Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salutare lume buna!

Am citit tot, d-aia n-am intrat din prima!

Poate mai aveti chef de ceai...

post-73-13005255468411_thumb.jpg

Pote de cafea...

post-73-13005256569031_thumb.jpg

Heii eu fac niste pateuri cu branza sarata numa' bune la o bere..Acum le-am dat la cuptor. :)

Te salut Zozo'! :)

Voi fetelor ce faceti?! :)

bunaaaa!

merci zozo, io beau un ceai cald

si astept pateurile cu branza de la geany

de gatit nu gatesc nimic ... stau cu fetita toata ziua, ii dedic macar timpul din we, fara sa ma ocup de altele (ale casei etc) ...

(am paste al forno de aseara pt pranz si o sa fac diseara dupa ce o adorm bebelusa ficatei... poate cu sos de portocale si ciuperci gratinate si azi sau maine fac si muffins si tort tiramisù, of course)

Buna ziua ( ca dimineata a trecut deja :D ) eu azi lasagna cu rosii si mozzarella.

desert pentru sot :D gris cu lapte ( la cerere)

am facut branza de veci ( acasa) asa ca inca am dubii daca maine papanasi fierti sau placinta cu branza :D

Geaninoooooo, vazui pateurile...tare faine sunt. pofta mare si bere multa :D :D

Da!!! ma duc in vizeta la mama si le duc acolo. :D :D

Daniella , din lapte de vaca , iaurt si in final oleac de otet ( sau zeama de lamaie)

laptele meu era pasteurizat, asa ca era necesar otetul sa se "branzeasca".

apoi pus totul in prosop si lasat sa se scurga zerul...voilà

Cam slabuta miscarea pe-aici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif

Pe unde umblati?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

eu toata ziua lalaiala ...

am fost cu bebelusa in parc, am fost si la cumparaturi, mi s-a lipit si o caracatita de mana, pe langa cele propuse.

am culcat fetita si ma apuc de gatit:

ficatul cu sos de portocale alaturi de ciuperci gratinate

tiramissu

muffinsurile

si caracatita e deja la cuptor

reteta de muffins din 5 albusuri, mi-o da cineva degraba, va rog mult? va pupez si relax maxim sau spor la treaba dupa caz ... o seara splendida anyway!

Buna dimineataaaaa....

post-244-1300606716803_thumb.jpg

post-244-13006067343597_thumb.jpg

post-244-130060675322_thumb.jpg

micul dejunn,cafeaua...sunt gata...astept oaspetii la masa

Buna dimineata ;)

Ce faceti?! Eu tot cu gandul la mancare :biggrin: Am facut ieri la mama mancare rece ,dar abea azi o degustam,deabea astept :D :D

Buna dimineata pe la amiaz,

merci de micul dejun, m-am servit din goana calului.

Azi am musafiri :biggrin: as usual duminica :D si am preparat una alta.

geanino, sa nu termini toata mancarea rece fata, mai lasa si pe maine ;).

Nu Steluta mea draga deaia am si facut-o la mama (sotul meu nu prea se omoara dupa ea ca nu o intelege),eu cu tata suntem disperati,o sa mananc doar o portie restul ramane la mama in siguranta (bunica dinspre tata o facea ,ce amintiri frumoase,)Oricum iau camera sa o pozez... ;)

O sa am mustrari de ''cunostinta de cauza'' dar ce-o fi o fi... :biggrin:

Buna dimineataaaaa....

micul dejunn,cafeaua...sunt gata...astept oaspetii la masa

Destiny e grozava ziua mea ca am fost intampinata asa! M-am si infipt in paharele cu suc si ma uit ce fructe sa rontai. Mmmm si ce cafelutaaaa bunaaa!

Stelluta ce bunatati mai faci pentru musafiri?

Am aflat si eu acum ca maine vine nasa. Buuun ca nu am nimic de mancare si nici cumparaturi sa incropesc ceva... :biggrin: Sa ma gandesc ...parca ea tine post ...

Marti dimineata sa interneaza mama si miercuri se opereaza, asa ca de marti iau pe tata la mine si mi-am propus sa fac o oala mare de fasole pe ciolan. Pana atunci ma gandeam asa ... sa mai legumim...

Jeanen nu papa tot maaaa, mai lasa si la copii ;)

Destiny e grozava ziua mea ca am fost intampinata asa! M-am si infipt in paharele cu suc si ma uit ce fructe sa rontai. Mmmm si ce cafelutaaaa bunaaa!

Daniella,ma bucur ca ti-a placut ceea ce am servit la han :biggrin:

Daniella , am facut un amestec de praz, morcov si pastarnac taiat fashii suubtiri, calite cu ciuperci, vin alb si un pic de unt.

apoi am facut rotocoale din fileuri de sogliola ( nu stiu cum se zice in romana) puse deasupra,dat la cuptor totul si servite cu

cartofi fierti natur si sos de smantana cu safran. dovlecei umpluti ca in sudul italiei,ca antreu o telemea grozava cu ceapa verde , rosioare si castravete; si ca desert o placinta cu branza de veci :)

Daniella , am facut un amestec de praz, morcov si pastarnac taiat fashii suubtiri, calite cu ciuperci, vin alb si un pic de unt.

apoi am facut rotocoale din fileuri de sogliola ( nu stiu cum se zice in romana) puse deasupra,dat la cuptor totul si servite cu

cartofi fierti natur si sos de smantana cu safran. dovlecei umpluti ca in sudul italiei,ca antreu o telemea grozava cu ceapa verde , rosioare si castravete; si ca desert o placinta cu branza de veci :)

Stelluta :)

cum sunt dovleceii umpluti ca in sudul Italiei? ceva cu ansoa si pesmet :) ?

Daniella , din lapte de vaca , iaurt si in final oleac de otet ( sau zeama de lamaie)

laptele meu era pasteurizat, asa ca era necesar otetul sa se "branzeasca".

apoi pus totul in prosop si lasat sa se scurga zerul...voilà

Totul asa la rece, sau cum?! Ca as pune si eu in aplicare tehnica domniei voastre. Multumesc anticipat!

cum sunt dovleceii umpluti ca in sudul Italiei? ceva cu ansoa si pesmet :) ?

Subscriu... cum sunt dovlecei astia? Multumim!

Daniella, reteta e de fapt cu vinete, dar eu fac si dovleceii la fel. ii tai in jumatati ( astia chiar in 4 ca erau babani)

ii fierb al dente in apa sarata , si apoi scot miezul, il mixez cu parmezan+pecorino+oua+pesmet+patrunjel+usturoi si menta ( eu nu am avut asa ca nu am pus) sare si piper.

se umplu cojile de dovlecel cu acest amestec, se pune sos de rosii ( home made) peste si parmezan ras, si la cuptor.

cand i-am scos de la cuptor, musafirii erau deja ajunsi, asa ca nu am mai pozat...trebuie sa am poze mai vechi...dar sunt cu vinete :)

post-16-13006381386536_thumb.jpg

post-16-13006383131309_thumb.jpg