October 19, 20214 yr comment_266942 Neata' pe la pranz! Azi dau eu cafeaua. Ploua si e urat ca tot ziceam cat nu imi place vremea asta. Am pus puloveras la ceasca sa va pastrez cafeaua calda Report
October 19, 20214 yr comment_266945 Pozele alea din padure-s spooky , numai bune de intampinat Halouinu'. Eu va aduc un curcubeu . Report
October 20, 20214 yr comment_266954 In padure nu ati vrut, ca e frig, ca e ceata, ca e spooky Hai atunci pe balcon sa vedem rasaritul, vreti? Report
October 20, 20214 yr comment_266958 Rasaritul la 6.45 din scaunul de masaj - moment de liniste, Thalia si Lala sforaie si sotul e la serv ?? Report
October 20, 20214 yr comment_266961 Clau, minunat răsăritul dar mie mi-a ramas gândul la scaunul ala de masaj. Dacă o fi ca ala de l-am testat eu in salina si la care mi-a ramas gândul, ma apuca invidia. Tare mișto sunt scaunele astea. Report
October 21, 20214 yr comment_266962 Buna dimineata al han! Ce poze frumoaseeee! Am inceput ziua bine, mltumesc N-am nimic de zis, desi as avea multe de spus, da' n-am timp asa ca va doresc tuturor multa sanatate si o zi frumoasa, cu mult soare. Report
October 28, 20214 yr comment_266981 Hello la han! De cateva zile tot incerc sa pozez imagini frumoase cu padurea de langa casa, dar nu reusesc sa prind razele soarelui in poza asa cum le vad eu in realitate Va pun poza asa cum mi-a iesit si va las sa va imaginati culorile: Multa sanatate tuturor. Report
October 28, 20214 yr comment_266982 Ce fericire Boni sa ai o pădure langa casa! Eu prea multe nu am facut zilele astea, sunt cuminte acasa! Report
October 28, 20214 yr comment_266983 Boni, stiu cum e cu pozele, imi e ciuda si mie cand nu reusesc sa redau ce vad eu... Si la noi e o explozie de culori, sa vad daca reusesc sa pun poze de pe telefon, pana acum scriam doar de pe laptop. Report
October 28, 20214 yr comment_266985 Ce culori frumoase! Trebuie sa spun ca Ontario si Quebec au cele mai frumoase culori de toamna. Si padurea din spatele casei de aici are culori de toamna, totusi nu sint asa de vii ca cele de acolo. Report
October 29, 20214 yr comment_266990 Ce fericire Boni sa ai o pădure langa casa! Da, asa e, sunt foarte recunoscatoare pentru imprejurimile locuintei, mai ales in vremurile de acum. Boni, stiu cum e cu pozele, imi e ciuda si mie cand nu reusesc sa redau ce vad eu... Si la noi e o explozie de culori, sa vad daca reusesc sa pun poze de pe telefon, pana acum scriam doar de pe laptop.Culorile de toamna de la voi depasesc orice altceva. Eu de pe telefon nu pun poze ca nu imi place varianta full pe telefon. Fac pozele, le transfer in pc si postez de aici La noi vremea e inca frumoasa, desi e rece. Eu prefer asa, cu soare si inghet, decat intuneric.Multa sanatate tuturor.Vin cu o bautura fierbinte (de pe net) ca sa ne incalzim: Report
November 3, 20214 yr comment_267001 Salutari tututor. Cam liniste pe aici. Sper ca toata lumea e bine.V-am adus gutui din livada Multa sanatate tuturor. Report
November 3, 20214 yr comment_267002 Eu stau cuminte acasa,iar azi am stat ca musca la soare o ora! Se pregatesc sa infloreasca! E primul an cand imi infloreste craciunita in nuanta asta! Report
November 3, 20214 yr comment_267004 Miros?ca eu am cumparat una dar n-are nici un miros Nu au miros! Report
November 3, 20214 yr comment_267008 Salutari tututor. Cam liniste pe aici. Sper ca toata lumea e bine.V-am adus gutui din livada Multa sanatate tuturor. Sa nu mai vad gutui ! La cate am curatat cred ca-mi ajung vreo 5 ani...Evident, glumesc. Daca toate dulceturile ar disparea de pe fata pamantului si ar ramane doar cea de gutui, nu as simti o lipsa prea mare. Eh, asta zic acuma, cred ca i-am dus dorul prea mult; maine daca ma intrebati de visine poate ma razgandesc . Report
November 3, 20214 yr comment_267009 Ce frumoasa-i craciunita! Eu am primit una anul trecut dar i-au cazut atunci toate florile, si asa a ramas, parca nu misca.In schimb violeta a facut flori, nu multe dar uriase, cat niste panselute. Report
November 3, 20214 yr comment_267011 am uitat sa quotez intrebam de gutui Dacă sunt din livada sigur sunt parfumate. Asa mici am avut si eu de la mama si erau asa parfumate in ciuda defectelor lor. Cand ai zis ca ai cumparat una, m-a dus gândul la floare ca gutui eu cumpar cel putin 3-4. Adi, ce harnică si frumoasă e violeta. I-a urmărește craciunița, sigur urmează să aibă bobocei. Report
November 3, 20214 yr comment_267012 nu, am luat una asa de pamplesir ca nici nu stiam ce sa fac cu ea si desi am mirosit-o si n-avea nici un miros am zis hai s-o iau totusi Report
November 3, 20214 yr comment_267013 Adriana, sunt curioasa cat ai dat pe gutuie ?. Acum vreo 2 saptamani am vazut la micul magazin de langa noi cu $3 bucata ?. Sunt sigura ca or fi ceva mai ieftine la supermarket, dar nu foarte ieftine. Report
November 4, 20214 yr comment_267016 am uitat sa quotez intrebam de gutui Si daca ma crezi, cand ti-a citit intrebarea am vrut sa raspund, dar apoi mi-am spus ca nu intrebi de gutui si sa nu ma bag ca musca in lapte Asta a fost ultima tura de gutui, din livada mea. Sunt cele pe care le-am lasat in pom pana acum. Restul (cam dubla cantitatea) erau stricate asa ca le-am cules mai devreme, sa nu se strice de tot, si le-am facut compot. Astea sunt asa de parfumate ca le mananc "cu incetinitorul", cate una pe zi. Mie imi plac mult asa crude. La mine e dimineata, asa ca va servesc cu ceva pentru inceput ziua bine (de pe net) Report