Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daniellooooooooooooooooooo, am zis ca compozitia de bilutze , o las sa se raceasca /inchege ( untul ) bine , si apoi razaluisc si le fac bilutze :love7:

Daniellooooooooooooooooooo, am zis ca compozitia de bilutze , o las sa se raceasca /inchege ( untul ) bine , si apoi razaluisc si le fac bilutze :appl:

ahahaha! acu' am priceput :appl: ! ...mai grea de cap ... ce sa fac ... nah :appl:

Buna dimineata doamnelor! Sanatoase,voioase?! :rolleyes:

Nici nu-mi vine a crede cand a zburat saptamana asta deja e vineri :lol:

Buna dimineata. eu incep de azi niscai deplasari in zona. facem o serie de concerte pentru scoli, si mergem in 5 orasele .

cert e ca plec dimineata si ma intorc spre seara sau de-a dreptul seara :rolleyes:

vai stelutoooo ce de ciocolataaaaaaaaa!!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

ia cu tine pe drum sa-ti dea energie :rolleyes:

la noi miroase tot mai tare a primavara https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Buna dimineata. eu incep de azi niscai deplasari in zona. facem o serie de concerte pentru scoli, si mergem in 5 orasele .

cert e ca plec dimineata si ma intorc spre seara sau de-a dreptul seara :lol:

Mult succes Steluto ,drum bun :rolleyes:

Cafea nu are nimeni?Macar virtual sa beau una ,ca mor de pofta.Am fost la dentist ,mi-a deschis dintele cu probleme, bag antibiotic in continuare pana marti , iar daca nu trece asa ,ma opereaza :biggrin: mor de frica.Azi mi-a facut si o plombita la alt dinte si nu am voie cafea 24 ore sa nu se colorezez plomba.Si mi-e pofta....normal...ce nu ai voie ,aia poftesti.

poftim, poftim, 2 feluri, la alegere

post-84-12998512741499_thumb.jpg

multa sanatate izuk, sa scapi fara operatie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

sa va indulcesc ziua cu ceva dulce si amarui in acelasi timp (Boniii :biggrin: , receptie!) , care mie imi place mult, trufe de ciocolata:

dani, abea acum am observat. merciiiiiiiiiiiii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

am citit pe sarite si am multumit doar stellei. de fapt alea multe erau de la tine :biggrin:

izuk, stai cuminte ca trec rpd 24h. Daca nu mai rezisti desfa un borcan de cafea macinata si baga nasucul. Respira adaaaaanc! Apoi bea o canita de ceai ... si adulmeca insistent din borcanelul de cafea macinata.... trec rpd 24 h :biggrin:

...Daca nu mai rezisti desfa un borcan de cafea macinata si baga nasucul. Respira adaaaaanc! Apoi bea o canita de ceai ... si adulmeca insistent din borcanelul de cafea macinata....

haha, asta imi aduce aminte de o poveste din timpul scolii. bunica unei colege, singura acasa, vroia sa desfaca un borcan de gem cu filet... a ajuns sa manance paine goala cu borcanul in fata. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

noi, fete mici si prostute, radeam de biata maiaie. acum imi pare rau :biggrin:

eu fac asa cu tigarile, cand nu vreau sa fumez, sau cu vinul rosu cand nu vreau sa beau! la mine functioneaza!

adicatelea ma compari cu mamaie!? :biggrin: :biggrin:

:biggrin: Interesanta chestie...sa miros cafeaua.Oare functioneaza si cu mancarea , adica sa miros si sa nu mai mananc? :biggrin:
Izuk, mi se intampla uneori ca bucatarind sa ma satur cu mirosul (sau cu gustatul) si sa nu mai am pofta de mancare ... ! dar e greu pt pofticiosi

Salutareeee!

Iaca vineri!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Mi-a fost dor de-o barfa cu voi!

post-73-12998604634102_thumb.jpg

Salutareeee!

Iaca vineri!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Mi-a fost dor de-o barfa cu voi!

post-73-12998604634102_thumb.jpg

buna seara! ce cafea frumoasa pentru un SUPER-WEEKEND! :lol:

Gianino, schimbai fata poza la avatar , ca ma sperii cu astrele :lol:

Steluto draga eu ii sperii pe ai mei, nu glumesc,vb. serios,am avut dintodeauna niste presimtiri si ma rog au fost niste coincidente f. f. ciudate in viata mea,mi-a fost facuta astrograma si...ma rog...nu stiu ma sperii si eu pe mine insami uneori.Din punctul meu de vedere si ce am trait eu,pot sa afirm ca exista presimtiri si vise prevestitoare si altele.Cine nu a trait,poate sa nu creada,eu asi fi prima care asi vrea sa nu traiesc asa ceva.Dar din nefericire mi se intampla mereu .Asi vrea sa nu fie asa sa nu mi se intample ,dar nu am ce sa fac. Sa nu polemizam fetelor va rog. Nu ma bagati in seama.

Stella bine ca ai schimbat poza!

Ai spus ca era Venus, dar parea luna asa ca eu o sa scriu despre luna plina:

Se spune ca atunci cand este luna plina ai insomnii, iar gandurile rele isi gasesc mai usor calea catre tine si oamenii sunt mai violenti/agresivi/certareti/iritati.

Luna plina ne de peste cap hormonii, sau oricum activitatea hormonala este mai intensa.

revenind la noi la han si la romanii au talent: v-a placut medicul stomatolog de saptamana trecuta si Gheorghe si fetita de saptamana aceasta?

Geany poate te pricepi tu sa cauti si sa pui si pt fetele de afara si mai ales pt Stelluta link sa vada inregistrarile evolutiilor cu pricina.

Steluto draga eu ii sperii pe ai mei, nu glumesc,vb. serios,am avut dintodeauna niste presimtiri si ma rog au fost niste coincidente f. f. ciudate in viata mea,mi-a fost facuta astrograma si...ma rog...nu stiu ma sperii si eu pe mine insami uneori.Din punctul meu de vedere si ce am trait eu,pot sa afirm ca exista presimtiri si vise prevestitoare si altele.Cine nu a trait,poate sa nu creada,eu asi fi prima care asi vrea sa nu traiesc asa ceva.Dar din nefericire mi se intampla mereu .Asi vrea sa nu fie asa sa nu mi se intample ,dar nu am ce sa fac. Sa nu polemizam fetelor va rog. Nu ma bagati in seama.

cu alte cuvinte ai vreun presentiment? :lol:

Stella bine ca ai schimbat poza!

Ai spus ca era Venus, dar parea luna asa ca eu o sa scriu despre luna plina:

Se spune ca atunci cand este luna plina ai insomnii, iar gandurile rele isi gasesc mai usor calea catre tine si oamenii sunt mai violenti/agresivi/certareti/iritati.

Luna plina ne de peste cap hormonii, sau oricum activitatea hormonala este mai intensa.

revenind la noi la han si la romanii au talent: v-a placut medicul stomatolog de saptamana trecuta si Gheorghe si fetita de saptamana aceasta?

Geany poate te pricepi tu sa cauti si sa pui si pt fetele de afara si mai ales pt Stelluta link sa vada inregistrarile evolutiilor cu pricina.

Iubita nu am mai urmarit.Abea am terminat de facut clatite dar daca gasesc pun.

cu alte cuvinte ai vreun presentiment? :lol:

Da cam mereu... :hug: Tot incerc sa ignor dar nu-mi da pace... :) Am tot zis,coincidenta,coincidenta,coincidenta.dar sunt n' coincidente.Asta e dintodeauna.Ma rog...O fi coincidenta.

Da cam mereu... :hug: Tot incerc sa ignor dar nu-mi da pace... :lol: Am tot zis,coincidenta,coincidenta,coincidenta.dar sunt n' coincidente.Asta e dintodeauna.Ma rog...O fi coincidenta.

ce presimti draga acum? :) e de rau?

nu ai si presentimente ca se va intampla ceva bun: vine primavaraaaa si natura revine la viata si noi ne dezmortim si trebe sa mai dam jos kg :) ... cred ca asta ultimul... e presentimentul ... ca tb sa bagi niste verdeturi pt detox :) !