Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu va urez un an nou fericit, plin de sanatate, bucurii si tot ce va doriti =)) =)) !

Si eu iti doresc la fel: An nou Fericit si multa Sanatate!!!!!!!

Multumesc Cerra :( !

Anutza, calatorie si sejur placut , si numai bine , sanatate, fericire si noroc in noul an.

Relaxare si distractie placuta.

Multumesc Stella :( !

Buna dimineata , hai scularea...e ultima zi din an . Eu am pus la facut supa de topinambour =)) , sa vedem cum iese.

Champagne la tot hanul, si sa sara dopurile intr-o veselie...in curand cred ca Mirela deja se pregateste sa paseasca in 2012.

post-16-13253135615582_thumb.jpg

post-16-13253136241846_thumb.jpg

post-16-1325313642317_thumb.jpg

Daa!! Un an mult mai bun tuturor! =)) :(

Mi-a adus ieri sotul un vin de tara rece ,am baut un pahar si acum ma duare gatu de numa =)) Sau din cauza ca am gatit langa geamul deschis si e cancer afara sau ca am spalat vase cu apa rece,cert e ca parca am un cutit in gat ...Vezi ce ma cearta mama ca zice ca umblu cu gatu gol si capul descoperit,dar zau ca nu am iesit din casa .

Petrecere placuta deseara tuturor,eu ma duc la matusa si la unchiul ,verisoare,apoi cu totii la parinti :(

Daa!! Un an mult mai bun tuturor! =)) =))

Mi-a adus ieri sotul un vin de tara rece ,am baut un pahar si acum ma duare gatu de numa :( Sau din cauza ca am gatit langa geamul deschis si e cancer afara sau ca am spalat vase cu apa rece,cert e ca parca am un cutit in gat ...Vezi ce ma cearta mama ca zice ca umblu cu gatu gol si capul descoperit,dar zau ca nu am iesit din casa .

Petrecere placuta deseara tuturor,eu ma duc la matusa si la unchiul ,verisoare,apoi cu totii la parinti :(

erai incinsa tu si vinul rece. naspa combinatie.

noi acasa, am facut turkish bread, tarta sarata any, puiul e la marinat sa fie pus pe gratar, strudele de mere in cuptor...carnati o sa mai puna pe gratar. ajunge. am salata cuscus si fac si una de rosii si avocado pt mine. daca putem sa stam pana la artificii bine, daca nu...la culcare. eu cam pic pe la 11 asa :(....si beau si un pahar de spumos diseara daca pot. sau o bere rece mai bine, ca e cald

Un An mai bun tuturor!

Geanino, sanatate...fa-ti un ceai fierbinte cu miere si lamaie...sau mai bine un lapte clocotit cu miere ( daca-ti place, mie nu.) sanatate, si pune fularul si caciulitza fata, sa fie happy si mamitza ta =))

hello, hello, ultima data anu' asta!

noi ne-ntindem iar la drum.

Va urez s-aveti un An Nou plin de realizari, sanatate la toti cei pe care-i iubiti, intelegere si pace in casele voastre!

Sa ne vedem sanatosi la anu' si multi de-acum inainte, sa ne fie bine si noua si celor din jurul nostru!

Va pup! La multi ani!

Mirela, petrecere frumoasa...in curand ajungeti deja in 2012

8 ore au mai ramas.

Petrecere frumoasa tuturor si un an nou 2012 cu multa sanatate, noroc, bucurii si fericire!

Facui baia relaxanta cu uleiuri si parfumuri.

plec la coifor si machiaj

mai intru pe seara sa vad cum stati cu pregatiriile si sa va urez iar!

post-685-13253237593418_thumb.jpg

post-685-13253237739175_thumb.jpg

La multi ani tuturor fetelor care intra acum in 2012!

Eu mi-am facut baie si...stau!

Distractie buna la noapte! Sa treceti lin in Anul Nou!

LA MULTI ANI!

post-73-13253249814836_thumb.jpg

Poate nu va ganditi la mine cand ciocniti la miezul noptii :hug: ca eu o sa ma gandesc la voi toate :105: si sa nu uitati sa aveti bani la voi(sa va astepte an cu belsug) :105:

Fetelor,

La multi ani cu bucurii si impliniri va doresc. Numai bine si un an nou bun si linistit~!

ia gustati pateu de ficat (facut de moa, dupa reteta Mayei si decoratie de inspiratie Geany)

post-142-1325328054205_thumb.jpg

edit ca nu mi-a luat poza prima data

Ha ha ! Ce ma bucur ca te-am inspirat :hug: sunt tare mandra, i-am aratat si sotului (ce-i drept si voi ma inspirati pe mine)...

Tare fain pateu de casa,ar trebui sa fac si eu ,ca bub' in ultima vreme e inebunit dupa ''piteu'' ^_^

Deseara ma duc la matusa si la unchiul sa-i ajut si pe ei la trebi (saracutii,veniti din Germania de la drum au gasit mort pe masa fratele unchiului 50 de ani a murit subit,a fost doar sotul' la imormantare,ca d-zeu sa ma ierte mortii cu mortii vii cu vii)si nu au nici de unele asa ca ma duc la treaba :105: da' mie imi place :hug: ma invart ca titirezu si le fac de toate :105:

Ziua buna .

Eu am terminat pentru ziua de azi , am facut o salata de vinete , o salata de paste , oua umplute si tiramisu . De restul ( fripturi si garnituri ) se ocupa mama.

Iza pare mai bine , ieri i-am mai pus picaturi in ureche de doua ori , o data chiar la cererea ei ( cred ca o durea rau ) . Astazi spune ca nu o mai doare , dar ii mai pun sa fiu eu sigura . Oricum , pe 3 ianuarie merg la ORL-ist sa o vada .

poi cea pusa acolo este asa: 114gr cioco alba si 42 gr miere.

eu am facut asa: 200gr de cioco alba si am pus la MO pe defrost si am tot verificat`o si cind a fost topita am amestecat cu 75 gr de miere. Am invartit cu lingura si sa format repede mingea. Nu sa taiat ciocolata doar ca se vedea ca trebuie stroasa ptr ca iesea grasimea din cioco. am putut sa fac imediat ceva din ea. M`am bazat ca tre sa o fac cu o zi inainte de a o folosii si asta e. Maine facem ceva din ea. Nu am facut niciodata plastilina dar a iesit din prima.

A ta reteta cum este?

Eu fac dupa reteta pusa de Irenke ...450 g ciocolata si 180 ml miere / energizant . Topesc ciocolata pe baie de aburi , adaug mierea , amestec bine , storc eventuala grasime , invelesc in folie de plastic si las la temperatura camerei 24 ore .

Eu inca mai am de pregatit,nu facmulte,dar le-am vrut proaspete asa ca ieri le-am facut semi-preparate,iar azi le scot in capat.

Va doresc un An Nou plin de bucurii si fericire tuturor!

La Multi Ani!

Coafata sunt, machiata sunt, am prins si o manechiura short intre doua cliente ... ce sa mai? sunt gata astept sa vina seara sa ma imbrac in straie si pantofi de gala si sa plecam la Revelion ...

darrrrr... lui tati ii e foame ... ma duc sa-i trantesc neste paste napoletane (am primit un sos de-a gata in cosul de Craciun) si gata cu bucatareala pe anul asta! daca indrazneste vreo carcoteala il trimit la voi sa manance la anul, ok?

oricum de culcat nu ma puteam culca sa nu se turteasca parul sau sa ma voxesc cu machiajele piste tot ...

spor la treburi

relaxare care ati gatat treburile

si dixtractie maxima care sunteti in toiul evenimentelor ... !

Un an nou fericit!

post-685-13253335893718_thumb.jpg

Hi hi! Paste vreau si eu maine...gata e sigur!!...Eu ma culc cu bub acusi sotul deja motzaie cu telecomanda pe burta :105:
Ha ha! Sunt curioasa daca iar o sa avem inundatie la sarbatoriti :105: ATZILICA ''La multi ani!'' :105:

Mai , la nemtzi fursecurile astea de Craciun se fac inainte de primul Advent....asa ca pana la Craciun au cel putzin o luna. Oricum , dupa 2 zile abia incep sa fie bune....

Eu mancarea de la Craciun care a ramas am dat-o la pachet.

Nu mai tzin frigiderul ocupat cu vechituri.

[b]Pa si ce, tu esti nemtoaica? :105:[/b]Eu le-am facut o s'tamîna 'nainte de Craciun, am ales "modele" care-s numai bune dupa cîteva zile, si am facut doar patru feluri... asa ca mai am vreo doua-tri fursecuri si la revedere!

Nu , da' stau in Germania , stii , tzara aia care-i langa Bayern :105:

Ha ha! Sunt curioasa daca iar o sa avem inundatie la sarbatoriti :105: ATZILICA ''La multi ani!'' :hug:

Pai cine e Atzilica pe la noi?

Am facut millerighe con sugo alla napoletana si mozzarella. Am uitat sa fac poza la gata, sunt asa toanta :105: Sa vedem dc mai intru in rochie diseara

post-685-13253403435611_thumb.jpg

Hello,

Sunt obosita rau. M`am chinuit cu plastilina aia de am zis ca o arunc pe geam. Eu faceam trandafirasii, ii puneam in frigider si cind ma uit fleosc. Pina la urma m`am gandit ca nu stau cum ii pun eu chiar in frigider ptr ca sunt prea subtiri. NO, m`am apucat de i am facut mai grosuti putin apoi au stat in picioare si am modelat pe urma pik la ei.

Ia vedeti si voi.

trandafirii

post-1316-13253410436521_thumb.jpg

salata de boeuf

post-1316-13253412164638_thumb.jpg

raciturile

post-1316-13253411365036_thumb.jpg

tortul doar glazurat (acu nu va uitati la defecte ca are dar...... maine aranjat nici nu o s ase vada.

post-1316-13253412377756_thumb.jpg

ciorbitza de vitel cu usturoi si (in farfurie)lamaie nepozata

friptura si carnatii la fel nepozati.