December 30, 201114 yr comment_118579 Izuk, sanatate printesucei tale. eu stiam de ulei caldut in urechi.Mutti , ce masa festiva ne-ai adus....wow.azi ma duc la coiffeur, ca doar azi avea musiu liber sa ma tunda si vopseasca si pe moa.in rest una alta pe ici ( ca slava DD ) am di tati de facut , multumita sotului care tot mestereste una , alta...mai nou i-a instalat fetii o *tabla* sa se exerseze la demo de mate, ca are sesiune grea in ianuarie ( 4 examene babane, cele 3 mai usoare le-a dat inainte de vacanta )...asa ca vrei nu vrei, ai grigore tabla pe un perete ...offfffffffffffff, ca acolo erau diverse chestii...la care acum tre sa gasesc o relocare Report
December 30, 201114 yr comment_118583 Izuk, sanatate printesucei tale. eu stiam de ulei caldut in urechi.Mutti , ce masa festiva ne-ai adus....wow. izuk +1 si eu tot de ulei caldut stiu (il probezi la incheietura ta sa nu fie decat calai oleak)mutti +1 stella, la facultate si-a gasit cu tabla? la clasa 1 cand scria bastonase nu putea? barbatii astia! a fost la cererea copilei? Carmen am facut si eu un revelion la vatra dornei, era zapada ca in povesti. Era parca un hotelas. Era tot parasit in zona, insa pt ca era zapada mare a fost frumos ca in povesti. Cumnatica te mai ajuta? ce a mais part ? io la coifeur si machiaj maine la 12la manechiura nu gasit loc ... tb sa ma aranjez singura ... si nu am mai facutr asta de freo 10 ani ... sa vedem dc mai am vreo foarfecuta ca lumea ? aaaa si azi cred ca tb sa dau o fuga dupa manusile moatzei ... drumuri in magazine imi lipseau mie azi ... Report
December 30, 201114 yr comment_118584 Daniella , e la politehnica fata si are examen de algebra lineara si de analiza matematica, si tre sa faca jde demonstratii...asa ca i-a pus tatso tabla din aia de birou alba pe care scrii cu marker ...cosmarul ei la prescolari era ca aici tre sa faci din puncte un desen , si apoi sa decupezi...ura tot ce era manual . Report
December 30, 201114 yr comment_118585 Daniella , e la politehnica fata si are examen de algebra lineara si de analiza matematica, si tre sa faca jde demonstratii...asa ca i-a pus tatso tabla din aia de birou alba pe care scrii cu marker ...cosmarul ei la prescolari era ca aici tre sa faci din puncte un desen , si apoi sa decupezi...ura tot ce era manual . aha, cred ca ati facut multe desene si decupaje voi parintii ... examenele la algebra si analiza din anii 1 si 2 sunt crima! horror ... abstracte la max! Report
December 30, 201114 yr comment_118587 Neata! Am facut prajitura''trunchi de copac'' (sper sa ne poarte noroc )ma apuc de salate buf... Report
December 30, 201114 yr comment_118589 Neata! Am facut prajitura''trunchi de copac'' (sper sa ne poarte noroc )ma apuc de salate buf... ia uitati-va-ti cine mai are si treburi serioase ... haleu paraleu ne face iar geany Report
December 30, 201114 yr comment_118591 Ce`i fac aia doi la tanti aia sa stiti ca nu`i placut deloc. Mai bine ziceti la zoazo, sa va puna cada in care imi place mie sa fac masaj. Hai zoazo, pls eu numai caut acu la mine in arhiva poza.Pune`le la fete poza mea sti tu care '' adevarata relaxare''' 'Neatzaaa!intai luai ceva de la Mutti, apoi citii si , cum ma stiti, n-o pot refuza pe Cerrulina mea, asa ca, in direct, exclusivitate, luata de paparatza mea secreta, Cerra la baie de bere in Praga.Cerrulina e la VIP, rezerva separata, cada single! Si restul lumii. Report
December 30, 201114 yr comment_118592 si la baie si cu bere? ce-i asta mai? un final glorios de an?! Report
December 30, 201114 yr comment_118593 Daniello, e baie IN bere si CU bere! D-aia are Cerra atata energie! N-o vezi ce fericita e in cada privata? Si, dup-asa o baie, merge un masaj cu ciocolata d-aia Erotika... Wow, ca focul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
December 30, 201114 yr comment_118597 Ce fac fetele?Eu vreau nu vreau tre' sa ies ca-mi mai lipsesc unele chestii. Si apoi dupa amiaza de facut valiza, iar diseara cred ca o sa fac greva, nu fac de mancare, o sa luam o pizza acasa.Asa ca dupa pranz inchid bucatarie, tot, sa vedem daca-mi merge figura . Report
December 30, 201114 yr comment_118604 Fetelor , oare fursecurile se pot congela?Dar turta dulce? Report
December 30, 201114 yr comment_118605 Stella , Daniella , eu tot cu ceapa m-am tratat , si pe al meu la fel. Are ceva ceapa in ea , antibiotic , daca nu ma insel....dar senzatzia e nasoala cand picuri sucul in ureche. Nasoala rau! Report
December 30, 201114 yr comment_118607 Ce fac fetele?Eu vreau nu vreau tre' sa ies ca-mi mai lipsesc unele chestii. Si apoi dupa amiaza de facut valiza, iar diseara cred ca o sa fac greva, nu fac de mancare, o sa luam o pizza acasa.Asa ca dupa pranz inchid bucatarie, tot, sa vedem daca-mi merge figura . adica ai terminat toate proviziile? I can't believe it! brava, buna organizare! dar cu biscuitii ce ai facut ? Report
December 30, 201114 yr comment_118610 Daniello, e baie IN bere si CU bere! D-aia are Cerra atata energie! N-o vezi ce fericita e in cada privata? Si, dup-asa o baie, merge un masaj cu ciocolata d-aia Erotika... Wow, ca focul!desfrau total! Report
December 30, 201114 yr comment_118614 cu manusile ca si rezolvata treaba, mi-am manat coada, luat si de catifea si de dantela, le probez diseara, celelalte raman pt alt eveniment ... Any sa nu uiti care cumva sa incarci camera si sa o iei cu tine, ai de adus poze la calatorii ... cu mancarurile alea bune ... Report
December 30, 201114 yr comment_118615 Ce fac fetele?Eu vreau nu vreau tre' sa ies ca-mi mai lipsesc unele chestii. Si apoi dupa amiaza de facut valiza, iar diseara cred ca o sa fac greva, nu fac de mancare, o sa luam o pizza acasa.Asa ca dupa pranz inchid bucatarie, tot, sa vedem daca-mi merge figura . adica ai terminat toate proviziile? I can't believe it! brava, buna organizare! dar cu biscuitii ce ai facut ? Mah! Numai la mancare te gandesti !Am fost si-am luat acetona, deodorant, de astea. Si leucoplast, sa fie acolo ca nu se stie daca ma vor roade sau nu pantofii maine seara de la atata dans Report
December 30, 201114 yr comment_118616 cu manusile ca si rezolvata treaba, mi-am manat coada, luat si de catifea si de dantela, le probez diseara, celelalte raman pt alt eveniment ... Any sa nu uiti care cumva sa incarci camera si sa o iei cu tine, ai de adus poze la calatorii ... cu mancarurile alea bune ... Poze cu mancaruri mai greu ca mi-e cam tarsala sa fac poze la restaurant. Ceva poze tot aduc eu. Report
December 30, 201114 yr comment_118619 Poze cu mancaruri mai greu ca mi-e cam tarsala sa fac poze la restaurant. Ceva poze tot aduc eu. Te faci ca ii faci poza domnului Any si tu cu obiectivu'n farfurii! Multe dansuri, multa sanatate, bucurie, fericire si relax! drum bun si LA MULTI ANI!!! Report
December 30, 201114 yr comment_118620 Mah! Numai la mancare te gandesti !Am fost si-am luat acetona, deodorant, de astea. Si leucoplast, sa fie acolo ca nu se stie daca ma vor roade sau nu pantofii maine seara de la atata dans Am inteles ca nu mergi la shopping de mancare, dar daca ai zis ca pui lacat pe bucatarie e de la sine inteles ca ai scapat de tot din frigi! de-aia ziceam ca esti cu toate in target! brava si sa nu ai nevoie de leucoplast! Report
December 30, 201114 yr comment_118621 Mutlumesc pentru sfaturi . Am fost la farmacie si i-am luat o solutie otica , dar mai greu cu picuratul in ureche , se agita , nu-i place senzatia , cred ca a doua oara nu o sa ma mai lase sa-i pun.Am facut azi o prajiturica pentru revelion , dar sunt putin dezamagita . Din cantitatile pe care le spunea Laura L . mie nu mi-a iasit o tava de marimea de care spunea ea . Acum fug sa fac biscuitii Oanei cu ceddar . Report
December 30, 201114 yr comment_118622 Mah! Numai la mancare te gandesti !Am fost si-am luat acetona, deodorant, de astea. Si leucoplast, sa fie acolo ca nu se stie daca ma vor roade sau nu pantofii maine seara de la atata dans Am inteles ca nu mergi la shopping de mancare, dar daca ai zis ca pui lacat pe bucatarie e de la sine inteles ca ai scapat de tot din frigi! de-aia ziceam ca esti cu toate in target! brava si sa nu ai nevoie de leucoplast! S-a mancat tot, a doua zi de Craciun m-am dus cu restul de supa la soacra-mea si am facut iar cu tortellini, am mancat sarmalele toate si ce mai era.Nu s-a aruncat nimic si nici n-am facut risipa.Mai am branzeturi si salamuri in frigi dar nu-s incepute, fructe si legume. Report
December 30, 201114 yr comment_118623 Fetelor ., mi-s speriata! De o veme incoace au cam inceput sa-mi amortzeasca iar mainile ca atunci in sarcina. Ma trezesc noaptea si sunt amortzine si dor ca naiba. Inca nu-i asa de rau ca atunci ( si nici nu cred sa fie ca dupa spusele dr boala e mult mai grava la gravide) dar doare rau. Acum cateva zile n-am mai putut taia legumele pt salata boeuf , pur si simplu mi s-a inclestat mana pe cutzit!Intr-o zi spalam canapelele si mi-a amortzit mana cu care spalam si durea ca naiba! Credeam ca am scapat de sindromul asta ca la jumatate de an dupa ce am nascut nu mai durea aproape deloc. Apoi n-am mai simtzit nimic! Acum m-am apucat sa-i termin fetii o caciula inceputa de multa vreme si uitata si mi se incleasta mana pe croseta , fac 15 ochiuri si fac pauza! Report
December 30, 201114 yr comment_118624 Izuk spor la treaba! Mutti, o fi baietel? sau tot fetita? Eu iti doresc sa nu fie ceva grav! treci pe la fantana si roaga-te de sanatate si tu!Enieuei mergi cat mai curand la dr! Report
December 30, 201114 yr comment_118625 Fetelor , oare fursecurile se pot congela?Dar turta dulce? De ce sa le congelezi? In cutii metalice sau de carton, la rece, tin si trei luni.Aluatul, da, il poti congela! Report
December 30, 201114 yr comment_118627 Daniello. ia imbraca-te tu si fa-ti o poza, sa ma dumiresc si eu cum vei arata tu maine noapte la club!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Report