September 22, 201115 yr comment_103796 Oana da cu un gel analgezic/antireumatic ceva. Nu stiu cum le zice acolo, aici e lioton gel, diclofenac gel. Report
September 22, 201115 yr comment_103801 Cum te mai simti?! Ai reusit sa te descurci cu fetita?! Ma gandeam ca daca l-ai bandaja sa-l imobilizezi,dai dupa deget de cateva ori si dupa palma,poate daca-l imobilizezi o sa te simti cat de cat mai bine,macar cu restul mainii,ma gandesc eu ,sau putina gheata sa tii?! poti sa incerci ca rau nu cred ca are ce sa faca ,dar sincer nu stiu,eu cel putin asa asi incerca Report
September 22, 201115 yr comment_103804 Sunteti f dragute ca-mi purtati de grija. Apreciez f mult asta. Face mult sa auzi pe cineva cand ai nevoie... Pai din degetul mic vine durerea mare si nu pot sa fac o miscare fara el sa nu ma doara, daca misc alte degete de la mana sau pur si simplu mana, ma doare de inebunesc, greu!!Greu am condus masina, dar ce era sa fac?! Uite asa!! noi femeile si la suferinta nu ne dam batute, daca trebuie- trebuie si gata! Am dat mancare cu mana stanga si a mai mancat si ea singurica primele lingurite...mai pe babetica mai in gura...si ne=am descurcat cumva...am avut noroc ca a fost din zilele in care mananca fetita mica, ca sunt zile cand trebuie sa insist.. Acum ma duc sa le culc si sa ma dau cu diclofenac ca am din italia si un ulei de rozmarin din spania care este f bun pt reomatic.Si am sa vad ce iese.. Revin la cafeluta de amiaza... Report
September 22, 201115 yr comment_103808 oana, ia şi un advil (ibuprofen) că s-ar putea să ajute la dureri din astea Report
September 22, 201115 yr comment_103812 oana, ia şi un advil (ibuprofen) că s-ar putea să ajute la dureri din astea am calmante si mai tari de la o masea care imi facuse probleme, eu sunt mai anti-pastile dar cred ca ma bag sa iau una ca prea... Multumesc Pupici!1 Report
September 22, 201115 yr comment_103827 M-am dat si cu uleiu de razmarin care se zice ca face minuni si cu declofenac si nik... Ce advil (ibuprofen)?! uite calmantul meu psihic care a fost!! : Barbati frumosi Ce ati mai gatit? Ce ati mai facut fetelor? Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103829 Eu o tocanita de cartofi,cu kaiser si carnacior cabanos,o salata mare de rosii de gradina,si una de gogosari copti Report
September 22, 201115 yr comment_103835 Eu o tocanita de cartofi,cu kaiser si carnacior cabanos,o salata mare de rosii de gradina,si una de gogosari copti Vreau de toate!! Eu doar ciorba de naut si sfecla rosie cu chiflele cu ceapa, am mancat astazi, noroc ca am mai avut, alceva nik, o sa ia sotu pizza pt cina si maine...pauza...tot rau sunt cu manca, poate isi ia liber sotu si o sa gateasca el. Imi vin in minte multe bunataturi, ce naspa este cand nu poti gatii Cine ma primeste si pe mine la cina? Report
September 22, 201115 yr comment_103837 la mine esti binevenita! serveste ce iti place:- zacusca proaspata facuta ieri, o mancam, nu o conservam- salata de fasole verde cu ulei, otet si usutoroi- supa de galuste cu pui de tara- mancarica de fasole verde cu carne- chiftele de pui- desert nu avem, dar am niste ciocolati ...ma duc sa iau una 70% si aroma de menta, sa servim cate un patratel... pana ne saturam auzi de ai dureri asa grozave, nu cumva ti-e rupt degetul? Report
September 22, 201115 yr comment_103842 la mine esti binevenita! serveste ce iti place:- zacusca proaspata facuta ieri, o mancam, nu o conservam- salata de fasole verde cu ulei, otet si usutoroi- supa de galuste cu pui de tara- mancarica de fasole verde cu carne- chiftele de pui- desert nu avem, dar am niste ciocolati ...ma duc sa iau una 70% si aroma de menta, sa servim cate un patratel... pana ne saturam auzi de ai dureri asa grozave, nu cumva ti-e rupt degetul? Dar ai gatit ceva!! Wow!! Vin,vin la tine Nu, nu este rupt in nici un caz.Faza cu degetul mic...eu de vreo 2 luni ,tot imi amorteste degetul mic ,dupa ce tastez prea mult la laptop sau stau prea mult cu lingurita lui bebe in mana, ca tin cumva degetul mic in aer si imi amorteste si ieri am scris cam mult la laptop si astazi dimineata nu-l mai puteam misca de durere... Cred ca trebuie sa-mi schimb pozitionarea degetelor cand scriu si cand tin lingura in mana sau sa le fac cu stanga. Am sa vad maine la dr ce zic. Maine trebuia sa ma duc la SPA, trebuie sa aman cadoul... In rest ce mai ziceti? La mine fetele dorm si stau lipita de laptop, daca nu pot face alceva... Report
September 22, 201115 yr comment_103852 Bub si-a scris numele ALEX Dupa experienta de dimineata,i-am dat mai multa atentie in acest sens,eu cred ca-l vad inca f. mic,mai ales ca mai stalceste cuvinte,si nu mi-am dat seama...Deja litere?! Am exersat cu manuta lui litere de tipar si asta a scris singur . Cred ca trebuie sa lucrez cu el mai mult . Report
September 22, 201115 yr comment_103872 Geany, cati ani are bubelet? Felicitari bubulet!!Cam trebuie dat atentie copiilor incepanad de la 3 ani.Trebuie tot invatati sa numere sa inceapa sa stie alfabetul...acum asa-i, incep mai devreme toate cele.. Bravo bubulet !! Report
September 23, 201115 yr comment_103884 Bravo Bubu, Geanino cre'ca tacso nu-si mai intra in pene de mandrie , si bravo tie .Neatza , m-am trezit disde ca imi livreaza astia pacura de incalzire...grrrrrrrrrrr 96 fr/100litri , cand m-am mutat acum 14 ani era 23fr/100litri ....vremuri.si dupa am muuulte de faut in casa ( curatenie, alea alea...)spor la treburi si cui poate la hodina.luati fructe cu incredereca a scris Dragos ca cei de la harvard le recomanda calduros...nu va dau cafea, ca cica nu-i asa buna, dar eu ma duc totusi sa-mi fac una Report
September 23, 201115 yr comment_103894 Bravo Bubu, Geanino cre'ca tacso nu-si mai intra in pene de mandrie , si bravo tie .Da pai nu mai are nimeni comoara ca a lui ... Oana are 5 ani si 1 luna ,intradevar copii in ziua de azi sunt mult mai avansati decat multi dintre noi la vremea lor.El are la calc. play list cu desene si daca bate in tastatura: T- tom& jery M- meny iscusitul D- donald etc... Si deaici stie literele de tipar. Report
September 23, 201115 yr comment_103895 Multe mamici tot imi zic sa o pregatesc pe a mea cu literele cu cifrele ca apoi pe la 4 ani la gradi, incep cu din astea si sa nu rada copii de ea.Eu vroiam sa o mai las dar daca asa e acum..., am 1 an la dispozitie,sa ma joc cu literele si cifrele pana la 10.Pupici!! Report
September 23, 201115 yr comment_103898 Bravo lui Bub! Tanti'Cuieta e ff fericita ca Bub stie sa citeasca si sa scrie la doar 5 ani!Da, si eu cred ca tre' sa-i dai mai multa atentie!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif lui Alex si https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si mamitichii lui! Report
September 23, 201115 yr comment_103905 Bub si-a scris numele ALEX Dupa experienta de dimineata,i-am dat mai multa atentie in acest sens,eu cred ca-l vad inca f. mic,mai ales ca mai stalceste cuvinte,si nu mi-am dat seama...Deja litere?! Am exersat cu manuta lui litere de tipar si asta a scris singur . Cred ca trebuie sa lucrez cu el mai mult . Bravo Bubu Al meu la 2 ani si 2 luni numara de la 1 la 5..numara masinile pe strada, taxiuri, isi numara hainele, tot ce prinde... Iar de scris nu scrie decat peretii, diverse figurine indescifrabile si e tare haios cand isi ia cate o carte in mana, se pune in pat si zice ca citeste Insa eu ma laud ca de vreo luna de zile am reusit sa scapam de pampersii din timpul zilei...imi zice cand are nevoie si il duc la toaleta mare, ca nici pe olita nu mai vrea..doar acolo, pe colacul lui mic Report
September 23, 201115 yr comment_103913 Sar'na,sar'na,i-am zis ca l-ati laudat ca sa-l stimulez! Bravo si Olguta,am de la tata o tabla cu litere si cifre cu magnet,si lucram si cu aia. Mi-e pofta de o pizza dar alba fara sos parca asi vrea,cu ceapa rosie,fulgi de ardei,iute rosu,ulei maslinos,oregano,cascaval si masline...S-o comit?!,sau sa nu o comit,asta-i intrebare. P.s Am aflat raspunsul la intrebare...e in cuptor... Report
September 23, 201115 yr comment_103921 Dar ai gatit ceva!! Wow!! Vin,vin la tine Nu, nu este rupt in nici un caz. nu eu, mama soacra gateste: 1-2 oale de ciorba si 2-3 de felul 2 la fiecare zi! noi (eu si tati) papam 1 fel de mancare / zi acasa (eu la serv imi iau intotdeauna doar o salata cu de toate) si bebelusha cat o furnica. bine ca nu e degetul rupt! in rest le-om scoate noi la capat pe toate Report
September 23, 201115 yr comment_103928 Daniella, tu ii lasi bani pe mana? Daca da, da-te lovita in buget si strange robinetul.m-am nervat si eu, daramite tu! Report
September 23, 201115 yr comment_103929 bravo bub! bravo geany!bravo Olgutza! merci de tortura si pe azi, geany! merci de fructe stella! bine zici cu cafelele alea! Report
September 23, 201115 yr comment_103931 Cu placere Dani'! Cat despre socrela risipitoare acum fructele si legumele sunt ceva mai ieftine dar la iarna ce te faci?!,ca dai falament' fata mea Report
September 23, 201115 yr comment_103932 Daniella, tu ii lasi bani pe mana? Daca da, da-te lovita in buget si strange robinetul.m-am nervat si eu, daramite tu! nu draga mea! nu-i las nici un ban! useless! Report