Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La multi ani!!!

La multi ani!!!!!

V-am citit, v-am admirat munca si frumosetea. M-am bucurat mult sa va vad fetelor in seara de revelion , ati fost f frumos imbracate, aranjate , Cerra, Moata, Daniella, Geany. Eu nu va vad deloc grase, aratati f bine, poate voi va stiti mai slabe si va vedeti grase - eu una nu vad asta.

As fii preferat sa va vad pe toate de la Han cum ati fost imbracate de revelion si cum ati petrecut...

As dorii sa am din nou 59 de kg. Dar...... sa treaca sarbatorile si o sa ma straduiesc =))

Noi am facut revelionul la prieteni nostri mai apropiati si am fost numai noi invitati de data asta, ne-a tihnit ca au fost si socrii si ei au stat dupa copii. Am stat pana la ora 3 dimineata, am dansat f mult si ne-am distrat de minune.Copii si socrii de la ora 11 au dormit =)).

Noi pt revelion am pregatit doar racituri, ciorba perisoare si drob. Nu am vrut sa facem prea multa mancare ca am avut 2 invitatii ,una de revelion si alta pe 1 ianurie. Maine vrem sa facem salata "buff" - cum o numeste fetita mea cea mare :) si mai vedem ce pofta de mancare traditionala mai avem.

Eu la revelion am dus doar grisine cu masline ( nu am poze) si tort alba ca zapada.

Ajutoarele mele...

Foarte dragutze si harnicutze.

Tortul...

Super arata! este alba ca zapada sub forma de tort?

Cum am fost noi umbracati la revelion, mai simplu ca eram doar noi, am fii vrut sa ne imbracam la asorteu dar lui sotul meu nu-i mai venea camasa verde dupa vacanta avuta :)

Foarte bine aratati! tineri si frumosi =))

Pupici!!

Nu mai reusesc sa scriu toate dar trebuie sa reusesc sa zic ca si Stella si Oana transmit mereu o emotie pozitiva prin poze,de fetitele Oanei,nici nu mai zic,zambarete si vesele tot timpul.

[quote name=Oana S' date='03 January 2012 - Oana am crezut ca sint papusi ajutoarele tale!

O reteta la tortul ala ne dai si noua?

08:58 PM' timestamp='1325617103' post='119380]

La multi ani!!!

V-am citit, v-am admirat munca si frumosetea. M-am bucurat mult sa va vad fetelor in seara de revelion , ati fost f frumos imbracate, aranjate , Cerra, Moata, Daniella, Geany. Eu nu va vad deloc grase, aratati f bine, poate Pupici!!

Gianinoooooo, iar venisi cu salata de curechi??? te bat sa stii...

ia, de va era dor de mine =)) , azi la montreux...si vedere cu muntii si lacul.

Oho! Bine ca nu ma vezi, sint =)) de invidie!

Buna dimineata la doamnele si domnii ce mai trec pe aici la han.

Ellani si Lizura =)) .Lizura , ieri a fost o zi exceptional de frumoasa, dar sa stii ca inainte a fost frig si a plouat =)).

O zi faina va doresc tuturor.

Neata fetelor;dupa un double expresso vad viata'concentrat':)))

Azi trebuie sa pun de o papa ca m am saturat de ce am avut si am mai si congelat

Vreau sa fac un consomé de ciupercute si un peste pt azi...miine as trage o fuga la Sinaia deci mincam loco

Fetelor si a cumparat cineva perie rotativa??Cum va descurcati cu ea???

Eu sunt anappoda rau ...am 2 miini stingi =)) si nu ma descurc cu sistemul normal =))

=)) :)

stella, ti-a ramas puloverul mare =))

frumos peisaj acolo.

oana, voi ati facut un efort sa va imbracati, noi nu =))...eu am stat in sutienul de la costunul de baie cu un sarong, fetele in pijamale, el in maieu si short. da ne-am pupat la miezul noptii cand s-a schimbat anul, el tot spera sa devin mai pupacioasa da vad ca nu se prinde. eu sant zgarci.

am avut bani in sutien ca nu puteam sa schimb anul asa fara nimic la mine. o sa mi se tt bage bani la sutien anul asta cred :)

am fost sa-mi iau fructe ca eram pe 0 si simteam ca ma sufoc fara :)

astea's pt voi, 1.50$ bucata, da bune rau. mai sant 2 =))

post-49-13256615800885_thumb.jpg

Iote fata la Beutza si nu te lasa mai prejos ... parerea mea =)) Io tin cu sotul =))

pa ci pusi pe naiba, ca vaz eu ca te ia plictisu'n cate o zi ... =)) ce dreptate are preotul! :)

Lasa-ma fata in bligtiseala mea ! Iar tzii cu barbat-miu?! :)

:) :)

Azi la 20,10 pe tvr.2 e partea 2 din film ,ca ma miram eu cum de s-a terminat asa de repede,ca doar m-am grabit sa vad macar jumate?! :) Iete ca am noroc :)

Mai , am mai facut si azi 2 cm la ciorap, am 3 in total =))) si mi-au iesit acele de 100 de ori pana acum!!!! De atunci faceam un caciuloi!!!!!!!!!!!!!!

Mai , am mai facut si azi 2 cm la ciorap, am 3 in total =))) si mi-au iesit acele de 100 de ori pana acum!!!! De atunci faceam un caciuloi!!!!!!!!!!!!!!

lasa tu ca-i faci mai mari si-i poarta iarna viitoare =))

Buna dimineata la han.

Servesc o cafea cu voi si merg la treaba.Azi inventar,brrrr,

nu imi placeeeeeeeeee............

Moatza nu sunteti fioroase dar eu inca nu sunt pusa la punct cu pozatul ,acum invat,dar nu imi merge cablul de date si of,of....nu vreau sa vin asa cu mana goala pe aici dar sper ca in cateva zile sa ma dumiresc eu ce si cum

O zi buna va doresc

post-1233-13256692377856_thumb.jpg

stella, ti-a ramas puloverul mare :)

am vrut sa zic si eu ca a mai slabit Stella, dar am zis ca poate nu retin eu corect =))

moamma cum arata smochienele alea, mai ia vreo cateva si fa-le cu gorgonzolla+prosciuto si balsamico+EV, papila ta va cunoaste o simfonie de gusturi nemaipomenita, garantez =))

stella, ti-a ramas puloverul mare :)

am vrut sa zic si eu ca a mai slabit Stella, dar am zis ca poate nu retin eu corect =))

moamma cum arata smochienele alea, mai ia vreo cateva si fac cu gorgonzolla+prosciuto si balsamico+EV, papila ta va cunoaste o simfonie de gusturi nemaipomenita, garantez =))

la 1.50$ bucata mai bine mai astept. nu le mananc cu nimic, asa goale :)

La multi ani!!!

Ajutoarele mele...

vai ce scumpe sunt!!! sa aveti un an nou asa cum il doriti.

sunt tare dulci cand ne "ajuta" la bucatarie. daca apuc, cand ajung acasa, pun si eu o poza. doar atat am apucat sa pozez in vacanta asta :), pe Maia "ajutandu-ma" si un cozonac pe care l-am adus aici, la han.

ia, de va era dor de mine =)) , azi la montreux...si vedere cu muntii si lacul.

foarte frumos https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

La mine inca nu "tombe" , si sper s-o tina asa =))

Dexter, cum zice stellina, la neige tre' să tombe doar sus la munte =))

noi am avut zapada de revelion. nu cine stie ce, dar era alb pe jos.

Ia' grija mari' ca-i fierbinti'...

l-am luat eu, sar'na. doar, doar ma fac bine odata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad4.gif

[size=2]

Faine smochinele Angel, astept sa vina vara :) .

Pana atunci va ofer portocale, fotografiate in prima zi din an.

eu smochine proaspete nu am mancat inca, asa ca nu poftesc. dar din cosul de portocale cred ca m-as multumi cu jumate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif[/size]

buna ziua la han. am si renuntat sa scriu tot ce doream ca nu apuc 'neam cu voi. abea am ajuns ieri la zi si deja iar ati umplut pagini pe aici.

hello, hello!

Soare, zici ca vine primavara! au iesit si ghioceii, ce mai!

Stello, te faci din ce in ce mai faina! Iar ai scurtat din motz?

Oana, voi sunteti prea tineri, nu-i drept!

Giani, te anunt ;) oficial ca maine se tine post! vezi cu ce te prezinti pe-aici! N-a cantat si Bub langa popa? ca m-as astepta la asa ceva.

Daniello, cum o fo' ratzoiul?

Azi zi plina la munca, da' am obosit de numa'. Oleac' di pauza.

ia sa vad ce-ati mai prestat :hungry:

Buna dimineata!

Eu sunt cu gatul in pioneze si nasul robinet, cred ca m-am molipsit de la voi :hungry:

Ceai pentru toata lumea, eu ma duc sa ma culc la loc ca nu am dormit toata noaptea

post-341-13256761595999_thumb.jpg

ia sa vad ce-ati mai prestat :hungry:

eu nica ;)

tu ai prestat prea multe inainte de.

nici eu nu mai fac nimic, am frigiderul plin.

Hello, Anutza, vad ca mai ramas juma de cos, stai sa incalec matura si vinn, mai ales ca stiu eu cat sunt de bune . sunt tarocco? sau blonde...nu ca ar avea vreo importanta...ca mie imi plac si, si...mai ales suc ;)

Moatzo, fusei pe 28 dec la coiffor...pusei informatia la han ;) , si da am scurtat ...la mine stie nenea coaforul, ca daca-mi trec mainile rasfirate prin par, se zice ca m-am coafat...ca nu stau cu minutele sau orele sa ma frizez ;) . oricum *coama* mea, are directia ei personala, si o poti "indruma" cum vrei...tot pe-a ei directie o ia :hungry:.

eu azi o supa de rosii, si o si intind in 15 min. disde dim am dus *fiara* la vet sa-l castreze .mi-era asa de mila de el, tre sa sun dupa 15h si sa ma duc sa-l iau, asa ca mai mult calare pe matura sunt azi....de aia am si zis ca fac o cotitura pe la anutza sa iau niscai portocale ;)

hello, hello!

Giani, te anunt :hungry: oficial ca maine se tine post! vezi cu ce te prezinti pe-aici! N-a cantat si Bub langa popa? ca m-as astepta la asa ceva.

Mnee! Bub' e rusinos de numa a bagat nasul intre' (scuzati-ma)tzatzele lu' ma-sa' ;) ca l-am luat in brate sa pupe crucea,si-a facut cruce si a raspuns doar preotului cu un fir de voce ca-l chiama Alisandlu' ;) i-a mai adus aminte ca au fost altificii in centlu' si ca el le-a vazut de la bica' si atat...

Noi nu tinem post ;)

Azi m-a inspirat painea lui Ria de la ce am copt azi,margareta si am pus sa fac si eu una alla Je' sa vedem ce-mi iesa,sa vezi ce bataie va fi pe ea calda,unii cu unt si dulceata de portocale(cumparata),altii unt cu sare si un paar' de vin rosu ;) deseara cred ca branza cu smantana si mamaliguta fac...

Hello, Anutza, vad ca mai ramas juma de cos, stai sa incalec matura si vinn, mai ales ca stiu eu cat sunt de bune . sunt tarocco? sau blonde...nu ca ar avea vreo importanta...ca mie imi plac si, si...mai ales suc ;)

Moatzo, fusei pe 28 dec la coiffor...pusei informatia la han ;) , si da am scurtat ...la mine stie nenea coaforul, ca daca-mi trec mainile rasfirate prin par, se zice ca m-am coafat...ca nu stau cu minutele sau orele sa ma frizez ;) . oricum *coama* mea, are directia ei personala, si o poti "indruma" cum vrei...tot pe-a ei directie o ia :hungry:.

eu azi o supa de rosii, si o si intind in 15 min. disde dim am dus *fiara* la vet sa-l castreze .mi-era asa de mila de el, tre sa sun dupa 15h si sa ma duc sa-l iau, asa ca mai mult calare pe matura sunt azi....de aia am si zis ca fac o cotitura pe la anutza sa iau niscai portocale ;)

Erau tarocco Stella, ca facea nenea suc din ele pe loc acolo.

Mie imi place tare mult cum iti sta cu parul scurt, nu mi te-as putea imagina cu par lung.

Buna dimineata!

Eu sunt cu gatul in pioneze si nasul robinet, cred ca m-am molipsit de la voi ;)

Ceai pentru toata lumea, eu ma duc sa ma culc la loc ca nu am dormit toata noaptea

post-341-13256761595999_thumb.jpg

Iar cescuta mea favoriittaa!! :hungry:

Ziua buna .

Nici eu nu fac nimic de halit , nu am nici pofta de nimic , ma supara si gatul asta , toata nopatea am concert , tusesc pana ma trec transpiratiile .

Ieri am avut zi plina , mi-am revazut niste vechi cunostinte si o fosta colega de scoala , mi-a facut tare bine intalnirea cu ei . Din pacate nu m-am putut intalni cu o prietena tare draga mie pentru ca era in inventar la servici si noi nu am stat prea mult in Timisoara .