September 19, 201115 yr comment_103381 MariaSan, si eu am patit aceasi chestie, m-au stresat multe persoane cu botezatul copilului...Eu pe prima fetita am botezato la 4 luni si pana atunci tot primeam critice...ma rog...nu am pus suflet ,am facut cum am vrut eu... Sa-ti traiasca baietelul!! sa fie sanatos si sa se bucure de orice in viata! Multumesc!! Te inteleg. La noi, ca bebelinul a avut si inca mai are probleme de sanatate, cu atat mai negre priviri am avut de infruntat. In ziua botezului 'babele' ne explicau cum imediat dupa botez o sa il privim si o sa vedem cu ochii nostri cum o sa i se curete pielea. Ne-am uitat toata ziua , da nimic. N-am pierdut nimic, ca el e un frumos si un jucaus, am avut ce vedea. Dupa ziua botezului nimeni nu a mai scos nici un sunet, de parca nici nu fusese vreo controversa la mijloc. M-ai facut sa rad...ha, ha, ha!!! Report
September 19, 201115 yr comment_103383 Dolce far'niente! = ca si io tot p-asta l-as fi ales!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Sa va fie de bine si las' c-a meritat oboseala! Oana, si io mi-as dori un cadou ca al tau!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Giorgie, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif lui Nelu!Bun venit tuturor si drum bun Izuk! Report
September 20, 201115 yr comment_103417 neatace d-ati mai scris eu urasc superstitiile astra prostesti si niciodata n-am tinut cont de ele. si chestia cu ' i se curata pielea vazand cu ochii' m-a facut sa rad la prima ora.sor'mea cea mica imi tot repeta" tu nu trebuie sa traiesti printre oamenii astia, eu trebuie sa ma conformez". ba deloc. cealalta sora tot in romania traieste si nu se conformeaza deloc ..nici la nunta nici la botez nu a tinut cont de porcarii. punct. acuma, fiecare face cum stie. mi-am zis si eu parerea eu ma apuc de treaba imediat, doar sa termin micul dejun. mai am de vopsit. Report
September 20, 201115 yr comment_103418 Mirela,spor la treaba , si ai grija sa nu te obosesti peste masura.eu mi-s "coshtorobita" dupa atata crengarit, a si plouat, mai am de taiat marunt unele si altele ( crengi ovcors ) dar sincer nu mai am nici energie si nici chef...tre sa-mi dau un sut in posterior maine sau poimaine daca se indreapta vremea.o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar Report
September 20, 201115 yr comment_103420 mersi stela. am inceput devreme azi si am vopsit o groaza, ma am putin si termin parterul (fara bucatarie ca e mai migaloasa nitel. o las pe maine). sotul imi face galerie de pe margine nesuferitul ...o sa trebuiasca sa ma ajute ca nu ma pot cocota deasupra scarilor si el e lung.schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte ...restul nu-mi trebuie nimic. Report
September 20, 201115 yr comment_103444 Heheii! Vin si eu fuguta la semnat condica! Si eu Stelino,am facut curat,frigiderul frecat etc,am mai copt o tura babana de gogosari ca-s tare ieftini,si-s asa de dulci si de buni ca nu le pot rezista.Bubuletul nedumerit:''de ce face mami gratar?! ''i-am copt pe tabla pe aragaz . Report
September 20, 201115 yr comment_103445 Cine mai pofteste?! Cred ca voi fi extrem de rea,si voi face langa,niste cartofi prajiti,presarati apoi cu branza de oi ne ca mai am un pic si dau in rime e de rau Report
September 20, 201115 yr comment_103447 ofofof Geanino, tare rea esti, ca eu gogosari nu gasesc aici...branza si cartofii prajiti , cat ii lumea ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu Report
September 20, 201115 yr comment_103448 ofofof Geanino, tare rea esti, ca eu gogosari nu gasesc aici...branza si cartofii prajiti , cat ii lumea ca mi-a adus sotul telemea din obeur si burduf de la o doamna dragalasa , draga mie...dar gogsari nu :) nashpa! Macar niste ardei grasi sau capchiati',deaia rosii?! Si aia sunt dulci si buni . Report
September 20, 201115 yr comment_103449 Apoi capiati si ardei grasi gasesc ...dar gogosari veci . Report
September 20, 201115 yr comment_103452 Ce sa spun?! Sunt unul dintre lucrurile la care nu pot sa rezist,imi plac f. f. mult... Report
September 20, 201115 yr comment_103456 Mirela,spor la treaba , si ai grija sa nu te obosesti peste masura.eu mi-s "coshtorobita" dupa atata crengarit, a si plouat, mai am de taiat marunt unele si altele ( crengi ovcors ) dar sincer nu mai am nici energie si nici chef...tre sa-mi dau un sut in posterior maine sau poimaine daca se indreapta vremea.o zi faina va doresc.azi in casa,spalat rufe, schimbat paturi etc etc...nu va inchipuiti ca shad doar dar nu mai concertezi draga Stelluto? nu mai ai zi de munca in timpul saptamanii si tu?am fost la un concert la teatrul grec din Taormina ... o incantare pt suflet, auz si minte ... bineitneles, m-am gandit la tine ! poate azi maine reusesc sa pun pozapup toata adunarea si o zi super! Report
September 20, 201115 yr comment_103457 mersi stela. am inceput devreme azi si am vopsit o groaza, ma am putin si termin parterul (fara bucatarie ca e mai migaloasa nitel. o las pe maine). sotul imi face galerie de pe margine nesuferitul ...o sa trebuiasca sa ma ajute ca nu ma pot cocota deasupra scarilor si el e lung.schimb si camera fetelor ce pana mea...daca-i bal bal sa fie maine vopsesc iar joi ma duc la cumparaturi. are nepotica prima comuniune si nu stiu ce sa-i iau. isi serbeaza si fratele ei ziua in aceeasi zi(sa nu faca 2 petreceri) deci ne trebuie cadou si pt el.iar eu vreau sa ma duc la un maternity shop sa-mi iau sutien si mai am ceva in minte ...restul nu-mi trebuie nimic. la ce-ti tb sutien? deja s-au umplut rezervoarele? deci ce cadouri iei? fa aici licitatie cu ce s-au bucurat piticii cel mai mult la acele varste ...asa ne mai vin idei ... pt noi nascuti va dau o idee, care pe mine m.ar fi bucurat si tot nu am avut timp sa.mi iau: trusa de amprente manuta+picior. Sunt innebunita dupa piciorusele si manutele alea de bebe mic mic mic .... Report
September 20, 201115 yr comment_103462 Stela, vreau si eu o gradina ca a ta.Geany, am sa fac si eu o mancarica de ardei/gogosari copti, ca tot m-ai inebunit cu ei de o bucata de vreme. Si cum sunt f pofticioasa deja ma apuc sa fac...Gata cu ziua mea si totusi sotul meu a zis ca toata saptamana e a mea dar nu vad asta, ca trebuie sa gatesc. Ieri m-am simtit ca o printesa, ha,ha!!...nu am facut nimic, sotul a avut grija de orice, cand vroiam sa fac ceva ,sarea repede si facea el si-mi zicea tot timpu - e ziua ta nu trebuie sa faci nimic!! Ma duc la gateala... Pupici!! Report
September 20, 201115 yr comment_103464 Daniella, cum sa nu intre un concert si altul , o repetitie, un spectacol..o sedinta de crengarit , alta de menaj etc...Oana, super sotul tau...nu face si el ceva masterclass , sa dea si la altii idei de astea minunate :( ? Report
September 20, 201115 yr comment_103466 Am venit de la un cer superb si 35 de grade (Arizona), la ploaie mare si cer intunecat ...Nu, nu am botezat gemeneii, ei vor fi botezati sambata asta -eu am fost nasa de cununie A fost tare frumos si emotionant. M-a impresionat profesionalismul celor de la American Airlines -am zburat de data asta cu o oprire in Dallas, dar pentru ca aveau plecarea intarziata m-au sunat sa ma anunte ca trebuie sa imi schimbe zborul.Am zburat pana in Los Angeles si am ajuns chiar mai devreme acasa. Numai nemtii de la Lufthansa ne-au dat odata un voucher de $10 de persoana ca sa cumparam mancare din aeroport pentru ca plecau cu 30 de minute mai tarziu spre Munchen.... Report
September 20, 201115 yr comment_103477 Stela, mie o data un mosneag mi-a zis : "Sa te uiti bine la mine ce-ti zic...un barbat e o fiara salbatica si daca nu-l domesticesti din timp, salbatic ramane. Uite!! Sotia mea nu mi-a zis nimic de fumat si inca fumez, daca imi zicea sa ma las, ma lasam, acum...." Despre sot...l-am modelat dupa mine, nu a fost usor dar s-a meritat!! Si mai cred ca depinde si de personalitatea fiecaruia.. Pupici!! Report
September 20, 201115 yr comment_103489 Draga Oana nu stiu dar poate ai ratat mancarica lui Fox',mie mi-ai adus aminte de ea https://forum.artaculinara.ro/topic/1675-mancarica-de-ardei-grasi-copti/ Despre sot ,felicitari,te invidiez ,a meu e mai capos ashea da' se da el pe brazda Report
September 20, 201115 yr comment_103515 daniela da, e primul loc unde cresc si ce am sant cam stramte deja mi-ai dat idee buna cu setul ala, trebuie sa-i iau si eu sor'mii (btw au botezat-o pe Maria sambata. o sa pun si o poza ). nu stiu ce cadou sa le iau la pitici...trebuie sa ma duc sa ma plimb nitel. socrii i-au luat ei o bratara de argint sa o aiba amintire. vedem noi Report
September 21, 201115 yr comment_103517 Salutare la toate fetele! Dupa cum imi zicea Mirela mai devreme, am mai iesit si eu la suprafata ! Copilul a mai crescut, face 6 ani in curand, eu mi-am redus orele de servici ca sa fiu putin mai libera, asa ca am atacat forumul (ca sa nu va spun ca de cand n-am mai intrat uitasem si v-am cautat prin alte parti ...)!Mi-era dor de voi! So, ce serviti la han? Report
September 21, 201115 yr comment_103519 Geany, deja am facut mancarica de ardei . Am facut Pipearca lui Zoazorel. Prea buna!! Bine ca-mi amintisem de ea, ca ratam ocazia. Eu ma duc la nani, altii se trezesc la ora asta Ne auzim la cafeluta. Report
September 21, 201115 yr comment_103529 Neata la han!Bun venit ralesu! hai ca servim in onoarea noilor sositi! o zi excelenta la toate lumile! uma sa-ti fie de bine naseala si sa-ti traiasca finii! eu nu am fost nasa nicioata si asa imi doresc sa fiu de botez... . Auzi, dar nu erai inca single in cautare de "aviator devreme acs'", sau retin gresit? merge sa cununi? Oana, hotarat lucru: sotul tau trebe sa deschida topic! Al meu numai cand eram insarcinata a fost asa ... d-aia parca, parca as mai vrea un bebitz ..., dar inca nu sunt sigura ca pot duce ... Dar pana la 6 jum dimineata ai pipernicit la mancarica aia ? Report
September 21, 201115 yr comment_103540 Hello Raluca, bine ai (re)venit , tare ma bucur sa te vad. Pai la han servim de toate, ce facem noi sau de pe net eu sunt intr-o perioada de intensa munca gradinareasca ( si munca se zice ca innobileaza...asaca mi-s cel putin contesa, vizez deja ducesa )in rest ma agit cu matzul cel mic si shugubatz , si astept wendul , sa vina fata acasa . ca intre timp si a mea a crescut si e deja la fac de ...ieri.salutari la tot hanul , Uma sa-ti traiasca finii, Mirela shopping placut . Geanino, ce mai nazbataieste bubuletzul tau? Report
September 21, 201115 yr comment_103542 Buna dimineata! De fapt ziua ! Bun venit Raluca!Bubuletul Stelino,in fiecare zi scoate nishte perle de te doare parul ,stau si ma gandesc de unde le-o scoate?! Azi am avut sedinta cu parintii,si iar a miorlait cand a trebuit sa plec,a spus ca lui nu-i plac pilintzii! (sedinta cu parintii) ci-i drept,nici mie ,ca ne cere bani Asa ca ,na' cam asta e Pun sa fac iar bomboloni ! Report
September 21, 201115 yr comment_103549 daniela, tu vrei bebe doar ca te ajuta cand esti gravida?? ...nu mai planui atat, lasa lucrurile de la sine. am mai vazut eu macho care nu vroiau al doilea si cand s-a inamplat s-au topit instantaneu al meu ar face mai mult de 3...e liber daca vrea, dar nu cu mine. eu aici trag linie...de fapt a zis si el ca e buna diferenta intre Ada si juniorul/a...mie mi se pare totusi ca nu o sa existe aceeasi legatura stransa cum e intre ele 2...daca ati sti cum se poarta una cu alta ati intelege ce zic. si dumicatul si-l impart si tin cate o bomboana in buzunar sa o dea celeilalte. nr3 s-ar putea sa fie cam de capul lui mi-aduc aminte acum: cand avea Ada vreo 7 luni l-am trimis sa ia pampers. nu conduceam atunci si el pleca cu un prieten sa joace golf. a venit cu pampers de baieti ...ca sa vedeti ce expert era. in 7 luni el nu stia ce fel de pampersi trebuie: ce, nu sant la fel???? asta mi-a zis el acum are experienta nu mi-e teama sa-i las singuri acasa. desi cam fac ce vor din el, amandoua. Report