Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna ziua,

mi-am facut curaj in sfarsit sa scriu si eu cateva cuvinte pe la han.Desi va citesc de mult timp si pot spune ca va iubesc pe toate n-am avut curaj sa scriu pe aici.Ma numesc Liliana , sunt din Brasov si vreau sa va urez acum la inceput de 2012 tot binele din lume ,sanatate multa si un an mai bun si sa va spun ca am trait alaturi de voi clipe frumoase ca v-am citit in fiecare zi si am invatat multe lucruri de la voi.

Buna ziua,

mi-am facut curaj in sfarsit sa scriu si eu cateva cuvinte pe la han.Desi va citesc de mult timp si pot spune ca va iubesc pe toate n-am avut curaj sa scriu pe aici.Ma numesc Liliana , sunt din Brasov si vreau sa va urez acum la inceput de 2012 tot binele din lume ,sanatate multa si un an mai bun si sa va spun ca am trait alaturi de voi clipe frumoase ca v-am citit in fiecare zi si am invatat multe lucruri de la voi.

Lili,

Bine ai venit!

Buna ziua,

La multi ani Liliana si bine-ai venit!

Sper ca de-acum ai prins curaj :thumleft: !

Buna ziua,

Bine ai venit printre noi! :thumleft:

La multi ani, Liliana! Bine-ai venit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif
Multumesc mult pentru primire.Sper sa am mai mult curaj de acum inainte.

Boni, hai ca ma intrebam pe unde umbli de atatea zile: LA MULTI ANI cu multa sanatate, pace in suflet, noroc si bucurii!

Multumesc Dani, asemeni si tie. mi-au trebuit 2 zile sa ajung la zi cu cititul, si pana sa apuc sa scriu ceva mai apareau posturi noi... si tot asa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

Urezi si eu tuturor un an nou bun, asa cum si-l doreste fiecare :thumleft:

Eu ofer la tot hanul o bucata de panettone cu fistic

Mamaaaaaaaaaaa cum arata !!!!!!!!!!!!! multumim

any,

Ma intereseaza piesica umpluta cu salata franceza. Vreau sa fac de SF Ion la sotul prietenei mele. Eu am vazut-o dar chiar nu am mai putut sa bag in gura nika si nustiu ce avea in ea, banui ca deasupra este cascaval dar......... Piersica este din compot. iti mai pun odata p[altoul poate ca ai mai mincat si tu si sti ce fel de salata franceza are. Ca nu am gasit doar franceza cu mazare si de astea .

pe platoul asta piersica este intre rolul cu pasteta de branza cum te uiti dreapta si stg se vede un rol de curcan cu fructe uscate. piersica are pe ea sambure de nuca si frunza de patrunjel. Cred ca esre si ceva telina rasa in compozitie dar nustiuuuuuu.

post-1316-1325600288154_thumb.jpg

La Multi Ani Lili si bine ai venit! Trebuie sa faci parte din miezul problemei :porc: asa ca poftim alaturi de noi pe bancuta in fata semineului, hangitele vor servi ceva bunut. Eu vin si va servesc cu:

[b]

[center]pastravul afumat in cetina de brad, servit cu paine neagra, cu care v-am amenintat mai deunazi:

post-685-1325600286822_thumb.jpg

post-685-13256003424419_thumb.jpg

o salata de buf reusita anul asta de mamaia lui Beutza

post-685-13255995244592_thumb.jpg

muschi de vita la grill, servit cu linte si cotechino romanesc deasupra :thumleft:

post-685-13255987775375_thumb.jpg

panettone mare si monoportie

post-685-13255995153149_thumb.jpg

alte dulciuri pe care vi le daruiesc, dar din dar se face rai:

post-685-13255995531283_thumb.jpg

si Galani astia care apropos se pot servi cu vreo crema ceva?, sau se consuma asa simpli:

post-685-13255995676665_thumb.jpg

si o sticla de vin rosu, stati pe loc si nu plecati, ca fug in crama sa iau de-al bun

Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile :porc:[/center]

[/b]

La Multi Ani Lili si bine ai venit! Trebuie sa faci parte din miezul problemei :thumleft: asa ca poftim alaturi de noi pe bancuta in fata semineului, hangitele vor servi ceva bunut.

multumim pt ospat!

[center]pana am preparat eu, au sarit toate hangitele care mai de care, sa vad macar daca ajung cu vinul prima :thumleft:

post-685-13256009576228_thumb.jpg[/center]

La Multi Ani Lili si bine ai venit! Trebuie sa faci parte din miezul problemei :71: asa ca poftim alaturi de noi pe bancuta in fata semineului, hangitele vor servi ceva bunut. Eu vin si va servesc cu:

[b]

[center]pastravul afumat in cetina de brad, servit cu paine neagra, cu care v-am amenintat mai deunazi:

o salata de buf reusita anul asta de mamaia lui Beutza

muschi de vita la grill, servit cu linte si cotechino romanesc deasupra :porc:

alte dulciuri pe care vi le daruiesc, dar din dar se face rai:

si Galani astia care apropos se pot servi cu vreo crema ceva?, sau se consuma asa simpli:

si o sticla de vin rosu, stati pe loc si nu plecati, ca fug in crama sa iau de-al bun

Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile :porc:[/center]

[/b]

Dar voi nu va mai opriti cu toate bunatatile astea, am pus 2 kg. pe mine, eu vin doar sa incingem hora si dansurile, nu de altceva dar sa dau jos kilogramele puse! Clar!

Deci, muzica, maestre! :thumleft:

Aoleu,ce ospat :thumleft:

Eu incerc sa ma abtin de la bunatati dar la asa bucate nu cred ca o sa reusesc

Ma duc sa beau un pahar cu apa :porc:

post-1233-13256019772685_thumb.jpg

Voiam sa imi pun poza cu orhideele la profil dar nu reusesc :thumleft:

nu stiu de ce?

Heii! :thumleft: Ce mai chefuiti voi aici!

Bina ai venit Lili :porc: vezi la profilul tau pe la setari acolo unde poti sa pui avatarul si vezi ca specifica ce dimensiuni tre' sa aiba imaginea...nici eu nu ma pricep,cand am nevoie tzip dupa sot :porc:

inaripata chiar nu, alea imi fac impresie sa le stiu asa in colivie nush de ce :(

da' de ce sa stea in colivie? al meu sta pe centrala, pe cantul usii, intre carti, in biblioteca, pe cabina de dus, pe tastatura lu' fi-miu si-l ciuguleste de degete...in colivie doar mananca si doarme, neinchis bineinteles.

asa ca nush daca calculator o sa-i dau ca sa stea acasa .

oh, Simona, cate planuri imi facusem si eu! si mi-a ras in barba.

Buna ziua,

mi-am facut curaj in sfarsit sa scriu si eu cateva cuvinte pe la han.

artista far' de curaj nu se egzista! parem fioroase, asa-i? :porc:

bine-ai venit la han, toata lumea e relax si se simte bine aici!

La multi ani!

Urezi si eu tuturor un an nou bun, asa cum si-l doreste fiecare :porc:

Boni, la multi ani !

daniella, am trecut de Craciun pe la cumnata-mea si a desfacut un panettone ca sa ne serveasca. de curiozitate m-am uitat putin pe ambalaj ca sa vad ingrediete, alea-alea. avea data expirarii pe 31.07.2012!!! m-am ingrozit, ce poa' sa aiba-n el ca sa tina 8 luni? totusi am gustat si era iute si extrem de parfumat. n-am putut sa termin felia. cred ca era unul de o calitate slaba, totusi 8 luni? asta cum fu?

Acum hangitele noastre pricepute vor servi bauturi si vor da tonul sa incingem hora si dansurile :71:[/center][/b]

[i]dau io tonul la dansuri, ca la asta ma pricep! :thumleft: [/i]

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Ultima zi de concediuuuuu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Am strans si bradutul, ca nu mai aveam timp.A trebiut iar sa matur-spal si-s triiiissttaaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

Dar ma infrupt din bunatatile voastre si sper sa-mi treaca!

Semineu? Daniella, e cald!Mi-ar fi placut sa vad asa:

post-73-13256064422349_thumb.jpg

Lili, fa-te comoda si zi-ne ce-ti doresti de baut / mancare / masaj.Pentru alte dorinte, mai importante, avem fantana dorintelor!

Moatzo mi se pare mult tare sa aiba atata termen de garantie.

De obicei alea din magazin au termen pana in aprilie.

Asta al meu pe care l-am pus mai sus, e artizanal si scade acum in februarie.

Daniella, galani sunt ca niste minciunele, se mananca de carnaval.

Dar nimic nu te impiedica binenteles sa le mananci cand vrei tu.

Eu ofer la tot hanul o bucata de panettone cu fistic

Mamaaaaaaaaaaa cum arata !!!!!!!!!!!!! multumim

any,

Ma intereseaza piesica umpluta cu salata franceza. Vreau sa fac de SF Ion la sotul prietenei mele. Eu am vazut-o dar chiar nu am mai putut sa bag in gura nika si nustiu ce avea in ea, banui ca deasupra este cascaval dar......... Piersica este din compot. iti mai pun odata p[altoul poate ca ai mai mincat si tu si sti ce fel de salata franceza are. Ca nu am gasit doar franceza cu mazare si de astea .

pe platoul asta piersica este intre rolul cu pasteta de branza cum te uiti dreapta si stg se vede un rol de curcan cu fructe uscate. piersica are pe ea sambure de nuca si frunza de patrunjel. Cred ca esre si ceva telina rasa in compozitie dar nustiuuuuuu.

Cerra, habar n-am cu ce poate fi umpluta piersica, dar eu de exemplu am umplut curmale cu o crema din gorgonzola si mascarpone. Sau smochinele dupa ideea Bonicellei, umplute cu crema philadelphia frecata bine, amestecata cu miez de nuca taiat bucatele. Deasupra am pus miez de nuca.