November 4, 20214 yr comment_267017 Adriana, sunt curioasa cat ai dat pe gutuie ?. Acum vreo 2 saptamani am vazut la micul magazin de langa noi cu $3 bucata ?. Sunt sigura ca or fi ceva mai ieftine la supermarket, dar nu foarte ieftine.cre ca mai am bonul si cintarind-o sa imi dau seama care e de pe listaam luat-o de la unii care vind o gramada de sortimente sint un gen de en gros cash and carry cum s-o mai fi zicind Report
November 4, 20214 yr comment_267020 Si daca ma crezi, cand ti-a citit intrebarea am vrut sa raspund, dar apoi mi-am spus ca nu intrebi de gutui si sa nu ma bag ca musca in lapte .Asta a fost ultima tura de gutui, din livada mea. Sunt cele pe care le-am lasat in pom pana acum. Restul (cam dubla cantitatea) erau stricate asa ca le-am cules mai devreme, sa nu se strice de tot, si le-am facut compot. Astea sunt asa de parfumate ca le mananc "cu incetinitorul", cate una pe zi. Mie imi plac mult asa crude. Eu daca abia postasem poza cu craciunita, m-am băgat ca musca in lapte si am raspuns repede. Ieri a fost o zi însorită, azi este fix opusul. Vreme de leneveala. Sa avem o zi buna@ Report
November 4, 20214 yr comment_267024 Si la noi e tare schimbatoare vremea. Ba e soare si frig, ba ploua. Acum s-a incalzit foarte tare. Daca acum 2 zile dimineata erau -3 grade, azi au fost 17! Iar acum bate vantul cu furie. Report
November 4, 20214 yr comment_267025 Adriana, sunt curioasa cat ai dat pe gutuie ?. Acum vreo 2 saptamani am vazut la micul magazin de langa noi cu $3 bucata ?. Sunt sigura ca or fi ceva mai ieftine la supermarket, dar nu foarte ieftine.cre ca mai am bonul si cintarind-o sa imi dau seama care e de pe listaam luat-o de la unii care vind o gramada de sortimente sint un gen de en gros cash and carry cum s-o mai fi zicind Ei, lasa ca nu e asa important.Saptamana trecuta a avut fiica-mea febra, dureri de gat, muci, si conform instructiunilor de la scoala am sunat sa vorbesc cu un cadru medical care sa ne spuna daca e cazul sau nu sa se testeze de covid. Eram aproape sigura ca o sa o trimita, as fi totusi curioasa sa stiu daca sunt unii care sa spuna ca nu-i cazul de test, pe baza caror criterii. Doctorul de familie nu primeste pacienti la cabinet, tot prin telefon se fac consultatiile. Am luat si eu raceala, dar eu nu m-am mai testat. N-am mai fost raciti de 2 ani, era cazul .Eu speram ca acum in Noiembrie sa plec in Romania pentru cateva zile, dar la situatia de acum nu vreau sa risc. Vremea s-a racit bine, fiica-mea si-a pus caciula si manusi ieri dimineata cand a plecat la scoala. Brrr... Ati terminat cumparaturile de Craciun ? Report
November 4, 20214 yr comment_267027 Ati terminat cumparaturile de Craciun ? Nici gand! Noi oricum avem alta cheltuiala mai mare de facut si oricum nu facem decat cadouri mici simbolice! Report
November 5, 20214 yr comment_267029 Ati terminat cumparaturile de Craciun ?Adi, I love you!!! Mi-ai facut zia frumoasa. La noi se termina vacanta copiilor, de luni incepe iar scoala, dar inca nu stim cum... Oricum ar fi, voi incepe iar cu "pachetelul" si sunt intr-o mare lipsa se inspiratie Mi-e dor de multa lume de pe aici, care nu mai scrie. Sper ca e toata lumea bine. Multa sanatate tuturor! Report
November 5, 20214 yr comment_267030 Salutari de peste mari si tari, ce de vești, sa fie la toata lumea cu sanatate si bucurie! Report
November 5, 20214 yr comment_267031 Hello Dexter! Doamne ajuta sa fim bine cu totii! Nimic nu e mai scump in zilele astea ca sanatatea. Toate cele bune, tuturor! Report
November 5, 20214 yr comment_267032 Hello, Dex! Mai da si tu raportul, ce-ai mai invartit prin bucatarie, una-alta...Eu am facut si mancat prima data in viata mea, cred, pumpkin pie. Aveam un dovleac cumparat cu ocazia Halouinului dar a ramas nescobit ca n-am avut chef. Tin minte ca am mai facut strudel cu dovleac din asta, nu e asa dulce si aromat ca acela pentru placinta, dar e "mancabil". Asa si placintele, nu-s grozave dar sunt mancabile ?. Report
November 5, 20214 yr comment_267033 Ati terminat cumparaturile de Craciun ?Adi, I love you!!! Mi-ai facut zia frumoasa. La noi se termina vacanta copiilor, de luni incepe iar scoala, dar inca nu stim cum... Oricum ar fi, voi incepe iar cu "pachetelul" si sunt intr-o mare lipsa se inspiratie Mi-e dor de multa lume de pe aici, care nu mai scrie. Sper ca e toata lumea bine. Multa sanatate tuturor! Tu stii ca I love you too ?. Mi-e dor si mie de vremurile si de lume care nu mai da pe aici. Si am o strangere de inima pentru cine nu se poate bucura ca vin sarbatorile...Cu pachetelul, eu am zis ca am scapat ca a fost o perioada cand si-a facut fiecare, dar am inceput iarasi sa-mi bag nasul, ca nu se poate altfel, hmmm... Tu i-ai pus vreodata mancare calda, in termos? Gen macaroane cu branza, paste cu sos... Ai mei inca mananca din astea, nu fac mofturi, fiica-mea are inca termos cu My little poney si fiu-meu cu Batman ?. Report
November 6, 20214 yr comment_267034 eu am incercat cu thermosul dar pe linga faptul ca dimineata n-am timp de nimic (si asta presupunea sa-l tii cu un pic de apa fierbinte inainte si sa pui mincarea calda apoi in el) lui Stefano ii place mincarea fierbinte ori acolo cu toate precautiile pina la urma era calduta ceea ce pentru el e rece intre timp are si el cantina si pentru el problema nu se mai puneimi place mult mai mult lunch box-ul care se baga in priza si iese chiar incalzita bine pentru mine, am vrut neaparat sa fie din inox cutia ca mi se pare mai ok, la alea ieftine e din plastic, si e si mai comod ca pui mincarea in ea seara, o bagi la frigider, a doua zi cind pleci o bagi in cutie si 15 minute inainte de a o minca o bagi in priza sa se incalzeasca Report
November 6, 20214 yr comment_267036 ❤️❤️❤️ Clau, cred ca nu m-as satura sa stau in fata cuptorului sa ma uit cum ard lemnele... Plus cafeul, minunat! Report
November 6, 20214 yr comment_267037 Clau, ca si Adi, as sta numai sa ma uit la foc si la tine cum faci bunataturi ❤️❤️❤️! Ce faceai bun la cuptor, pizza sau alte specialitati? Report
November 6, 20214 yr comment_267039 Am facut pizza,ultima oara anul asta cred. Daca o sa inceapa ploile e greu si cu lemnele si cu restul ca eu intind aluatul si prepar pizza afara langa cuptor...Poze la topic cu pizza mea Report
November 7, 20214 yr comment_267046 Am scapat in sfarsit de ora de vara, dar acum aprindem becurile mai repede seara. Pana una-alta, sa ne bucuram de culorile toamnei ???... Report
November 8, 20214 yr comment_267049 La mulți ani, sărbătoriților de azi si o saptamana frumoasa tuturor! Report
November 8, 20214 yr comment_267055 Superbe culori ai tu acolo, Mino! Dar ce tii in mana? Un toporas ?? ? Report
November 8, 20214 yr comment_267056 Superbe culori ai tu acolo, Mino! Dar ce tii in mana? Un toporas ?? ? Da, de la mama din grădină Report
November 9, 20214 yr comment_267057 Da, de la mama din grădină Toporasi in noiembrie??? Ce bine de tine! Report
November 28, 20214 yr comment_267112 La noi e vreme de sanius, asa ca ne-a dat voie fiu-meu sa ascultam cantece de Craciun ?. Totusi bradul nu-l instalam inca ?.De maine ma intorc la lucru, dupa un an de absenta, sa-mi tineti pumnii sa-mi aduc aminte ce tre' sa fac ?. Report
November 28, 20214 yr comment_267115 Adi, multa bafta la munca! Eu tocmai am venit de la copii, unde am petrecut un weekend minunat, dar sunt rupta de oboseala! Cu toate astea in Cluj s-a dat drumul la targul de craciun si in centru se auzeau colinde si mirosea a vin fiert. Am avut o tentativa sa intram dar am zis pas, pentru ca erau cozi kilometrice la intrare, iar in targ era aglomeratia de pe lume desi se intra doar pe baza certificatului de vaccinare si teoretic arfi trebuit sa fie doar 30%. Extrem de aglomerat era! Asa ca am dat o tura doar si am plecat. Report
November 28, 20214 yr comment_267116 De maine revenim la lucratul pe capsule pentru urmatoarele 2 saptamani ....sa vedem ce urmeaza Report