September 19, 201115 yr comment_103313 Multumesc Stelino',dar acum fac un orez cu ciupercute,si ficatel cu ceapa,apoi pe la 2 jumate 3 daca ma culc ,cu bubuletul Oricum azi din lac in putz',am reusit si i-am dat de treaba si sotului am stricat dulapul,nu ma intrebati cum asa ca mai bine ma bag un pic ,cuminte in pat si astept sa treaca,ghinioanele Report
September 19, 201115 yr comment_103314 Ziua buna .Oh , Stella , da' te-ai apucat serios de defrisat Eu , pe ultima suta de metri in Romania , deja incepe sa ma stranga in piept si mi se face stomacul ghem . Vineri plecam inapoi in Finlanda , dar asa as mai fi stat , macar o saptamana. Report
September 19, 201115 yr comment_103318 Ia sa vedeti ce vrenici furàm...e si fiocco, tare mirat cu ce se intampla pe acolo Ce dulce s-a facut Fiocco! Vad ca l-ai pus si la avatar, ce mai v-ati indragostit tare de el! Report
September 19, 201115 yr comment_103319 Si noi de aseara mai avem un copil: Si Cody foarte curios sa-l cunoasca: Report
September 19, 201115 yr comment_103325 cat de frumos poate fi porumbelul asta....are o mutrita extraordinar de expresiva...mie imi plac porumbeii (nu gatiti) dar asta e super frumos...sa-l stapaniti sanatosi ce-mi place curtea ta stela...spatioasa ca lumea Report
September 19, 201115 yr comment_103326 Perla bub':''Eu nu vlieau cacatel(ficatel),vlieau pilaf'' Report
September 19, 201115 yr comment_103328 nu sh'care e mai total: bub sau mamik?!!! ia-o usurel ca vad ca sapt asta ai plecat cu peripetii de luni dimi ... A fost ceva ... ca nici Bea nu a dormit bine ... Zoazo te pupez si saptamana faina si tie! Mutti merci mult de urari, gandul conteaza nu neaparat tempistica! Stella si Angel ce de muncaaa aveti ... Fiocco e din ce in ce mai mirat pare-se ... Stella merci de tratatiile din zilele acestea! Uma sa-ti traiasca finutii (oare gemenii or fi)? Izuk vacanta placuta cat mai e din ea. Giorgiana sunt curioasa cum se vor intelege mitzi (e cotoios de fel?) si porumbelul? amandoi de acelasi sex? ...de parca ar conta ... Sa fie intr-un ceas bun! Oana S bun venit si de la mine si la cat mai multe preparate, sau suete aici la han ... eu intors obosita rau de la munte ... nah sa organizezi pt 40 persoane nu e de saga ... Fata nu a vrut cartile sau pixul. A ales:1. cheile de la proprietatea lui nash'su2. foarfeca3. paineade acum ne putem dixtra cu comentariile presupusului viitor al copilei am facut si 5 bilete:arhitect/designer medic/stomatologAvocat/judcatormanager/bossDolce far'niente! carte, pix nu a vrut, ce bilet credeti ca a luat in consecinta ? oricum ne-am distrat i-am taiat si din perisor, dar cum avea ea doar un ciuf in crestet, ca woody, si ala 3 fire si moale nu am reusit sa-i prindem motz, asa ca i l-am dat cu gel ca la moda aia cu creasta ca sa-i stea ...cre'k a iesit de groaza in poze ... nu am avut timp sa ma uit pe nici o poza, nici din vacanta, nici din we, azi am inceput muncile, dar nu foarte cu spor ca-s stoarsa ... s-a trezit pe la 1 micuta si nu a mai fost chip sa vrea la ea in camera in patut, asa ca a dormit cu noi, daca nu s-a foit, s-a rasucit, numai cu picioarele ori la mine ori la tati in cap. Pe la 6 jum s-a trezit. Sunt zombie, ca nici pe la munte nu am dormit mult ... ultima la sosire/culcare, prima la trezire/plecare ... nah gazda ... A iesit fain anyway! sa aveti o saptamana excelenta si sa va reuseasca toate! Report
September 19, 201115 yr comment_103331 Daniella, sa va fie de bine...deci daca a ales biletul de dolce far niente , si cheile de la proprietatea altuia...plus foarfeca...bag sama ca a inteles totul de la viata ..o sa taie si spanzure pe cei ce n-o asculta, si se va relaxa un max...la vita e bella. Report
September 19, 201115 yr comment_103333 Multumesc fetelor de urarile de bun venit, va pup dulce de tot pt asta.Eu somnoroasa, toti de la 6 dimineata m-au sunat ca sa ma felicite pt astazi, as bea un kg de cafea Am facut 'Tort gresit' - asa se cheama si chiar l-am gresit de tot, nu mi-a crescut blatul cum trebuia, parca l-as mai incerca o data sa-l mai fac,mai in miniatura,nu ma las ,chiar de ziua mea sa-mi faca bucata!!? Nu ma pregatesc cu nimic ca nu fac petreceri de ziua mea, macar atunci sa fiu petrecuta de altii . Prefer sa ies, decat sa stau sa gatesc, sa fac curat si sa fiu f obosita de ziua mea.Sotul si cele 2 fete ale mele (Jasmine 3 ani si Evelyn 1 an si jumate) mi-au facut o surpriza enorm de mare,ca si cadou din partea lor pt vineri 4 ore la SPA, masaj, bulbucareala, manichiura, pedichiura si curatare ten de la A la Z-et...deci!! fara copii fara griji 4 ore, EEEEEEEEEEEEeeeee!!! Ma duc sa-mi fac iarasi tortul, ca vreau sa am un tort reusit totusi de ziua mea, chiar de ziua mea nu se poate!! Pupici de sarbatorici!!! Report
September 19, 201115 yr comment_103353 Oho ! Dani bine ai venit,tre' sa fi fost tare frumos pupic la printesa Oana ''La multi ani!'',imi pare rau ca nu ti-a iesit tortul eu de ziua bubuletului am avut emotii ca eram in criza de timp,am facut diplomatul care mie imi iese mereu ,reteta mea veche,fiindca nu puteam sa risc.Oricum iti urez multa sanatate ,fericire tot ce-ti doresti tu. Am dormit cu bubuletul,si gata azi nu mai fac nimik,stau si vegetez la tv. Report
September 19, 201115 yr comment_103354 Geany, nu vegeta prea tare! Am venit din conced cu gand rau pe apa vie a lui sefu' W.M.Paparotti. Si acu te intreb io pe tine ai facut-o vreodata? Report
September 19, 201115 yr comment_103356 Ce apa vie?! rachiu?! daca da eu nu am facut niciodata. Report
September 19, 201115 yr comment_103360 nu rachiu bre, apa vie astacica e sanatate curataio n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curajcaut incurajari Report
September 19, 201115 yr comment_103361 Ha ha ha! Cand va zic,ca in ultima vreme inteleg 2din 1 stiam de borsul sefului dar uitasem ca-l numise apa vie.Nu nu am facut ca eu cumpar un bors bun de tecuci fara coloranti fara conservanti etc,si deseori am bors umplut de matusa asa ca lene mare nu am facut Auzi la mine rachiu Report
September 19, 201115 yr comment_103362 hahaha pasarea mihai viteazu se zice pe la pitesti am fost la un parastas (de sfanta marie am fo la slujba la mine in sat si la iesire imparteau coliva si alte bunatati) si am servit o gura de tuica mama-mama ce buna a fost, l-as fi baut tot daca nu era inainte de pranz ca tot veni vorba de tuica/rachiu Report
September 19, 201115 yr comment_103363 Daniella, sa va fie de bine...deci daca a ales biletul de dolce far niente , si cheile de la proprietatea altuia...plus foarfeca...bag sama ca a inteles totul de la viata ..o sa taie si spanzure pe cei ce n-o asculta, si se va relaxa un max...la vita e bella. Stellina tare ca de obicei ! Report
September 19, 201115 yr comment_103364 Nu ma pregatesc cu nimic ca nu fac petreceri de ziua mea, macar atunci sa fiu petrecuta de altii . Prefer sa ies, decat sa stau sa gatesc, sa fac curat si sa fiu f obosita de ziua mea.Sotul si cele 2 fete ale mele (Jasmine 3 ani si Evelyn 1 an si jumate) mi-au facut o surpriza enorm de mare,ca si cadou din partea lor pt vineri 4 ore la SPA, masaj, bulbucareala, manichiura, pedichiura si curatare ten de la A la Z-et...deci!! fara copii fara griji 4 ore, EEEEEEEEEEEEeeeee!!! Ma duc sa-mi fac iarasi tortul, ca vreau sa am un tort reusit totusi de ziua mea, chiar de ziua mea nu se poate!! Pupici de sarbatorici!!! La multi ani, multa sanatate, relaxare, noroc si fericire Oana!am aceeasi filozofie ca si tine! nu-mi place sa fiu franta cand e o zi mare ... ca taman eu sa bucataresc si sa ma dau peste cap si sa fiu livida de oboseala taman de ziua mea. E fff bine sa iesi. Mai bine cumpara un tort (sau alt dulce) ce-ti place tie mai mult de unde e mai bun, ca doar o data pe an e ziua ta!Un cadou minunat ti-au facut, profita la max si gata necajeala! Report
September 19, 201115 yr comment_103365 nu rachiu bre, apa vie astacica e sanatate curataio n-am atatea legume la indemana si ma gandesc sa n-o fac prea saraca, nu-s ce am de n-am curajcaut incurajari Maria sa-ti fie de bine concediul si bine ai revenit! A fost frumos acasa? Ai botezat pe Chris? Report
September 19, 201115 yr comment_103367 hahaha pasarea mihai viteazu se zice pe la pitesti Ha ha ha! Si la noi in familia :''gaina pe luna?!''pt. ca atunci cand se dadea in premiera la tv. imagini de pe luna(primul zbor) strabunica d-zeu s-o odihneasca motzaia,toti cei ai casei ,bunica cu bunicul, vecini si sleatca de copchii erau lipiti de tv. sa vada curiosi ce minuni s-or gasi pe luna,vadit deranjata de agitatie a inteles si strabunica mea cam ce pricepui eu cu apa vie,si tresarind din motaiala a intrebat:''Ci'?! gaina pe luna?!''si deatunci asa i-a ramas vb. saracuta ca obraznicii de copchii o necajeau..''gaina pe luna''...iar ea ii boscorodea si agita bastonul la ei suparata Report
September 19, 201115 yr comment_103368 Maria sa-ti fie de bine concediul si bine ai revenit! A fost frumos acasa? Ai botezat pe Chris? Daniella, multumesc, a fost tare frumos acasa, m-au rasfatat ai mei, ce sa zic.Am botezat pe Cris si, contrar multor voci, Cris inca face reactii alergice . Scuze ca-s putin rautacioasa cu botezul asta, dar am fost priviti tare rau ca nu am botezat copilul 'la timp' si am fost presati psihic si mental sa venim sa-l botezam, indiferent de ce credem noi sau vrem noi sau simtim noi etc. Botezul a fost frumos, n-a putut sa-l inmoaie in cristelnita decat cu fundu ca s-a prins cu mainile de marginea cristelnitei , ma gandesc ce credeau ei, pai baiatul meu e ca un taur de puternic. oricum, a fost bine. ne-am petrecut la iarba verde la gratar fo 40 de persoane cu tot cu multimea de copii si bebici. ce mai face printesa ta? Report
September 19, 201115 yr comment_103369 woaaaaw Maria! sa-ti traiasca, creshtinul! sa se faca mare, sanatos si sa aiba noroc in viata!mi-a fost dor de tine, sa stii! si ma gandesc adesea la rabdarea ta, cand ma lasa rabdarile cateodata cu Beutza! auzi, dar nu era numele lui Cris cu h? retinui gresit, memoriile mele .... Report
September 19, 201115 yr comment_103370 Daniella, asa e, Chris, m-am obisnuit io ca la romani sa il scriu fara h pentru a evita explicatii/confuzii/intrebari - mea culpa, nu mai fac!Si mie mi-a fost dor de voi si m-am gandit adesea la discutiile noastre si la bebicii culinari, care ce mai face Geany, criminala faza cu gaina pe luna, sa stii ca si vad faza cu mamaia adormita Report
September 19, 201115 yr comment_103374 Deniella, multumesc frumos de vorbele frumoase. M-am consolat cu ideea tortului, e bun la gust si asta ma bucura sufleteste, mai mult vroiam sa-l fac iarasi pt bucatarasi care-mi viziteaza site-ul de retete, dar trebuie sa ma mai gandesc si la mine, ca prea ma stresez cu site-ul...Asa ca relaxare completa la mine... pe langa fetitele mele. Pupici si mai vorbim... Report
September 19, 201115 yr comment_103377 MariaSan, si eu am patit aceasi chestie, m-au stresat multe persoane cu botezatul copilului...Eu pe prima fetita am botezato la 4 luni si pana atunci tot primeam critice...ma rog...nu am pus suflet ,am facut cum am vrut eu... Sa-ti traiasca baietelul!! sa fie sanatos si sa se bucure de orice in viata! Report
September 19, 201115 yr comment_103380 MariaSan, si eu am patit aceasi chestie, m-au stresat multe persoane cu botezatul copilului...Eu pe prima fetita am botezato la 4 luni si pana atunci tot primeam critice...ma rog...nu am pus suflet ,am facut cum am vrut eu... Sa-ti traiasca baietelul!! sa fie sanatos si sa se bucure de orice in viata! Multumesc!! Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua , da nimic. N-am pierdut nimic, ca el e un frumos si un jucaus, am avut ce vedea. Dupa ziua botezului nimeni nu a mai scos nici un sunet, de parca nici nu fusese vreo controversa la mijloc. Report