January 20, 20224 yr comment_267328 Mai cu un ceai, mai cu o cafeluta, mai cu un vin fiert, hai ca acus trece si iarna asta! Ca sunt semne de primavara ?... Mi i-a trimis maica-mea pe whatsapp, pe ai mei cred ca-i vad in aprilie ?. Report
January 21, 20224 yr comment_267329 Neatzaaa! Ce frumosi sunt ghioceii! Astia sunt din gradina matusii mele! Mai avem o luna jumatate si apoi speram la putina caldura. Abia astept. Report
January 21, 20224 yr comment_267330 Acum la Protv ziceau de un joc dragut. Daca va intereseaza, il gasiti mai jos. Eu am ghicit cuvantul din a 5-a incercare. Daca ghiciti litere din cuvant dar care nu sunt la locul lor vor fi galbene. Daca litera este la locul potrivit va fi verde. Aveti voie 5 incercari, cuvantul se schimba zilnic. Daca va place atunci, enjoy! https://www.powerlanguage.co.uk/wordle/ Edited January 21, 20224 yr by mino Report
January 21, 20224 yr comment_267331 Ma facusi curioasa, auzisem de jocul asta acum cateva zile dar n-am incercat sa joc pana azi. Report
January 24, 20224 yr comment_267352 Niște lămâi - pe cea din "amalfi" am cumpărat-o de la magazimul de ... brânză (cheese boutique) - a costat cit 5 kile din alea normale Report
January 24, 20224 yr comment_267354 Niște lămâi - pe cea din "amalfi" am cumpărat-o de la magazimul de ... brânză (cheese boutique) - a costat cit 5 kile din alea normale Io am tot incercat sa comand, in Italia, un pom de lamai de Amalfi. Nu am gasit pe nimeni dispus sa livreze in Olanda. Report
January 25, 20224 yr comment_267356 Niște lămâi - pe cea din "amalfi" am cumpărat-o de la magazimul de ... brânză (cheese boutique) - a costat cit 5 kile din alea normale Io am tot incercat sa comand, in Italia, un pom de lamai de Amalfi. Nu am gasit pe nimeni dispus sa livreze in Olanda. Pe nenea asta l-ai intrebat?https://www.oscartintori.it/en/prodotto/amalfi-lemon/ Da' ce-s asa speciale lamaile aste? Report
January 25, 20224 yr comment_267359 adi, cauta cedro citron sa vezi cum sunt inauntru - partea alba e foarte groasa, dar e comenstibila si plina de nu-s ce fel de increngatura de vitamina c. BTW - lamiia e mult mai benefica mincata toata, astea sunt studii mai recente - legate de multiplele fațete alte vitaminei c adriana, la mine a fost curiozitatea mare, am pus coaja la canolli si pina m-am gindit ce sa fac cu restul s-a stricat. miezul l-am facut limonada, deci nu a meritat, poate doar ca a parfumat toata casa pina s-a stricat Report
January 25, 20224 yr comment_267360 la mine a fost curiozitatea mare, am pus coaja la canolli si pina m-am gindit ce sa fac cu restul s-a stricat. miezul l-am facut limonada, deci nu a meritat, poate doar ca a parfumat toata casa pina s-a stricatexact asa fac si eu Report
January 29, 20224 yr comment_267361 Niște lămâi - pe cea din "amalfi" am cumpărat-o de la magazimul de ... brânză (cheese boutique) - a costat cit 5 kile din alea normale Io am tot incercat sa comand, in Italia, un pom de lamai de Amalfi. Nu am gasit pe nimeni dispus sa livreze in Olanda. Pe nenea asta l-ai intrebat?https://www.oscartin...o/amalfi-lemon/ Da' ce-s asa speciale lamaile aste? Ooo, merci pentru link. Da' ce-s asa speciale lamaile aste? https://amalficoasting.org/news/the-special-lemons-of-amalfi/ Report
March 10, 20224 yr comment_267441 Neatza! Tulburi vremuri! Sa bem o cafea, sa incercam sa fim optimisti! Report
March 22, 20224 yr comment_267480 N-am mai fost de mult pe aici. Azi aduc eu cafeaua.Mergem de ceva timp la o cafenea din apropiere iar saptamana trecuta am primit ce se vede mai jos. Au fost prea dragute canile si le-am pozat La noi inca e tare rece dimineata, dar sunt deja semne clare de primavara. Va doresc mult soare si numai bine tuturor. Report
April 26, 20224 yr comment_267527 Adevarat a inviat! Va trimit tuturor niste soare din gradina Report
April 26, 20224 yr comment_267528 Boni, ce frumos e acolo la tine! Eu sunt bunica si sunt la copii sa-i ajut cu buburuza cea mica! Va doresc tuturor numai bine! Report
April 26, 20224 yr comment_267529 Boni, ce frumos e acolo la tine! Eu sunt bunica si sunt la copii sa-i ajut cu buburuza cea mica! Va doresc tuturor numai bine! Wow, ce veste minunată! Să vă trăiască, să fie norocoasă și să aibă o viață frumoasă și împlinită! Report
April 26, 20224 yr comment_267531 Mino, sa fie intr-un ceas bun, multa sanatate, noroc si bucurii ❣❣❣ Report
April 27, 20224 yr comment_267532 Felicitari Mino! Multa sanatate tuturor, nopti linistite si zile pline de veselie Report
April 28, 20224 yr comment_267533 Multumim tuturor! Au fost cateva saptamani interesante, uitasem ce frumos este sa ai grija de un bebelus, chiar daca plange. Ieri a implinit o luna, Lara Sofia si am descoperit cate beneficii pentru ea are dormitul pe burta , in rest suntem in grafic,papa, doarme, are colici si creste mare Report