September 22, 201115 yr comment_103707 Te referi la biserica ortodoxa romana? Ca stiu preoti care au acceptat si in Bucuresti...nu stiu exact pe ce baze se face, dar am cunoscuti care au fost nasiti de persoane ne-casatorite, cu aprobabrea preotului... Eu nu intru prea mult in amanunte ca nu stiu regulile ortodoxiei asa ca daca preotul a zis ca e ok, atunci am zis ok si eu da, ma refer la biserica ortodoxa romana. Stiu ca se poate doar la botez sa fii necasatorit, la cununie nu. Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau. Report
September 22, 201115 yr comment_103708 eu fierb in suc propriu. v-am zis ca ma duc la cumparaturi. bunn!m-am dus la outlets ca are chestii variate si preturi mai bune. cu ce credeti ca m-am intors acasa? cu un pulover negru de la Esprit doar ...lung, mai jos de fund si moale si frumos....atat! dupa ce am luat pt fete opincute, rochite, chiloti ( ca astea le trebuiau deocamdata)....am luat cadouri pt o fetita sambata si pt nepot duminica (pt nepotica trebuie sa ma duc din nou ca n-am gasit nimic ce vroiam) si-a luat dansul blugi si curele...tricoaie....eu nu am mai avut timp sa ma uit la nimic pt mine ca a trebuit sa ne intoarcem ca iesea Ada de la scoala. e cam la 1h distanta outleturile de noi imi venea sa plang pe drum inapoi. eu m-am dus sa-mi iau sutiene (trebuie probate, nu le iau asa fara, altfe le comandam online), bikini mai vreau, o pereche de pantaloni scurti de gravida nu m-am intors cu nimic acuma ma duc iar in shooping centre sambata dupa ce duc fetele la chef si imi iau la full price! imi trebuie acuma sutien nu peste 1 luna cand mai ne ducem noi acolo sau cine stie cand sant tare demoralizata ..offff Report
September 22, 201115 yr comment_103709 Pai tocmai d'aia... treci la treaba, ca daca se face diferenta prea mare nu-ti mai vine Parerea mea e ca trebuie sa va ocupati pe cat posibil impreuna de cea mica, dar sotul trebuie sa fie in stare sa stea singur cu ea la nevoie ... incep sa-mi setez creierul ca o sa ma descurc, de vrut imi doresc mult si pe al doilea ne ocupam de Bea impreuna, am o zana de barbat si e innebunit dupa ea! doar ca eu vreau mereu si mai mult, ca sunt perfectionista si asta e defectul meu ccel mai mare care ma omoara Report
September 22, 201115 yr comment_103710 eu n-am vazut gogosile geaninei si nici nu ma duc in urma sa le vad aseara eram in cada (cu asistenta of course)...stateau pe podea si citea cea mare la cea mica si ne uitam cum se misca burta din stanga in dreapta. erau cu ocisorii iesiti din orbite ca vedeau bebe cum ridicau buricul in sus (cred ca de la apa se cunostea cum schimba pozitia in burta ) nici eu nu le-am vazut si nici gand sa ma duc nu am, piei ispita!cum mai la 4 luni se misca burta stanga-dreapta? asta parca era dupa 6-7 luni incolo ... ?inseamna ca e voinicel bean si se comporta ca si fasolea mexicana ... Report
September 22, 201115 yr comment_103711 eu n-am vazut gogosile geaninei si nici nu ma duc in urma sa le vad aseara eram in cada (cu asistenta of course)...stateau pe podea si citea cea mare la cea mica si ne uitam cum se misca burta din stanga in dreapta. erau cu ocisorii iesiti din orbite ca vedeau bebe cum ridicau buricul in sus (cred ca de la apa se cunostea cum schimba pozitia in burta ) nici eu nu le-am vazut si nici gand sa ma duc nu am, piei ispita!cum mai la 4 luni se misca burta stanga-dreapta? asta parca era dupa 6-7 luni incolo ... ?inseamna ca e voinicel bean si se comporta ca si fasolea mexicana ... nu te gandi la cine stie ce miscare, doar ca se vedea cum ridica buricul cand se muta...se vede nu doar asa cu banuitul ... Report
September 22, 201115 yr comment_103712 Buna dimineata la toati lumili'! Azi deja e joi?! da cati' zali ari bre saptamana asta?! Ca eu nu stiu zau cand au zburat asa Azi pregateam o sacosa pt. cumparaturi si bubuletul statea la usa echipat de gradi,a luat sacosa si a citit perfect pe litere reclama de pe sacosa''B O R S E C ...F O N D A T 1086 '',si asta era fata mea am crezut ca mi se pare si l-am pus sa mai zica o data,a zis si m-a intrebat ce inseamna,aici m-a cam incuiat dar i-am explicat si eu cum m-am priceput mai bine Buna dimi la toata lumea si de la mine, ca am trecut direct in subiecte!mai dar destept e bub! e grupa 2 la gradi, 5 ani? bravo! pe litere a cetit sau cursiv? Report
September 22, 201115 yr comment_103713 Te referi la biserica ortodoxa romana? Ca stiu preoti care au acceptat si in Bucuresti...nu stiu exact pe ce baze se face, dar am cunoscuti care au fost nasiti de persoane ne-casatorite, cu aprobabrea preotului... Eu nu intru prea mult in amanunte ca nu stiu regulile ortodoxiei asa ca daca preotul a zis ca e ok, atunci am zis ok si eu da, ma refer la biserica ortodoxa romana. Stiu ca se poate doar la botez sa fii necasatorit, la cununie nu. Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau. Se poate cununa si fara sa fi casatorit.De curand au cununat asa mama(nasa) si fiu(nasu).Dar mai sunt inca preoti "incuiati".Daca vrei sa cununi/botezi, cauta preotul potrivit si sa vezi ca se poate.Eu cand am botezat eram casatorita doar civil(si se stie ca preotii recunosc casatoriile in fata Domnului mai mult) si cu toate astea am botezat...la tara ) nu in bucuresti. Report
September 22, 201115 yr comment_103714 eu fierb in suc propriu. si-a luat dansul blugi si curele...tricoaie....eu nu am mai avut timp sa ma uit la nimic pt mine ca a trebuit sa ne intoarcem ca iesea Ada de la scoala. e cam la 1h distanta outleturile de noi imi venea sa plang pe drum inapoi. nu m-am intors cu nimic sant tare demoralizata ..offff Asa patesc si eu, tb sa stau dupa EL pana probeaza si se se farafastaceste in cateva magazine. Cum intru intr.un magazin: dar stai uite sa-ti arat: iti place camasa asta? ce zici de pantofii astia? iti plac blugii astia? Cand probez si eu comenteaza ca asa si pe dincolo...ca la mancare: asa lunga, asa scurta, asa subtiore etc , sau pur si simplu sunt prea incalzita si fugarita de nu mai am chef de nimic. Ei mai da tu o fuga cu fetele pana la outleturi dupa ce iei pe Ada de la scoala ..., desi cu banii de drum iesi tot acolo. Nu te necaji dintr-atat, La Vita è Bella! Report
September 22, 201115 yr comment_103715 Se poate cununa si fara sa fi casatorit.De curand au cununat asa mama(nasa) si fiu(nasu).Dar mai sunt inca preoti "incuiati".Daca vrei sa cununi/botezi, cauta preotul potrivit si sa vezi ca se poate.Eu cand am botezat eram casatorita doar civil(si se stie ca preotii recunosc casatoriile in fata Domnului mai mult) si cu toate astea am botezat...la tara ) nu in bucuresti. De botez stiam ca in general se poate, cu exceptia incuiatilor, de cununie nu stiam, dar nu am intrebat personal. Toata lumea la noi (din gura in gura) spunea: ala nu poate ca nu e cununat, personal nu am intrebat preotul si acum imi pare rau, ca m-am luat dupa gura satului ... Lasa ca mai vin ele ocazii.La noi mai au preotii o problema: nu te cununa daca nu ai civila. Nu vad eu in fata Domnului care e legatura ... Report
September 22, 201115 yr comment_103716 Mirela, asta e, nu te mai necaji ...o sa iei ce-ti trebuie si alt'data o sa fie mai atent si o sa probeze mai putine Report
September 22, 201115 yr comment_103721 Mersi Asta inseamna ca nu mai exista in engleza deloc? ca jos puteam schimba inainte intre romana si engleza.Cred ca nu, am facut acum toate probele si e mereu in romana, eu folosesc insa skinul IP.Board. Report
September 22, 201115 yr comment_103722 Buna dimi la toata lumea si de la mine, ca am trecut direct in subiecte!mai dar destept e bub! e grupa 2 la gradi, 5 ani? bravo! pe litere a cetit sau cursiv?Da 5 ani si 1 luna ,a citit doar toate literele corect nu cursiv,dar oricum m-a lasat masca Nu te mai prosti si du' sa vezi bomboloni ca tare faina si simpla e reteta,parerea mea,chiar merita Report
September 22, 201115 yr comment_103723 Buey! Io' in josul paginii langa skin,(eu tot blue steel,am ca m-am invatat cu el),am si obtiunea english P.s am incercat si tot pe romaneste e Report
September 22, 201115 yr comment_103724 abia abia am dat 2-3 kg jos dupa nu'sh cate luni de chin, te pun sa-mi iei garderoba noua! mai bine ma abtin! tin minte ca le-am citit, nu le postasi primasi data anul trecut. Mi s-a parut ceva oleak periculos cu crema aia de bagat inauntru. Apoi io nu fac prajeala in casa ca am bucatarie deschisa, intr-adins! Numai de vinete si ardei copti imi pare rau, in rest mi-aduce socrela cand si cand snitele si chiftele. Alte prajeli nu jinduiesc eu, gen gogosi. Alea cu creme in ele cred ca mi-ar placea, dar sa mi le faci dumneata, ca dupa 10 seara cand termin eu muncile si adorm bebelusa sa ma apuc de bomboloni lipseste ma tin tare la dieta in continuare mai Geany...pacatele mele au inca 10 kg extra, ca doar cine a balotat dulciuri toata sarcina si lauzia? Oricum sunt o pfticioasa, acu am terminat de citit ce-ati gatit azi in lipsa mea si am 2 galeti de bale stranse. Tot pana la ultimul milimetru de poza imi face o pofta terbiloasa! sa aveti cu toate lumile o zi splendida. Aici la noi e o vreme de pus la rana. Nu a existat o vreme mai faina ca zilele de saptamana asta de cand ma stiu: caldut, dar nu zaduf, adie usor un vanticel placut, seara si dimi usor racoros. La Bacau cum ii vremea?Si in we la munte a avut Bea noroc de o vreme super! Report
September 22, 201115 yr comment_103747 Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau.Ia auzi!! Eu am botezat cu fratelo, el a fost nasul piciului -aici la cununie am fost doar eu ca doar pe mine m-au vrut.Asa zic si eu Daniella, important e sa fi un suport tinerilor (care sunt mai mici doar cu 4 ani decat mine )-aveau suportul asta din partea mea oricum, dar faptul ca m-au ales pe mine, m-a bucurat tare mult. Stella spor la spalat...si iarta-l pe pufos ca nu a stiut ca face prostiute Report
September 22, 201115 yr comment_103749 Ia auzi!! Eu am botezat cu fratelo, el a fost nasul piciului -aici la cununie am fost doar eu ca doar pe mine m-au vrut.Asa zic si eu Daniella, important e sa fi un suport tinerilor (care sunt mai mici doar cu 4 ani decat mine )-aveau suportul asta din partea mea oricum, dar faptul ca m-au ales pe mine, m-a bucurat tare mult. este o bucurie si o onoare! sa va fie de bine pe toata viata legatura! Report
September 22, 201115 yr comment_103751 Ia auzi!! Eu am botezat cu fratelo, el a fost nasul piciului -aici la cununie am fost doar eu ca doar pe mine m-au vrut.Asa zic si eu Daniella, important e sa fi un suport tinerilor (care sunt mai mici doar cu 4 ani decat mine )-aveau suportul asta din partea mea oricum, dar faptul ca m-au ales pe mine, m-a bucurat tare mult. este o bucurie si o onoare! sa va fie de bine pe toata viata legatura!Asa e, o mare onoare O sa fie, ca suntem prietene de foarte mult timp...mult de tot Report
September 22, 201115 yr comment_103754 Eu sunt la cafeluta de dimineata langa un dulce, dar tot salivez dupa gogoselele lui Geany, of ce-mi face mie!! Cred ca ma pun sa le fac, ca sunt prea pofticioasa. Am sa fac si placinta cu fidea si varza dulce.Asta a fost cerinta sotului.Daniella, sa ne zici cand vine al 2-lea bebe!! Eu gata cu burtile, cu raul cu chinul, m-am chinuit f tare in amandoua sarcini, dar a trecut, mi-am facut datoria Si eu am ramas cu 5 kg in plus de la ultima sarcina si greu se dau jos...slabesc 2kg intr-o saptamana daca nu pap dulciuri, mananc echilibrat, sport... dar intr-un w-end le pun inapoi...tot asa ma chinui.. Mai stau pe aici si ma mai uit pe la mancaruri... Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103757 Si eu am ramas cu 5 kg in plus de la ultima sarcina si greu se dau jos...slabesc 2kg intr-o saptamana daca nu pap dulciuri, mananc echilibrat, sport... dar intr-un w-end le pun inapoi...tot asa ma chinui.. Mai stau pe aici si ma mai uit pe la mancaruri... Pupici!! Eu cu vreo 6 si vreo 4 dinainte ... in rest tot asa ma chinui si prin we/vacanta mai dau in strachini ... si iar de la capat ... si cand intru pe aici pe la mancaruri ma apuca mancatul la 12 noaptea! sa ai o zi excelenta! Report
September 22, 201115 yr comment_103772 Si eu am ramas cu 5 kg in plus de la ultima sarcina si greu se dau jos...slabesc 2kg intr-o saptamana daca nu pap dulciuri, mananc echilibrat, sport... dar intr-un w-end le pun inapoi...tot asa ma chinui.. Mai stau pe aici si ma mai uit pe la mancaruri... Pupici!! Eu cu vreo 6 si vreo 4 dinainte ... in rest tot asa ma chinui si prin we/vacanta mai dau in strachini ... si iar de la capat ... si cand intru pe aici pe la mancaruri ma apuca mancatul la 12 noaptea! sa ai o zi excelenta! mda...stiu ce zici si eu nu mai pot de pofta cand ma uita la bucatarasi ce au gatit si mai toate arata f bine Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103773 Stie cineva sau a avut aceasi problema care o am eu acum...astazi nu mai pot deloc sa-mi misc degetul mic de la mana dreapta ,ma doare de inebunesc si nu pot face nimic cu mana. acum scriu su stanga ..am un obicei prost sa-mi tin degetul mic in aer cand scriu sau dau mancare la fete si tot ma suparat dar nu tare , imi mai intepenea dar astazi inebunesc de durere si trebuie sa fac mancare sa le dau la fete apoi...greu Stiti vreun leac babesc sau ceva sa ma ajute? Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103781 Auci! Din pacate nu stiu Oana,poate l-ai dat peste cap(sucit) fara sa-ti fi dat seama,cand ai luat copilul in brate sau poate cand l-ai imbracat, dar daca spui ca te necajea mai demult ,intreaba si tu la farmacie,poate-ti da vreun unguent ceva. Eu am avut probleme cu genunchii ma dureau f. rau,acum decand s-a racorit si nu mai e canicula nu mai am nimik Report
September 22, 201115 yr comment_103782 Oana, n-am avut si n-am auzit, tot ce pot sa-ti recomand e sa mergi la medic. pe mine ma doare un genunchi de mult timp. Cand ma lasa cand ma ia. Cnad ma doare mai si schiopatez... Report
September 22, 201115 yr comment_103783 Auci! Din pacate nu stiu Oana,poate l-ai dat peste cap(sucit) fara sa-ti fi dat seama,cand ai luat copilul in brate sau poate cand l-ai imbracat, dar daca spui ca te necajea mai demult ,intreaba si tu la farmacie,poate-ti da vreun unguent ceva. Eu am avut probleme cu genunchii ma dureau f. rau,acum decand s-a racorit si nu mai e canicula nu mai am nimik orcum am sa ma duc la doctor dar pana ma duc sa ma dau cu ceva ca sa pot fii utila...ofofo greu este cand nu ai cine te ajuta...si a picat prost astazi ca sotul meu face intervieveri...hm..Multumesc de raspuns Sper sa pot conduce...orcum am de mers doar 2 min cu masina pana la gradinita ca sa o iau pe fetita. Pupici!! Report
September 22, 201115 yr comment_103784 Oana, n-am avut si n-am auzit, tot ce pot sa-ti recomand e sa mergi la medic. pe mine ma doare un genunchi de mult timp. Cand ma lasa cand ma ia. Cnad ma doare mai si schiopatez... Da, stiu cum e si pe mine ma i-a piciorul drept dar nu de la genunchi de la talpa in sus..si tot asa, cand ma ia cand ma lasa... Multumesc de raspuns. Pupici!! Report