January 9, 20224 yr comment_267255 Cu atat lucrat de acasa m-au apucat tacanelile asa ca ia uutati ce face omul de plictiseala ???? Report
January 10, 20224 yr comment_267260 Neatza! Clau cea plina de idei! Esti frumoasa oricum . Un ceai sau cafeluta pentru voi! Report
January 10, 20224 yr comment_267262 cre ca tre sa beau si cafeaua de la mino ca am stat nitel sa ma uit la poza lui clau_ash ca sa pricep , si oricum chiar si asimetrica tot frumoasa ramii Report
January 10, 20224 yr comment_267264 Faina esti, Clau! Te pregatesti deja sa confuzezi lumea de Halloween ?? Nu stiu in ce domeniu lucrezi, dar stiu ca esti policalificata ?, si artista si bucatareasa si "mesterita" si cine stie cate altele. Report
January 10, 20224 yr comment_267265 cre ca tre sa beau si cafeaua de la mino ca am stat nitel sa ma uit la poza lui clau_ash ca sa pricep da, da, nici eu nu m-am prins din prima, initial am crezut ca are o vanataie sub ochi in apararea mea (vorba Maiei mele) m-am uitat pe telefon si fara ochelari. dupa ce am trecut pe desktop m-am lamurit Clau, zic si eu ca restul lumii: esti polivalenta, si mai esti si frumoasa pe deasupra! Report
January 10, 20224 yr comment_267266 Multumesc de complimente fetelor, am primit gene bune de la parinti Ce sa fac si eu ma tacanesc dupa o luna de lucrat de acasa .....ufff Report
January 11, 20224 yr comment_267267 Buna dimineata! Am inceput devreme anul acesta, noi munca, copiii scoala. Vacanta de iarna pare asa de departe...Aduc iute ceva la han si fug inapoi la munci. Multa sanatate tuturor! Report
January 11, 20224 yr comment_267268 Vacanta de iarna pare asa de departe..chiar la asta ma gindeam si eu, pina la alta vacanta asa de lunga mai trece juma' de an Report
January 11, 20224 yr comment_267269 Hello! Eu sunt in medical de ceva vreme, dar imi doresc sa merg la munca de multe ori, mai putin azi, cand e foarte frig afara si bate vantul ca turbatul. Report
January 12, 20224 yr comment_267272 Ah, si eu am zis tot asa, bine ca nu trebuie sa ies din casa azi, parca au fost gerurile Bobotezii. Sotul a iesit si a zis ca nu-i asa rau, dar eu n-am indraznit sa scot nasul afara, am deschis doar geamul sa se aeriseasca ?. Copiii fac scoala online saptamana asta, dar de luni inapoi in clase. Tot stam sa vedem cand ne loveste si pe noi covidu, deja multi din cunoscuti s-au infectat. Forme usoare, ce-i drept. O singura colega a avut ghinion anul trecut, a facut o forma nasoala, a ajuns in spital, cu ventilator, trage si acum.Poate aveti voi povesti mai optimiste, ca fac ce fac si tot la covid ajung... Report
January 12, 20224 yr comment_267273 Anul asta nu a plouat prea mult asa ca nu m-a lovit crosetatul insa m-au apucat pandaliile cu cusutul. In martie o sa fie Purim- sarbatoare unde toata lumea se costumeaza, asa ca am intrebat-o pe dra. Thalia ce doreste anul asta, si-a ales modelul am mers la cumparaturi de materiale si am cusut rochia,belea dupa parerea mea ?? Dar inca nu m-au lasat poftele de cusut asa ca am purces sa o invat si pe ea sa coasa la masina ?? Si daca tot am mers la cumparaturi de materiale am cumparat si material pt perdele dar acu e frumos afara,asa ca astept sfarsitul de saptamana sa inceapa ploile... Ieri am plantat cepe de lalele si am facut pizza,am bagat vreo 7 pizze la congelator. M-am cam luptat cu cuptorul sa-l aduc la 300°C ca erau doar 16 grade afara dar dupa aproape 1 ora am reusit ?. Acu stau in cumpana,nu stiu ce sa prestez ?? Report
January 12, 20224 yr comment_267274 pina iti vine ideea cu ce sa prestezi vreau sa-ti zic ca pe linga rochia care e intr-adevar belea si d.ra e belea de frumoasa Report
January 12, 20224 yr comment_267278 pina iti vine ideea cu ce sa prestezi vreau sa-ti zic ca pe linga rochia care e intr-adevar belea si d.ra e belea de frumoasa Multumim frumos ?? Report
January 12, 20224 yr comment_267281 rochia,belea dupa parerea mea ??Belea rochia, superba copila!Cred ca, multumita mama.. Report
January 12, 20224 yr comment_267282 Clau, ??? - super modelul de rochie si lucratura, dar mai super ? e modelul de fata! Am tot vazut pe pinterest genul asta de fusta/rochie, pentru babe ca mine cu lungimea sub genunchi si tot arata sexy ?. Mai-mai sa-mi vina pofta de slabit ?. Report
January 12, 20224 yr comment_267283 Bravo Clau, minunata rochia! Fotomodelul de exceptie! Adi, eu nu am povesti, dar azi mi-a iesit negativ testul covid, asa ca am scapat de morcovi, ca zilele trecute am tot avut frisoane, usturime in gat, dureri de cap, fix simptomele pentru nenorocirea asta de covid. Report
January 12, 20224 yr comment_267284 Ma bucur, Mino! Nu-ti trebuia inca o problema de sanatate. Ti-a dat repede rezultatul. Sper sa-ti mearga toate snur si maine! Si de-acum incolo!S-a incalzit la noi, +1 grad, ma gandeam sa fac ceva de mancare in pauza dar cred ca mai bine ies la plimbare?. Report
January 17, 20224 yr comment_267306 Azi cred ca nu vine niciun pachet de la Amazon ❄️❄️❄️⛄⛄⛄... In unele zone se anunta intre 40 si 60 cm de zapada. Prima zi de vreo 3 ani incoace cand s-au inchis scolile; de cand a inceput povestea cu covidul spuneau ca acum nu mai au motiv sa intrerupa scoala din cauza vremii ca se pot tine online cursurile. Fiica-mea s-a trezit la 6 si nici nu a vrut sa se culce la loc, de bucurie ca n-au scoala ?.Eu mi-am luat azi si maine liber in ideea ca-s singura acasa si am mai mult spor la lucru prin casa, azi stau acasa degeaba, ca toti is pe capu' meu ?. Cred ca las toate balta si jucam Monopoly ?. Report
January 17, 20224 yr comment_267307 Wow, ce zapada adevarata acolo la voi Adi! La mine a fost o singura ninsoare de cativa cm. Acum e uscat si ger si nu inteleg de ce dau cu sare/nisip pe sosea, nici sa ma bati. Chiar am vrut sa-i filmez zilele trecute cand am trecut pe langa ei. Report
January 17, 20224 yr comment_267309 Pentru ca daca temperatura e sub 0° oricum se face o pojghita subtire de gheata si e periculos pentru masini.Vai Adi e faina zapada da' la munte cind n-ai de mers la serviciu/scoala si altele Report
January 17, 20224 yr comment_267310 N-a mai nins atat intr-un timp scurt cam demult. Unele autostrazi au fost inchise, masini blocate pe strazi, chestii din astea de sezon. Sotul se joaca in zapada de azi dimineata ?, cred ca ii era dor sa dea la lopata. Daca tot nu s-a dus la serviciu, macar a facut miscare. Report
January 18, 20224 yr comment_267313 Pentru ca daca temperatura e sub 0° oricum se face o pojghita subtire de gheata si e periculos pentru masini. Ma gandesc eu ca se face pojghita daca ploua, ninge sau e bruma, iar soseaua era uscata in cele cateva zile cand noi am mers spre Iasi. Dar probabil ca asa gandesc si autoritatile, mai bine sa arunce nisip si sare in caz de nevoie. Acum e iar ger si bate vantul rau de tot. Mai bine ningea decat sa bata vantul asta uscat si turbat. Report
January 18, 20224 yr comment_267316 da, de exemplu aici ca-s numai cimpuri in jur, acu ca temperatura coboara sub O° e mereu bruma, si pe cimp si pe masini si pe strada Report
January 18, 20224 yr comment_267320 Am fost nevoita sa ies afara si am avut neplacuta surpriza sa vad ca vantul chiar voia sa ma dea jos. Bate ca turbatul, asa ca e vreme de un vin fiert! Report
January 19, 20224 yr comment_267326 Buna dimineata. Frig si la noi (-6 grade arata masina) dar e soare si frumos. Ar merge un vin fiert de incalzire, doar ca la ora asta si la birou nu e indicat asa ca va servesc cu un ceai fierbinte si ceva pe langa. Report