October 4, 20223 yr comment_267805 'Neata lume! Adi, sa-ti traiasca fata sanatoasa si fericita! Vreme ciudata si la noi, parca ar fi aprilie, capricios, nu octombrie. Va las si eu ceva pentru incalzit si chef de taclale Report
October 4, 20223 yr comment_267806 Rectificare! ca sa nu induc lumia' in eroare,e cald de numa,soarele are inca putere,mi-a fost super cald cum ma imbracasem ,am gasit ardei la reducere siardei rosii si galbeni si rosii la reducere la magazinas la mine,asa ca pun sa-i coc sa-i fac fasiute si fac o mancarica de ardei copti cu rosii cu pui,ca un ostropel asa dar cu ardei copt,cu mamaliguta,asta e meniul,s-a votat (de catre mine) s-a aprobat(tot de catre mine ) deci ramane cum am stabilit,da?! Report
October 4, 20223 yr comment_267807 Geany, asa ma bucur ca ai revenit pe aici, ca imi faci diminetile frumoase cu voiosia ta!!! Report
October 4, 20223 yr comment_267808 Geany, asa ma bucur ca ai revenit pe aici, ca imi faci diminetile frumoase cu voiosia ta!!! Hi hi hi! ce ma bucur,te pup si eu Eu ma temeam ca toata lumea poate e suparata si mna' cu tot ce se intampla,si ca hahaiala mea poate deranja ma bucur daca nu e asa,pt. ca eu urmaresc sa aiba ezact' efectul invers Report
October 4, 20223 yr comment_267809 asta e meniul,s-a votat (de catre mine) s-a aprobat(tot de catre mine ) deci ramane cum am stabilit,da?! Important e ca s-a votat in unanimitate ?? Report
October 4, 20223 yr comment_267810 asta e meniul,s-a votat (de catre mine) s-a aprobat(tot de catre mine ) deci ramane cum am stabilit,da?! Important e ca s-a votat in unanimitate ?? Stai linistita,ca vb. lui Caragiale, e democratie,fiecare voteaza cum vrea...Dar din urna iese cine trebuie .... ...eu centrez,eu dau cu capu' Report
October 4, 20223 yr comment_267811 Va arat aici ce am crosetat pas cu pas,ca pozele au fost facute direct de la locul comiterii faptei ,nu prea sunt de postat Aici ma frigeam la deste sa curat repedea ardeii,pozai unu apoi nu am mai putut ca eram murdara pe dejte' Trasei puiul la tigaie dar era prea mult asa ca 2 pulpite le-am lasat asa fripte de servit cu mujdei si mamaliguta ,poza iar direct din tigaie Si tocanita de ardei copti cu rosii si pui direct din ceaun cu mamaliguta Domnul Geany a fost f.f. multumit,Ale' cand va veni de la scoala,vrea doar pulpite cu sos de usturoi si mamaliguta,tocanita a zis ca nu vrea (eu m-am saturat din gustat tocanita cu mamaliguta,si mamaliguta cu usturoi,si mamaliguta cu branza de burduf de oi ) Report
October 4, 20223 yr comment_267817 de ce se incarca pozele asa de greu, ati uitat sa le micsorati? pe ale lui Ady nu le vad decit jumate, jumatea din dreapta la mino imi spune "mai trage o data" tip s-au incarcat abia la a doua incercare Geany, unt de arahide cu un pic de miere deasupra, pe piine prajita. bunut! Ady, sosul de poke e de cumparat, de la magazinul corean (Hmart) Report
October 5, 20223 yr comment_267818 Neatza, eu de obicei le micsorez! Pe aia cu cafea luata de pe net, nu, e adevarat, dar nu era mare! Mie mi se incarca mesajele foarte greu, indiferent ca au sau nu poze. La inceput aveam senzatia ca se bloca postarea si mai adaugam odata mesajul, pana m-am prins ca se incarca greu. Edited October 5, 20223 yr by mino Report
October 5, 20223 yr comment_267819 se incarca foarte greu pentru ca sint pozele foarte mari=grele deci ii trebuie o gramada de timp mesajului sa se deschidadaca cineva da si quote la un mesaj de-asta cu poze mari e si mai si Report
October 5, 20223 yr comment_267822 Poate ma invatati cum sa micsorez pozele de pe telefon... Cand puneam pozele de pe laptop le miscsoram, de pe telefon habar n-am cum, doar daca trebuie sa inslatez ceva app. Report
October 5, 20223 yr comment_267824 Buna lumee!! Buna draga Dex' merci de pont am miere o sa incerc si varianta cu miere(sincer prefer untul normal,dar nici asta nu e chiar asa de rau ,vb. lui Edy chiar incep sa ma invat cu el ,ieri ziceam nu nu nu,azi zic poate poate poate,maine ma vezi ca zic dadada ) Azi la noi au fost copiii liberi(ziua invatatorului),domnul Geany a fost si el liber,asa ca partyy!! am fost la o terasa si cu mami' meu',ne-am cinstit cu o bere ,am stat la cioace,nici nu mai gatesc azi,Ale' si-a luat un burgher acolo cu cartofi prajiti si salata coleslaw ,domnul Geany file de peste in nush' ce crusta ,si nuggets de pui ..(.eu am furat cartofi prajiti de la ei si salata )...chiar a fost o zi superba! Va pup si va urez sa aveti o zi cel putin la fel de frumoasa ! Report
October 5, 20223 yr comment_267827 Adi, eu folosesc aplicatia Photo and picture resizer! E simpla de folosit. Modifici acolo poza si se salveaza intr-un fisier cu denumirea aplicatiei,de unde incarci pe forum, usor, poza micsorata! Report
October 5, 20223 yr comment_267828 1.Iti poti trimite tie pozele pe whatsapp (daca ai) si dupa aceea cand incarci poza, in loc sa cauti in DCIM/pictures/camera- cauti in whatsapp sent items(whatsapp micsoreaza pozele la 20% automat) 2. Nu stiu daca merge la Lg, dar incearca:Deschizi poza in galerie, apesi icon-ul "creion" din cele 4 icon-uri, dupa aceea apesi pe cele 3 butoane din dreapta sus, apare meniu, alegi resize to 20%. 3. Alta aplicatie pentru micsorare Report
October 5, 20223 yr comment_267830 Eu nu pot ajuta cu sfaturi,ca eu nu am telefon,de pe calculator incarc si stiu ca domnul Geany mi-a instalat nero,mai am si alte programe dar nu ma pricep deloc,eu cu ala m-am invatat Report
October 6, 20223 yr comment_267832 vazui asta si nu putui sa ma abtinez sa nu va arat,nush' daca o sa vedeti dar eu incerc https://www.facebook.com/reel/542900334282513/?s=single_unit Nu merge scuze,incerc cu youtube pe principiul,da-o dreaku' de english',manelele-s la putere Report
October 12, 20223 yr comment_267868 Buna! ce mai faceti?!..La noi e soare si parca mai putin frig fata de ieri,achizitionai una bucata varza murata,asa ca pun de neste' sarmalute.Hunii sunt plecati,care la scoala ,care la scarbici',asa ca am timp sa le las in linistea lor la foc mic,apoi la cuptor Cam asta e pe la noi!O zi faina tuturor! Report
October 12, 20223 yr comment_267869 Buna buna, eu la serv ai mei amandoi acasa.Am orimit niste foi de vita murate si ma bate gandul sa fac niste sarmalute in foi de vita dar poate vineri ca dupa serv n-am nici timp nici chef. Report
October 12, 20223 yr comment_267870 Eu,sincer, am plecat la cumparaciuni' cu gandul sa fac ardei umpluti,dar nu am gasit la reducere decat ardei rosii mari,si capia si grasi si gogo',puteam sa fac asa dar sunt prea dulci,la pret intreg ardeii pe la noi sunt 6,6 lei kg. si 7 lei,m-am invartit,m-am sucit,si am luat o varza murata pana la urma 11 lei ma ajunse,nu e ca am iesit mai bine la bani,dar mi-a mai ramas din ea,daca luam ardei si rosii tot pe acolo ajungeam,in fine cum e frig afara,la mine miroase acum in casa a craciun inca sunt la cuptor o sa vin acusi cu boza'doveditoare.Pana nu trece sezonul o sa mai fac si o portie de ardei umpluti,dar nu fu sa fie azi ziua lor Report
October 12, 20223 yr comment_267873 Hello! Am facut azi zacusca de ciuperci (ghete si hribi) ca aveam de la cuscra, de la munte. In rest alerg cu mama pe la doctori. Afara frig bine azi, ieri au fost 0 grade dimineata, miroase a iarna. Maine cica va fi mai frig apoi se va mai incalzi. Eu am dat drumul la caldura, cate putin, astept cu interes factura, dar in frig nu pot sta Report
October 12, 20223 yr comment_267874 Aici sunt 28 de grade si noaptea scade pe la 18-19 grade, perfect dupa parerea mea? Report
October 12, 20223 yr comment_267876 Woauu Mino!!! zacusca cu hribi La noi tot la fel,frig rau dimineata,pe maine la Bacau,prognoza meteoblue arata ploaie la greu,ma doare la bascheti,nici nu scot nasu' din casa Report
October 16, 20223 yr comment_267891 Neatza! La noi a fost ieri cald si frumos, o adevarata zi de primavara, pardon toamna! Eu imi doresc multe astfel de zile! Toporasii au aparut si ei, semn ca le place vremea asta! Report