Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Cu atat lucrat de acasa m-au apucat tacanelile asa ca ia uutati ce face omul de plictiseala ????

post-591-0-91768400-1641761949_thumb.jpg

Neatza! Clau =)) cea plina de idei! Esti frumoasa oricum :occasion14: . Un ceai sau cafeluta pentru voi!

post-343-0-54442300-1641793944_thumb.jpeg

post-343-0-19681600-1641793965_thumb.jpeg

Faina esti, Clau! Te pregatesti deja sa confuzezi lumea de Halloween ?? Nu stiu in ce domeniu lucrezi, dar stiu ca esti policalificata ?, si artista si bucatareasa si "mesterita" si cine stie cate altele.

cre ca tre sa beau si cafeaua de la mino ca am stat nitel sa ma uit la poza lui clau_ash ca sa pricep :occasion14:

da, da, nici eu nu m-am prins din prima, initial am crezut ca are o vanataie sub ochi 71.gif

in apararea mea (vorba Maiei mele) m-am uitat pe telefon si fara ochelari. dupa ce am trecut pe desktop m-am lamurit biggrin.gif

Clau, zic si eu ca restul lumii: esti polivalenta, si mai esti si frumoasa pe deasupra! icon_thumleft.gif

Multumesc de complimente fetelor, am primit gene bune de la parinti :occasion14:

Ce sa fac si eu ma tacanesc dupa o luna de lucrat de acasa .....ufff

Buna dimineata! Am inceput devreme anul acesta, noi munca, copiii scoala. Vacanta de iarna pare asa de departe...

Aduc iute ceva la han si fug inapoi la munci.

Multa sanatate tuturor!

Coffee-vs.-tea-poll-pic.jpg

Hello! Eu sunt in medical de ceva vreme, dar imi doresc sa merg la munca de multe ori, mai putin azi, cand e foarte frig afara si bate vantul ca turbatul.

Ah, si eu am zis tot asa, bine ca nu trebuie sa ies din casa azi, parca au fost gerurile Bobotezii. Sotul a iesit si a zis ca nu-i asa rau, dar eu n-am indraznit sa scot nasul afara, am deschis doar geamul sa se aeriseasca ?.

Copiii fac scoala online saptamana asta, dar de luni inapoi in clase. Tot stam sa vedem cand ne loveste si pe noi covidu, deja multi din cunoscuti s-au infectat. Forme usoare, ce-i drept. O singura colega a avut ghinion anul trecut, a facut o forma nasoala, a ajuns in spital, cu ventilator, trage si acum.

Poate aveti voi povesti mai optimiste, ca fac ce fac si tot la covid ajung...

Anul asta nu a plouat prea mult asa ca nu m-a lovit crosetatul insa m-au apucat pandaliile cu cusutul.

In martie o sa fie Purim- sarbatoare unde toata lumea se costumeaza, asa ca am intrebat-o pe dra. Thalia ce doreste anul asta, si-a ales modelul am mers la cumparaturi de materiale si am cusut rochia,belea dupa parerea mea ??

post-591-0-18083400-1641970474_thumb.jpg

Dar inca nu m-au lasat poftele de cusut asa ca am purces sa o invat si pe ea sa coasa la masina ??

post-591-0-35233400-1641970573_thumb.jpg

Si daca tot am mers la cumparaturi de materiale am cumparat si material pt perdele dar acu e frumos afara,asa ca astept sfarsitul de saptamana sa inceapa ploile...

Ieri am plantat cepe de lalele si am facut pizza,am bagat vreo 7 pizze la congelator. M-am cam luptat cu cuptorul sa-l aduc la 300°C ca erau doar 16 grade afara dar dupa aproape 1 ora am reusit ?.

Acu stau in cumpana,nu stiu ce sa prestez ??

pina iti vine ideea cu ce sa prestezi vreau sa-ti zic ca pe linga rochia care e intr-adevar belea si d.ra e belea de frumoasa :wub:

Multumim frumos ??

Clau, ??? - super modelul de rochie si lucratura, dar mai super ? e modelul de fata!

Am tot vazut pe pinterest genul asta de fusta/rochie, pentru babe ca mine cu lungimea sub genunchi si tot arata sexy ?. Mai-mai sa-mi vina pofta de slabit ?.

Bravo Clau, minunata rochia! Fotomodelul de exceptie! :wub:

Adi, eu nu am povesti, dar azi mi-a iesit negativ testul covid, asa ca am scapat de morcovi, ca zilele trecute am tot avut frisoane, usturime in gat, dureri de cap, fix simptomele pentru nenorocirea asta de covid.

Ma bucur, Mino! Nu-ti trebuia inca o problema de sanatate. Ti-a dat repede rezultatul. Sper sa-ti mearga toate snur si maine! Si de-acum incolo!

S-a incalzit la noi, +1 grad, ma gandeam sa fac ceva de mancare in pauza dar cred ca mai bine ies la plimbare?.

Azi cred ca nu vine niciun pachet de la Amazon ❄️❄️❄️⛄⛄⛄... In unele zone se anunta intre 40 si 60 cm de zapada. Prima zi de vreo 3 ani incoace cand s-au inchis scolile; de cand a inceput povestea cu covidul spuneau ca acum nu mai au motiv sa intrerupa scoala din cauza vremii ca se pot tine online cursurile. Fiica-mea s-a trezit la 6 si nici nu a vrut sa se culce la loc, de bucurie ca n-au scoala ?.

Eu mi-am luat azi si maine liber in ideea ca-s singura acasa si am mai mult spor la lucru prin casa, azi stau acasa degeaba, ca toti is pe capu' meu ?. Cred ca las toate balta si jucam Monopoly ?.

post-192-0-29291700-1642435298_thumb.jpg

Wow, ce zapada adevarata acolo la voi Adi! La mine a fost o singura ninsoare de cativa cm. Acum e uscat si ger si nu inteleg de ce dau cu sare/nisip pe sosea, nici sa ma bati. Chiar am vrut sa-i filmez zilele trecute cand am trecut pe langa ei.
N-a mai nins atat intr-un timp scurt cam demult. Unele autostrazi au fost inchise, masini blocate pe strazi, chestii din astea de sezon. Sotul se joaca in zapada de azi dimineata ?, cred ca ii era dor sa dea la lopata. Daca tot nu s-a dus la serviciu, macar a facut miscare.

Pentru ca daca temperatura e sub 0° oricum se face o pojghita subtire de gheata si e periculos pentru masini.

Ma gandesc eu ca se face pojghita daca ploua, ninge sau e bruma, iar soseaua era uscata in cele cateva zile cand noi am mers spre Iasi. Dar probabil ca asa gandesc si autoritatile, mai bine sa arunce nisip si sare in caz de nevoie. Acum e iar ger si bate vantul rau de tot. Mai bine ningea decat sa bata vantul asta uscat si turbat.

Am fost nevoita sa ies afara si am avut neplacuta surpriza sa vad ca vantul chiar voia sa ma dea jos. Bate ca turbatul, asa ca e vreme de un vin fiert!

post-343-0-43636200-1642502810_thumb.jpeg

Buna dimineata. Frig si la noi (-6 grade arata masina) dar e soare si frumos.

Ar merge un vin fiert de incalzire, doar ca la ora asta si la birou nu e indicat 71.gif asa ca va servesc cu un ceai fierbinte si ceva pe langa.

MidwinterTeaOverall.jpg