October 21, 201114 yr comment_107947 salutare la toata lumea! eu de dimineata muncesc in bucatarie, am facut o supa crema de legume, o musaca cu conopida, carne si ricotta, carne tocata la cuptor pentru mine (de regim) si acu' ma pregatest de niste fursecuri gen brownies.In curand tre' sa-mi iau odorul de la scoala si apoi sa ma mai odihnesc si eu putin. Pupici la toata lumea! Dar ai gatit ceva!! Suna bine fursecurile gen brownies, poate pui si reteta .Eu am facut o supa imperiala- e preferata noastra de cand am descoperit-o si grisine cu masline - asa ca de sfarsit de saptamana , la o bericica si la un film bun. Pupici!! Report
October 21, 201114 yr comment_107953 salutare la toata lumea! eu de dimineata muncesc in bucatarie, am facut o supa crema de legume, o musaca cu conopida, carne si ricotta, carne tocata la cuptor pentru mine (de regim) si acu' ma pregatest de niste fursecuri gen brownies.In curand tre' sa-mi iau odorul de la scoala si apoi sa ma mai odihnesc si eu putin. Pupici la toata lumea! salutare si de la mine tuturor! woaaaw ce harnicutaaaa! cum vine musacaua asta ?dar carnea tocata de regim? de cand tii regim? ce ai voie si ce nu? te simti mai bine cu aparatul digestiv? Report
October 21, 201114 yr comment_107960 salutare la toata lumea! eu de dimineata muncesc in bucatarie, am facut o supa crema de legume, o musaca cu conopida, carne si ricotta, carne tocata la cuptor pentru mine (de regim) si acu' ma pregatest de niste fursecuri gen brownies.In curand tre' sa-mi iau odorul de la scoala si apoi sa ma mai odihnesc si eu putin. Pupici la toata lumea! Dar ai gatit ceva!! Suna bine fursecurile gen brownies, poate pui si reteta .Eu am facut o supa imperiala- e preferata noastra de cand am descoperit-o si grisine cu masline - asa ca de sfarsit de saptamana , la o bericica si la un film bun. Pupici!! O s-o pun (retzeta, da? ), numai sa reusesc sa descarc afurisitele de poze! E o reteta tot de la strabunica, dar care seamana cu brownies-urile de pe-aici.Pup! Report
October 21, 201114 yr comment_107961 cum vine musacaua asta ? Vorba vine musaca, nici ni stiu cum s-o numesc, musaca, budinca... e clar ca e improvizatie.deci am calit ceapa cu carnea ca pentru musaca. In loc de cartofi am folosit conopida oparita.Am pus in straturi in tava: pesmet pe fundul tavii, buchetele de conopida oparita, carnea calita cu ceapa, branza ricotta amestecata cu 3 oua si putin iaurt. Deasupra iar cateva bucatele de conopida si presarata cu cascaval si pesmet. La cuptor cca 45 minute si a iesit o nebunie! dar carnea tocata de regim? Mie ceapa nu imi prieste, nici macar fiarta. Asa ca orice tocatura trebuie sa o gatesc separat pentru mine, fara ceapa, fara usturoi. Am facut compozitia de chiftele (carne, cartof ras, am pus si un morcov ras, sare si multa verdeata - marar, patrunjel si putin cimbru) si apoi am bagat-o intr-o cratita la cuptor, invelita in hartie de copt, ca sa se inabuse in sucul propriu, sa nu se prajeasca deasupra. Nu are gustul asa bun ca la chiftele, dar merge si nu-mi face rau la stomac. de cand tii regim? ce ai voie si ce nu? te simti mai bine cu aparatul digestiv? Regim tin de la inceput de iulie. Mai intai am tinut regim low fat ca ziceau ca durerile le am de la bila. Dupa ce am tinut regim pentru bila aproape 3 luni am dat in gastrita acuta (din cauza fructelor crude pe care le-am mancat in disperare). De la sfarsit de septembrie tin un regim pentru gastrita/ulcer. Primele 2 saptamani au fost nasoale ca nu prea puteam manca nimic. Acum pot sa mananc aproape orice mai putin prajeli, dulciuri concentrate (iti dai seama ca am gustat din brownies.... ), si ma feresc de fructe crude. Mananc numai banana cruda. Mere, pere, prune, nectarine, le fierb. De citrice nici nu ma ating.Mananc multe paste, orez, legume fierte, cartofi cat incape, carne fiarta sau la cuptor. Si la cate fainoase mananc, tot am slabit!Mananc cereale cu iaurt, laptele crud din cand in cand ca nu prea il tolerez. Lapte batut cat incape!Ma simt mult mai bine decat in septembrie, dar nu e vindecat complet. Iau inca pastile si cred ca o sa mai iau minim o luna de zile.Patience, patience, patience !Ii ziceam si lui Geany, macar daca nu pot manca prajeli, ma delectez pe forum numai uitandu-ma la retete de gogosi, chiftele, etc! Report
October 22, 201114 yr comment_107973 salutare la toata lumea! eu de dimineata muncesc in bucatarie, am facut o supa crema de legume, o musaca cu conopida, carne si ricotta, carne tocata la cuptor pentru mine (de regim) si acu' ma pregatest de niste fursecuri gen brownies.In curand tre' sa-mi iau odorul de la scoala si apoi sa ma mai odihnesc si eu putin. Pupici la toata lumea! Dar ai gatit ceva!! Suna bine fursecurile gen brownies, poate pui si reteta .Eu am facut o supa imperiala- e preferata noastra de cand am descoperit-o si grisine cu masline - asa ca de sfarsit de saptamana , la o bericica si la un film bun. O s-o pun (retzeta, da? ), numai sa reusesc sa descarc afurisitele de poze! E o reteta tot de la strabunica, dar care seamana cu brownies-urile de pe-aici.Pup! Pune ce vrei ....dar nu uita si reteta Report
October 22, 201114 yr comment_107974 Am intrat sa va urez un W-end cat mai placut si cu mult soare!! Pupici!! Report
October 22, 201114 yr comment_107978 Buna dimineata!Ce mai faceti? Azi e frig (IAR!!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif )Azi n-am nimic important de facut, asa ca....Focul in semineu si-o cafea! Cine mai vine? Va urez distractie maxima, odihna, spor la treaba si ce va mai doriti voi! Report
October 22, 201114 yr comment_107994 Focul in semineu si-o cafea! Cine mai vine?Zoazo, gasesti numai poze care ma ung la suflet. Rece si la noi, baut cafeaua si acum ma pregatesc sa ma duc cumparaturi.O seara (zi) super la toata lumea Report
October 22, 201114 yr comment_107999 Hello, eu am facut toata ziua inregistrari cu bruckner, e frig si aici, asa ca eu chiar voi face un foc in semineu, dar maine , ca tre sa-l curat intai de cenusa focului precedent.o seara placuta la tot hanul. Report
October 22, 201114 yr comment_108002 Focul in semineu si-o cafea! Cine mai vine?Zoazo, gasesti numai poze care ma ung la suflet. Rece si la noi, baut cafeaua si acum ma pregatesc sa ma duc cumparaturi.O seara (zi) super la toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifGogu sa traiasca! Si pozele releva ce simt eu pentru voi la momentul postarii! Ce-ai gasit frumos si bun la cumparaturi?Stellino, da' ce harnicuta esti ! Fulgulet ce mai face?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
October 22, 201114 yr comment_108008 , se crede câine, cand il strigi , vine =, se alinta, joaca sare, mananca doarme si din cand in cand mai boteaza oleaca pe canapea...pe care acum am pus strategic un pled ....care se spala mai rapid .Zoazo, ne vedem sambata aviitoare abia astept. Report
October 22, 201114 yr comment_108009 Gogu sa traiasca! Si pozele releva ce simt eu pentru voi la momentul postarii! Ce-ai gasit frumos si bun la cumparaturi?Stellino, da' ce harnicuta esti ! Fulgulet ce mai face?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifAm cumparat o pereche de pantofi mai de toamna, blugi mai grosi si mancare de pisic mic Sa stii Stella ca si Maya mea se crede catel - ea aduce bilutele de burete in gurita sa i le arunc Report
October 22, 201114 yr comment_108014 Hello, eu am facut toata ziua inregistrari cu bruckner, e frig si aici, asa ca eu chiar voi face un foc in semineu, dar maine , ca tre sa-l curat intai de cenusa focului precedent.o seara placuta la tot hanul. Offf, Bruckner, minunata muzica...Anul asta am fost in primul rand la Bruckner 7, Barenboim, Staatskapelle Berlin, la Festival Enescu. Trei mi-au ramas la inima, unice si irepetabile. Bruckner 7 de mai sus, Richard Strauss "Viata de erou" si "Tablouri dintr-o expozitie" - Mussorsgky cu orchestra simfonica Mariinsky dirijata de Valery Gergiev. Pentru public e superb, pentru orchestra multa multa munca. Festivalul Enescu e pe editie ce trece tot mai bun, sper sa pot sa merg si in 2013. Report
October 22, 201114 yr comment_108022 asa ca eu chiar voi face un foc in semineu, dar maine , ca tre sa-l curat intai de cenusa focului precedent.Stellina, ti-l trimit pe Marco, uite ce treaba buna face Report
October 22, 201114 yr comment_108026 Stellina, ti-l trimit pe Marco, uite ce treaba buna face Ca ieri era un baietel..si uita-te la el acum ce barbat! Sa va traiasca harnicutul! Report
October 23, 201114 yr comment_108027 neata gagix.eu m-am trezit in tambalau, galagie si pupaturi de la toti 3 ...la 7 dimineata ca nu mai puteau sa astepteazi facem 7 ani de casatorie si au tinut mortis sa ma trezeasca cu noaptea-n cap.fetele incantate tare ca mergem la restaurant (nu prea am chef sa fiu sincera) si ca ma imbrac in rochia de mireasa? i wish ada nu s-a simtit bine ieri, o durea in gat si capul de nu se putea ridica de pe canapea, eu cu gatul (mi-e groaza ca imi trece numai cu antibiotic si acum nu mai imi da dr antibiotic, o sa trag pana trece de ma plictisesc ...)...vad ca nu sant umflate tare, pot sa inghit cam atat. prietenii fac pariuri la greu ce e bebe, ma amuza la culme. f multi spun ca e fata. as vrea eu, ma descurc cu fetite, baietel o sa schimbe dinamica uite-ne acum 7 ani Report
October 23, 201114 yr comment_108028 Felicitari Angel si casa de piatra in continuare! Sa va traiasca copiii, sa fiti sanatosi cu totii!Pozele sunt superbe! Mai pune si alte poze unde sunteti mai in prim plan sa va vedem mai bine! Bucurati-va de ziua asta a voastra! Report
October 23, 201114 yr comment_108031 Neatza , Mirela, multi inainte cu sanatate, noroc si multa fericire in continuare.BB3 o sa fie perfect, baiat sau fata .o duminica placuta la toti, eu m-am trezit ca mi-a luat ieri sosul vreo 4 kile de carne sa fac chiftele ...asta ca sa nu ma plictisesc.niscai fructe si un mic dejun ....nostalgic Report
October 23, 201114 yr comment_108032 Home , sweet home! Ne-am intors acasa! Am ajuns aseara pe la 7 dupa numai 15 ore de drum . Vorbesc serios cu numai.... , alta data faceam mult mai mult....acum , insa , drumul a fost liber. Trecuram usor la vama si cu carnea de vitzel .....si cu toate cele de la mama . In casa totul e imprastiat ,numai bagaje peste tot , ma apuc sa adun pana nu aduna fata . Asta mica, daca o intrebi unde e Andreea ( fetitza fratelui meu, cu care s-a jucat non-stop) face cu mana PA si spune ADI. ( Asa-l cheama pe fratello). Cealalta , Andreea , cica nu vrea sa creada ca bebe a plecat , zice ca face nani acum si vine inapoi Ce as mai fi stat la mama......... De data asta n-am fost sa vizitez matusi , unchi , veri ,etc...daca au vrut sa ma vada au venit la mama. N-am umblat tot pe drumuri...doar cat m fost la cumparaturi . A fost bine , a fost liniste...pacat ca s-a terminat. De maine ...la munca! Ma duc inapoi sa va citesc. Report
October 23, 201114 yr comment_108042 neata gagix.prietenii fac pariuri la greu ce e bebe, ma amuza la culme. f multi spun ca e fata. as vrea eu, ma descurc cu fetite, baietel o sa schimbe dinamica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif uite-ne acum 7 ani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Salut si de la mine!Angelus, casa de piatra inca multi-multi ani inainte!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifCat despre pariu...sanatos sa fie bebelul, fie ce-o fi!Sa fiti sanatosi cu totii si sa auzim tot lucruri bune si frumoase dispre voi! @Stella, abia astept sa te revad!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
October 23, 201114 yr Author comment_108050 La multi ani fericiti angel!!!!!!O cafeluta si de la mine si niste fursecuri pliculete(ralesu)Eu nu prea mai timp deloc de net Juniorul meu citeste O duminica placuta va doresc! Report
October 23, 201114 yr comment_108058 Juniorul meu citeste Sa pup eu obrajori de junior adorabil! La multi ani Ingerico si sa fie ani multi si fericiti de acum inainte!Bun venit acasa Mutti, spor la chiftelit Stella si in general o zi buna. Report
October 23, 201114 yr comment_108059 multumesc fetelor.cand s-a incarcat pagina am crezut ca e poza cu fetita ...ce mare e cocolosul, si sta in picioare...trece timpul de nu se poate daca vreti sa vedeti niste canguri la mine in parc pun cu placere au si bebici in sac Report
October 23, 201114 yr comment_108061 Hei SIssi! ai facut pliculetele! Cum ti s-au parut? Angel, vrem poze si cu canguri! Report
October 23, 201114 yr Author comment_108064 vrem canguri junior va intoarce pupicii :D pliculetele au fost excelente,data viitoare o sa le incerc si cu umplutura sarata Report