Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimi tuturor! cafele! sa curga cafelele ca azi noapte nu avusai prea multa sansa de somn :)

Angel, dar ce ai cu colonoscopia si ce s-a petrecut cu intestinul subtire?

cum faci supa crema crema de conopida?

Ziua buna .

Haideti la cafea , avem pe alese

http://3.bp.blogspot.com/_VDvSz7Xd0g0/TDnhpNUr6CI/AAAAAAAAAD8/MmHcuXpKUog/s1600/kahve_dunyasi.jpghttp://img1.loadtr.com/b-317889-kahve.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_P5sSiPuHgBs/TEG3m8VVx0I/AAAAAAAADrk/FBIT1ZJznHc/s400/kahve_resim.jpg

Si de la mine: O zi buna!

In sfarsit afara este bine, nu f.cald, dar este soare si parca ziua pare mult mai frumoasa!

Asta noapte a fost frigul frigului, la noi in zona nu a functionat iluminatul stradal si era o bezna totala, cand m-am uitat pe geam, copacii se aplecau aproape de pamant, din cauza vantului puternic, se miscau de colo-colo si firele de telefon-cablu si alte alea, era un spectacol sinistru, bun de un film de groaza.

Asa ca, o cafea:

post-88-13189303913244_thumb.jpg

Si niste clatite:

post-88-1318930413988_thumb.jpg

Buna ziua la toata lumea!

Eu am trecut de capitolul cafea pe azi,dar o clatita fur de la tine Giorgi' :notworthy:

Buna sa va fie inima!

Izuk, iau eu ceasca aiai frumoasa ornata cu auriu si de la Gorigiana fur doua clatite - va multumesc. Eu va ofer la schimb pepsi rece pentru cine pofteste sa se racoreasca intr-o zi asa fruguroasa.

ma duc sa va citesc.

Fetelor, dar pe mustacios nu il intrebati daca va lasa sa luati clatite?!?! Nu vedeti cum se uita la ele! :notworthy:

P.S.: Apropos de mustaciosi, l-am prins aseara pe Cody al meu, insa este cam greu sa fii mereu pe faza cu aparatul foto, mancand din punga lui Alex cu crackets (biscuiti mici crocanti), care erau cu branza. A mancat baiatul pana s-a saturat. Si se uita la mine ceva de genul: Ce, nu am voie, mi-era pofta!. Restul de crackets din punga i-am dat lui Ursula, Alex normal ca nu i-ar mai fi mancat.

vreau clatiteeeee! 1 cu dulceata de visine si 1 cu ciocolata si felii de portocala fara coaja pe deasupra. Miammiiii :D Merci Georgi!

merci de cafele fetele :)

Neata!!

Daniella, ce buna papica ai tu acolo!! E pe gustul meu si mai ales borcanul ala arata tare bine. Eu astept sa-mi trimita mami meu gogosari in sos, yummy!!

Aluatul l-am colorat cu colorant natural indian...am sa postez reteta si vei vedea cum...

Angel,eu am renuntat la plastilina,ca pititca baga in gura si prefer aluaturi, ea baga doar aluturile si plastilina in gura, ha,ha!! in rest nu baga...Astep sa mai creasca pitica si apoi ne vom baga si la plastilina..

I-au si eu o cafesito de la Izuk si Georgiana si mai iau si clatite, si eu le prefer cu dulceata visine..yummy!!

Aici este cald dar ploua de 2 zile.

Astazi am crestat cu o scobitoare, frunzulitele..ha,ha!! Ne-am distrat, eu si fetita cea mare :)

post-1297-13189457537924_thumb.jpg

Hai ca mai revin sa mai povestim dupa ce dau micul dejul la pitica.

Pup la voi!!

Salutare la tot Hanul! Ma bag si eu la caldura ca e frig afara!

Daniela, felicitari pentru Bea care a inceput sa mearga! Pupam fetitza!

Oana, ia zi cum faci fursecurile alea de toamna? I-am promis vecinei ca o ajut sa faca ceva prajituri pentru ziua ei si le-as face si fursecuri din astea de-ale tale, ca daca o sa vada frunza de artzar o sa cada pe spate de canadieni mandri ce sunt!

Oana, ia zi cum faci fursecurile alea de toamna? I-am promis vecinei ca o ajut sa faca ceva prajituri pentru ziua ei si le-as face si fursecuri din astea de-ale tale, ca daca o sa vada frunza de artzar o sa cada pe spate de canadieni mandri ce sunt!

ofcorse...am sa postez astazi reteta, acum eram la partea cu editarea ei. E simpla de facut, daca a facut foaia fetita mea si apoi a decupat ea cu formele...e buna pt incepatori..

Tu ce mai faci? de mult nu ai mai dat pe acilea..

Pup!!

ofcorse...am sa postez astazi reteta, acum eram la partea cu editarea ei. E simpla de facut, daca a facut foaia fetita mea si apoi a decupat ea cu formele...e buna pt incepatori..

Pup!!

Astept reteta cu interes, mai ales daca e simpla!

Eu am re-inceput serviciul (part-time), asa ca si diminetile sunt la serviciu, serile la scoala, bashca lucrari peste lucrari de predat! In weekenduri prajituresc :) si cum fur o juma de ora libera, intru pe-aici sa va salut !

Pup!!

Astept reteta cu interes, mai ales daca e simpla!

Eu am re-inceput serviciul (part-time), asa ca si diminetile sunt la serviciu, serile la scoala, bashca lucrari peste lucrari de predat! In weekenduri prajituresc :) si cum fur o juma de ora libera, intru pe-aici sa va salut !

am postat reteta, o gasesti aici : Fursecuri in forma de frunze

Pupici!!

Salutareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif

Mi-a fost dor de voi!

Ce fursecuri tomnatice ai facut, Oana! Sunt minunate! Si cred ca si gustul e superb!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Ce mai faceti, ce-ati mai facut?

Oana, printesa ta mai e racitzica?

Iaca ce-mi doresc eu acum:

post-73-13189550142051_thumb.jpg

post-73-13189550259727_thumb.jpg

Am adus semineul! Sa fie caldura, ca deja mi s-a urat de frig!

Salutare!!!!!!!!!!! Zoazorel!!

Nu ai gusturi rele, chiar deloc :)

Fetita mare e mai ok dupa a 5-a zi de raceala dar pititca inca este smeorcaita si pe langa asta ii iese si un canin...saracut mic, imi este tare mila de ea. Dar o sa fie ok, nu ma ingrijorez prea tare..

In rest..eu salivez tot la dulciurile postate de fete, la Fursecuri PLICULETE ale lui raresu , la eclerele lui Geany si tot asa...pana ma apuc sa le fac, ca nu am incotro :toothy9;

Acum e liniste in casa la mine,dorm fetele si eu pe net si ma tot gandesc ce sa fac pt cina, greu e cand nu mai stii ce s afaci de papa la copii!!

dar voi ce faceti?

Eu am avut repetitii toata ziua, asa ca acum intre 2 masini la spalat, mai dau o raita pe aici...mai fac una alta ( o supa de legume :toothy9; intre altele )

Sunteti niste albinute harnicute!!

Frumoasa camera cu semineu...si pe aici mai racoare dar nu frig.. La pranz am iesit in parculet unde 6 veverite gri cu codita stufosa, stufoasa, se aleragau prin copac si pe langa! Eu am ramas (ca deobicei cand e vorba de animalute) nemiscata sa le admir..una dintre tontute, asa de prinsa de joaca era ca mai sa dea peste mine.

Evident ca restul copacilor erau pline de alte veverite, majoritatea negre.

Si eu o invidiez pe Pufy, n-are nici o treaba, ce-i pasa ei!

Ma duc sa-mi fac un ceai, am un ceai nou, sunt curioasa daca-i la fel de bun pe cat e de frumos borcanul :-* !

Buna seara,

azi n-am reusit sa ma servesc din cafelutele vostre, netul incepe sa-mi mearga din ce in ce mai rau, sau mai bine zis precum melcu incovoiat.

La noi azi frumos, soare, si vreo 20 de grade, zi de toamna, asa cum imi place mie.

Zozo, eu iau o canunta si ma asez in fata semineului.Ador genul asta de semineu.Abia astept sa-mi ajunga si mie kaminul,nu e ca cel din poza ta,dar macar ma voi desfata in fata lui la iarna cu o cana de vin sau tuica fiarta :-* .

Oana, frumoase fursecurile tale.

O seara calduroasa si linistita va doresc. :D

Tare bun ceaiul asta, "somn dulce" se numeste si in compozitie are asa: mar, paducel, musetel, flori de karkade, portocal, tei, maces, nalba, albastrele.

post-13-13189768864739_thumb.jpg

post-13-13189768999249_thumb.jpg

neata, pe fuga

Oana, eu fac plastilina...nu e cumparata, tot aluat e dar sarat :D....ale mele nu o mai mananca de mult. iti dau reteta daca vrei.

revin, fac lunch box si pregatesc fata de scoala.

neata, pe fuga

Oana, eu fac plastilina...nu e cumparata, tot aluat e dar sarat :D....ale mele nu o mai mananca de mult. iti dau reteta daca vrei.

revin, fac lunch box si pregatesc fata de scoala.

si eu vreau reteta! Am cumparat play-dough colorat si a ramas patata pe maini de culoare!