Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

ziua buna la toate fetele! merci de cafele si de festin! cu suncile iar m.ai dat pe spate stelluto!

vreau si io la aquagym... dar crek' mai apuc cand o fi fata la liceu :lol: sau nici atunci :hug:

Voi stiti sa inotati?! =)) Io' ca toporul la fund(ul apei,normal),da-mi place in apa de numa' ca deaia sunt peste,ma balacesc mai ceva ca o rata numa-n apa asi sta.

Hi hi hi! Am fost cu bubuletul la mare si am cumparat 2 colace ,el l-a spart pe-al lui in momentul unu,asa ca ragea pe mal :hug: ,eu ma balaceam fericita,pana a venit sotul sa-mi ia colacul ca cica sa' uita lumea' :lol: =)) =))

Va ademenesc,cu o branza cu smantana si o mamaliguta motata... :hug:

post-405-12980476205164_thumb.jpg

post-405-12980476280547_thumb.jpg

=))

P.s : Scuzati farfuriile de bucatarie. :lol:

Buna seara,

in aceasta sear a inceput emisiunea 'Romanii au talent',eu zic (,)ca merita vazuta :-*

Buna seara,

in aceasta sear a inceput emisiunea 'Romanii au talent',eu zic (,)ca merita vazuta :-*

Pana acum,m-a shocat in mod placut acel baietel cu voce de soprana...Mama mia' aproape ca ma intrece si pe mine cand tzip la ai mei si sunt nervoasa...Zau ashea... :D :-*

Glumesc bine inteles chiar ii tin pumnii :D

Geanino la aqua gym nu tre'sa stii sa inoti ca se face in apa numai pana la brau, faci gimnastica stand in apa, apa iti opune rezistenta si asa e mai eficenta si nu transpiri, ci te racoresti. E faina rau!

Vreau si eu mamaliguta de-a ta din malai de ala cu tarate cu tot, sau huste cum s-or chema :-* ...

Geanino la aqua gym nu tre'sa stii sa inoti ca se face in apa numai pana la brau, faci gimnastica stand in apa, apa iti opune rezistenta si asa e mai eficenta si nu transpiri, ci te racoresti. E faina rau!

Vreau si eu mamaliguta de-a ta din malai de ala cu tarate cu tot, sau huste cum s-or chema :-* ...

Stiu iubita ce e aquagym,si mi-ar place enorm,intrebam si eu despre inot doar asa sa fac ''converseishen''... :D

Ia si ''milinga'' cum zice bubuletul cat vrei... :-*

Buna seara,

Pana acum,m-a shocat in mod placut acel baietel cu voce de soprana...Mama mia' aproape ca ma intrece si pe mine cand tzip la ai mei si sunt nervoasa...Zau ashea... :D :-*

Glumesc bine inteles chiar ii tin pumnii :D

Si pe mine m-a impresionat de-a dreptul pustiul .Si m-a impresionat si fata cu gimnastica la bara , super , chiar ai nevoie de muuulta forta pentru asa ceva.

na seara ! azi am fost cea mai harnica femeie din onesti :-* am cocait toata ziua , am facut decorurile pt toate torturile de saptamana viitoare :P iar soacra se vaita ca nu am stat deloc in pat :D iooooo???? da` io-s taaare ocupata bre , nu am timp de stat :-*

pe la 8 s-a luat lumina si am stat asa in bezna pana la 9jumate . n-am vazut nici un talent nik :D am pus cu stef un film la laptop , dar nu am avut decat trei locuri disponibile in fata lui , ca e mic ecranu bre , nu vezi? asa ca socrela a plecat la nani fortat :D

geanny- ce mi-a placut de fata ce canta la nai ! mi s-o facut pielea gaina :D

Asa Danielo (a' cu socrela ,ca e mai multe Danele' pe aici =)) ) a trecut si asta =))

Buna dimineata fetelor va pupez si o zi buna va urez =)) ...

Azi se anunta o zi trasnet dau in versuri de dimineata ,ma duc sa-mi beau cafeaua mai bine. =))

trasnet? iar e vreo supriza cu suspans? ia sezi tu colea la o cafeluta si spune ce inginerie ai de gand pt azi?

la noi este intunecat de parca vine seara si in plus bureaza brrr =))

post-685-12981000113599_thumb.jpg

trasnet? iar e vreo supriza cu suspans? ia sezi tu colea la o cafeluta si spune ce inginerie ai de gand pt azi?

la noi este intunecat de parca vine seara si in plus bureaza brrr =))

Si la noi ninge dar tot o tai la mama,cred ca se lasa cu crosetat sarmalute. =))

Buna dimineata. am ajuns si eu la miez de noapte , si am dormit ca valiza-n gara

pana mai adimeauri.

Geanino , spor la croshetat sarmale fata mea.

la mine pleaca copila la munte , ca de aseara e in vacanta o saptamana.

am si eu liber azi si maine, dar multe de facut.

merci de cafelele motzate pe care le-ati oferit.

o zi faine la doamnele si domnii care dau prin han =))

La fel iti urez Steluto draga daca realizam azi sarmalele,va aduc deseara o portie,nu va uit... =))

nu am vazut emisiunea, asa ca mi-au dat lacrimile cand am ascultat baietul! Geany merci de youtube!

la noi ploua mocaneste ... si e o mohorealaaaa si o intunericeala ... si canele s-a bagat in cotet!

nu am vazut emisiunea, asa ca mi-au dat lacrimile cand am ascultat baietul! Geany merci de youtube!

la noi ploua mocaneste ... si e o mohorealaaaa si o intunericeala ... si canele s-a bagat in cotet!

Cu placere Danielo! Si la noi ninge dar frumos,o iau acusi catinel prin nameti cu bubuletul la mama care zicea ca vrea sa-i fac sarmalute sa vad daca a luat tot ce trebuie,ea sta cu bubuletul eu i le fac. =))

=))

post-405-1298107456091_thumb.jpg

hey ! o zi buna !

geanny- multumesc pt videoclipuri ! baietelul acela sigur nu e fata? are talent , e clar , dar vocea ii este nelucrata ; cu multa munca probabil va ajunge iar pe o scena . iar tipa .... e WOW !

spor la sarmalit ! eu fug la decorat doo torturi =))