Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Uma , noapte buna...mai pe mine ma alungat ploaia de la "crengarit"...ploa ca de vara cu stropi mari
si la mine s-a intunecat, e seara deja...am fost cu picele la 2 party (doamne ce obositor e )...am venit acasa pe la 4 dupa masa si am adormit vreo 45min. am picat pur si simplu. aseara nu am dormit f mult si alergatul dupa copii mi-a pus capac :floare:

Da, tu esti si ma bucur ca am dat de tine,am facut multe retete de ale tale si a multor fete care erau atunci pe forumu celalalt.. Tu nu ma stii ca nu am vrut sa ma inscriu ca era prea multa cearta si am preferat sa fiu in umbra si sa va citesc si sa invat de la toate cate ceva... sa invat din greselile voastre sa ma bucur de succesul vostru. Acum vreau si eu sa impart cu voi din experienta mea culinara.

Iti multumesc din suflet, nici nu stii cit ma bucura ceea ce ai scris. :floare:

Maya! Tati rispectili' meli'.Muzica asta ii place lu' ficior-miu cel mare de numa',da' io',n-o inteleg.Ci baba sunt :floare:

Stelino ti-am promis ca ma voi gandi la tine si o sa-ti dedic o poza.Am ales pe bubulet incantat de o inghetata :floare: Nu era copil mai fericit ca el :D

Aici cu ma-sa din dotare :wub:

post-405-13162876641622_thumb.jpg

Si preafericitu'...Tanti Stelinaa !!! :71:

post-405-13162876838802_thumb.jpg

O ratusca.

post-405-13162877060894_thumb.jpg

Atata a indopato bubuletul,ca arunca cu paine si gratar dupa ea de parca dadea cu gloante,si ea manca,ca toanta,ca am si zis:''buey!!! asta nu mai inoata sa duce la fund :D

post-405-13162878070395_thumb.jpg

Merci Geanino; ma intorsei acum de la spectacol, si tare m-am bucurat sa vad ochisorii sheia di copchil shugubatz.

Hi hi hi! Ma bucur Stelino ca ti-a facut placere.

A fost tare fain ieri la gratar pe malul apei,am facut si mamaliguta pe gratar si ciupercute,cartofi,porumb destia ,mama si-a facut pofta cu o cafea la ibric la jar :floare:

Azi merg la mama sa fac pizza ,ca a zis mama ca are cascaval si mezelicuri ce trebuie reciclate si vrea pizza .

O zi frumoasa va urez sa aveti.

Multam fain de muzica- e frumos in Arizona, dar cald rau de tot...sau ma rog, sangele meu de canadian care rezista la -45C nu se prea bucura cand sunt temperaturi de peste 30 de grade...mai ales ca am si nasit astazi si in haine de gala mi-a fost cam cald (cu toate ca iesi din aer conditionat si intri in aer conditionat..) Dar seara incepe sa fie acceptabil, chiar ma gandeam ca de mult nu am mai stat afara seara doar sa ma uit la stele..si lumina aici seara e altfel, mai "luminoasa" si cerul (ziua) aproape fara de nor! Insa a si plouat acum cateva zile si toata lumea a zis ca e vina mea...dar o vina buna!

Luni o iau din loc, ma intorc acasa la zona mai racoroasa :floare:

geany sa va fie de bine iesirea. in curand incepe sezonul si la mine, numai pe-afaa stam si gratare non stop.

uma sa-ti traiasca finul/a sau finii (sant gemenii?)...cum ii cheama?...

eu azi am facut piata dimineata(atasez poza imediat) si dupa m-am pucat de curatenie. avem treaba zilele viitoare si mi-e urata casa murdara, parca ma deprima zau! :D...asa m-am linistit nitel.

am pus in pots plantele ce mi le lua soata de ziua mea, sant plante de interior care mie imi plac mult, nu stiu daca sant si pe alte meleaguri sau doar aici. va pun poza daca santeti curioase :71:

am spalat baile sus (inclusiv a fetelor ca aveau pasta de dinti lipita si pe faianta nu alta)...aspirat, schimbat lenjerii, jucarii la locul lor(astea au facut fetele)

ce mai, furnica am fost azi. :wub:

am facut si o supa de rosii cu fidea (din rosii proaspete). cum miroseau cand le dadeam pe razatoare :floare:

acuma o sa le fac niste carnati (Adei mai mult ca ea nu serveste supa decat japoneza dom'le, e culmea copila asta), dus si la Tv...e aproape 17 la mine....pe la 18 masa, baie fetele si gata

de maine o iau de la capat :D

am luat banane ca erau doar 5.99 kg...pana acum au fost 15$ din cauza inundatiilor de aici :D...Ada e fericita peste poate

post-49-1316335681452_thumb.jpg

Isuse , Mirela , aci is sub 2 Euro , cele mai scumpe , Bio si pi-pa-pu....

'Mneatza , fetele!

Io fac ordine la jucarii , ascund din ele ca nu se mai poate , d'le!!!

Daniella , MII DE SCUZE !!! Nush cu ce m-am luat si nu i-am urat printzesei Bea LA MULTZI ANI ! Apoi ai plecat in concediu... in fine.

Inca o data , LA MULTZI ANI si sa creasca mare si frumoasa , si cuminte-cuminte , sa asculte pe mami si pe tati !

cum am zis, de la inundatiile de au fost...apa a distrus plantatiile de banane si de-colo si pretul.

vad ca au inceput sa scada. imi plac astea ca sant micute nu din alea imense(astea sant perfecte pt lunch box)...adora bananele Ada, eu mai rar...el si Sara deloc...

Salut!

Bun venit Oana S!

Fusai cam ocupata, am trecut sa va salut!

Tot n-am cuptor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Auci! Zoazo' ,nashpa rau fara cuptor :D Sper sa se rezolve curand! =))

Noapte buna,oameni buni! =))

Fato , ce ai , tzi-e bine? Geany??? Ce ai de te culci cu gainile? ;)

Acu' chiar ca ma culc!

Da !!!...nush' ce avem dar ne cad ochii in gura la toti :scratch: o fi presiune atmosferica,am vb. la telefon si cu mama,la fel,ai mei numa casca,am facut baie la bubulet,pus pachetel si ceasul pe maine,gata va salut din mers,ca picam de somn toti :sleepy1:

...........si eu pic de somn...ma duc la nani, ca-s zombie rau...m-am saturat de crengarit :sleepy1:

dar azi am avansat serios....datorita clacii cu cateva prietene :scratch:

Buna dimineata! O saptamana faina va urez tuturor sa aveti!

Bubuletul a avut glume in program de la 3 dimineata tot s-a foit,ca-i sarise somnul(ba ca-i e sete,ba ca vrea la toaleta)asa ca acum dorm pe mine,is mai obosita decat m-am culcat :scratch: ,colac peste pupaza am calcat pe o masinuta mica de-a lui ce nu o vazusem ca era la culoarea covorului si m-am lovit f. rau in talpa asa ca acum merg ca o barza schioapa ;) asa ca am inceput saptamana cu dreptul . ;)

P.S Inutil sa va spun ca dimineata cand a sunat ceasul dormea bustean,am tras de el de numa' :sleepy1:

'Neatzaa! Asa-i lunea! Si eu pic de somn! Am imbatranit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Altadata stateam pana tarziu si-a douaz zi eram fresh! acu's...presh!

Noroc cu Stella ca are grija de noi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

O saptamana taaare buna tuturor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Altadata stateam pana tarziu si-a douaz zi eram fresh! acu's...presh!

Zoazo, pe asta n-o stiam cu preshul ;) :scratch: :sleepy1: , mi-a placut grozav.

Geaninooooooo , apoi fa bine si dormi o ora dupa ce au plecat toti, ca altfel vei fi toata ziua in pozitia de-i zice fiimea *cefalo-rectala* adica asa mai cu capu-n.....

nu poci spune , ca-s fetita ;). io-s costorobita rau di tat , dupa "claca " de ieri...dar macar se vede ca am avansat ;)

io mai bine imi bagam capu-n...unde zice stela :sleepy1:

ca ma manca acolo si ma apucai sa schimb culoarea in lounge, pe pereti. am facut 2 pereti si sant franta :scratch:...am inca 2 si holul + peretela de la scari ;)

ce m-o fi apucat? arata bine da...nu stateam eu in banca mea?

asta e din seria : nu raspundeti primului impuls, indiferent ce e! ;)