December 30, 201114 yr comment_118678 Mai bine da-le de pomana, c-ai sa poti tu sa-ti faci altele cand vei vrea. Azi i-am dat si eu un pachet femeii de serviciu, si dulciuri si haine si pantofi, tare s-a mai bucurat!si eu am dat de Craciun scaunul de masa (fie-mea 2-3 luni nu a vrut sa stea in el) si un tarc (Anm avut unul primit si a luat si mami unul) si un costumas nou, unui baiat de la mine de la depozit care are bebeu de 5 luni ... a fost tare incantat ... de dulciuri pe aici vaz ca nu e incantat nimeni ... am dus un platou de bobo la serviciu pe 27 mai sunt si azi din ele ... si am invartit pana la 3 noaptea ....toti vor " de o piftie" si ghimilelele sunt smulse din cruda realitate! my god! Report
December 30, 201114 yr comment_118679 auziti? las-o incolo de tarta si de sfecla... io ma gandeam acusica?!!! daca s.ar intalni doua dintre noi la bucatarie sa faca o masa festiva ???? ar iesi ... artificii ar strapunge cerul ... bai nene ... cateringu'si ristorantele ar inchide .... ooo, ce brainstorming s-ar isca! Report
December 30, 201114 yr comment_118681 ooo, ce brainstorming s-ar isca!imi placu tare sa-mi imaginez asta! eu lucrez bine in mai multi ... ovcourse nu ma puneti la munca de jos ... ci la gandire ... Report
December 30, 201114 yr comment_118685 eeee, cam tot pe-acolo ma gandeam si io da' pan'la urma trec si la heirup. Report
December 30, 201114 yr comment_118686 Daniella, eu zic sa servesti cu gogosarii geaninei, ca merge cat despre hai sa dam mana cu mana in bucatarie...wow....... Report
December 30, 201114 yr comment_118687 ooo, ce brainstorming s-ar isca!imi placu tare sa-mi imaginez asta! eu lucrez bine in mai multi ... ovcourse nu ma puneti la munca de jos ... ci la gandire ... Ahahaha ! Faci si tu ca domnul Any, sambata. Ii dadeam ordine," pune aia-n frigider, du aia pe terasa, scoate din dulap aia" .El a inceput sa se planga spunindu-mi ca-i dau sa faca chestii plictisitoare .Asa ca l-am pus la treaba nene dupa aia, i-am dat sa faca cremele pentru creveti . De fapt impreuna . Report
December 30, 201114 yr comment_118688 Da....wowww mi-ar placea si mie o intalnire de asta in bucatarie ! Report
December 30, 201114 yr comment_118689 Ahahaha ! Faci si tu ca domnul Any, sambata. Ii dadeam ordine," pune aia-n frigider, du aia pe terasa, scoate din dulap aia" .El a inceput sa se planga spunindu-mi ca-i dau sa faca chestii plictisitoare .Asa ca l-am pus la treaba nene dupa aia, i-am dat sa faca cremele pentru creveti . De fapt impreuna .io ador sa am om cu care sa fac toate... , deci muncesc cat sapte, am imaginatie, fac orice si oricat pana la 3 din noapte. Dar nu ma lasa singura in bucatarie ... ca nu mai am chef de nika! si al meu nu intra ... Report
December 30, 201114 yr comment_118693 Ahahaha ! Faci si tu ca domnul Any, sambata. Ii dadeam ordine," pune aia-n frigider, du aia pe terasa, scoate din dulap aia" .El a inceput sa se planga spunindu-mi ca-i dau sa faca chestii plictisitoare .Asa ca l-am pus la treaba nene dupa aia, i-am dat sa faca cremele pentru creveti . De fapt impreuna .io ador sa am om cu care sa fac toate... , deci muncesc cat sapte, am imaginatie, fac orice si oricat pana la 3 din noapte. Dar nu ma lasa singura in bucatarie ... ca nu mai am chef de nika! si al meu nu intra ... Asa si eu, stau pana noaptea tarziu cand e de facut ceva.Pai da' tu ce crezi ca al meu intra????A intrat sambata ca a vazut cate erau de facut si eram singura. De-aia i-a fost mila de mine .Macar la chestii de astea usurele puteam sa-l pun sa m-ajute, ca tot e ceva. Report
December 30, 201114 yr comment_118694 daniello, ce-as vrea eu un om ca al tau, sa nu-i placa sa manance!as face temiricesimainimic si gata! da' a' meu are la idei, mai multe decat mine. azi iar a venit cu niste burta de porc, toata numai straturi de carne si-mi zice sa-i fac rulada. chiar acu'! la anu'! si-n plus, si c-o tavita de fudulii si-n loc sa ma lase sa vb cu voi, ma pune sa-i caut retete pe net. chiar acum, tot la anu'! iote la el, ca ma 'nervez! Report
December 30, 201114 yr comment_118697 daniello, ce-as vrea eu un om ca al tau, sa nu-i placa sa manance!as face temiricesimainimic si gata! da' a' meu are la idei, mai multe decat mine. azi iar a venit cu niste burta de porc, toata numai straturi de carne si-mi zice sa-i fac rulada. chiar acu'! la anu'! si-n plus, si c-o tavita de fudulii si-n loc sa ma lase sa vb cu voi, ma pune sa-i caut retete pe net. chiar acum, tot la anu'! iote la el, ca ma 'nervez! !Nu mai Moatzo nici ca Daniela nu-i bine, mie-mi place sa manance omu' meu si sa nu faca nazuri.Al meu, ce sa zic, n-am ce sa-i reprosez . Report
December 30, 201114 yr comment_118703 Asa si eu, stau pana noaptea tarziu cand e de facut ceva.Pai da' tu ce crezi ca al meu intra????A intrat sambata ca a vazut cate erau de facut si eram singura. De-aia i-a fost mila de mine .Macar la chestii de astea usurele puteam sa-l pun sa m-ajute, ca tot e ceva. nici al tau ? credeam ca sunt singur pe lume... stiam ca domnii italieni (sotul prietenei mele) sunt mai addicted la bucatarie Report
December 30, 201114 yr comment_118704 daniello, ce-as vrea eu un om ca al tau, sa nu-i placa sa manance!as face temiricesimainimic si gata! da' a' meu are la idei, mai multe decat mine. azi iar a venit cu niste burta de porc, toata numai straturi de carne si-mi zice sa-i fac rulada. chiar acu'! la anu'! si-n plus, si c-o tavita de fudulii si-n loc sa ma lase sa vb cu voi, ma pune sa-i caut retete pe net. chiar acum, tot la anu'! iote la el, ca ma 'nervez! da, dar eu orice fac, el e neinteresat ... plus ca nu se mananca la mine in casa ... ce sa fac eu de mancare ... ? de vreme ce nu-l pasioneaza nik!? daca fac ... tot eu bag la burdihan ... Report
December 30, 201114 yr comment_118705 Nu mai Moatzo nici ca Daniela nu-i bine, mie-mi place sa manance omu' meu si sa nu faca nazuri.Al meu, ce sa zic, n-am ce sa-i reprosez .da! DA! DA! da! da! asa da! chiar daca nu intra la bucatarie, dar apreciaza e f bn! ambele la un om ... e naspa ... Report
December 30, 201114 yr comment_118707 daniello, ce-as vrea eu un om ca al tau, sa nu-i placa sa manance!as face temiricesimainimic si gata! da' a' meu are la idei, mai multe decat mine. azi iar a venit cu niste burta de porc, toata numai straturi de carne si-mi zice sa-i fac rulada. chiar acu'! la anu'! si-n plus, si c-o tavita de fudulii si-n loc sa ma lase sa vb cu voi, ma pune sa-i caut retete pe net. chiar acum, tot la anu'! iote la el, ca ma 'nervez! Nu mai Moatzo nici ca Daniela nu-i bine, mie-mi place sa manance omu' meu si sa nu faca nazuri.Al meu, ce sa zic, n-am ce sa-i reprosez . pe naiba!!! ! Report
December 30, 201114 yr comment_118709 @Danielloooo, Sa nu uiti pantoooffiii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Moatzo, si-al meu are idei: fa-mi 4 clatite, fa-mi O gogoasa, fa-mi placinta dintr-un mar.Si tot de-astea! Cand ma apuc sa fac, zice: ha-ha, sa vad cine-ti mananca atata placinta (au iesit doua suluri, ca le vazurati in poza!)https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
December 30, 201114 yr comment_118713 aaa, nu! al meu vrea cat mai mult, cat mai multe feluri, fel peste fel, adica sa nu se termine unul si s-apara doua-n schimb, sa fie muuuult!cateodata, cand ajung la exasperare, ii zic ca-ntr-o viata anterioara a fost somalez! si se supara. Report
December 30, 201114 yr comment_118714 Cerra , nu stiu care-i reteta de plastelina de ciocolata a Seimei , dar cea pe care o fac eu nu o bag niciodata la frigider . O las de pe o zi pe alta la temperatura camerei si e foarte bine asa . La frigider se face beton , asa cum ziceai si tu si trebuie apoi lasata la temperatura camerei sa se incalzeasca sa o poti modela . Am facut biscuitii Oanei , au iesit cam umflatei , grasunei . Dar sunt tare buni . poi cea pusa acolo este asa: 114gr cioco alba si 42 gr miere. eu am facut asa: 200gr de cioco alba si am pus la MO pe defrost si am tot verificat`o si cind a fost topita am amestecat cu 75 gr de miere. Am invartit cu lingura si sa format repede mingea. Nu sa taiat ciocolata doar ca se vedea ca trebuie stroasa ptr ca iesea grasimea din cioco. am putut sa fac imediat ceva din ea. M`am bazat ca tre sa o fac cu o zi inainte de a o folosii si asta e. Maine facem ceva din ea. Nu am facut niciodata plastilina dar a iesit din prima. A ta reteta cum este? Report
December 30, 201114 yr comment_118716 200gr de cioco alba si am pus la MO pe defrost ce idee buna, Cerra! eu topeam in regimul normal, nu pe defrost, si mi se pare prea puternica temperatura. cum de nu m-am gandit la defrost? Report
December 30, 201114 yr comment_118718 200gr de cioco alba si am pus la MO pe defrost ce idee buna, Cerra! eu topeam in regimul normal, nu pe defrost, si mi se pare prea puternica temperatura. cum de nu m-am gandit la defrost? Eu sunt mai ''lola'' nu imi plac chestiile complicate si intodeauna modific ceva daca nu iau doar ca idee si modific tot Pe defrost sa fi atenta ca ele ramin aproape asa patratzele si sa verifici si scoti afara castronul si pui mierea si in 2 min este gata adunata. Ia meniul lui Erunise si trupa ei de petrecaretzi. Sper ca nu s esupara nimeni ca pun aici poate ca va mai vin idei. Soup? Complicated to explain ~6 liters Koleno In the Oven ~6 kg Salads Potatoe, Black Radish ~4 kg Eggs “Filled Eggs” ~40 eggs More meat Fried meatballs ~2 kg FOOD COLD Apetizers Cheeses ~1 kg Apetizers Salamy ~1 kg Apetizers Bacon ~1 kg Apetizers Ham ~1 kg Apetizers Olives ~1 kg Apetizers Veggies ~3 kg Wine Czech Wine ~6 litersShampain Bohemia Sekt/Templarske ~6 litersJuice Fanta/Cola/Sprite ~20 bottlesEnerg Red Bull ~15 cans Report
December 30, 201114 yr comment_118723 @Danielloooo, Sa nu uiti pantoooffiii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Moatzo, si-al meu are idei: fa-mi 4 clatite, fa-mi O gogoasa, fa-mi placinta dintr-un mar.Si tot de-astea! Cand ma apuc sa fac, zice: ha-ha, sa vad cine-ti mananca atata placinta (au iesit doua suluri, ca le vazurati in poza!)https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif aha! uite: nu's chiar singur pe lume! tati mananca/pohteste cat juma din Stefan: 2 clatite, 1 patratel de placinta, maxim o gogoasa ... si astea sunt cantitati buneeee ... ca's dulciuri! la mancare normala mai taiem ... la un sfert ... Report
December 30, 201114 yr comment_118735 Eu va urez un an nou fericit, plin de sanatate, bucurii si tot ce va doriti ! Report
December 30, 201114 yr comment_118736 Eu va urez un an nou fericit, plin de sanatate, bucurii si tot ce va doriti ! Si eu iti doresc la fel: An nou Fericit si multa Sanatate!!!!!!! Report
December 30, 201114 yr comment_118737 Anutza, calatorie si sejur placut , si numai bine , sanatate, fericire si noroc in noul an.Relaxare si distractie placuta. Report