February 16, 201115 yr comment_77589 Buna dimineata , frigulet si aici. aseara am vazut un film excelent..."discursul regelui" http://www.miadumont.com/cinema/kings-speach-a-must-see/ azi program incarcat ; va doresc o zi faina tuturor. Report
February 16, 201115 yr comment_77591 Buna dimineata , vreau si eu raza de soare si o salata de fructe , multumesc. Report
February 16, 201115 yr comment_77592 asa fac si eu Geany, doar ca pun si mozza de la inceputsingura dif e ca nu mai fac cu coca mea, ca nu mi-a iesit subtire din nestiinta ... Iese buna si cu blatul de ikea, dar tare mi-ar placea sa fac coca mea cu faina integrala si sa-mi iasa asa de subtire si crocanta cum ziceti si eu vreau peisaj, raza de soare si salata de fructe...brrrr ce frigatanie aici! deci cum se intinde foaia cu mainile in tava? Report
February 16, 201115 yr comment_77597 asa fac si eu Geany, doar ca pun si mozza de la inceputsingura dif e ca nu mai fac cu coca mea, ca nu mi-a iesit subtire din nestiinta ... Iese buna si cu blatul de ikea, dar tare mi-ar placea sa fac coca mea cu faina integrala si sa-mi iasa asa de subtire si crocanta cum ziceti si eu vreau peisaj, raza de soare si salata de fructe...brrrr ce frigatanie aici! deci cum se intinde foaia cu mainile in tava? Prin "apasare",ca si cum ai face un masaj finut cuiva.Apesi din mijloc catre inafara.Nu stiu cum sa-ti explic.Din aluatul crescut rupi o bucata (Pt tava cu diametrul de 28cm cam 200 g aluat,poate fi si max 220) dar nu o mai framanti in mana;o pui in mijloc la tava,o apesi un pic si incepi sa o masezi dinspre mijloc catre exteriorul tavii.Tava sa fie unsa cu putin ulei(stergi cu un servetel sa nu balteasca uleiul). Eu ung aluatul cu sos de rosii,pun cascaval,pun sunca sau ce mai vrem pe ea,apoi la sfarsit pun iarasi cascaval deasupra. PS:Vezi ca poate ai pus prea multa mozzarella de ti-a iesit umeda pizza. Asa,acum ar fi cazul sa va dau si eu buna dimineata,ca am uitat Report
February 16, 201115 yr comment_77602 Eu ung aluatul cu sos de rosii,pun cascaval,pun sunca sau ce mai vrem pe ea,apoi la sfarsit pun iarasi cascaval deasupra. da, da in ordinea asta pun si eu: sos de rosii, mozza rasa, topingurile si iar mozza rasadaca fac cu blatul cumparat nu se uda, daca am incercat cu coca facuta de mine se uda. Am incercat inclusiv cu coca de paine proaspata, cumparata de la brutarie rezultatul a fost nashpa: pe margine umflata si groasa, in mijloc subtire si uda.nu am incercat cu cuptorul incalzit la 250 grade in prealabil. mentii temperatura asta si pe timpul coacerii si dai ventilatie si de sus si de jos?poate trebe si sosul de rosii mai gros ? recunosc sincer ca pun si multa incarcatura (mie imi place numai topingul nu si coca ca eu nu mananc nici paine ), probabil de aia, trebuie sa mai reduc casntitatile de la topinguri, less is more!nu carecumva tu faceai monti si ai si reteta de coca cu faina integrala? chestia cu intinsul cocii cu mana ma depaseste, o sa incerc cu sucitorul in prima faza ... oare i se intampla ceva cocai de la intinsul cu sucitorul? sau de ce intindeti cu mana? multumesc mult de sfaturi! Poate imi dati si o reteta pentru cele mai bune perisoare pt ciorba de perisoare ca nu am facut niciodata si se cere. In principiu cam stiu asa dupa scafarlia mea, dar sa vad si o procedura scrisa de voi Report
February 16, 201115 yr comment_77636 Asa rapid din goana calului...carne macinata, orez , ou/oua depinde de cantitate, sare piper, personal pun si un pic de gris .amestecat totul, facut gogoloaie si pus in ciorba, lasat sa fiarba la foc domol. Report
February 16, 201115 yr comment_77638 Asa fac si eu ca Steluta dar nu te pot ajuta deloc,cu cantitati ca fac din ochi.Daca vrei reteta exacta si cantitati,mai bine pui la caut o reteta ca acolo se vede ''din avion'' si vin fetele si-ti spun mai exact. Report
February 16, 201115 yr comment_77664 eteeee! aproximativ asa stiu si eu cum facea mama, dar vreau mai detaliat si mai exact, fug dincolo! merci si pupez! Report
February 17, 201115 yr comment_77703 si pt ca vad ca somnoroasele nu s-au trezit inca, prepar si un mic dejun cu drag Report
February 17, 201115 yr comment_77704 Buna dimineata fetelor!Buna dimineata Steluto,te-ai dat bre jos di' pi' calu' cela sau tot la galop esti si azi?! La noi e intunecat de zici ca e pe inserat tarziu,cred ca vine''ninge''...Bllee!!! Report
February 17, 201115 yr comment_77706 La mine a venit "ninge" .Ce m-am saturat , vreau primavara , vreau soare . Report
February 17, 201115 yr comment_77708 La mine a venit "ninge" .Ce m-am saturat , vreau primavara , vreau soare .+ 1 Report
February 17, 201115 yr comment_77709 Neatza, Geanino, azi cu intermitente cand calare, cand pe jos merci de cafe de alea alea. aici inca nu ninge, dar a plouat ceea ce era de bine, ca nu mai fusese nica de peste 5 saptamani, nici ploaie, nici ninge...si astia deja vorbeau de seceta.in rest copila mai are doua zile pline si ea, si intra in vacanta. pleaca la munte la schi..dar se para ca fara ninge , acolo deja e cam chelit de zapada. in fine, important e ca se hodine, si caschimba aerul .o zi faina tuturor. Report
February 17, 201115 yr comment_77720 'neata,iau si eu o cafea de la voi,ca imi trebe doza dubla/tripla astazi.Amelie a mea e iarasi acasa.In gradinita e doar o grupa deschisa si cresa,restul sunt bolnavi cu gripa la stomac.Sper sa reziste Patrick,sa nu-l apuce si pe el iarasi.Ieri m-am distrat toata dupa amiaza cu spalat//schimbat/dezinfectat In rest totul ok,la noi nu ninge,nu ploua,dar e frig Report
February 17, 201115 yr comment_77790 `mna seara ! iar am venit sa beu cam des in ultimul timp voi veniti aici la cafea , la o pizza , si eu vin sa beu ; pai treaba e asta? beu de necaz , ca mi-o luat-o inainte o prajitura cu zahar pudra pe ea Report
February 18, 201115 yr comment_77825 Buna dimineata! Danielo nu fi suparata.Eu nu am cont pe facebook si nici nu-mi fac,nu stiu cum sa votez,ca nu ma pricep deloc. Voi ce faceti doamnelor?! La noi e zapada si inorat ... Report
February 18, 201115 yr comment_77826 Neata!La mine iasa soarele , dar e cam dintos deocamdata, poate se schimba mai tarziu. Report
February 18, 201115 yr comment_77830 Buna dimineata...ma duc la aquagym si la 3h iau busul spre berna ( 1h30 cca de drum) ca avem concert acolo, ma intorc la miez de noapte:)va las la alegere , mic dejun Report
February 18, 201115 yr comment_77854 buna ! stelutzo - drum bun! si la onesti a cam ca pe la geanny - ca doar ne despart vreo 49 de km motivul meu de jale e altu (dar nu mai beu numa un pic ) o venit socrela din dotare sa se interneze ca nu are pofta de mancare si e vineri ! cine sa o interneze azi pt atat ?! asa ca sta la noi pana luni toate ca toate , dar vorbeeeste , voooorbeeeeste , vooooooooorbeeeeeeeste intr-una sau mai degraba . as pleca prin urbe la plimbare , da-i frig ...stau si suport Report
February 18, 201115 yr comment_77857 buna ! stelutzo - drum bun! si la onesti a cam ca pe la geanny - ca doar ne despart vreo 49 de km motivul meu de jale e altu (dar nu mai beu numa un pic ) o venit socrela din dotare sa se interneze ca nu are pofta de mancare si e vineri ! cine sa o interneze azi pt atat ?! asa ca sta la noi pana luni toate ca toate , dar vorbeeeste , voooorbeeeeste , . as pleca prin urbe la plimbare , da-i frig ...stau si suport Vaii saraca de tine! A mea am noroc,vine si pleaca si in coarne se ia doar cu sotul asa ca eu m-am scos... Vezi si tu daca nu urmareste la tv. ceva telenovici sau ce stiu eu.Fa-te ca tre' sa faci cumparaturi de mancare,sau o gogoasa o clatita ceva poate scapi de trancaneala. Report
February 18, 201115 yr comment_77858 Daniela, spune-i ca tre sa se hodine, ca sa fie in forma luni si vorba geaninei, fa o clatita ceva colo-sha.sau da drumul la TV sau radio Report
February 18, 201115 yr comment_77860 Daniela te compatimesc , ia un antistress, eventual niste vata in urechi - spui ca te-a tras curentul - .De-a Dumnezeu sa treci fara dureri de cap week-end-ul. Report
February 18, 201115 yr comment_77864 Nashpa ca e si urat rau afara daca era vara ,luai o ocazie si veneai la Bacau ,iesiam si noi la o terasa la o bere prin oras... Report