Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata. geanino, azi sar masa de la tine :rolleyes: , ca cu fasolea asa mai rarutz ( de cand ma stiu :violent1: ) exceptie cu cea facaluita.

eu azi repetitii, una alta, asa ca mai dau poate pe aici in sfarsit de dupa masa.

va las o salata de fructe pentru vitamine.

post-16-1298270777573_thumb.jpg

Buna dimineata!

Eu va dau flori,in loc de cafele si papa :violent1: ca asa bucuroasa am fost ieri cand in plimbarea noastra prin parc am dat si peste ghiocei,multi ghiocei:

post-59-12982723095727_thumb.jpg

Astazi cand m-am trezit a fost totul alb,a nins si la noi :rolleyes:

multumim de tratatie si de ghiocei :sad1:

Buna dimineata fetelor!!! O saptamana superba va urez! :evil3:

Danielo sper sa ai o zi mai buna azi :P

Eu azi am in plan fasole (si bors de fasole si fasole prajita,deci fasole pe toate planurile :drool: )

eu am facut ieri o iahnie cu un mare rasol afumat, o minunatie :violent1: Te-ai luat dupa mine :rolleyes:

eu am mai venit azi pana la usa hanului , m-am uitat pe gemuletul ala prafuit , dar am vazut ca nu-i nimeni aici asa ca am facut cale-ntoarsa :scratch:

eu am mai venit azi pana la usa hanului , m-am uitat pe gemuletul ala prafuit , dar am vazut ca nu-i nimeni aici asa ca am facut cale-ntoarsa :scratch:

Deci nu sa' poate asa ceva... :) Trist .f. trist :)

Ia' cine baga o barfa?!....

Doo' dejte'n aer..doo dejte'n aer ...io' io' io... :)

Bubuletul meu m-a amuzat aseara ca-i zic ,din bucatarie:'ma sa mananci tot nu-mi lasi in farfurie''

Raspuns:''O.K''

:) B) II zic sotului:'' ma' ci' moldovean ii asta ma?!''Auzi la el :''OK!''...Putea si el sa zica :Bini' ca tot omu' nu?!... :P :P B)

Danello ia o fasola pajita derect' di' la botu' calului cum s-ar zice (adica derect' din tigaie'') asta e la mine fasole prajita,e prajita in tigaie cu prajela si afumatri. :scratch:

post-405-12983193525877_thumb.jpg

post-405-12983193437199_thumb.jpg

Scump moldeoveanul tau modernizat B)

Hai si io cu o barfa,lauda,cum vreti voi:vineri e primit Patrick "Zwischenzeugnisse".Adica s-a terminat un trimestru/semestru de scoala si au primit "rezultatele" de pana acum.Offf,sa nu va zic cat e inima in mine de vineri :) .Numai de bine scrie profesoara :scratch: Din cauza ca il stiu cum e acasa de cele mai multe ori si nu are chef de scris temele,si e dezordonat ,si nu asculta,cand am citit ce scria acolo am zis ca nu-i copilul meu. :) ,manca-l-ar mama pe el.

Astazi m-a facut sa fiu si mai increzuta :) cand l-am vazut cu cata pofta citeste din cartea ce i-a venit astazi(comandata de noi prin scoala).A citit aproape jumate :)

Auzi?! Tu nu vb. cumva despre al meu (cel mare?) :)

Cat despre bubulet se putea si mai rau ,sincer a sunat cam :''uokei!'' deci e spre bine...

Ii spun zi mama ''picioare''..El zice:''pushioaie''...EEeee se putea si mai rau ''chishioari'..'' Nu?!!! :scratch: :)

Geanino, shi-ai bre cu bàietu?? lasa-l sâ vorghiascà cum ii vini.

noapte buna la doamnele din han. :occasion14:

e ora 8 si n-a deschis nimeni hanul, asa ca fac eu repede cate o cafeluta pt fiecare si va poftesc pe toti azi cu mare veselie, aduceti care ce puteti sa servim si sa stam la taifas

post-685-12983549238441_thumb.jpg

post-685-12983549415473_thumb.jpg

post-685-12983549498857_thumb.jpg

post-685-12983549694022_thumb.jpg

post-685-12983549969366_thumb.jpg

post-685-12983550644938_thumb.jpg

Geanino merci de fasolea prajita! Macar virtual sa pap asa ceva, ca real io nu pot papa d-aia ca ma imi omoara bila!

Si cum spune si Stelluta, lasa Bubuletul sa vorbeasca asa cum are el chef ... :occasion14:

Heii! Buna dimineata,am intarziat putin ca am avut un pic de treaba.

Ce bine-i la han la cafea. :hug:

Asa tineti-i si voi partea la bubulet :D Deci O.K ! se aproba. :occasion14:

Auzi?! Tu nu vb. cumva despre al meu (cel mare?) :hug:

Cat despre bubulet se putea si mai rau ,sincer a sunat cam :''uokei!'' deci e spre bine...

Ii spun zi mama ''picioare''..El zice:''pushioaie''...EEeee se putea si mai rau ''chishioari'..'' Nu?!!! :P :D

'neata!Multumesc si eu de cafea;beau rapid una si apoi fug sa pregatesc geanta pentru patinoar :occasion14:

Geany,:P dragul de el,ar trebui sa-l si filmezi o data =))

Asa a fost si baiatul tau al mare cu scoala?

Da Petunel,asa a fost si cel mare cu scoala,iar bubuletul e pozat si filmat non stop, :occasion14:

Azi am achizitionat o telemea excelenta.

post-405-12983596715412_thumb.jpg

Sotul nu inceta s-o mai laude,asa ca= sot super fericit din nou. :D

Da Petunel,asa a fost si cel mare cu scoala,[b]iar bubuletul e pozat si filmat non stop, :hug: [/b]

Azi am achizitionat o telemea excelenta.

post-405-12983596715412_thumb.jpg

Sotul nu inceta s-o mai laude,asa ca= sot super fericit din nou. :D

Ai filmare postata aici?Ma gandesc ca e filmat si püozat,numa ca io ma refeream sa-l vedem si noi =)) :occasion14:

Nu peaici sunt numa' poze. Nici alea nu ar fi prea indicat,ca nu e bine sa postezi copii pe internet sunt tot felul de nebuni si maniaci :D Nu spun ce le-asi face eu alora daca asi putea :occasion14:

Nu peaici sunt numa' poze. Nici alea nu ar fi prea indicat,ca nu e bine sa postezi copii pe internet sunt tot felul de nebuni si maniaci :D Nu spun ce le-asi face eu alora daca asi putea :occasion14:

Da,si eu m-am gandit de multe ori la asta ca si eu am destule poze postate in internet cu copiii.

PS:cu aia as face in felul urmator:i-as rani exact la chestiile,organele(fie maini,picioare,ochi,beep) cu care maltrateaza direct sau indirect copiii.Asta asa ca felul I,ca mai urmeaza si felul II si desertul :hug:

neatza ! cu ochii pe cafelele daniellei , beau din ceaiul meu verde :D eu am o saptamana foarte , dar foooaarrtee aglomerata in torturi :hug: ,asa ca am sa mai ajung pe la han doar seara tarziuuu :occasion14:

scump bubu tau geanny !

petu- felicitari pt ficior =))

neatza ! cu ochii pe cafelele daniellei , beau din ceaiul meu verde =)) eu am o saptamana foarte , dar foooaarrtee aglomerata in torturi :D ,asa ca am sa mai ajung pe la han doar seara tarziuuu :occasion14:

scump bubu tau geanny !

petu- felicitari pt ficior :P

Mult succes la tortarit :hug:

Noah,ca v-am gasit s-acilea!E atmosfera faina,calda si ....delicioasa!Va rog,ma primiti si pe mine?

Acu' ma-ntorc la pagina 1 ca am multeeee de cetit,si invatat despre "angajatii hanului".

...Revin...

Noah,ca v-am gasit s-acilea!E atmosfera faina,calda si ....delicioasa!Va rog,ma primiti si pe mine?

Acu' ma-ntorc la pagina 1 ca am multeeee de cetit,si invatat despre "angajatii hanului".

...Revin...

Ho ho! Da stiu ca ai sa ai de cetit nu gluma :D :occasion14:

neatza ! cu ochii pe cafelele daniellei , beau din ceaiul meu verde :biggrin: eu am o saptamana foarte , dar foooaarrtee aglomerata in torturi :headbang: ,asa ca am sa mai ajung pe la han doar seara tarziuuu :rolleyes:

scump bubu tau geanny !

petu- felicitari pt ficior :floare:

Mersi :)

Moama ce as manca si eu acuma o felie de tort cu crema de ciocolata :drool:

...Revin...

Ne vedem la vara atunci =))

:pupic: