January 1, 201214 yr comment_118842 La multi ani,dragii mei!Va doresc in noul an sa aveti parte numai de impliniri,bucurii,sanatate,bani,prieteni,etc(ordinea v-o alegeti voi). (Ati ghicit!!!Steluta de pe tort e un artificiu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) Report
January 1, 201214 yr comment_118843 ''La multi ani''! Iar s-o spart tzava cu sarbatoriti E enundatie de Atzilici... Sarmalute la ulcica.. Bub' cu acadica... Ce buna-i Cu bicu... Je.. Si coditele cu care v-am invatat.. Report
January 1, 201214 yr comment_118844 Geaninooooooooo, sa traiesti...sunteti niste frumosi.Bag sama iti pusesi *fularas* la gat sa n-o superi pe mamitza ca te doare gatul .Pardon, dar " nu ma putui abtine" cum ar zice un clasic in viata Report
January 1, 201214 yr comment_118845 La multi ani,dragii mei!Va doresc in noul an sa aveti parte numai de impliniri,bucurii,sanatate,bani,prieteni,etc(ordinea v-o alegeti voi).(Ati ghicit!!!Steluta de pe tort e un artificiu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) Eiiiiiiiiii Petunello, ajunsei si ...artificiu .LMA si numai bine si tot restul ce-ti doresti tie si celor dragi tie, precum de altfel tuturor celor ce trec pe aici ( pe arta, nu doar la han ) Report
January 1, 201214 yr comment_118846 Geaninooooooooo, sa traiesti...sunteti niste frumosi.Bag sama iti pusesi *fularas* la gat sa n-o superi pe mamitza ca te doare gatul .Pardon, dar " nu ma putui abtine" cum ar zice un clasic in viata Ha ha ha! Daaa!! Buna asta Report
January 1, 201214 yr comment_118851 La Multi ani cu sanatate, bucurii, liniste sufleteasca, impliniri si fericire! Mult noroc si iubire! La Multi Ani si Atzilicilor! Report
January 1, 201214 yr comment_118853 Bub ce ferchezuit esti, frumosi toti ! Si ce blide cu sarmaleeee! Ia scoate Bub sorcova si sorcoveste-ne pe toti din han sa ne mearga bine tot anul! Report
January 1, 201214 yr comment_118855 geany, ulcelele alea sant superbe. de sarmale nu zic nica, am simiti mirosul pana aici La Multi Ani si de la mine, tot ce va doriti in noul an. eu nu-mi doresc multe, sanatate si sa nu avem lipsuri, atat vreau. la fel va urez si voua. Report
January 1, 201214 yr comment_118857 La multi ani! Un an mai bun, mai frumos si mai linistit sa aveti. Report
January 1, 201214 yr comment_118858 Sorcova vesela Sa traiti sa infloriti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul La anul si la multi ani Va pup Sorcovica bub' Solcova vesela,sa tlaiti sa infloliti ca un fil de tlandafil,scoate bunga si da bani ...la baiet... Meniu ca de obicei simplu si ca la mama acasa... Mezelicuri salata de vanatai (doar cu ulei si ceapa,rosii la masa) O caisata sau nush ce era aia,salata buf.. Pui la tava cu ierburi provensale stropit cu vin ,garnitura de cartofi Sote de ciupercute cu usturoi O salata mare vesela excelenta in asta m-am infipt eu Desert trunchi de copac ,panetone,ciocolate ciocolatine,fructe,spumant.. Si asta fu' nepretentios da' frumos... Report
January 1, 201214 yr comment_118859 Neatza la lume, bun venit in noul an. Geanino, merci de sorcoveala , si mai ales de pozele meniului...fain tare.Cum zicea si Mirela, sarmalele din cele ulcele aratau wowowowowowwwwwwwwww , si restul pe masura sarmalelor.Sa và shii di ghini fatâ hài , câ tari buni bucati fàcushi.O zi faina...si chiar la multi ani Atzilici /Vasilici care sunteti. Report
January 1, 201214 yr Author comment_118861 LA multi ani!http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1876/1876425rxmwzhzelj.gif Report
January 1, 201214 yr comment_118865 Multumesc fremos Stelino! Cu mare drag! Azi mi-o chierit di tat vocea...O trait sotu' s-o vada sha pi asta ,io' ca tac din gura Nu-i vine sa creaza saracu' Report
January 1, 201214 yr comment_118868 Multumesc de sorcoveala sa aiba baietul banuti in bunga tot anul. Geany si bub niste oachesi si mari ferchesi . Bentita de la gat a facut diferenta ... tot fasonul... Geany eu daca intru in ulcica aia cu sarmai sau in salata boeuf ori ce a de vinete, nu stiu daca ma ppot opri, asa ca mai bine intru in salata verde cot la cot cu tine. Eu nu putui fotografia bucatale azi noapte (imi fu rusinicaaa), dar a fost gustare rece (chiftelute rostogolite in susan, mini-tarte cu pasta de branza si cosulete cu ciupercute-ardei-masline, rulouri cu sunca a la russè, tramezzini cu sunca si cascaval, felii de ardei si de rosii, crochete de cascaval, bulete de cartofi), gustare calda (gujoane de pui, clesti de crab, ciuperci gratinate la gratar, ficatei in bacon) si mini fripturi de pui si porc ... bufet suedez ... foarte bun totul. S-ar putea sa apar in poza pe site, o sa va dau link. Cand am putin timp, micsorez foto si va arat mamzelnitus cum a intampinat anul nou! Report
January 1, 201214 yr comment_118869 .......... Azi mi-o chierit di tat vocea...O trait sotu' s-o vada sha pi asta ,io' ca tac din gura Nu-i vine sa creaza saracu' Aka , in fine profita si el sa aiba ultimul cuvant?? Daniella sper sa vedem si noi doamna frumoasa de la club Report
January 1, 201214 yr comment_118870 Multumesc de sorcoveala sa aiba baietul banuti in bunga tot anul. Geany si bub niste oachesi si mari ferchesi . Bentita de la gat a facut diferenta ... tot fasonul... Geany eu daca intru in ulcica aia cu sarmai sau in salata boeuf ori ce a de vinete, nu stiu daca ma ppot opri, asa ca mai bine intru in salata verde cot la cot cu tine. Eu nu putui fotografia bucatale azi noapte imi fu rusinicaaa), dar a fost gustare rece (chiftelute rostogolite in susan, mini-tarte cu pasta de branza si cosulete cu ciupercute-ardei-chiftele, rulouri de sunca umplute cu boeuf, tramezzini cu sunca si cascaval, felii de ardei si de rosii, bulete de cascaval, bulete de cartofi), gustare calda (gujoane de pui, clesti de crab, ciuperci gratinate la gratar, ficatei in bacon) si mini fripturi de pui si porc ... bufet suedez ... foarte bun totul. S-ar putea sa apar in poza pe site, o sa va dau link. Cand am putin timp, micsorez foto si va arat mamzelnitus cum a intampinat anul nou!Ezact Dany,si eu salata de vinete,olea' de pui (ca tare fraged si aromat era)cu ceva ciupercute (bune rau si alea ) si salata,la desert spumant si struguri tamaiosi am papat eu... Nu ma simt deloc prea plina sau greoaie sau ceva,doar pe gat parca am fost data cu shmirghel Vreau sa fac o baie fierbinte... Bub a halit mezelicuri,olea' de pui si cartofi,desert multe dulciuri a golit bradul lui maica-mea Report
January 1, 201214 yr comment_118871 .......... Azi mi-o chierit di tat vocea...O trait sotu' s-o vada sha pi asta ,io' ca tac din gura Nu-i vine sa creaza saracu' Aka , in fine profita si el sa aiba ultimul cuvant?? Daniella sper sa vedem si noi doamna frumoasa de la club Eii! Nu-i tihneste Stelino ca am o mimica a fetei fuoarte expresiva: Report
January 1, 201214 yr comment_118874 La multi ani tuturor!@Carmaw, compatimim impreuna: Stefan cu gat in piuneze, la 12 ceai cald, eu cu LOCUL de la o masea umflat-Ampicilina cu suc!Dar ne-am distrat de numa!@Daniello, nu m-as fi luat de tine! E alegerea ta si daca te simti tu bine asa....Eu m-as fi incaltat mai comod, sa ma simt bine, asta voiam as zic!@Geany si, mai ales BUB= doi ochiosi si doi frumosi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si-un sincer si din inima LA MULTI ANI tuturor! Noi sa fim sanatosi, ca restul le-om trece si face noi! Avem o viata inainte si timp pentru tot si toate!Un 2012 mai bun, mai linistit si mai frumos tuturor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
January 1, 201214 yr comment_118875 @Daniello, nu m-as fi luat de tine! E alegerea ta si daca te simti tu bine asa....Eu m-as fi incaltat mai comod, sa ma simt bine, asta voiam as zic! Sa fii sanatoasa si sa ai un an bun! heeeei glumeam ...desi m-au rupt pantofii ...gura aurita ce ai! Report
January 1, 201214 yr comment_118876 La multi ani tuturor!@Carmaw, compatimim impreuna: Stefan cu gat in piuneze, la 12 ceai cald, eu cu LOCUL de la o masea umflat-Ampicilina cu suc!Dar ne-am distrat de numa!@Daniello, nu m-as fi luat de tine! E alegerea ta si daca te simti tu bine asa....Eu m-as fi incaltat mai comod, sa ma simt bine, asta voiam as zic!@Geany si, mai ales BUB= doi ochiosi si doi frumosi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif si-un sincer si din inima LA MULTI ANI tuturor! Noi sa fim sanatosi, ca restul le-om trece si face noi! Avem o viata inainte si timp pentru tot si toate!Un 2012 mai bun, mai linistit si mai frumos tuturor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifZoazorico te pup virtual si LA MULTI ANI CU SANATATE!!pt toate fetele!DA, dar eu le am pe amindoua si falca cit malul si racita cobza....plus sora omului care ieri a fost de servici la toate.....Mda rufele se spala in familie:(Acum ma indop cu Ospamox caci amplicilina nu si a facut efectul....altele sunt pt alta data:(((pup si ma reasez in pat la asudat!Da cind imi trece fac un chefffff de zile mari...help cunoste cineva pe'cineva' la cheking la blue air ca sa l pot lua pe pisoiul obez cu noi in cabina??? Report
January 1, 201214 yr comment_118877 Sa vede treaba ca suntem mai multi ''tamponati'' acum la inceput de an ! Multa sanatate tuturor,sa va treaca buba Report
January 1, 201214 yr comment_118882 Sa vede treaba ca suntem mai multi ''tamponati'' acum la inceput de an ! Multa sanatate tuturor,sa va treaca buba pai si mataluta esti tamponata? ori cine ? Report
January 1, 201214 yr comment_118892 La Multi Ani la tot hanul! Un an excelent, prosper si plin de succese si cat mai multe retete delicioase! Report