February 25, 201115 yr comment_78907 Buna dimineata, o iau din loc sa umblu dupa cai verzi pe pereti. geanino, la cat nu iubesc iarna si zapada, compatimesc la nametii ceia Report
February 25, 201115 yr comment_78911 salutare si de la mine ! nametii cat casa si la onesti am suflat o cafea si fug iar pe metereze Report
February 25, 201115 yr comment_78924 Neata si de la mine unde in continuare este o vreme superba, ptiu,ptiu sa nu-i fie de deochi. Stela, imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Iau o cafea de la Izuk si fug la treburi. O zi frumoasa sa aveti Report
February 25, 201115 yr comment_78927 buna dimi!Stellutzaaaaaaaa! biata de tine! ce ai de umblat! lasa, gandeste pozitiv: probabil era scris in stele ca la data aceea tb sa suferi o pierdere ...decat sa fi fost ceva mai grav, bine ca sunt doar cardurile si actele care se pot reface totusi. Spor sa le obtii cat mai repede si usor! Izuk merci de cafeluta....asa imi mai placeee!La noi zapada si frig, dar nu sunt nameti ...daor asa de 5 cm ...ca tot fulguie cand si cand. Asa ca Ioana imparte si cu noi soarele, te rugam! Ia spune Geany ce supriza ne faci astazi? Sa aveti o zi frumoasa si spor in tot ce va propuneti! Report
February 25, 201115 yr comment_78933 Shiupraiizz!!! Vin acusi...Indiciu:''iarna,frig,gura sobii''...Ia sa vad... La noi e zapada f. inalta si inca ninge,si e un friggg...Brrr!!... Report
February 25, 201115 yr comment_78934 lasa-ma domne cu suspansu' si ghicitorile astea ... ne si vazusi asemanarea cu Agatha Christie? dezvaluie in toata splendoarea supraisuuu Report
February 25, 201115 yr comment_78936 lasa-ma domne cu suspansu' si ghicitorile astea ... ne si vazusi asemanarea cu Agatha Christie? dezvaluie in toata splendoarea supraisuuu Noop!! Ca nu-i gata inca... Report
February 25, 201115 yr comment_78946 Fereaa!! Ca viu'!!!... Turtite pe plita (tabla de coc eu vinete si ardei pe ea)... Si crete Piscotel umplute cu branza de oi si coapte in tigaia cu untura... Sexiune... Cu cartofi copti,oute fierte moi (de taran )unt si smantana... Frafurie (pe cartofii fierbinti se presara sare ,fulgi de unt,cascaval,smantana ,+ oul)... Report
February 25, 201115 yr comment_78993 nu am mancat asa ceva niciodata ... nici combinatia si nici turtite din alea! ofofofff! merita ouale de taran 1 leu, arata de le mananci cu ochii! nu am mai vazut asa de portocalii de cand cu lupii! si stii ca iarna gainile nu prea oua, asa ca is ...ouale de aur! Report
February 25, 201115 yr comment_79003 nu am mancat asa ceva niciodata ... nici combinatia si nici turtite din alea! ofofofff! merita ouale de taran 1 leu, arata de le mananci cu ochii! nu am mai vazut asa de portocalii de cand cu lupii! si stii ca iarna gainile nu prea oua, asa ca is ...ouale de aur!Da Danielo,sunt asa de multumita ca bubuletul a mancat tot,iar ouale e o femeie in piata de la care ia mama mea de ani de zile dar nu aduce multe si-i opreste (de exemplu ii zice ''vii miercuri'',si mama ia si-mi da si mie ,acum am luat eu 6 ca atatea avea femeia)1 ron mi s-a parut mult dar daca tu zici ca a meritat atunci nu-mi mai pare rau. Report
February 25, 201115 yr comment_79004 Geanino, a meritat cu varf si indesat , zic eu, la cum arata ( si sigur cum erau si ce gust aveau) Report
February 25, 201115 yr comment_79008 Geanino, a meritat cu varf si indesat , zic eu, la cum arata ( si sigur cum erau si ce gust aveau) No' daca zici si tu,gata nu-mi mai e ciuda,da' mi s-au cam incrucisat ochii cand a cerut un ron bucata,m-am gandit la bubulet cand am luat si bine am facut ca l-a papat pe tot.Sunt batranei ce vin in piata,vara e un mosnegut si are niste rosii bune (dealea galbene,portocalii,crete,rosii fara samburi,lunguiete ca forma de ardei capia,excelente) tot mama-l cunoaste si-l vaneaza ,ca n-aduce multe,si o chiama cand sa vina sa-i aduca,sunt tare simpatici dar tin la pret,nu poti negocia cu ei ,ce-i drept cand scot marfa la taraba o dau imediat...Eu ii inteleg si pe ei saracii.. Report
February 25, 201115 yr comment_79022 Sauuut!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Bine v-am regasit!Rezumat, ca n-am timp sa citesc tot!Dau o bere...neagra! Si alune! Ce mai faceti? Ce-ati mai facut? Bubuletzul? Report
February 25, 201115 yr comment_79027 Bine sanatosi si voiosi...Ma bucur sa te vad...Vreau alune si bere... Report
February 25, 201115 yr comment_79037 Da' n-am rezumatt!! Am fost toate cuminti si devreme acasa. Report
February 25, 201115 yr comment_79040 Da, am vazut! Ati scris de nu va mai opreati!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Si Bubu? Report
February 25, 201115 yr comment_79044 hei , zoazo ! io era sa manc un chicior de caradashca era pitit in cerealele mele azi mi-o trecut sila si am halit cereale bere nu beu ca nu-mi place , dar halesc alune , mmmm , ce faine sunt ! Report
February 26, 201115 yr comment_79081 Mneatza , harnicutzlor! Stella , imi pare rau. au pt ce...nespus de rau pt ce tzi s-a intamplat. Pe mine m-au furat in Ro prin 2002-2003. Veneam din tabara cu copiii, de la mare. Noaptea. Auzisem noi ca umbla unii pe tre si te adorm....asa ca ne-am luat maruri de precautzie. Dormeam cu randul....2 fete si 2 baietzi se oferira voluntari la un moment dat , iesira la tzigara pe culoar...lasa ca ne trezesc ele cand e timpul. Parca si acum vad ce s-a intamplat: apar 2 timpi , intra , zic : Scuzatzi si ies......Unul parca a scapat ceva pe jos....apoi l-am vazut din nou ca prin ceatza.....avea o camara rosie .... Peste vreo ora vin aia ,intra, ne trezesc ( DORMEAM TOTZI). Dureri de cap..... Unii fara telefoanele de la gat, si toate gentzile mici ( rucsace , posete) disparusera!!!!! La Politzie...mai bine nu povestesc! Ah , unde erau paznicii? Se dusesera putzin mai incolo , cu conductorul...sa le arate nush ce . Eu si acum cred ca erau pe-o mana. Mi-au furat carduri , buletin , carnet de conducere , TOT. Inclusiv CN. De ce naiba il aveam oare cu mine????? Peste vreo 3 luni m-am dus sa-mi fac buletin. Cand ma vede aia , cauta intr-o cutie si-mi scoate actele . Le gasisera intre timp!!!!!!!!!!!!! Report
February 26, 201115 yr comment_79083 Legat de hotii de buzunare mi-am adus aminte si eu ceva .Acum vreo 12-13 ani , eram in Timisoara la scoala.Am plecat spre gara , vroiam sa merg acasa la parinti , tramvaiul suuper aglomerat.Cativa "minoritari" s-au urcat si ei.La un moment dat am simtit umblandumi-se in buzunar la geaca , am stiut ce se intampla , dar am stat linistita , l-am lasat sa-si faca treaba , mai ales ca stiam ce am in buzunar...un pachet de servetele si un servetel in care imi suflasem nasul inainte de a ma urca in tramvai si pe care nu am avut unde sa-l arunc. A ochit el buzunarul umflat si s-a gandit ca a dat norocul peste el. Buna dimineata , ca ma uitat sa salut. Report
February 26, 201115 yr comment_79085 Buna dimineata ,fetelor! Ce faceti azi?!. La noi ninge ,dar o sa infrunt nametii si scot bubuletul (la bunici),asa ca mancam la mama,azi facem o friptura a zis,nu stiu inca din ce o sa fie,dar cu siguranta va fi o super mega salata asortata ,eu in aia ma infing . Report
February 26, 201115 yr comment_79097 Buna dimi si merci de cafea! eu am facut deja un tiramissu dimineata la prima ora si va servesc cu ce am montat la sfarsit si in 2 cupe sa aveti un WE frumoooos! Report
February 26, 201115 yr comment_79098 Heiii va las rapid o placinta cu aluat fraged ,umpluta cu branza de vaci cu stafide..Fug sa-i duc si lui mama... Am uitat sa incarc poza... Report