February 19, 201115 yr comment_78018 Maiii fetilor am avut peripetii cu sarmalele adica de crosetat le-am crosetat dar sa vedeti...Tii,ci bini'i cand nu esti tu di vina si si-o ia altul pe cocoasha ,de data asta fu' tata... A uitat mama sa scoata de la congi carnea tocata si-l suna pe tata de la serviciu dimineata,sa scoata pachetul de carne tocata de la congi de pe primul raft...Tata normal ca a scos alt pachet cu carne de porc pt. friptura... Pai zice nu ai zis:''primul raft de sus sau de jos'' poftim cultura...Mama era neagra de suparare da' la drept vb. tata avea si el dreptatea lui,eu nu m-am bagat (fata isteata,...tata a zis ca ma desmosteneste ) Asa ca am halit friptura de porc(va pun la ce am gatit azi) si crosetat intr-un tarziu sarmalele si lasat pe mama sa le pazeasca la foc mic,maine va aduc sarmale,asta e cui nu-i place sa se ia de tata ca el e de vina.. Eu cand v-am zis ca toata familia mea e asa poate nu m-ati crezut... Report
February 19, 201115 yr comment_78041 vai ce bubulet frumos, ochios si fericit sarmalutele sunt jumate in varza, jumate in foi de vitza? arata frumos tare! or fi si bune cred Report
February 19, 201115 yr comment_78044 vai ce bubulet frumos, ochios si fericit sarmalutele sunt jumate in varza, jumate in foi de vitza? arata frumos tare! or fi si bune cred Mda' Maine iti aduc. Report
February 19, 201115 yr comment_78059 Frumoasa poza bubuletului in omatul pufos.cat despre galushte...buuuuuuuuuuuune. eu aleg alea in varza Report
February 19, 201115 yr comment_78060 Ia vedeti fatuca asta ..Daca nu va face mandri sa fiti romani eu nu mai stiu... http://www.youtube.com/watch?v=6Nm0mvWGiNI Oh,daaa;pe fata asta o stiu de anul trecut.Superb!Chiar mi-au dat lacrimile cand am auzit-o Report
February 19, 201115 yr comment_78061 Frumoasa poza bubuletului in omatul pufos.cat despre galushte...buuuuuuuuuuuune. eu aleg alea in varza :D Pup inapoi de la bubulet. Maine va aduc si sarmalele mult promise. Report
February 19, 201115 yr comment_78062 Da Petu' e minunata fatuca. Si eu am cam dat apa la soricei... Report
February 19, 201115 yr comment_78063 Frumoasa poza bubuletului in omatul pufos.cat despre galushte...buuuuuuuuuuuune. eu aleg alea in varza Numa' bine,ca-mi raman mie alea in vita de vie.Nu am mai mancat de nu stiu cata vreme in frumza de vita,ca alor mei nu le plac Pupici bubuletului! Report
February 19, 201115 yr comment_78065 Heeei! Invatati sa impartiti, nu luati juma de oala ! lasati-mi si mie, va rog, macar 2 si 2 din fiecare tip Geany, vezi bine ca nu ne poti da numai o portie? trebe sa ne aduci colea la han oala intreaga Report
February 19, 201115 yr comment_78066 Va aduc ceaunoiul maii nu va certati....Maine promit ca va aduc...Ardei iute ,mamaligusion,smantana tot ce vreti. Report
February 19, 201115 yr comment_78070 eiii! cum o sa ne certam!?? nici gand! imi place asa sa fac si eu galagie ... ca asa e o liniste pe aici pe la han ... nimeni numai taca-taca nimicuta toti culinarii ascunsi prin bucatarii samabata! numai eu am gatit in 2 timpi si 3 miscari o lasagna si un tiramisu si gata teraba ca la noi nu se mananca 2 feluri Am si avantaje ... ca nu tb sa bucataresc intr-una! ...si astfel nici sa mananc intr-una cum sa aduci tot ceaunoiul, draga? lasam si famelionului cate o portie si doar restul il impartim noi Report
February 20, 201115 yr comment_78098 Buna dimineata.Sa inteleg ca astazi mananc sarmale?Haide Geany , haide Geany !!!! Report
February 20, 201115 yr comment_78103 Pana una-alta, bem o cafea, ca azi am "zi scurta" si dispar repede!Hai, cine mai doreste, cine mai pofteste... Report
February 20, 201115 yr comment_78109 Buna dimineata , asa pe la amiaza.Copila e la munte. aici e innourat si sta sa ploua.o cafea e oricand bine venita.Geanino, sa mananci vreo doua galushte si pentru mine. Report
February 20, 201115 yr comment_78112 Zozo te pupez ,ne vedem vineri. Steluto vin deseara cu pozele cu salmalili'... Report
February 20, 201115 yr comment_78116 iau o cafea in zbor, multumesc!am fugit la cumapraturi!va pupez si sa aveti o duminica frumoasa! odihniti-va si relaxati-va! si sa va fie apreciate bucatarelile! Report
February 20, 201115 yr comment_78135 Luaţi şi de la mine sarmale, dacă nu vă ajung de la Geany... Io vreau de la Geany de alea de viţă, că eu nu mai am frunze. PS: Am fost azi în Kaufland şi mi-am cumpărat baterii noi. Report
February 20, 201115 yr comment_78165 Koral f. frumoase si sarmalutele tale,ce frumos ai facut inimioare pe smantana. Report
February 20, 201115 yr comment_78182 Hai ca l-am vazut si eu pe baiatul de la "romanii au talent", ca tot citisem si vazusem link-uri catre clipuri cu el, dar n-am avut timp pina acum sa-l vad si ascult. Eu sint convinsa ca e un talent deosebit sa cinti asa de "sus", dar mie nu-mi place deloooc, ba chiar ma zgirie rau de tot pe timpane sunetul ala, scuzati-mi lipsa de sensibilitate auditiva. La fel de tare ma zgiriie si pe retina sa-i vad pe cei din juriu ca fac aceleasi fete uimite ca si colegii lor de pe alte meridiane, de parca nu s-ar astepta deloc sa vada un asemenea talent. Mereu, mereu aceeasi mimica si uimire, cind am vazut-o prima data chiar am crezut ca oamenii simt ceva, acum m-am convins ca e regie.Azi sint critica Fata cu naiul mi-a placut pentru ca-mi place naiul si-mi place "the lonely shepherd", dar e departe de Gheorghe Zamfir pe care nu-l bate nimeni, e "nebun", intra in transa cind are naiul in mina si rezultatul e cel pe care il vedem si auzim cu totii. Report
February 20, 201115 yr comment_78184 Hai ca l-am vazut si eu pe baiatul de la "romanii au talent", ca tot citisem si vazusem link-uri catre clipuri cu el, dar n-am avut timp pina acum sa-l vad si ascult. Eu sint convinsa ca e un talent deosebit sa cinti asa de "sus", dar mie nu-mi place deloooc, ba chiar ma zgirie rau de tot pe timpane sunetul ala, scuzati-mi lipsa de sensibilitate auditiva. La fel de tare ma zgiriie si pe retina sa-i vad pe cei din juriu ca fac aceleasi fete uimite ca si colegii lor de pe alte meridiane, de parca nu s-ar astepta deloc sa vada un asemenea talent. Mereu, mereu aceeasi mimica si uimire, cind am vazut-o prima data chiar am crezut ca oamenii simt ceva, acum m-am convins ca e regie.Azi sint critica Fata cu naiul mi-a placut pentru ca-mi place naiul si-mi place "the lonely shepherd", dar e departe de Gheorghe Zamfir pe care nu-l bate nimeni, e "nebun", intra in transa cind are naiul in mina si rezultatul e cel pe care il vedem si auzim cu totii. Ai mare dreptate ,draga Carmella,si eu sunt convinsa ca e regizat tot,dar decat sa vad telenovele,prefer sa vad asa un spectacol,fie el si regizat,baietelul eu cred ca are potential,daca v-a cultiva acest dar ce i-a fost harazit(vocea i se va schimba ,ca asa e la adolescenti cand trec la maturitate) dar potential eu cred ca are,si fata la nai nu se compara poate cu Zamfir dar si ea are potential ,important e sa cultive asta pe mai departe cred eu.Sunt oameni simpli care se exprima decent cred eu (fata de ce vedem in jur...,nu pot fi doar maestri...,sau poate acestia vor deveni viitori maestri...) Report
February 20, 201115 yr comment_78199 multumim de sarmalute koral si geany! miammmi am avut o zi proasta ... (astenie de primavara, depresie ... habar nu am ... ) asa ca as ingurgita vreo 10 fara sa ma gandesc prea mult Sunt obosita ce m-a uimit foarte tare pe mine in legatura cu baiatul de la romanii au talent, este ca pana la 15 ani (parca) nu a fost descoperit de nimeni ... putea fi si scolarizat deja la ce are nativ ...in rest am mai auzit niste pui de manele si unul care o imita pe lady gaga ... da, si reactia alora din culise era tare trasa de par ... cum de ii filma pe ei la fiecare concurent ? Report
February 21, 201115 yr comment_78219 Buna dimineata fetelor!!! O saptamana superba va urez! Danielo sper sa ai o zi mai buna azi Eu azi am in plan fasole (si bors de fasole si fasole prajita,deci fasole pe toate planurile ) Report
February 21, 201115 yr comment_78226 Buna dimineata.Eu astazi nu am nimic in plan , doar o lene care se arata deja de la prima ora.Sunt obosita , nu am chef de nimic , urmeaza o periada stresanta pentru mine , as vrea la spa (visuri) , ca nu am fost niciodata. Pentru voi Report