March 19, 201115 yr comment_82401 Salutare lume buna!Am citit tot, d-aia n-am intrat din prima!Poate mai aveti chef de ceai... Pote de cafea... Report
March 19, 201115 yr comment_82402 Heii eu fac niste pateuri cu branza sarata numa' bune la o bere..Acum le-am dat la cuptor. Te salut Zozo'! Voi fetelor ce faceti?! Report
March 19, 201115 yr comment_82414 bunaaaa!merci zozo, io beau un ceai caldsi astept pateurile cu branza de la geany de gatit nu gatesc nimic ... stau cu fetita toata ziua, ii dedic macar timpul din we, fara sa ma ocup de altele (ale casei etc) ... (am paste al forno de aseara pt pranz si o sa fac diseara dupa ce o adorm bebelusa ficatei... poate cu sos de portocale si ciuperci gratinate si azi sau maine fac si muffins si tort tiramisù, of course) Report
March 19, 201115 yr comment_82421 Buna ziua ( ca dimineata a trecut deja ) eu azi lasagna cu rosii si mozzarella.desert pentru sot gris cu lapte ( la cerere)am facut branza de veci ( acasa) asa ca inca am dubii daca maine papanasi fierti sau placinta cu branza Report
March 19, 201115 yr comment_82422 Geaninoooooo, vazui pateurile...tare faine sunt. pofta mare si bere multa :D Report
March 19, 201115 yr comment_82424 Geaninoooooo, vazui pateurile...tare faine sunt. pofta mare si bere multa :DDa!!! ma duc in vizeta la mama si le duc acolo. Report
March 19, 201115 yr comment_82448 Daniella , din lapte de vaca , iaurt si in final oleac de otet ( sau zeama de lamaie)laptele meu era pasteurizat, asa ca era necesar otetul sa se "branzeasca".apoi pus totul in prosop si lasat sa se scurga zerul...voilà Report
March 19, 201115 yr comment_82469 Cam slabuta miscarea pe-aici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Pe unde umblati?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Report
March 19, 201115 yr comment_82474 am dublat mesajul asa ca profit de ocazie sa va ofer clipe relaxante, va rog dati drumul la muzica de relaxare la han: Report
March 19, 201115 yr comment_82475 eu toata ziua lalaiala ...am fost cu bebelusa in parc, am fost si la cumparaturi, mi s-a lipit si o caracatita de mana, pe langa cele propuse.am culcat fetita si ma apuc de gatit:ficatul cu sos de portocale alaturi de ciuperci gratinatetiramissumuffinsurilesi caracatita e deja la cuptor reteta de muffins din 5 albusuri, mi-o da cineva degraba, va rog mult? va pupez si relax maxim sau spor la treaba dupa caz ... o seara splendida anyway! Report
March 20, 201115 yr comment_82523 Buna dimineataaaaa.... micul dejunn,cafeaua...sunt gata...astept oaspetii la masa Report
March 20, 201115 yr comment_82524 Buna dimineata Ce faceti?! Eu tot cu gandul la mancare Am facut ieri la mama mancare rece ,dar abea azi o degustam,deabea astept Report
March 20, 201115 yr comment_82535 Buna dimineata pe la amiaz,merci de micul dejun, m-am servit din goana calului.Azi am musafiri as usual duminica si am preparat una alta.geanino, sa nu termini toata mancarea rece fata, mai lasa si pe maine . Report
March 20, 201115 yr comment_82536 Nu Steluta mea draga deaia am si facut-o la mama (sotul meu nu prea se omoara dupa ea ca nu o intelege),eu cu tata suntem disperati,o sa mananc doar o portie restul ramane la mama in siguranta (bunica dinspre tata o facea ,ce amintiri frumoase,)Oricum iau camera sa o pozez... O sa am mustrari de ''cunostinta de cauza'' dar ce-o fi o fi... Report
March 20, 201115 yr comment_82548 Buna dimineataaaaa.... micul dejunn,cafeaua...sunt gata...astept oaspetii la masa Destiny e grozava ziua mea ca am fost intampinata asa! M-am si infipt in paharele cu suc si ma uit ce fructe sa rontai. Mmmm si ce cafelutaaaa bunaaa! Stelluta ce bunatati mai faci pentru musafiri?Am aflat si eu acum ca maine vine nasa. Buuun ca nu am nimic de mancare si nici cumparaturi sa incropesc ceva... Sa ma gandesc ...parca ea tine post ...Marti dimineata sa interneaza mama si miercuri se opereaza, asa ca de marti iau pe tata la mine si mi-am propus sa fac o oala mare de fasole pe ciolan. Pana atunci ma gandeam asa ... sa mai legumim... Jeanen nu papa tot maaaa, mai lasa si la copii Report
March 20, 201115 yr comment_82552 Destiny e grozava ziua mea ca am fost intampinata asa! M-am si infipt in paharele cu suc si ma uit ce fructe sa rontai. Mmmm si ce cafelutaaaa bunaaa!Daniella,ma bucur ca ti-a placut ceea ce am servit la han Report
March 20, 201115 yr comment_82559 Daniella , am facut un amestec de praz, morcov si pastarnac taiat fashii suubtiri, calite cu ciuperci, vin alb si un pic de unt.apoi am facut rotocoale din fileuri de sogliola ( nu stiu cum se zice in romana) puse deasupra,dat la cuptor totul si servite cucartofi fierti natur si sos de smantana cu safran. dovlecei umpluti ca in sudul italiei,ca antreu o telemea grozava cu ceapa verde , rosioare si castravete; si ca desert o placinta cu branza de veci Report
March 20, 201115 yr comment_82562 Daniella , am facut un amestec de praz, morcov si pastarnac taiat fashii suubtiri, calite cu ciuperci, vin alb si un pic de unt.apoi am facut rotocoale din fileuri de sogliola ( nu stiu cum se zice in romana) puse deasupra,dat la cuptor totul si servite cucartofi fierti natur si sos de smantana cu safran. dovlecei umpluti ca in sudul italiei,ca antreu o telemea grozava cu ceapa verde , rosioare si castravete; si ca desert o placinta cu branza de veci Stelluta cum sunt dovleceii umpluti ca in sudul Italiei? ceva cu ansoa si pesmet ? Report
March 20, 201115 yr comment_82583 Daniella , din lapte de vaca , iaurt si in final oleac de otet ( sau zeama de lamaie)laptele meu era pasteurizat, asa ca era necesar otetul sa se "branzeasca".apoi pus totul in prosop si lasat sa se scurga zerul...voilà Totul asa la rece, sau cum?! Ca as pune si eu in aplicare tehnica domniei voastre. Multumesc anticipat! cum sunt dovleceii umpluti ca in sudul Italiei? ceva cu ansoa si pesmet ? Subscriu... cum sunt dovlecei astia? Multumim! Report
March 20, 201115 yr comment_82586 Daniella, reteta e de fapt cu vinete, dar eu fac si dovleceii la fel. ii tai in jumatati ( astia chiar in 4 ca erau babani)ii fierb al dente in apa sarata , si apoi scot miezul, il mixez cu parmezan+pecorino+oua+pesmet+patrunjel+usturoi si menta ( eu nu am avut asa ca nu am pus) sare si piper.se umplu cojile de dovlecel cu acest amestec, se pune sos de rosii ( home made) peste si parmezan ras, si la cuptor.cand i-am scos de la cuptor, musafirii erau deja ajunsi, asa ca nu am mai pozat...trebuie sa am poze mai vechi...dar sunt cu vinete Report