September 27, 20223 yr comment_267759 Merci Edy,(eu am gustat asa simplu,nu prea-mi place,poate uns pe vreun biscuite sau fursec ceva)si am gustat si sanwich cu gem acrisor ala imi placu,parca vad ca la huni nu le-o place deloc! Report
September 27, 20223 yr comment_267760 Eu nu stiu pe nimeni sa manance asa simplu. De fapt si la noi in familie doar eu cu fiica-mea mancam. Eu am tot timpul in frigider.Clau, faina vacanta ati avut! Report
September 27, 20223 yr comment_267761 Eu nu stiu pe nimeni sa manance asa simplu. De fapt si la noi in familie doar eu cu fiica-mea mancam. Eu am tot timpul in frigider.Clau, faina vacanta ati avut!Aha! deci nu se mananca simplu! am spus ca abar' n-am e prima oara cand cumpar Merci' de raspuns,oi vedea eu ce oi face cu el ,parca vad ca o sa stea mult si bine prin frigider ,tre' sa-i gasesc un loc fix Report
September 27, 20223 yr comment_267762 Eu nu stiu pe nimeni sa manance asa simplu.Io Imi place de nu mai pot. Doar ca nu pot manca mult ca mi se face rau dupa a doua lingurita. Clau, ce vacanta frumoasa, chiar daca a fost scurta!Si noi aveam in plan Italia dar a venit pandemia si ne-a dat toate planurile peste cap. Iar intre timp s-au scumpit asa de tare toate cele ca a trebuit sa mai amanam putin. Anul asta ne-am "multumit" cu Grecia. Report
September 27, 20223 yr comment_267763 Hi hi hi! Asa am crezut si eu draga Boni ca voi lua prima lingurita si-mi va placea maxim,mai ales ca atunci cand am mirosit m-a dat pe spate,apropo mi-ar place o crema de corp sau de maini cu asta,sapun etc ,dar la gust,mneee!! nush' de ce ...am pregatit sendvisuri cu unt de arahide si gem acrisor,si le-am pasat seara la huni sa vad ce zic,domnul Geany a cerut o cana de lapte langa ,a mancat dar nu e ca ar mai avea pofte la asa ceva,sa mai ceara ,sau etc,Ale' a gustat si a zis pas,eu,nu imi pare rau ca l-am luat ca voiam si eu sa vad cum e demult ,dar sincer nu asi mai lua Faine poze din vacantele voastre ,Boni si Clau' Report
October 1, 20223 yr comment_267782 A venit toamna,acopera-mi inima cu ceva Mnee! melancolii de toamna ...la noi a fost o saptamana cu vreme f. frumoasa,cald soare ,bine ,dar de maine ciuciu,prognoza arata racire a vremii si inorat .Vad dealurile de la balcon,ce frumos s-au colorat padurile,in toate culorile Ehh!! o seara minunata tuturor! Report
October 1, 20223 yr comment_267783 P.s. Domnul Geany in seara asta a mancat snitel,friptura rece,putina branza si rosie...dupa un timp ca niciodata a inceput sa se invarta ca hultanu' prin bucatarie(nu a mai facut asa ceva) si-l intreb asa la oha'cu cea mai inocenta moaca pe care o posed,daca nu ar vrea un sendvis cu unt de arahide si gem?! ,si a zis ca da ,asa ca nu am ramas singura sa ma lupt cu untul de arahide..desi,sincer, nu-mi fac prea mari sperante Report
October 1, 20223 yr comment_267784 Imi si inchipui pe Geany fata in fata cu borcanul cu unt de arahide, o lupta pe viata si pe moarte, mai-mai sa castige borcanul, cand, ce sa vezi?? Cand nimeni nu mai spera intr-o rasturnare de situatie, apare dl Geany si o salveaza miraculos pe iubita lui consoarta! Va urma... Ca totusi nu se stie daca untul de arahide va avea sau nu urmasi, in care caz s-ar putea si armata familiei Geany sa dobandeasca noi recruti. Suspans total ???... Report
October 1, 20223 yr comment_267785 Imi si inchipui pe Geany fata in fata cu borcanul cu unt de arahide, o lupta pe viata si pe moarte, mai-mai sa castige borcanul, cand, ce sa vezi?? Cand nimeni nu mai spera intr-o rasturnare de situatie, apare dl Geany si o salveaza miraculos pe iubita lui consoarta! Va urma... Ca totusi nu se stie daca untul de arahide va avea sau nu urmasi, in care caz s-ar putea si armata familiei Geany sa dobandeasca noi recruti. Suspans total ???... Nu,nu,nici o sansa ,nu asi mai lua...Dar sa vezi ce am descoperit,pe felia de unt de arahide presar cateva faramite de sare mare ...ori sunt ciudata,sau nu mai sunt?! ... Report
October 2, 20223 yr comment_267786 Imi si inchipui pe Geany fata in fata cu borcanul cu unt de arahide, o lupta pe viata si pe moarte, mai-mai sa castige borcanul, cand, ce sa vezi?? Cand nimeni nu mai spera intr-o rasturnare de situatie, apare dl Geany si o salveaza miraculos pe iubita lui consoarta! Va urma... Ca totusi nu se stie daca untul de arahide va avea sau nu urmasi, in care caz s-ar putea si armata familiei Geany sa dobandeasca noi recruti. Suspans total ???... Nu,nu,nici o sansa ,nu asi mai lua...Dar sa vezi ce am descoperit,pe felia de unt de arahide presar cateva faramite de sare mare ...ori sunt ciudata,sau nu mai sunt?! ... Vai Geany, mi te imaginez luptandu-te cu un borcan de dimensiunile unui butoi hahaMie-mi place tare untul de arahide, ala crunchy, cum ai luat tu. Il ung pe paine prajita, pun felii de banana deasupra si presar un praf de scortisoara mmmm Report
October 2, 20223 yr comment_267788 Hahaha! Draga Hazel,ma bucur mult sa te revad El e inculpatul(sa nu credeti ca va mint) e urias!! Il luasem ca era la reducere,dar si de curiozitate,sa vad cum e..Cum spuneam,nu-mi pare rau ca l-am luat..dar nici nu asi mai lua Merci de pontul cu banana,o sa incerc,cred ca o sa-mi placa,dar dupa scortisoara nu prea ma omor,pun putina in placinta cu mere dar in rest, mnnee!!! O duminica faina tuturor! la noi soare dar mult mai racorica ,mac' sa fac o musaca! Report
October 2, 20223 yr comment_267790 ce bine ca si-a revenit forumul am incercat acum citeva zile si mi-a dat cu zbirca, tip am ajuns la serverul central care spunea ca nu stie unde e arta Am fost atacați, dar ne-am apărat și am învins ? A fost muncă multă.Mii de multumiri,celor care se ocupa de buna functionare a forumului ...nu stiu ce s-a intamplat ,dar datorita voua functionam Report
October 3, 20223 yr comment_267793 Clatite japoneze. Am facut de vreo 2 ori dar dupa aia am zis ca nu mai fac in vecii vecilor, a fost insa musai sa fac o exceptie de ziua fiica-mii. Cred ca am sa mai fac iarasi la anul.Azi am fost insa la mall la Fuwa-Fuwa ?. Nu mi s-au parut diferite de cele pe care le-am facut eu, deci tot nu m-au impresionat. Am luat si pentru baieti la pachet, parca ale lor au fost mai pufoase ?. Report
October 3, 20223 yr comment_267794 Buna dimineata! La multi ani fetitei Edy'! arata f. pufoase clatitele tale japoneze ,de ce a trebuit sa le faci de ziua fetitei?pt. ca-i plac ei?sau e o traditie la voi? ...(despre clatite japoneze si eu am facut cu ani in urma dar erau mai bronzate ashea' ,am cautat pe net si alea se numesc Dorayaki,stiu ca nici pe noi nu ne-au impresionat asa ca nu am mai facut ) ...Oricum ale tale arata super! Azi la noi e super innorat e rece si picureaza',nu ies nicaieri,e party! domnul Geany e de scarbici',Ale urmeaza sa plece la scoala (ca face dupamiaza cum v-am mai povestit),nu gatesc decat o fripturica pt. el,dupa ce pleaca sa aspirez' si eu prin casa,sters praful,dat cu mopul repede treasca fleasca',ochii soacrei ashea ,ca nu ma omor,apoi ma arunc in valuri(baie lunga fierbinte de o ora,toata lumea stie ca atunci nu tre' sa ma deranjeze,nu raspund la telefoane nimik,poa' sa crape lumea ca io' nu-s' pt. nimenea' O zi faina tuturor! Edited October 3, 20223 yr by Geany Report
October 3, 20223 yr comment_267795 Ah, povestea mea a fost cam confuza, am facut intr-adevar de ziua fetei ca ei ii plac, dar i-am zis sa nu se astepte sa-i fac prea curand. Cele din poza de ieri sunt de la Fuwa-fuwa ? eram curioasa sa vad daca seamana cu ce am facut noi. Da, erau mai mari, dar la gust mi s-a parut tot ca un pandispan. Report
October 3, 20223 yr comment_267798 De traditie tre' sa-i intrebi pe japonezi ?, cred ca in general doar pudrate cu zahar. Unde am fost noi, in meniu majoritatea aveau si frisca deasupra, fiica-mea a vrut "french toast" si a avut si sirop de artar, apoi sunt cu tot felul de alte chestii - fructe, sos de capsuni, de ciocolata... Report
October 3, 20223 yr comment_267799 adi_edi la multi ani sanatosi si fericiti fiicei si voua pe langa ea. Interesante clatitele astea pufoase Report
October 3, 20223 yr comment_267800 Intr-adevar,f. interesante!Mmmm!! cred ca toate combinatiile mi-ar place Report
October 3, 20223 yr comment_267801 La multi ani, domnisoarei tale Adi! Eu am avut un weekend nebun la propriu, iar azi am inceput in forta saptamana si am rezolvat multe. Aspleca undeva in lumea larga macar o saptamana sa nu mai stiu de nimic. Report
October 3, 20223 yr comment_267802 La multi ani, domnisoarei tale Adi! Eu am avut un weekend nebun la propriu, iar azi am inceput in forta saptamana si am rezolvat multe. Aspleca undeva in lumea larga macar o saptamana sa nu mai stiu de nimic. Stiu ca nu e de ras deloc dar imi vine in minte melodia aia ...si ma duc si ma tot duc Lasa draga Mino,ca incet incet le rezolvi tu pe toate ,empatizez cu tine ...Si domnul Geany a avut o zi tot ca si a ta ,si la scarbici' si tot,toate numa pe dos, saracul era super obosit si suparat ...Numa eu avusei o zi perfecta ... Ce nesim' sunt,sa-mi fie rusine ,''Geany la colt ,pi coji di' nuci cu tini' Report
October 4, 20223 yr comment_267803 Neatzaa! Daca tot nu am somn, am ascultat melodia Geany . Cel mai tare ma enerveaza neputinta mea sa rezolv anumite treburi si incapațânarea altora care zic ce trebuie si fac tot cum vor ei desi este gresit, in speța mama mea, care nu asculta de medici si face ce vrea ea apoi ajung cu ea la spital. Deci, sper sa nu ajung ca ea .Aseara au venit niste nori negri de credeam ca se rup norii. Din fericire s-au dus cum au venit, a ramas doar frigul. Va las o cafea, poate doreste cineva! Report
October 4, 20223 yr comment_267804 Buna dimineata! Si la noi aceeasi nori negri,a si plouat, acum e soare,dar e frig.Nu stiu ce o sa gatesc azi,tre' sa merg la cumparaturi,sa vad ce ma inspira aia iau ,ma hotarasc pe moment O zi faina tuturor! Report