September 15, 201115 yr comment_102931 Buna dimineata. 'neata. eu m-apuc de cina a trecut ziua deja Report
September 15, 201115 yr comment_102934 neatza la amiaz ! am si io o nelamurire , si mi-e lene sa intreb la goagal ; ce diferenta de fus orar e intre noi si angel ? uite ce ma chinuie pe mine azi in rest , noi am inceput liceul , deocamdata fetii ii plac noii colegi , de scoala inca n-a prea avut timp sa-si dea seama .o zi buna la toti cheflii de pe la han Report
September 15, 201115 yr comment_102936 Daniela, sa tot fie vreo 8 h deferenta cu Mirela de fus orar ; asta de la mine, dar tu esti deja cu o ora inainte..asa ca as zice 9h...nu am verificat. Report
September 15, 201115 yr comment_102938 Ia sa va *distrez* cu ce am eu de facu.....adica trebuie sa le prezint asa , ca sa ma pot debarasa de ....astea.... :) Report
September 15, 201115 yr comment_102939 nu te plange, ai o frumusete de curte...sant 5h diferenta fata de Romania ...iarna 6h.... la mine e 20.12 acum...si fetele le aud susotind si razand sus ...o sa iasa cu scandal cred, hotomancele...trebuiau sa fie adormite de mult...dimineata iar trag de Ada Report
September 15, 201115 yr comment_102950 aham, deci cu mine sunt 6h...ma uitasem odata la adelaida si imi ramasese ca e la fel ca tokyo...8 h , deci definitiv munca de gradina nu ajuta cerebelul sa se dezvolte Report
September 15, 201115 yr comment_102993 Va multumesc tutor pentru urari (de vacanta si de ziua bebelusei) si va imbratisez cu drag. Care v-ati serbat (onomastice, zile de aniversare, de casatorie, de nastere, de prima poza ecograf) va doresc cele mai frumoase ganduri, multa sanatate si o viata fericita si implinita. Noi am venit aseara, bebelusa in culmea fericirii dimineata si azi cu noi ... . A fost o vacanta dde vis! Azi am bagat serviciu, pe baricade si cu stresuri. Maine plecam la munte, in gasca de vreo 40 rubedenii si prieteni, avem petrecerea de rupt turta si de aniversare 1 anisor cu Bea. Organizarea pe apucatelea...sper sa fie ok si sa aleaga de bine ... ne distram sapt urm cand va povestesc si vom interpreta Pupam tot hanul, care mai de care cu pupaturi mai apasate, ca tare m-ati mai distrat si azi ... mai ales Geanineza cu scoala ... Numai bine! sper pe saptamana urmatoare sa pusc vreo fereastra sa mai bag ciocul pe aici Report
September 16, 201115 yr comment_102995 Bine ai revenit Daniella, si ma bucur ca vacanta a fost minunata. Wend placut la munte si sa aveti vreme superba. Pupicei la domnisoara.Eu am muncit serios ieri...deja incepe sa se vada cate ceva...dar mai este inca de munca. aseara am "cazut" lata in pat , si vad ca acum m-am trezit cu gainile O zi faina tuturor...va las cate ceva pentru micul dejun Report
September 16, 201115 yr comment_103000 Buna dimineata! Oho,ce mic dejun,imbelsugat Stelino! Ma servesc,cu o cafe' si o briosha Sar-na... Dani ce ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa,bine ai venit...si bine ai plecat la munte.Eu am ramas la fel de totala ,(vb. lui Zoaza)cum ma stiai. Azi are bubuletul zi scurta,pan' la 11 asa ca ar trebui sa ma grabesc,cu treburile si cumparaturi,sa vad ce la mai fac de mancare. Report
September 16, 201115 yr comment_103042 Stella, cat han de curte ai! Parca destelenesti o jungla! Bravo ptr puterea de munca! Am fost cam ocupata dar am retinut ca vii la sf lui oct in tara. Sa mai zici cand s-o apropia, ca incerc sa vin si eu. Te pup! Report
September 16, 201115 yr comment_103063 Salut fetelor!! V-am gasit si aici. Eu imi beau cafeluta la amiaza si tocmai am terminat sa ma inregistrez pe acest forum si sunt foarte incantata si m-am bucurat sa le vad pe Zoazorel, Sttela,Geany, Maya, Nicoleta... Am fugit!! trebuie sa o iau pe fetita de la gradi.Vorbim... Pupici!! Report
September 16, 201115 yr comment_103069 Salut fetelor!! V-am gasit si aici. Eu imi beau cafeluta la amiaza si tocmai am terminat sa ma inregistrez pe acest forum si sunt foarte incantata si m-am bucurat sa le vad pe Zoazorel, Sttela,Geany, Maya, Nicoleta... Am fugit!! trebuie sa o iau pe fetita de la gradi.Vorbim... Pupici!! Heii! Bine ai venit Oana Eu am azvarlit neste cartoafe in cuptor sa fac eu copti in coaja intregi,ii halesc cu sare, unt si smantana Report
September 16, 201115 yr comment_103070 Bun venit Oana. Moatzo vin in wend de sf de oct, si in principiu sambata 29 oct sfarsit de dimineata...pranz cum e mai simplu...eu sunt dispusa oricum, baiu-i ca stau tare putin si tre sa ma vad cu multi prieteni si familie ( era ori asa, ori deloc...am preferat asa ) Report
September 16, 201115 yr comment_103074 Oh, Stella, cata munca acolo...dar si cand o sa fie toate scoase afara, mai mare frumusetea . As trage o fuga sa iti dau o mana de ajutor. Daniella, bine ai revenit, asteptam impresii din vacanta Report
September 16, 201115 yr comment_103082 Bine v-am gasit!! Geany, nu mai faci pizza? Eu tot la gandul pizz-elor tale am ramas. Poate imi dezvalui si mie retetele tale de pizza. Pt cele care nu ma cunosc, eu sunt Oana si debea astept sa va cunosc pe toate. Nu am specificat ca pe Nicoleta si pe Maya, le stiu din 2003 de cand am dat de forumul la care erau ele...si a fost o placere sa fac din retetele lor si am crescut cu ele in arta culinara. Acum sper sa va incant si eu pe toate cele care sunteti pe acest forum cu bucatele mele. Eu beau un ceai si ma gandesc sa fac un piure de pere... Pupici!! Report
September 16, 201115 yr comment_103083 Bine v-am gasit!! Geany, nu mai faci pizza? Eu tot la gandul pizz-elor tale am ramas. Poate imi dezvalui si mie retetele tale de pizza. Pt cele care nu ma cunosc, eu sunt Oana si debea astept sa va cunosc pe toate. Nu am specificat ca pe Nicoleta si pe Maya, le stiu din 2003 de cand am dat de forumul la care erau ele...si a fost o placere sa fac din retetele lor si am crescut cu ele in arta culinara. Acum sper sa va incant si eu pe toate cele care sunteti pe acest forum cu bucatele mele. Eu beau un ceai si ma gandesc sa fac un piure de pere... Pupici!! Nici un secret iubita ,arunca o geana pe linkul asta https://forum.artaculinara.ro/topic/2548-pizza-geany/La mancaruri pas cu pas si dulciuri gasesti index,da clik acolo si gasesti toate retetele,asezate frumos in ordine alfabetica de cei ce muncesc cu adevarat aici pt. noi ,daca ai intrebari cu privire la forum intreaba ,ca la inceput pare greu dar apoi e floare la ureche . Nu sunt certuri,nu sunt arene,e tare liniste si bine aici Report
September 16, 201115 yr comment_103088 Bine v-am gasit!! Geany, nu mai faci pizza? Eu tot la gandul pizz-elor tale am ramas. Poate imi dezvalui si mie retetele tale de pizza. Pt cele care nu ma cunosc, eu sunt Oana si debea astept sa va cunosc pe toate. Nu am specificat ca pe Nicoleta si pe Maya, le stiu din 2003 de cand am dat de forumul la care erau ele...si a fost o placere sa fac din retetele lor si am crescut cu ele in arta culinara. Acum sper sa va incant si eu pe toate cele care sunteti pe acest forum cu bucatele mele. Eu beau un ceai si ma gandesc sa fac un piure de pere... Pupici!! Nici un secret iubita ,arunca o geana pe linkul asta https://forum.artaculinara.ro/topic/2548-pizza-geany/La mancaruri pas cu pas si dulciuri gasesti index,da clik acolo si gasesti toate retetele,asezate frumos in ordine alfabetica de cei ce muncesc cu adevarat aici pt. noi ,daca ai intrebari cu privire la forum intreaba ,ca la inceput pare greu dar apoi e floare la ureche . Nu sunt certuri,nu sunt arene,e tare liniste si bine aici Chiar aveam nevoie de liniste...si sa ma inteleg cu lumile Multumesc pt indicatii. Pupici!! Report
September 16, 201115 yr comment_103106 Io-s Nicoleta? Bine ai venit la noi, daca ai nevoie de orice putem face, aici suntem Report
September 16, 201115 yr comment_103114 Io-s Nicoleta? Bine ai venit la noi, daca ai nevoie de orice putem face, aici suntem Da, tu esti si ma bucur ca am dat de tine,am facut multe retete de ale tale si a multor fete care erau atunci pe forumu celalalt.. Tu nu ma stii ca nu am vrut sa ma inscriu ca era prea multa cearta si am preferat sa fiu in umbra si sa va citesc si sa invat de la toate cate ceva... sa invat din greselile voastre sa ma bucur de succesul vostru. Acum vreau si eu sa impart cu voi din experienta mea culinara. Multumesc de urari. Pupici!! Report
September 16, 201115 yr comment_103116 Oana, bun venit si o sedere cît mai placuta la noi Multumesc de urare. Deja simt ca o sa fie placuta Pupici!! Report
September 17, 201115 yr comment_103121 Buna dimineata la tot hanul. eu ca de obicei la "crengarai " Report
September 17, 201115 yr comment_103123 Buna dimineata! Tot mai bine ca mine Stelino,ca umblu creanga . Azi e o zi superba la noi numa' buna de gratar .Heii chiar asi avea nevoie de ceva vreascuri Report
September 17, 201115 yr comment_103131 Ma uit ca voi va dati buna dimineata si eu aici in Arizona ma duc deabea acum la culcare O zi buna ca a mea incepe in vre-o 7-8 ore Report