Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Multumesc frumos,eu parca magandeam ca-i prea colorata si nu eram sigura daca sa postez poza sau nu.Mai am,dar astept sa-mi vina curajul. :71:

Poftim de ia crevetii,doar ca e neaparat sa gusti macar un pic din tort,da,e vorba de tort sarat,facut prima oara si placut mult de tot.

sunteti asa de harnice, talentate si dedicate...de ce sa n-aveti curaj? si sa stiii, mai m-am gandit: am sa iau o portie maaare, ca doar e virtual!

Stella, ce preturi! carre d'or... :occasion14: si adica tu pana spre 20 ian nu ai spectacol?

Daca-i asa cum ziceti,iau o piatra in gura si merg sa deshid dara un topic.Nu ma apropii eu de meniurile de clasa postate de fetele de aici,dar macar asa va intelege si Daniella ce si cum si poate de conving si pe tine,Moatza sa mai servesti si din altele,daca tot nu ingrasa :occasion14:

sunteti asa de harnice, talentate si dedicate...de ce sa n-aveti curaj? si sa stiii, mai m-am gandit: am sa iau o portie maaare, ca doar e virtual!

+ 1! imparte si cu pofticioasa! :occasion14:

Daca-i asa cum ziceti,iau o piatra in gura si merg sa deshid dara un topic.Nu ma apropii eu de meniurile de clasa postate de fetele de aici,dar macar asa va intelege si Daniella ce si cum si poate de conving si pe tine,Moatza sa mai servesti si din altele,daca tot nu ingrasa :71:

pe mine ma convingi garantat ... eu sunt termita =)) . Dar de pe 8 ianuarie gata ...cre'k nu mai intru'nu sh' ce fac ... =))

nu ai avut-o pe cumnatica la masa de te.ai lansat ... :occasion14: ?

imi pare rau dar nu merge sa il schimb.in words il am dar nu merge cu f3 si nici la change nu am sentence.

Sorry.

Meniu Restaurant HAROLD`S Timisoara

REVELION 2012

MINI FRIGARUI DE CURCAN CU PROSCIUTTO SI SALVIE

PIERSICA CU SALATA FRANCEZA

PASTETA DE BRANZA CU NUCA

RULADA DE PORC CU SPANAC IN CRUSTA DE SUSAN

MINI CHIFTELUTE ASORTATE

RULADA DE CURCAN CU FRUCTE

BOCCONCINI CU CHERRY

BULGARI DIN BRANZA DE CAPRA CU CHERRY

SALATA DE BEOUF

SALATA DE VINETE

TERINA DIN PASTRAV SOMONAT SI SALAU

PLATOU DE BRANZETURI

SALATA CU SOMON,CAPSUNI SI FENICUL

SALATA EXOTICA

SALATA CAESAR CU PIEPT DE CURCAN

CIORBA DE VACUTA

SARMALUTE IN FOI DE VARZA CU BACON SI MAMALIGUTA

FRIPTURA DE CURCAN CU IERBURI AROMATE

COTLET CU OS SI SOS BRUN

CARTOFI IN CRUSTA DE SARE SI SOS DE IAURT

RISOTTO

SOTE CIUPERCI DE PADURE

SALATA VERDE

CHIFLE

TORT

BAUTURI

APA MINERALA / PLATA

SUC

ESPRESSO

BERE

Tariile si vinul sa dus de acasa.

Acum nici eu nu stiu exact care cum sunt. Nu am papat din toate, dar pestele a fost foarte bun, mai ales ala care are un surimii si cea lalta nustiu ce`i( ceva cu un contur negru si mijloc alb) dar era bun tare. Ala era pastrav somonat.

Cunoscatoarele recunosc dupa meniu si platouri. Da, salata de somon care avea si capsuni a fost foarte buna.

Branza de capra este cea cu rosia in ea si data prin verdeatza.

si acum trandafirii mei si tortul de ciocolata

post-1316-13254548767274_thumb.jpg

post-1316-13254549121405_thumb.jpg

post-1316-13254549527824_thumb.jpg

sectiune

pe mine ma convingi garantat ... eu sunt termita :) . Dar de pe 8 ianuarie gata ...cre'k nu mai intru'nu sh' ce fac ... :)

nu ai avut-o pe cumnatica la masa de te.ai lansat ... :tongue3: ?

Pai tu trebuie sa maninci si pentru sotul tau,care n-ar manca nici picat cu ceara ;)

Ei lasa,o data in an e Craciunul si Revelionul,adevarat ca si Pastele e tot o data si-apoi zilele de nastere,aniversari etc. :D Si eu vreau s-o las mai moale,desi n-am facut excese decat ieri si azi un pic,dar tot am simtit asa,ca stare generala.

Ai ghicit,am fost doar 2 si a rezultat un fel de cina romantica.Astfel,am gatit ce mi-a venit,fara nici o grija,pentru ca sotului i-a placut totul,exceptie palariile omuletilor,care erau din masline. :)

Acestea fiind spuse, va doresc o seara de exceptie! Si noi am petrecut azi noapte, s-a lasat cu karaoke, de-astea!

Maneki, la multi ani, frumoaso! Ia pune si tu o poza!

eas vrea eu sa am curajul sa cant la un karaoke! Tare-mi place sa fredonez, numai ca nu am voce deloc. Si nuy ma alint ca altii, chiar n-am voce! Da'n urechea mea interioara -o exista? -imi suna asa de bine tot ce ganguresc...

Carmen, Moatza, are ceva nashpa pielea daca slabesti 10-12 kg in 4 luni?

Daniella, sa dea DD sa slabesti tu 15kg pana la Pasti si-ti garantez ca n-ai nimica-nimicuta cu pielea. Tre sa fii perseverenta sa folosesti creme bune dupa fiecare dus, daca poti sa bagi si-un masaj profesionist - zana esti!

Corina, adica tu ai 52 de kg??? Wow! Pai ce faci tu cu toate gatelile tale? Doar adulmeci? Zi si noua - te rugaaaaam!- ce mananci tu intr-o zi? Cantitati? Si parintii tai sunt slabi?

Auzi, 52 de kg!!! OMG! OMG! Deci la noapte te visez!

Stellino, cum fu concertul de-aseara? Special ceva de Anul Nou? Cum e lumea la spectacolele voastre? Eleganta? Cam cat dureaza un astfel de concert? Si cat e un bilet la voi in sat? Adica e ceva la indemana oricui? Se obtin usor bilete? Pe mine m-ar interesa, nu c-as ajunge eu vreodata, dar, de fapt, nu se stie.

Cerra baga Rev2. Eee, pe vremuri, cand ne organizam noi, asa faceam, trei zile tinea petrecerea si mai luam si la pachet. Distractie faina, Cerra!

Multumesc frumos!

Am ajuns acasa deja. A fost bine dar ma tem ca maine tre sa o lungim iarasi in alta parte :tongue3:

Moatzo :tongue3: avem doar pana in 4 ian liber. din 5 incepem repet . asa mai multe fronturi...concertul de inceput de an, cu muzica franceza ...bolero alea alea...apoi niscai concerte cu dirijorul atitrat, si in 22 plecam in turneu la jermanika, austria si ....rusia la st petersburg si maskva :) , asa ca opera deocamdata e free. canta altii in lipsa noastra :) .deci din 5 ian pe baricade rau di tat :).

Cerra , frumos tort . ai muncit ceva la el.

si meniul foarte variat si muuuuuuuult frate...cine poate manca asa din toate ???

Cerra , frumos tort . ai muncit ceva la el.

si meniul foarte variat si muuuuuuuult frate...cine poate manca asa din toate ???

Da, muncit. Da, foarte variat meniul . Nu am papat din toate ptr ca nu puteam. Am pozat farfuria mea ce am papat.Poze nu am reusit la tot sa fac dar toate aratau super bine.A ramas multa mancare.Am dansat mult ce sa mai maninci? Am baut un campari si in rest apa plata cu lamaie.Am venit la ora 5 acasa.Nustiu cat ar costa asa tot ce am avut noi colo , ptr ca toate astea au fost pregatite asa ca ptr prieteni. Si d-na Harod`s era cu noi si... plata a fost nesemnificativa in comparatie cu meniul.Am platit doar materia prima cam asa cumva.Am petrecut ca intr`o famile mare, doar ca nu ne `m cunoscut chiar toti. Prietenii prietenilor si iaca asa. A fost foarte bine.Si in plus noi suntem obisnuiti la Harold`s asa ca nu puteam merge in alta parte sa petrecem.

Asta papat eu: doua feluri de salata si ce se mai vede colo si dupa ceva timp am papat o sarma si nustiu ce pik asa pe farfurie.

post-1316-13254598655077_thumb.jpg

ia uite la ele ce se plang aici, 52kg...62kg...rusinica ;)

(apropo, 52 aveam si eu cand m-a cunoscut sotul :tongue3: )...acuma nu spui :)

ati aratat bine toate. Moatzo ce-mi place tunsoarea ta. super marfa iti sta. tare micuta esti

Daniela, nu te mai supara pe kg, aratati bine impreuna, nu santeti disproportionati....si nu arati atat de mare cat te vezi tu. stiu ca trebuie sa fii tu comfortabila in primul rand si pe urma ce zice lumea dar sincer, nu 12kg cat zici tu. si corpul se schimba dupa sarcina. eu nu imi mai recunosc forma in primul rand, parca si osatura s-a schimbat.

eu nu am poze, nu am cu ce sa ma laud. am stat imbracata in sutien de la costum de baie si o fusta lunga lejera in seara de revelion :)...cald si am fost doar noi asa ca nu m-am obosit :)

ma uit la meniurile voastre si la distractia de revelion si parca mi-e dor de revelioanele din Romania.

La multi ani doamnelor! Sa aveti un An Nou asa cum meritati si sa fiti iubite!

post-125-13254831909538_thumb.jpg

post-125-13254831986532_thumb.jpg

Moatzo ca de obicei la inaltime!!!

Brava, imi place ca stii sa traiesti viata cu voie buna!

Marturisesc ca noi nu am fost niciodata la un revelion si am restante serioase le capitolul "trai normal, relaxat, sanatos", vacanta si altele de genul asta...asa ca rezolutia de anul nou include cite un pic din toate astea, mai mult timp pt mine si pt familia mea, o vacanta normala o data pe an si mai putina munca robotizata. Cu alte cuvinte anul asta imi propun sa gasesc cheia de la usa "inchisorii":tongue3:)

ia uite la ele ce se plang aici, 52kg...62kg...rusinica :D

(apropo, 52 aveam si eu cand m-a cunoscut sotul :tongue3: )...acuma nu spui :)

tu esti inalta cred, baga de seama ca noi suntem la 1,60 - 1,62 si nu-i tot aia!

acuma nu tb sa spui ca porti pe fasolica, dar arati bine si cu si fara el, nu ai nici tu a te plange ..., desigur tb sa tinem in frau asa zisele pofte la romani... :D asta e tare greu ...cea mai grea emisiune :)

asa e, s-a modificat corpul, dar cred ca tot din pricina comoditatii de a da jos surplusul, pt vad la locul de joaca mamici cu un bazin cat ibricul meu de cafea, nu pot sa pricep unde au tinut sarcina. Asa ca eu cred ca modificarile astea apar de la ingrasat si cu foarte multa vointa si un trai sanatos (la general nu pe 3 saptamani si gata) s-ar putea rezolva multe din frustrarile mele legate de greutatea in care incet incet inaintez ... ;)

Mie nu poa'sa-mi vina a crede ca am pantofi in care nu mai incap :D

Hai ca am pliptisit lumile la han cu frustrarile mele, sa trecem domne la masaje, beuturi si dixtractiune!

ce avem in program azi? relax? sau iar munciti doamnelor? :)

Neata! Nu stiu voi...dar eu relax! Poate ma duc pan' la mama ca e libera azi :tongue3: Sa vad cum imi tuna.Si ea are rosu-n gat ia medicamente saracuta ;) eu ma simt mai bine dar inca nu stiu daca sa ies sau nu ca e frig afara si mi-i ca m-o intoarce,pe de alta parte nici nu mi-i a sta in casa :) Mari' dilema pi capu' meu :)

Il intreb pe bub',da el sigur o sa zica:''IIiieee,melgem la bicutzaaa!!! :) ''!!!!

Neatza,

Daniella, arati foarte bine. Lasa asa incet sa slabesti normal desi.......... nu iti vad slaninile pe undeva :) Nici eu nu sunt tare inalta doar se vede`n poza 1,62 iar d-nul meu 1'70 daca nu o mai descrescut :tongue3:

Si eu vreau din nou la 59-60 kg dar .... incerc asa treptat.

Eu spal rufe acum si ne pregatim sa plecam la sat la sora mea.Mai am tort si incarcam ce mai avem in frigi si gata. Ma enerveaza iara cind vad frigiderul plin Nu mancam mult nici acasa nici in deplasare si gatesc putin dar nustiu, tot multe sunt. Racituri am uitat asaeara sa duc la revelionul mic, asa ca le pun si alea in portbagaj. Daca nu ma scap de mancaruri maine le arunc.Un defect al meu.

de aseara:

painica facuta de prietena mea (trebuia sa iese altceva dar noi am zis ca au iesit niste tz....) Se vede punga cum am desfacut repede sa o scot dar am si tras poza.

post-1316-13254956238983_thumb.jpg

platou rece: ceva caltabosi afumati, sunca spaniola numai stiu cum a zis ca se numeste (este trasa`n ceara) carnati de casa uscati,pastrama de porc si vita,ceva branza facute de niste prieteni din Croatia.

post-1316-13254956608107_thumb.jpg

Afost detul de simplu si ne am simtit foarte bine

masa

post-1316-13254957561143_thumb.jpg

sfecla rosie cu hrean

post-1316-13254956802068_thumb.jpg

fasole mexicana cu sos iute

post-1316-13254957043437_thumb.jpg

cascaval (nefardat) facut poza fuga

post-1316-13254957212155_thumb.jpg

salata de vinete nepozata

ciorba acra de porc cu zeama de varza nepozata

friptura si carnati nepozata

muraturi asortate

piure de cartofi nepozat

bere, vin, coffee, sucuri nepozate.

Tortul facut de mine.

Moama Cerule' deja mi-e foame... :) Mai am olea de salata buf' sa vad daca merg la mama ce are bun :)

P.S Poate mai are ea panetone ca eu nu mai am :tongue3: ... :)

Moama Cerule' deja mi-e foame... :) Mai am olea de salata buf' sa vad daca merg la mama ce are bun :)

P.S Poate mai are ea panetone ca eu nu mai am :tongue3: ... :)

Asa`i la sarbatori. Si eu fac bagaj din frigider si m`am gandit ca tava cu friptura o iau asa cum e si o sa o incalzim colo.

Eu tort mai am si ptr la sat. A ramas aseara, am si imaprtit dar tot mai este.Ala duc la sora mea.

woaw cerra ce frumos ati pregatit si ieri. Nu ai mai facut tortul cu funda de cadou ci cu trandafirasi, dar ti-a iesit frumos si asa!

eu am o durere de stomac de zici ca am mancat ceva otravit. Stau cocosata de durere. Nu am mai patit niciodata. nu stiu ce o fi?

sa aveti o zi frumoasa!

Hello girlies!

In sfarsit am si eu azi un moment de respiro, dupa toate nebuniile si aventurile prin care am trecut :D Desi nu mai am timp deloc sa dau pe la voi, ma gandesc la voi!

Tot ce s-a zgarcit 2011 sa va dea, sa va aduca 2012. 2012 o sa fie un an benefic!

Si

Cum jumatatea de ora de respiro e pe final, ia aliniati-va sa va iau de la stanga la dreapta la pupacit! Si de venire, si de plecare, ca doar traim in epoca vitezei! :D :D ;) :) :) :) ;) :D

Tschüüüüü, ma duc la munca!

P.S. A trebuit sa mai tai din puparici, ca cica is prea multi! Bai frate, nici de anu nou nu mai ai voie sa te tzuci :tongue3:

Salut!

Io-s harnica si "pe baricade"!

Pe la 8, asa, facui ochisori, pe la 9 plecam spre piata! De ce m-oi fi dus...ALA stie, ca era, normal, inchis!

Am gasit un magazinas de cartier bine garnisit si mi-am luat lapte, paine, 10 E pt. telefon si, nu dati cu paru', tigari.

Stefan e plecat, asa ca mi-am facut de cap: maturat, spalat pe jos, baia, bucataria luna, clatit niste rufe, ordinica, o cafea si-acum am luat o mica pauza sa va salut!

Acum fug sa fac ordine in frigider, adica sa le "prioritizez"! Moooaaaamaaa, ce "academica-s azi!

E soare, frumos, dar friiiig!

Va pup!Mai vin!

Hello, eu tot in "ordini" si "ordine" sunt gamia-si...acum m-a palit un somn, asa ca ma bag in carpe...diseara am musafiri, dar le incropesc ceva rapid. Brava zoazo harnicutza, pupaciuni cu zecile Lorica, si pupaturi la tulemond.

Am fost la mama vestea buna e ca mai avea panetone,mi-am luat si la pachet :) vestea proasta e ca se simte super rau si ea si bub' :) vad ca mi-a facut iar febra si e moale ii curge nasul si nu a vrut sa pape nimik,zice ca-i e somn...

I-am dat siropel ,supozitor acum sa-l culc si deseara poate-l pacalesc cu oleaca de supita calda (ca ceai sau lapte nu vrea)

Avea mama salata de vinete dar nu am vrut in schimb am mancat mamaliguta calda pe care a pus putin unt,branza de burduf,alaturi de ou ochi,ciupercute si muraturi ,asa ca fug sa-mi fac somnul de frumusete cu bub',azi nici iarba nu creste,maine seara vine parintele cu ajunul bobotezei :)