat deja in atmosfera de Craciun, am facut bradul de circa zece zile .

Edited by any_annette

Pai daca tot lucrez de acasa si mai este si Hanuka (de Hanuka se mananca gogosi), pai sa ne bucuram din plin ??

post-591-0-21348000-1638261788_thumb.jpg

La mulți ani, de Sf. Andrei! Clau ce bine arata jeleu sau gemul ăla roșu! Nu mai gust nimic ca a explodat cântarul in ultima perioada.

post-343-0-58660700-1638276754_thumb.jpg

La multi ani, Nicoleta! La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

post-343-0-50962700-1638770227_thumb.jpeg

La multi ani Nicolete si Nicoleti 71.gif

Multa sanatate si voie buna tuturor 6.gif

holiday-background-saint-nicholas-sinterklaas-traditional-dutch-shoe-carrots-cookies-nut-tangerines-gifts-sweets-126576756.jpg

• 3 weeks later...

Gata sarmalele ?

Nu prea mai aveti chef (ori timp) de povesti...

M-am enervat ieri pe Amazon ca am primit in aceeasi zi, livrate impreuna, 6 pachete cu 6 maruntisuri comandate in acelasi timp .

Noi am inceput sa lucram iarasi de acasa, mai am maine si intru si eu in mini-vacanta pana miercuri.

Ieri am aflat ca o colega care lucreaza la acelasi etaj dar in alt departament a fost diagnosticata cu covid. Eu n-am mai fost la birou de o saptamana.

Dar hai sa va las ceva dragut, sa mai uitam de probleme .

Ah am uitat sa va las o ghicitoare, sa vedem daca stiti ce planta e asta, o am in bucatarie pe pervaz .

Vad ca s-a bagat in postarea anterioara, ma refer la floricica alba.

post-192-0-44029400-1640233705_thumb.jpg

post-192-0-05441300-1640234076_thumb.jpg

Edited by adi_edi

Ce floricele frumoase ai Adi! Vineri am luat o jumatate de porc, asa ca am avut de treaba, cu facut carnati, caltabosi si kaizer. Am facut cate putin din toate. De craciun mergem la cuscri si ne intalnim acolo si cu copiii. Printre picaturi am facut si niste cornulete si fursecuri crinkles. Sarmale nu fac, doar o friptura sa fie in frigider cand venim. Aveam in plan o salata boef dar sare din schema pentru revelion.

Floricica rosie e kalanchoe, cred ca asa se scrie, restul habar nu am :-*. Sper ca sunteti bine cu totii in rest.

Da' stiu ca ai muncit ceva, Mino!

Fain ca va intalniti cu totii de Craciun! Sa aveti parte de sarbatori cu sanatate!

La ghicitoare intrebam de floricica alba din a 2-a fotografie ?.

Craciun fericit, tuturor! Sa fim cu totii sanatosi, sa avem parte de bucurii langa cei dragi!

post-343-0-81178000-1640402868_thumb.jpeg

Sarbatori fericite, cu sanatate si voi buna?

Adi, florica ta m-a dus cu gandul la leurda?

Sărbători binecuvântate in continuare!

Edited by mino

Sarbatori fericite, cu sanatate si voi buna?

Adi, florica ta m-a dus cu gandul la leurda?

Boni, pe-aproape, adica e de mancat ?. In joaca, am pus niste seminte de ardei in 2 ghivece, de ciuda ca n-au iesit floricelele pe care le semanasem. De Pasti mancam salata ?.

Dragilor, ne apropiem de inceputul unui alt an, in care sper sa nu mai auzim de "valuri", sa putem calatori fara griji, sa ne puteam intalni si sa ne putem imbratisa cu cei dragi. Un An Nou cu sanatate va doresc!