December 29, 201114 yr comment_118424 Bai m-ati terminat cu impachetari cu varza, galbenus in par, iau lichiorul si-l vars tot pe mine Report
December 29, 201114 yr comment_118425 varza e de mancat , de halit !Lasa impachetarile si masajele, ai grija de foi acolo ! Mai eu-s convinsa ca ce face bine in interior, face bine si-n exterior.Si cum ador varza, mi-as face si ceai din ea. Report
December 29, 201114 yr comment_118426 Bai m-ati terminat cu impachetari cu varza, galbenus in par, iau lichiorul si-l vars tot pe mine Daca esti singura acasa, nu se merita! Report
December 29, 201114 yr comment_118427 boon! vreau si eu ... ce o fi el ... nu conteaza erotic sa fie ... Sa curga erotismul ... Ia de-aicea Danielo si ajuta-ma si cu biscuitii !cu biscuitii un NU hotarat! nu pot sa te servesc, dar crema de masaj o vreau Fii atenta ca am luat modelul de la tine, ma duc la socrella cu biscuitii diseara, dar cred ca ma-ntoarce inapoi cu ei si ea ! Eu vreau impachetari cu salata de varza a Cerrei.Cica contine vit A si Vit C.O fi buna si la riduri? Lili, lichiorul e de baut, varza e de mancat , de halit !Lasa impachetarile si masajele, ai grija de foi acolo ! Io zic ca daca faci impachetari cu varza acra........ o sa vrei dush repede Aha, deja mofturitzi ai? nu va palce studentasca mea. Las ca o fost foarte buna.As fi baut si o bere numai ca nu pot ca plec mintenas si...... sta nenea cu chipiu alb la coltz. Ei uite vezi? eu te am servit. Tu nu vrei sa papi, asa ca ia ex si tu de la mine eu fac, servesc. TU, vrei, nu vrei treaba ta. Asa sa faci cu musafira ta. Report
December 29, 201114 yr comment_118429 Cerra eu nu-s mofturoasa, iau tot in afara de scaricica, nu de alta da' prea multe-s acolo pe farfurie, mi-i ca nu pot manca tot. Salata de varza daaaaa!!!!! Lili nici tu nu vrei biscuiti? Cred ca mai duc o tura diseara la socrella sa ma scap de ei ! Nu`i bai ! iei numa ce`ti place de acolo. Important ca ai servit ceva nu? lasa de maine vaiiiiiiiiiiiiii, maine seara ma pun de copt blaturi Sacarica este in varza. Nu avem scaricica niccaieri. Da........ lichior da? erotic da? Report
December 29, 201114 yr comment_118430 ALooooo, treziti`va maica ce`i cu dezmatzu asta aici? poi numa de mancaruri bune, lichioruri vb? Ia luati de acilea o studenteasca de a mea sa va reveniti. Si fara moafte ca la mine nu tin moaftele.Varza murata cu legume si sacarica.La masa! si fara moafte ca va dau numa apa. io iau salata de varza si galbenusul de la ou si am tulit-o cu fie-mea la petrecere ... e invitata ... Distractie placuta ! Report
December 29, 201114 yr comment_118431 Bai m-ati terminat cu impachetari cu varza, galbenus in par, iau lichiorul si-l vars tot pe mine Daca esti singura acasa, nu se merita! Ai dreptate Report
December 29, 201114 yr comment_118432 Ma mananca degetele, parc-as coace ceva .As face saratelele Petunelei ca n-am mai apucat sa le fac pentru Craciun . Report
December 29, 201114 yr comment_118433 Ei uite vezi? eu te am servit. Tu nu vrei sa papi, asa ca ia ex si tu de la mine eu fac, servesc. TU, vrei, nu vrei treaba ta. Asa sa faci cu musafira ta. Eu as servi da n-am. N-am varza, n-am scarica.Am numai cartofi si oua. Report
December 29, 201114 yr comment_118436 Oleac de salata de curechi iau si eu de la cerra. in rest nu mai vreau nika.diseara am spectacol. ma duc sa-mi fac somn de...frumuasete cum zice gianina ; la mine e somn , somn...aka altfel adorm pe mine acolo. Report
December 29, 201114 yr comment_118441 Deci, ce ziceam?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif V-am lasat vreo 4 ore si deja ati dat-o pe masaje, impachetari si alte alea! Vreau si euuuuu! Si masaj si studenteasca, fara varza, ca i-o las lui Lili si biscuiti!! Spalai si facui si fursecele mele, in vecini.M-a sunat o prietena foarte buna ca nu-i ies fursecurile mele.Culmea ca-i mestera in cozonaci.M-a umflat rasul, dar cand am ajuns la ea, m-a umflat plansul.Era din cauza de faina, asa ca aveti grija ce fainuri folositi.Asta era aspra si cam uscata. Le-am refacut cu faina pentru cozonaci si-au iesit doua tavi.Nu le-am numarat! Dar m-am distrat si-am mancat sorici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Maine ma spal pe par, ca cu voi nu se mai poate! Vreau masaaajjjj!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
December 29, 201114 yr comment_118443 ALOOOOO...ce-i aici? Masaje erotice? VREAU SI IOOOOOO...si da, Zoazo fuse la mine cu fursece-n poala (reteta de) ca coca mea era pe aratura.. Zoazo, de sorici ai zis dar de jumeri? Fetelor n-ati vazut cu ce pofta manca jumerile, i-am dat un borcan acasa sa-l pape-n tihna. Report
December 29, 201114 yr comment_118447 Buna Pat'! Asa Zoazo' te tii de sorici si jumari Sa va fie di ghini'...Cerra arata super studenteasca ta Report
December 29, 201114 yr comment_118448 Wow!! cat ati mai scris fetelor!! Daniella, faine bombonelele tale, cred ca le fac si eu. Eu am facut un tort de lamaie ,reteta de pe culinar si e la frigi, un fel de alba ca zapada dar in forma de tort, de cand l-am vazut mi-a parut interesanta ideea si l-am facut ieri. Am mai facut si biscuiti cu parmezan si masline ale Aurei , foarte buni!! - tot ieri.. si mai nou sotul meu vrea drob pt revelion - ha,ha!! - am fiert ficatei si piept de pasare si ciupercile si il voi face in seara asta ca sa pape pt maine. Noi de revelion suntem invitati si pe 1 ianuarie , asa ca ,ce ne este pofta si vrem din mancarea traditionala ,facem zilele acestea. Eu voi mai face pateu de pasare , oua umplute, racituri/piftie de curcan si dulce ma mai gandesc...am multe pe plan dar mai vad... Felicitari fetelor pt bunataturile facute de sarbatori si va multumesc ca ati impartasit cu noi, eu una m-am bucurat f tare sa vad cum ati pregatit. Mai citesc un pic pe aici si mai vin cu scrisu dupa mine Pupici!! Report
December 29, 201114 yr comment_118449 ALOOOOO...ce-i aici? Masaje erotice? VREAU SI IOOOOOO...si da, Zoazo fuse la mine cu fursece-n poala (reteta de) ca coca mea era pe aratura..https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/violent1.gif Zoazo, de sorici ai zis dar de jumeri? Fetelor n-ati vazut cu ce pofta manca jumerile, i-am dat un borcan acasa sa-l pape-n tihna. N-am zis, fata, ca m-am rusinat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Cel mai bun sorici si cele mai bune jumere mancate de mine, astea au fost, c-au fost muncite si cu sudoarea fruntii.Dar are fata fursece!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Report
December 29, 201114 yr comment_118450 Zoazo, de sorici ai zis dar de jumeri? Fetelor n-ati vazut cu ce pofta manca jumerile, i-am dat un borcan acasa sa-l pape-n tihna. Zgarcito!Dau masaje pe sorici! Report
December 29, 201114 yr comment_118451 Zoazo, de sorici ai zis dar de jumeri? Fetelor n-ati vazut cu ce pofta manca jumerile, i-am dat un borcan acasa sa-l pape-n tihna. Zgarcito!Dau masaje pe sorici! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_porc.gif Maseaz-o pe Patrika, poate mai are sorici! Ca io nu mai am!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
December 29, 201114 yr comment_118469 si io furai galbenusu sa-mi dau'n par Deny, fursecurile lui Any au migdale, ajuta la cearcane. atunci iau si fursecuri ! ce remedii naturiste mai aveti sa dam sunculita jos? care, ce mai da pe aici??? zeama de strruguri la ce ajuta? ca dau si io un vin! ...dar sa nu cereti sa va umplu cada! dau si io cu paharul ! Report
December 29, 201114 yr comment_118470 Bai m-ati terminat cu impachetari cu varza, galbenus in par, iau lichiorul si-l vars tot pe mine nu neaprat pe tine, poti si pe domnul Any! dupa care il poti savura nu zice nimeni ca nu il bei in final .... Report
December 29, 201114 yr comment_118471 si io furai galbenusu sa-mi dau'n par Deny, fursecurile lui Any au migdale, ajuta la cearcane. atunci iau si fursecuri ! ce remedii naturiste mai aveti sa dam sunculita jos? care, ce mai da pe aici??? zeama de strruguri la ce ajuta? ca dau si io un vin! ...dar sa nu cereti sa va umplu cada! dau si io cu paharul ! asta ajuta sa uiti de toate: si de par cu pb, si de cearcane, si de sunculita... Report
December 29, 201114 yr comment_118472 si io furai galbenusu sa-mi dau'n par Deny, fursecurile lui Any au migdale, ajuta la cearcane. atunci iau si fursecuri ! ce remedii naturiste mai aveti sa dam sunculita jos? Cica sa tii gura inchisa ajuta... Acu' ca-ti dadui tipsu' sari cu vinu'// Report
December 29, 201114 yr comment_118476 Eu vreau tot.Am pus doua chile pe mine, nu ma intereseaza.Le dau eu jos.Ieri mi-am luat rochie marime mai mare, ca-n ailalta se vedea burta.Dar nu-mi pasa. Lesin de ras !Eu am probat aseara costumatia de rev, adica am o salopeta lunga intreaga, pantalonul e negru, iar de la talie in sus e un alb culoarea untului.Se vede un pic de burtica, dar daca ma fortez si-mi aduc aminte mereu, se rezolva sa nu se vada . mie imi pasa! ca nu am nimic masura la care am ajuns! dar mi-am luat neste slipi (De aia anticelu de la Lytess) care strang burta si o pereche de dresuri cu un corset care strange tot burdihanu pana sub sani. Pe astea doua am dat cat pe o rochie de o masura mai mare ... , dar nu,, nu mi-o cumpar! mor de frica sa schimb masura ... vad cum ma rezolv . Nici gand sa ma mai pot imbraca in culoarea untului ... Maine sper sa nu imi uit pantofii la serviciu, ca i-am luat si am lasat cutia la biro ... Oscilez intre rochita neagra clasica (maneca lunga si deasupra de genunchi) si pantofi de catifea violet, sau o rochita neagra fara maneci, cu o bentita la decolteu culoare unt care se incheie intr-un anchior artistic si pantof tot de catifea negri mai imbracati ... pana la gleznadresurile sunt negre si ambele incaltari cu tocuri inalte si destul de incomode Report
December 29, 201114 yr comment_118479 ce remedii naturiste mai aveti sa dam sunculita jos? Cica sa tii gura inchisa ajuta... Acu' ca-ti dadui tipsu' sari cu vinu'// hiha! buna! dar cum sa tiu io pliscu inchis? Doamna Geany e servita: Report
December 29, 201114 yr comment_118480 pantofi de catifea violet Macar in astia intrii sigur, si fara corset! Report