Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neata' pe la pranz!

Azi dau eu cafeaua. Ploua si e urat :blackeye: ca tot ziceam cat nu imi place vremea asta. Am pus puloveras la ceasca sa va pastrez cafeaua calda post-178-0-37523300-1634642358_thumb.jpg

Pozele alea din padure-s spooky :D , numai bune de intampinat Halouinu'.

Eu va aduc un curcubeu :blackeye: .

post-192-0-06123400-1634658801_thumb.jpg

Rasaritul la 6.45 din scaunul de masaj - moment de liniste, Thalia si Lala sforaie si sotul e la serv ??

post-591-0-46165100-1634746375_thumb.jpg

Clau, minunat răsăritul dar mie mi-a ramas gândul la scaunul ala de masaj. Dacă o fi ca ala de l-am testat eu in salina si la care mi-a ramas gândul, ma apuca invidia. Tare mișto sunt scaunele astea.

Buna dimineata al han! Ce poze frumoaseeee! Am inceput ziua bine, mltumesc floare.gif

N-am nimic de zis, desi as avea multe de spus, da' n-am timp icon_scratch.gif asa ca va doresc tuturor multa sanatate si o zi frumoasa, cu mult soare.

wall-murals-delicate-autumn-sun-with-glare-on-gold-sky.jpg.jpg

Hello la han!

De cateva zile tot incerc sa pozez imagini frumoase cu padurea de langa casa, dar nu reusesc sa prind razele soarelui in poza asa cum le vad eu in realitate sad.gif

Va pun poza asa cum mi-a iesit si va las sa va imaginati culorile:

post-84-0-81195000-1635416146_thumb.jpg

Multa sanatate tuturor.

Ce fericire Boni sa ai o pădure langa casa! Eu prea multe nu am facut zilele astea, sunt cuminte acasa!

Boni, stiu cum e cu pozele, imi e ciuda si mie cand nu reusesc sa redau ce vad eu...

Si la noi e o explozie de culori, sa vad daca reusesc sa pun poze de pe telefon, pana acum scriam doar de pe laptop.

Ce culori frumoase! Trebuie sa spun ca Ontario si Quebec au cele mai frumoase culori de toamna. Si padurea din spatele casei de aici are culori de toamna, totusi nu sint asa de vii ca cele de acolo.

Ce fericire Boni sa ai o pădure langa casa!

Da, asa e, sunt foarte recunoscatoare pentru imprejurimile locuintei, mai ales in vremurile de acum.

Boni, stiu cum e cu pozele, imi e ciuda si mie cand nu reusesc sa redau ce vad eu...

Si la noi e o explozie de culori, sa vad daca reusesc sa pun poze de pe telefon, pana acum scriam doar de pe laptop.

Culorile de toamna de la voi depasesc orice altceva. wub.gif

Eu de pe telefon nu pun poze ca nu imi place varianta full pe telefon. Fac pozele, le transfer in pc si postez de aici 71.gif

La noi vremea e inca frumoasa, desi e rece. Eu prefer asa, cu soare si inghet, decat intuneric.

Multa sanatate tuturor.

Vin cu o bautura fierbinte (de pe net) ca sa ne incalzim:

05618f46e986bf9db9cbac672d2cb2d4.jpg

Salutari tututor. Cam liniste pe aici. Sper ca toata lumea e bine.

V-am adus gutui din livada smile.gif

post-84-0-95128400-1635930219_thumb.jpg

Multa sanatate tuturor.6.gif

Eu stau cuminte acasa,iar azi am stat ca musca la soare o ora!

Se pregatesc sa infloreasca! E primul an cand imi infloreste craciunita in nuanta asta!

post-343-0-57812200-1635945840_thumb.jpeg

Miros?

ca eu am cumparat una dar n-are nici un miros

Nu au miros!

Salutari tututor. Cam liniste pe aici. Sper ca toata lumea e bine.

V-am adus gutui din livada smile.gif

post-84-0-95128400-1635930219_thumb.jpg

Multa sanatate tuturor.6.gif

Sa nu mai vad gutui :blush: ! La cate am curatat cred ca-mi ajung vreo 5 ani...

Evident, glumesc. Daca toate dulceturile ar disparea de pe fata pamantului si ar ramane doar cea de gutui, nu as simti o lipsa prea mare. Eh, asta zic acuma, cred ca i-am dus dorul prea mult; maine daca ma intrebati de visine poate ma razgandesc :blush: .

Ce frumoasa-i craciunita! Eu am primit una anul trecut dar i-au cazut atunci toate florile, si asa a ramas, parca nu misca.

In schimb violeta a facut flori, nu multe dar uriase, cat niste panselute.

post-192-0-84377800-1635972566_thumb.jpg

am uitat sa quotez :blush:

intrebam de gutui :P

Dacă sunt din livada sigur sunt parfumate. Asa mici am avut si eu de la mama si erau asa parfumate :blush: in ciuda defectelor lor. Cand ai zis ca ai cumparat una, m-a dus gândul la floare ca gutui eu cumpar cel putin 3-4. :P

Adi, ce harnică si frumoasă e violeta. I-a urmărește craciunița, sigur urmează să aibă bobocei.

Adriana, sunt curioasa cat ai dat pe gutuie ?. Acum vreo 2 saptamani am vazut la micul magazin de langa noi cu $3 bucata ?. Sunt sigura ca or fi ceva mai ieftine la supermarket, dar nu foarte ieftine.

am uitat sa quotez :blush:

intrebam de gutui :blush:

Si daca ma crezi, cand ti-a citit intrebarea am vrut sa raspund, dar apoi mi-am spus ca nu intrebi de gutui si sa nu ma bag ca musca in lapte biggrin.gif

Asta a fost ultima tura de gutui, din livada mea. Sunt cele pe care le-am lasat in pom pana acum. Restul (cam dubla cantitatea) erau stricate asa ca le-am cules mai devreme, sa nu se strice de tot, si le-am facut compot. Astea sunt asa de parfumate ca le mananc "cu incetinitorul", cate una pe zi. Mie imi plac mult asa crude.

La mine e dimineata, asa ca va servesc cu ceva pentru inceput ziua bine (de pe net)

d5ae975e64dae7a1f48f53a8ad6fb0a0.jpg