Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

doamne unde mi-a fost capul, ca de-aia nu-s clienti pe la han, ca a fost crama inchisa pana acum! aminteste-mi hangito cand gresesc ca daca nu da tati de baut ... io ma iau cu mancarurile si uit ...

am sarbatorit-o, scumpa de ea, ca pe 3 ale fiecarei luni cu tort acasa si cu prajituri la serviciu si am venit si eu mai devreme la 5 jum, iar de la 8 jum face nani ingerasul :hello:

Bubuletul ce face? :floare:

io ma uit la next top model :lol: ca e fetita unei foste colege de-a mea participanta ;)

Fetelor ati trecut peste intrebarea mea: are cineva o reteta de mcnuggets homemade?

Eu tot intreb ca poate mi-o raspunde cineva.

Fetelor ati trecut peste intrebarea mea: are cineva o reteta de mcnuggets homemade?

Eu tot intreb ca poate mi-o raspunde cineva.

Lizura, park avea dark angel reteta ... , oricum intreaba la "Caut o reteta" acolo esti mai vizibila direct cu intrebarea ta si vin artistii si te ajuta. Succes si pe mine m-a invatat Geany sa fac asa ;) !

Mneatza!

Lizura , eu tai pieptul de pui / curcam bucatzele mici sau betzisoare , ai apoi le fac exact ca pe snitzele.

le sarez
le pun in punga cu faina
le dau prin ou
le dau prin pesmet
le prajesc

Ideea o am de la Angel. Am pus , cred , poza , la mancarurile pt copii.

Merci fetelor, deci nu dau nimic la masina. Am sa fac si eu. Nu se gaseste nimic acceptabil aici in comert.

Lizura , dar taie bucatzelele mici , ca sa le patrunda focul.

Angelina nu le prajeste in tigaie , le pune la cuptor. Dar mie-mi place gustul de snitzel adevarat ;)

Hai sa ma laud si la voi nu numai la copii: Fata mea doarme fara trezire noaptea , 11-12 ore fara sa se intoarca !!!! De la 6 sau 7 ( cateodata nu rezista pana la 7 , saracutza ) pana la 6 dimineatza!!!!!

Seara, cand urcam , oprim baby-phone-ul si mergem sa ne uitam la ea , atunci se matzaie un pic pt ca ne aude , dar adoarme iute la loc.

O saptamana , aproape , a tzipat noapte de noapte , pana s-a obisnuit. Mergeam ca un Zombi la servici. Acum , insa.....;)

neatza !

wow - mutti ! este super ca iti doarme bebelusa ! a mea nu a dormit o noapte intreaga pana la 3 ani ;) eram ca o stafie de slaba ;)

danielle- am l;ipsit ieri de la festin ! sorry ! ce de-a torturi ai facut ;) te iert numa` daca le-ai facut tu ;) asta pt ca trebuia sa zici si iti dadeam io torturi fara numar-fara numar ;) sa iti fie bebelusa sanatoasa , sa jucam in han la nunta ei ;) (am citi pe la bucatarii , ca stai aproape de minis , super tare ! acolo trag si eu cand stau la capitala - numai anul trecut am stat vreo 4 luni . la potcoava ;) ) poate ne plimbam prin parcul titan cu bebe mic la vara ;) )

Neatza. Felicitari Anamaria. asta e mare realizare.

o zi faina la han, eu am repetitii si dupa ma duc in partea nemtzalasca , la zurich, si stau pana marti ;)

asa ca nu stiu daca mai intru .

o zi si un wend fain la tot hanul.

dani_ela, cum nu!? cand vii, daca ne pupam cu programele (we sau seara cand o fi ziua lunga), ne vedem cu copiii in parc la Titan.

si iti comand si un tort atunci ;)

Elena, bravo ingeras! asa trebuie sa dormi linistita toata noaptea, bebe scump! felicitari Mami pentru reusita!

si noi dormim de la 20 la 7-8; 12 ore fara trezire de la 4 luni jumate... programul ei natural, fara dresaj ;) Incet, incet eu trag nadejde sa se trezeasca mai pe la 9 ;) , ca sa nu ma mai trezesc cu noaptea in cap, desi acum cu fata nu cred ca mai am timp in 45 min de la trezire sa ies pe usa ;)

45 de min?????

eu am avut tot timpul nevoie de 1 h jumate , si cand nu aveam fata. Acum o pregateste tat'su dimineatza. Cand nu o sa mai lucreze de acasa , cred ca o sa ne trezim la 5.00 !!!!

dusul si imbracatul/machiatul imi iau 45 de min.

apoi micul dejun , cafeaua...la noi asta e un ritual. Tot timpul mancam amandoi , chiar daca celalalt are liber.

45 de min?????

eu am avut tot timpul nevoie de 1 h jumate , si cand nu aveam fata. Acum o pregateste tat'su dimineatza. Cand nu o sa mai lucreze de acasa , cred ca o sa ne trezim la 5.00 !!!!

dusul si imbracatul/machiatul imi iau 45 de min.

apoi micul dejun , cafeaua...la noi asta e un ritual. Tot timpul mancam amandoi , chiar daca celalalt are liber.

Eu 45 min inainte de a avea fetita: dus, aranjat (cremuit, machiat, pieptanat), imbracat/accesorizat + baut fresh de greph (facut de tati), uneori incroipit la repezeala si pachetel (salata din de toate puse in cutiute cu ulei EV si jum de lamaie de stors la serv). Nu beau cafea si nu mananc acasa dimi. Cafeaua o beau la serviciu imdt ce ajung ;) . Acum insa alaptez fata de 2 ori pana plec (cand se trezeste la 7-8 si la 9 jum) si ii dau si ei cateva lingurite suc de portocala, o schimb si ne jucam oleak cu ea de cand se trezeste pana plec eu, la 9 jum o preia bona, la circa 9:45 plec (fac 5 min pana la serv ;) ), masina deja dezapezita si incalzita iarna de tati ;) .

Alooo! s-a inchis hanul? Nu da nimeni nici macar o cafea azi? o fi hangita mahmura de la petrecerea de ieri ... ? aseara ii ardea de visinata si vin cu bulbuci :floare: acu bag seama ca toate sticlele sunt goale :)
pai mai Daniella, stam toti cu burta in sus de la festinul de ieri. crezi ca mai poate cineva sa inghita ceva? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

pai mai Daniella, stam toti cu burta in sus de la festinul de ieri. crezi ca mai poate cineva sa inghita ceva? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif

Ia spune tu mai bine cum e cu copil de 6 ani ... ? ca tragem si noi sa ajungem mai repede la gradi ... :floare: sa n umai fim dependenti de bone :)

nu te grabi. si asa trece timpul muuuult prea repede. noi mergem la scoala din toamna, si mie nu-mi vine sa cred https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

dar la treaba cu bonele, te inteleg si iti dau dreptate. e mai bine la gradi, cel putin noua ne este :floare:

nu te grabi. si asa trece timpul muuuult prea repede. noi mergem la scoala din toamna, si mie nu-mi vine sa cred https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

dar la treaba cu bonele, te inteleg si iti dau dreptate. e mai bine la gradi, cel putin noua ne este <_<

deci ati trecut si voi prin experienta cu bonele? cum a fost?

Heiii eu aici sunt! <_<

aha! la 6 seara te-ai trezit din mahmureala? visinata dulce ... te duce ... :unsure:

In primul rand nu era 6 era 5,53 :floare:

A avut sotul treaba la calculator(suntem 4 pe un calculator,acu' e de rand bubuletul dar se uita la scoby pe cartoon',asa ca a ocupat duamna''mua''locul....hi hi hi) ;)

Hai ziceti repede ,o aluna ,o maslina,ca vine din urma bubuletul furios <_< ...

Eu nu am noutati,nu prea m-am omorat azi cu cine stie ce,am cam lalait-o. :floare:

io azi:

- dimineata am primit fresh de grepfruit si am dat si fetii de portocala,

- apoi mi-am facut in goana calului si am si mancat un wrap cu salata mixta si bucatele de piept de curcan, guacamole (asta mananc de o saptamana intr-una ca am luat 3 pachete x 6 foi de wrap cu diverse: ierburi aromate, seminte de in, al 3-lea nici nu stiu cu ce-i)

- fusai la serviciu 10-19, si la 13, precum si la 16:30 am venit sa suga fata

- am venit de la serv (19:15 ca am plecat oleak mai tarziu) si tati imi spusa ca doar nu oi manca iar tot wrap de-ala dimineata-pranz-cina si <_< in goana calului mi-am facut o salata din rucolla, mozzarella bocconcinni, somon fummè, surimi de crab, masline, porumb, ulei EV si balsamicos

-am dat si fetii un supliment de mar copt

acu sunt cu ea in brate la pc si vreau sa o pun la nani, dar vaz ca nu are chef sa suga si implicit nici somn

o mai las sa stea aici in brate, ca toata ziua nu am fost acs :floare: si maine nu tb sa se trezeaasca devreme ca e in super WE!

ma duc sa-mi iau o felie din tortul fetii, dar numai dupa ce reusesc sa o adorm :unsure: hai ca a adormit in brate ...picoteste

gata, ingerasul doarme. O mai tin pe langa mine sa ii mai dau sa pape un pic peste vreo 2 ore, ca nu a apucat sa suga ca a adormit instant. :floare: ...si mi-e si drag sa o privesc ...ca mi-a fost dor de ea toata ziua ... <_<