Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salut!

Azi a fost randul Stellinei sa fie harnicuta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

O cafea?

post-73-13255827014858_thumb.jpg

Simo, sa ne tii la curent!

Any, bun (re)venit!

Geany si Motzulina, astept si er episodul 2!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Poate va iese! Nici nu-i asa departe Buzau-Bacau!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Pentru anul 2012 va doresc, la toate hangitele si toti hangii: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie! LA MULTI ANI!!!

Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris, m-am straduit insa. Am salivat la toate bunatatile pregatite de manutele voastre harnice si v-am admirat pe voi, hangitelor! una mai frumoasa ca alta si mai eleganta. Si evident pe "bubuletul" lui Geany!

Apropos, Geany, intr-o poza in care apare "bubuletul", apare in spatele lui, pe o canapea si o pisica, este a voastra sau poza nu era facuta acasa?!?!

Eu de la domiciliu nu am dreptul la calculator, asa este cand ai copii si nu am putut sa scriu nimic pana astazi, cand am venit la scarbici si de maine imi iau 5 zile binemeritate de vacanta, dar vacanta, nu sa muncesc!

Din pacate si eu am pus vreo 2 kg. si trebuie neaparat sa le dau jos, sper sa reusesc, ca nu ma suport asa!

In rest, toate bune si frumoase!

Si va servesc, mai am vreo doua feliute, cu tortul meu de Revelion - tort de nuca, reteta mamei mele:

post-88-13255843373006_thumb.jpg

post-88-13255843504641_thumb.jpg

Hellou la han!

Mutti sa dea DD sa nu fie ceva grav, ci usor de rezolvat!

Any, noi am dansat pana la 5 jum desi eu ma simteam ca stransa in menghina, nu toacele cat ma strangeau pantofii dupa 12 abia ma mai tineam pe picioare, desi era o pereche pe care inainte nu ii purtam ca imi erau larguti. Pantofii pe care ii planificasem de schimb, cu tocuri mai comode si un pic mai joase, erau masura si mai mica si aia de la bun inceput erau ca menghinele. Se pare ca la incaltaminte tb sa schimb garderoba neaparat, sau poate daca dau 12 kg jos isi revin si laboantele ... :)

Stella merci de MD, spor la treburi in continuare!

Geany sanatate Bubului si tie e bine azi?

Koral esti ok cu maseaua?

Giorgi LA MULTI ANI si toate cele mai bune si tie!

zozo merci de cafeluta, eu acasa nu beau, asa ca azi au fost binevenite doua la prima ora :P

eu am servit deja o salata mare cu de toate cele..., diseara cand ajung fac ratoiul (Care e la marinat 48h) burdusit cu mere

azi mi-am propus o zi in care sa imi stabilesc obiectivele pe acest an si sa ma concentrez profund cum le voi atinge. Asta dupa ce doua zile am lenevit maxim la filme si pe arta, fara sa ma dau jos din casa/varful patului, desi aveam invitatie la o partida de canasta pe 1 sau 2, asa am fost cuprinsa de o leneee. La mine e tare greu poana ma urnesc din casa ... apoi cu greu ma mai intorc ... :P

Dupa salata asta ar merge un digestiv :P

Boni, hai ca ma intrebam pe unde umbli de atatea zile: LA MULTI ANI cu multa sanatate, pace in suflet, noroc si bucurii!

Foxyy :) tu pe unde bezmeticesti de la Craciun incoace nu te-am mai vazut ... ?

Vă îmbrăţişez cu drag pe toate, spor la lucru tuturor. Şi mie. bineînţeles... :P Aşa, parcă acum mă-ndemn şi eu... :)

Cu măseaua sunt parţial bine, dacă tot am ieşit la muncă, am intrat şi pe la urgenţe, am un pansament provizoriu, nu pot mânca dar măcar nu mă doare.

Am reuşit să mă programez pe 9 ianuarie, aşa că e biiine. Învăţătură de minte. :P

După-masă fac curat în frigider, vedem ce aruncăm, ce reciclăm, mâine vreau să desfac bradul.

nu pot mânca dar măcar nu mă doare.

si in fond asta nu e asa de rau :) Si mie mi-a prins bine ieri ca pana la 16 nu am putut manca nik, prin urmare de dinaitne de Craciun si pana azi nu am luat kg, dar nici nu am dat jos, am tot 62.1kg :P Lasa ca de azi pastele/orezul/mamaliga/galustele/dulciurile la fel si in rest sper sa fiu mai supla cu 12 kg in 4 luni, 3 kg / luna e un obiectiv destul de realist. Singura mutare covarsitoare pe care trebuie sa o mai fac e cina pe la 18 max 19 ...asta inseamna mai degraba sa o sar ...si sa visez cum o sa pap la MD. :P

Daca vrei te ajut eu la statistici ca sunt specialitatea mea :P

Buna iubitele! Noi suntem mai bine si eu si bub'si mama :P

Azi asteptam preotul cu ajunul bobotezei si bub' tot agita o crenguta de brad si urla:''duoamne feleshte,duoamne feleshte...'' :) nush ce inseamna asta da ma face sa rad de numa' :P :P

Acum sa fac si eu curat ordine ca sa asteptam preotul deseara :P

A promis sotul ca deseara facem mai apoi olea de vin fiert :P

O zi minunata va urez tuturor! :P

( p.s:i-am zis sotului de salata cu mar a zis ca cre' ca am inebunit la cap...eii!!! ce stie el?! eu tot o sa o comit... :P )

Giorgi' eram la matusa la facut sarmale are motanul asta, Motex(e batran si tare posesiv nu prea-i place sa-l deranjezi de la locul lui,si nu prea adora nici musafirii,si un caine mare-mare ciau ciau Bello pe nume superb,superb, si e un scump latra mult dar e tare alintat si prietenos)eu nu am animalute(adica am da' doar cu 2 picioare :P )

Buna ziua la tot hanul!

Zoazo multumesc si bine te-am gasit!

Giorgiana cum adica n-ai acces la calculator de acasa? Faceti cu randul, nu :) ?

Geany, am pricipit acum, credeam ca v-ati luat o blanoasa, dar chiar nu i-ar place lui "bubulet"?! Si ma bucur ca sunteti cu toti sanatosi, asa sa fiti tot anul!

Geany, am pricipit acum, credeam ca v-ati luat o blanoasa, dar chiar nu i-ar place lui "bubulet"?! Si ma bucur ca sunteti cu toti sanatosi, asa sa fiti tot anul!

Lu' bub' i-ar place mult dar sotului ba ca el e cu principiile de la tzara,cainele si pisca tre' sa stea afara nu au ce cauta in casa (in plus o viata la bloc el zice ca ar chinui si animalutul,deci nu vrea :) )

Buna ziua la tot hanul!

Giorgiana cum adica n-ai acces la calculator de acasa? Faceti cu randul, nu :) ?

Simplu, nici daca ma rog frumos de cupilul meu si tot nu ma lasa, zice: acum te-ai gasit! Deci, imi trebuie un laptop, cum Mos Craciun a plecat, sa-i cer Iepurasului!

Buna ziua la tot hanul!

Simplu, nici daca ma rog frumos de cupilul meu si tot nu ma lasa, zice: acum te-ai gasit! Deci, imi trebuie un laptop, cum Mos Craciun a plecat, sa-i cer Iepurasului!

Georgiana , da' ce face cupilu' toata ziua la calc? Acu' e mare , ia trimite-l la agatzat , la aer curat :P

Lu' bub' i-ar place mult dar sotului ba ca el e cu principiile de la tzara,cainele si pisca tre' sa stea afara nu au ce cauta in casa (in plus o viata la bloc el zice ca ar chinui si animalutul,deci nu vrea :) )

Pisica se adapteaza mai usor la viata de apartament sau o inaripata!

Dupa sufletul meu si al sotului noi ar trebui sa ne facem o menajerie.

Georgiana , da' ce face cupilu' toata ziua la calc? Acu' e mare , ia trimite-l la agatzat , la aer curat :)

lasa ca vezi tu cand o ajunge Elena la varsta sa se dichiseasca si sa plece la agatat, ca ii dai calculator orice, numai sa stii in compania cui, unde si ce face ... :P ...desi nici pe net nu pea stii cu cine si ce ... :P

Lu' bub' i-ar place mult dar sotului ba ca el e cu principiile de la tzara,cainele si pisca tre' sa stea afara nu au ce cauta in casa (in plus o viata la bloc el zice ca ar chinui si animalutul,deci nu vrea :P )

Pisica se adapteaza mai usor la viata de apartament sau o inaripata!

Dupa sufletul meu si al sotului noi ar trebui sa ne facem o menajerie.

Bub' nu s-a infoiat inca in pene sa ceara,dar daca ar vrea nu cred ca i-ar rezista sotul.. :) Daca ar fi sa aleaga ei 2 cred ca ar fi cutz',eu asi vrea pisi' :P inaripata chiar nu, alea imi fac impresie sa le stiu asa in colivie nush de ce :P

Georgiana , da' ce face cupilu' toata ziua la calc? Acu' e mare , ia trimite-l la agatzat , la aer curat :)

Se duce si la plimbare cu fetele, cu baietii, dar acasa are un joc unde este administrator si tot se joaca cu alti baieti, daca nu, vorbeste pe mess, cu prietenii. Si cand vreau si eu la calculator, evident cand am si timp, il deranjez pe dumnealui.

Bub' nu s-a infoiat inca in pene sa ceara,dar daca ar vrea nu cred ca i-ar rezista sotul.. :P Daca ar fi sa aleaga ei 2 cred ca ar fi cutz',eu asi vrea pisi' :) inaripata chiar nu, alea imi fac impresie sa le stiu asa in colivie nush de ce :P

Eu inaripata, de porumbita vorbesc, nu o tin in colivie, sta libera prin casa, dar este cuminte si sta mai mult pe un singur loc, amenajat pentru ea, nici nu ne asteptam sa fie asa de linistita si foarte blanda. Dar nu stiu daca sunt toate la fel. Iar de pisici sunt absolut indragostita, iar al meu este si cuminte si bland si dragastos, nici nu se poate mai mult.

Copiii mei inaripati si blanosi:

post-88-1325592373992_thumb.jpg

post-88-13255924040226_thumb.jpg

post-88-13255924412766_thumb.jpg

:P Motex si Bello a lui matusa...

Ce frumosi sunt si dragalasi! Si cred ca se si iubesc!

Cei mai dragalasi sunt cand se cearta de la jucarii si-si dau laboante peste ochi,Motex e rau si dupa ce-l bate, Bello plange ca el e pui ,un pui uriash...si se plange si vrea alintat :)

Cei mai dragalasi sunt cand se cearta de la jucarii si-si dau laboante peste ochi,Motex e rau si dupa ce-l bate, Bello plange ca el e pui ,un pui uriash...si se plange si vrea alintat :)

Si ai mei, Cody si Ursula, se mai cearta si isi dau laboante peste ochi, dar atat, dar asta este farmecul lor! Si sa stii ca fara ei numai putem sa concepem viata.

Georgiana , da' ce face cupilu' toata ziua la calc? Acu' e mare , ia trimite-l la agatzat , la aer curat :P

lasa ca vezi tu cand o ajunge Elena la varsta sa se dichiseasca si sa plece la agatat, ca ii dai calculator orice, numai sa stii in compania cui, unde si ce face ... :P ...desi nici pe net nu pea stii cu cine si ce ... :)

Daniello , io-s mai inapoiata :P , n-am nici feisbuk , nu chatt-uiesc....cu voi ce mai stau la taclale...jocurile LE URASC , nush de ce....asa ca nush daca calculator o sa-i dau ca sa stea acasa .

Noi vorbim de-acum , dar cine stie ce-o fi in 10 ani?

Dar eu tot cred ca daca are o alta ocupatzie ( poate practica un sport , poate canta la un instrument) socializeaza mai mult decat daca e cu ochii pripinitzi in calc.

Ma gandesc sa o dau la baschet , sa creasca , sa nu ramana pitica asa ca ma-sa :P

m-am apucat sa-i tricotez ciorapi la fata , imi intzepenesc degetele ca naiba dar tot facui 1 cm :). Prima pereche de ciorapi!!!! Sa vedem ce ( si CAND ) o iesi :P

Noi vorbim de-acum , dar cine stie ce-o fi in 10 ani?

Dar eu tot cred ca daca are o alta ocupatzie ( poate practica un sport , poate canta la un instrument) socializeaza mai mult decat daca e cu ochii pripinitzi in calc.

si noi ziceam la fel: cine stie ce o sa fie cand va fi ea mare...

cu siguranta practicarea unui sport e benefica, cat si inclinatia spre ceva arte/muzica ... , dar cum o fi nu se stie ...

ai mai dus-o la innot? noi ne-am invartit pe langa idee, dar nu am pus in practica nimic deocamdata, la noi e enorm de scump ... 200 eur / 4 sedinte saptamanale la aceeasi ora, in aceeasi zi, sedinta de 50 minute pentru bebelusi :P si daca pierzi o sedinta nu o poti recupera. Plus problema cine sa mearga cu ea ca se pare ca nu poate decat mama intra in piscina cu bebelul si ma-sa are programul pe care il are ! BTW imi vine iar seful peste 3 saptamani ... :)

macar de as gasi o gradinita unde sa-i duca si la innot. Aici sunt ceva probl cu regulile sanitare la bazine ... asa ca nu am mare incredere in orice piscina din pacate ...