Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

=)) Sa vede treaba ca suntem mai multi ''tamponati'' acum la inceput de an ! Multa sanatate tuturor,sa va treaca buba =)) =))

pai si mataluta esti tamponata? ori cine ?

Poi cum?! Eu cu gatu' tu cu piciorusele,zoaza cu maseaua,carmaw si masea si raceala 2 in 1 etc...suntem tamponate = buba :love3:

Am facut o baie shierbinti' am luat medicamente, ceai fierbinte si miere,mi-am facut somnu' de frumusete ,gata sunt ca si noua :love3:

asa, bine ca ai recapitulat ca uitai! azi numa vesti bune tin minte =))

nu ti-a trecut gatul ca doar ai pus fularaas aseara!?

auzi, ca tot vrusai sa te intreb, dar uitai: tu aseara ai petrecut la matusa, da? au ba? acolo ai mancat? pohtisi la sarmaile din ulcica matusii ...cum de? parca nu papai in deplasare ... =)) Ia azi, te-ai mai domesticit :love3: pe noul an de cand am amenintat ca nu-ti voi gati ? si ca trimit mofturosii la voi la masa? =))

ma duc sa mai mananc o portiee de salata buf, valeu ce rau sa ai mancae in frigider ... mananc a prost ... :)

Am facut o baie shierbinti' am luat medicamente, ceai fierbinte si miere,mi-am facut somnu' de frumusete ,gata sunt ca si noua =))

si piciorusele mele sunt mai bine, stau cu ele in sus, au fost in chingi (masura de la pantof si lipsa comoditatii modelului sunt baiul si nu toacele) :love3:

asa, bine ca ai recapitulat ca uitai! azi numa vesti bune tin minte =))

nu ti-a trecut gatul ca doar ai pus fularaas aseara!?

auzi, ca tot vrusai sa te intreb, dar uitai: tu aseara ai petrecut la matusa, da? au ba? acolo ai mancat? pohtisi la sarmaile din ulcica matusii ...cum de? parca nu papai in deplasare ... =)) Ia azi, te-ai mai domesticit =)) pe noul an de cand am amenintat ca nu-ti voi gati ? si ca trimit mofturosii la voi la masa? :)

ma duc sa mai mananc o portiee de salata buf, valeu ce rau sa ai mancae in frigider ... mananc a prost ... :)

Am zis ca mananc la mama si uneori la matusa,ieri am ajutat-o pe matusa la trebi dar apoi am mers la mama la masa,nu am mancat la matusa si nici pe sot nu l-am lasat ca ne bushea maica-mea daca nu mancam la ea....

Uite salata buf'de exemplu imi place cum o gateste mama si matusa pe gustul meu, la altii am gustat si nu mi-a placut ,na'...asta nu inseamna ca nu mananc eu salata buf' ci doar ca-mi place doar sa fie preparata cum trebuie si pe gustul meu...Nu conteaza cine o prepara ci GUSTUL. :love3:

Am facut o baie shierbinti' am luat medicamente, ceai fierbinte si miere,mi-am facut somnu' de frumusete ,gata sunt ca si noua =))

si piciorusele mele sunt mai bine, stau cu ele in sus, au fost in chingi (masura de la pantof si lipsa comoditatii modelului sunt baiul si nu toacele) :love3:

He he ! Stiu ce inseamna ,si la mine modelul nu toacele sunt problema ,cu toate astea am renuntat la toace ,dar pot purta ortopedic,nu-s eleganti da' comozi,asta vara ,iarna ati vazut ca am pus la motan =)) asta e...macar ma simt bine in ele ...ce zic eu bine,super,parca zbor =))

La multi ani 2012 !!!!!

o poza pe care am vrut eu sa`i fac ceva si iaca ca numai stiu sa o pun inapoi. De fapt nu aveam permisiunea d-nei sa o pun ici sau nu. asa ca ......

ashe am fost imbracata la revelion.

Hai astept criticile.

dansam si se ridica rochia`n sus.Sunt durdulie dar acum vad in poza ca ma arata inca o dataaaaaa pe cit sunt.

post-1316-13254303146376_thumb.jpg

acum masa de revelion (cea lunga) mai era o masa mai mica. Bauturile nu le am pozat.

post-1316-13254303720108_thumb.jpg

post-1316-13254304491341_thumb.jpg

post-1316-13254302940704_thumb.jpg

post-1316-13254303339838_thumb.jpg

post-1316-13254303997795_thumb.jpg

post-1316-13254304264666_thumb.jpg

post-1316-13254305166702_thumb.jpg

post-1316-13254305504172_thumb.jpg

post-1316-13254306317343_thumb.jpg

post-1316-13254306499027_thumb.jpg

post-1316-13254306628297_thumb.jpg

post-1316-1325430704774_thumb.jpg

post-1316-13254307311548_thumb.jpg

post-1316-13254307605624_thumb.jpg

post-1316-1325430785959_thumb.jpg

post-1316-1325430837277_thumb.jpg

post-1316-13254315807535_thumb.jpg

fripturile de porc si de curcan nepozate

sosuri nepozate

tiramisu nepozat.

Distractie maxima a fost.

post-1316-13254304690613_thumb.jpg

post-1316-13254305969277_thumb.jpg

post-1316-13254308212038_thumb.jpg

He he ! Stiu ce inseamna ,si la mine modelul nu toacele sunt problema ,cu toate astea am renuntat la toace ,dar pot purta ortopedic,nu-s eleganti da' comozi,asta vara ,iarna ati vazut ca am pus la motan =)) asta e...macar ma simt bine in ele ...ce zic eu bine,super,parca zbor :love3:

si eu port comod, dar de 2-3 ori pe an se mai isca ocazia sa trebuiasca sa fii la "inaltime"/in menghina

Vai ce pregateli frumoase Cerra! =)) Eu sunt mai durdulie decat tine (mult) =)) Arati suppeerr!! :love3:

Multumesc Geanny!

Sti cum e vb: cum esti e bine asa.Dar cu ,,,cuiele mele am cam sfeclit-o. Mam lasat in grija barbatului sa`mi puna pantofi de schimb si ghici?????????? tot cu toaceeeee. A zis poi credeam ca nu vrei s aastai numa`n cizme si de aia ti am pus astia. Eu am fost de vina ca in gand aveam ideea sa iau ceva comod dar am strigat din baie : Pune`mi te rog si o pereche de pantofi de schimb.

Si asta nu este tot. Mai erau ceva sosuri brun si olandez cred (nu sunt sigura) dar am dansat si sincera sa fiu eu uite asta am servit

post-1316-13254323175001_thumb.jpg

si pe linga asta dupa nustiu cita vreme am papat o sarmalutza si o cupa de aia de mamaliga si o bucatica de piept de ala de porc fiert in sarmale.In rest apa nici sucuri nu mi a trebuit.Am baut vreo 3 cafele si un campari orange. A fost si bere, tarii , vinuri fel de fel direct de la crama.Totul a fost organizat de un prieten de al nostru. In total au fost 45-48 de pers nustiu daca am numarat chiar bine (asa discret)

toata lumea a avutin dotareuna sau din toate : ochelari, trompeta, coif, si ce frumos la ora 12:00 stelutze (nu am mai tinut de alea in mana de foarte multi ani.

Am pus asta ca nu`i cu oameni poza ca nustiu daca le palce sa apara pici.

post-1316-1325432499733_thumb.jpg

He he ! Stiu ce inseamna ,si la mine modelul nu toacele sunt problema ,cu toate astea am renuntat la toace ,dar pot purta ortopedic,nu-s eleganti da' comozi,asta vara ,iarna ati vazut ca am pus la motan =)) asta e...macar ma simt bine in ele ...ce zic eu bine,super,parca zbor =))

si eu port comod, dar de 2-3 ori pe an se mai isca ocazia sa trebuiasca sa fii la "inaltime"/in menghina

Asa e rabda baba la frumusete! Rabda si inca cum...Eu daca ar trebui sa ma duc la o nunta m-asi duce ca tzaranul cu papuci comozi in sacosica la purtator =)), Dar la o sindrofie mai simanadicoasa nu sa poate,nu sa face :love3:

woaaaaa cerra ce masa gargantuelica! v-ati mai putut ridica de la masa sa dansati? numai sa gusti bucatica din fiecare si ramai ca greierele iarna cu burdihanu'n sus =))

eu zic sa faci un topic separat, sa le retinem de inspiratie pentru alte mese festive, ca aici vom pierde pagina :love3:

cat ati platit de persoana? muzica si antren faine?

arati f bn draga mea! La Multi Ani!

Ce poze frumoase! Iar doamnele din ele CELE MAI FRUMOASE!

Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((

Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...

Va pun doar o poza ca sa vedeti renul rosu ca al Mayei- acolo, in farfuria cu castraveti si crema de branza si somon...

post-508-13254330901099_thumb.jpg

woaaaaa cerra ce masa gargantuelica! v-ati mai putut ridica de la masa sa dansati? numai sa gusti bucatica din fiecare si ramai ca greierele iarna cu burdihanu'n sus =))

eu zic sa faci un topic separat, sa le retinem de inspiratie pentru alte mese festive, ca aici vom pierde pagina :love3:

cat ati platit de persoana? muzica si antren faine?

Nu am platit mult ptr ca sa facut asa ca intre prieteni =)) muzica am avut la calculator si un alt prieten a fost DJ.

arati f bn draga mea! La Multi Ani!

Multumesc! am vrut sa pun banda prietenei la ochi si am butonat de am schimbat si culorile si banda pe mijloc. merg sa ornez tortul

o sa rugam admin sau moderator sa le mute.

Nu am mancat mult ce vezi in farfurie.Am meniul primit pe mail numai ca este scris cu caps loock

daca vreti o sa il pun dar nu acum si asa va dati seama mai bine ce e pe platou

Acum, merg sa lipesc trandafirii ca tre sa plecam la revelionul mic.Vin cu poza de la tort.

Ce poze frumoase! Iar doamnele din ele CELE MAI FRUMOASE!

Eu sunt la"tamponate", ca ieri, dupa ce am venit de la artificii, mi/a picat o plomba de la o masea si am impresia ca mi/e nervul descoperit, nu mi-a mai ars de nimic, nici de mancat, nici de dansat, nici de poze. Iar stomatologul meu revine in tara in 8 ianuarie:((((((

Acum ma duc pana la mama sa-i duc niste ciorba de burta si piftie, ca eu si asa nu pot sa mananc nimic...

Koral imi pare rau ca faci parte din clubl de ''tamponate'' =)) Off1 Maselele astea sunt teribile ...Pup sa treaca :love3:

[...]ashe am fost imbracata la revelion.

Hai astept criticile.

dansam si se ridica rochia`n sus[...]

Vrem dovezi ilustrate! (îmi permit sa ma erijez în purtator de cuvînt si pentru dragos, sînt sigur ca nu are obiectii fundamentate :love3: )

o sa rugam admin sau moderator sa le mute.

Nu am mancat mult ce vezi in farfurie.Am meniul primit pe mail numai ca este scris cu caps loock

daca vreti o sa il pun dar nu acum si asa va dati seama mai bine ce e pe platou

Acum, merg sa lipesc trandafirii ca tre sa plecam la revelionul mic.Vin cu poza de la tort.

Io vreau, vreau, vreau sa pui meniul si apoi pozele. As avea niste intrebari ca nu prea pricep ce-i in toate ... Rulada aia ce pare de somon cum era?

Si salata aia cu capsuni?

Meniul il duci (cu copy-paste) in word si acolo de la change case schimbi pe sentence si scapi de caps look.

Sau il marchezi (in Word) si Shift+F3 si gata!

Deci...voi iar ati gatit? Ca io nu!

Daniella, ai zis ca pui poze cu tine si cum aratai inainte de club! Te sustragi?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hiding.gif

vin eu cu dovezi, cele 12 kg extra sper sa nu se vada de la o posta ...ca doar femeile sunt maestre in arte frumoase ... :biggrin:

Inainte de plecare

si una cu oameni (si noi am fost 40 din grupul nostru)

si un copil fericit, la locul de joaca, la ziua prietenului nostru Luca

Va pun doar o poza ca sa vedeti renul rosu ca al Mayei- acolo, in farfuria cu castraveti si crema de branza si somon...

koral imi pare rau de maseluta, mergi la urgenta te rog, ca noaptea se intetesc durerile

iar ai pus o masa ca in povesti cum imi place mie! te rog pune si continuarea ca mor de drag sa ma uit la poze cum ati aranjat ... :pupic:

pe langa reni rosii ai avut si felie de portocala uscata, dar si braduti verzi! precum si servetele cu tematica ... vreau si continuarea :biggrin:

Sau il marchezi (in Word) si Shift+F3 si gata!

Daniella, ai zis ca pui poze cu tine si cum aratai inainte de club! Te sustragi?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hiding.gif

nu ma sustrag, mi-a fost greu sa le micsorez ca acs mi s-a stricat laptop si pe asta nu am nik de micsorat, pana la urma am reusit, astept verdict :biggrin:

Ce poze frumoase Dani' :pupic: Si Bea :-* :-*

esti buna si draguta ca intotdeauna :biggrin:

moatza e de vina, manusile au facut toti banii! motzulino sa traiesti 100 ani sanatoasa! :-*

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hiding.gif

Nici eu nu am gatit azi ca am avut salata buf' si o supa buna de pui cu taitei (facuta din zeama in care au fiert toate cele de la salata)eu asi vrea vreo 2 paste dar doar daca vor ai mei ca doar pt. mine nu fac :biggrin: