Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

'neata tuturor. la noi e o vreme.... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad1.gif

izuk, multa sanatate! multa vitamina C, cat mai adevarata. si lichide multe. cel mai bine ar fi sa stai in pat si sa dormi cat poti de mult...

Multumesc fetelor.Din pacate nu pot sta in pat ,am treburi de rezolvat.La furnizorul de gaz am reusit , dupa ce am stat o ora si un sfert la coada...ca la noi la nimenea.La cablu tv+internet+telefonie fixa m-am dus degeaba , contractul e pe sotul meu ( ca toate celelelate de fapt )si nu poate rezilia contractul decat el.M-am crizat o tura pe acolo , adica daca el ar fi plecat in SUA ar trebui sa dea 2000 $ pe avion sa vina casa sa renunte la contractul cu idiotii astia?Mai ca-mi vine sa nu mai platesc si vin ei sa-l taie oricum.Acum plec din nou , la furnizorul de curent electric , parca vad si acolo mutre si figuri , mai ales ca doamnele de acolo sunt de obicei foarte antipatice.

Si bubuletul meu ,s-a trezit azi cu nasucul care curgea ca la robinet,tusea si ochisorii mici si lacrimosi,zicea ca-l doare ''gacu'' =)) asa ca l-am tinut acasa.Norocul meu ca mi-a fost sanatos si medicamente nu a luat deloc asa ca i-am dat nurofen si plantusin,o data dimineata la 7 si o data la 12 si acum deja e bine,nu-i mai curge nasucul asa si nu mai tuseste deloc,e f. vioi =))

Nici nu v-am salutat.Scuze... sa-mi fie rusine :tongue3:

Acum gatesc in draci:bors de fasole cu ceapa,pilaf cu parjoale si salata de varza murata.

V-am pupat si fug la treaba =)) =))

Multumesc fetelor.Din pacate nu pot sta in pat ,am treburi de rezolvat.La furnizorul de gaz am reusit , dupa ce am stat o ora si un sfert la coada...ca la noi la nimenea. La cablu tv+internet+telefonie fixa m-am dus degeaba , contractul e pe sotul meu ( ca toate celelelate de fapt )si nu poate rezilia contractul decat el.M-am crizat o tura pe acolo, adica daca el ar fi plecat in SUA ar trebui sa dea 2000 $ pe avion sa vina casa sa renunte la contractul cu idiotii astia?Mai ca-mi vine sa nu mai platesc si vin ei sa-l taie oricum. Acum plec din nou, la furnizorul de curent electric , parca vad si acolo mutre si figuri, mai ales ca doamnele de acolo sunt de obicei foarte antipatice.

Buna fetele, cochetele! Nu mai am timp, am inceput serviciul in forta, dupa perioada de acomodare mai usoara. ...oricum era de ajuns cat v-am plictisit in ultimele luni in care am stat acasa si aveam prea mult timp la dispozitie ... :hungry:

Izuk, daca ai cartea lui de identitate, roaga un vecin/prieten/coleg sa se duca el cu cererea si sa nu spuna ca e vecinul. Trebuie sa te descurci cu astia cum poti.

Geany pt gat, garantat: tinctura de propolis luata cu putina miere (sau pe paine/zahar) + osciloccocinum.

Pai asta e problema Daniella , ca nu am cartea de identitate , e la el.Nu poate umbla prin tari straine fara acte .Asta e ...reziliem contractul la sfarsitul lunii cand e sotul meu aici , mai platim o luna aiurea.Asta e viata in Romania .

Eu tot nasol , parca nu as lua nimic , nici macar putin sa dea semn raceala ca ma lasa mai usurel.Ma chinuie de numai , mi-e groaza cand ma gandesc la noaptea ce urmeaza.

Pai asta e problema Daniella, ca nu am cartea de identitate , e la el.Nu poate umbla prin tari straine fara acte. Asta e ... reziliem contractul la sfarsitul lunii cand e sotul meu aici , mai platim o luna aiurea.Asta e viata in Romania .

Eu tot nasol, parca nu as lua nimic , nici macar putin sa dea semn raceala ca ma lasa mai usurel.Ma chinuie de numai , mi-e groaza cand ma gandesc la noaptea ce urmeaza.

Pai unde e putea sa umble cu pasaportul. Sa-ti trimita cartea de identitate nu poate?

Ei daca vine sotul peste o luna rezolvati, credeam ca platesti 2 ani degeaba.

Da-i cu ceaiuri fierbinti cu lamaie si miere, cu fresh de portocale/greph, kiwi. Daca ai tinctura de propolis si oscilococcinum te lasa imediat si dupa 5 administrari esti ca noua.

Eu v-am lasat sa vad si eu frate ce faceti? Chiar nu mai da nimeni pe la han?! Sanchi :thumleft:

Ni' ce mizerie si praf s-a depus,acu' tre' sa fac curat :biggrin: ...

post-405-13015578660051_thumb.jpg

Hai o cafea si de la mine sa va iert,aveti noroc ca-mi sunteti dragi. :violent1:

post-405-13015578731563_thumb.jpg

Îi la nisip? Parc-asa ar fi. Daca fetili alilalti nu vor, iaca sa o bem noi abudouî (e pe nas, ca am alergia fanului si am mai si racit). Hai ca dua si io o tura cu mopu si o sterg! Ca imi vine barbatu', tre' sa pregatesc lucrurile pentru biuro maine, sa mai fac si de haleishn - un piu piu tras in teapa, cu multe legume, piure de cotofi si salata de varza si morcovi... si mai aveam in plan un jogging. Da' finca mi s-o sucit nushj ce pana mea la soldul drept in spate...-schipatez si ,ma doare de mor cand pun piciorul in pamant. :) Asa ca voi face un desert. waffeln cu inghetata de vanilie si cirese amarena.

Dä sî pup si am sters-o!! :) :D

P.S. A mers ca unsa cafeaua aia!

Haoleoo Laponel ai grija cu soldul ala fataa!! Ce facusi dansasi din buric?! :D

Eu sunt suparata pe fete,pana nu-mi da pup si o bere nu le iert :)

Steluta e cand calare cand pe maturoi,Dani' are saptamana naspa si tot asa,in stilul asta dam falament'' vb. bubuletului, aici la han .

Cafeaua habar n-am ce fel o fi(poza de pe net) da e la ibric,ca mie asa-mi place,ca pe vremuri,aia la filtru si etc. nu-mi place, rar cate un ness,da' tremur dupaia si ma ingalbenesc si ma simt rau :)

Cum bre, de pe net? 'Ai mai bem o tura, da' de la mine de data asta:

Ia: una tie, a doua mie. Tie iti dau azi cu flocirele, bere (alte alcuale, dulciuri si grasimi nu mai am p'an dulapuri):

post-12-13015840505354_thumb.jpgpost-12-13015840619837_thumb.jpg

Dansat o ...aia din buric (nici nu stiu daca il mai am, nu il vad din cauza de role de sunci :) ). Am iesit la jopgging si am facut-o lata. :) Ori oi fi facut naiba o miscare aiurea (si asa cra tone de tot felul de materiale) si am facut ceva o sucitura, naiba stie. Cert e ca ma omoara si cel mai nasol e la condus bai, cand apas pedalele de nu ma sageata din cap pana in talpi, imi dau lacrimile. Ce pitpalaci sa imi pun?

Vezi la farmacie poate iti da ceva sa te ungi voltaren sau ceva ce-ti recomanda,asta ca sa te ajute sa te refaci mai rapid,ca daca stai asa iti trece dar mai greu,cred eu.Fa si o baie calda si o lea' de masaj. :)
Laponica ...pune barbatul sa-ti faca un masaj cu un gel antiinflamator de pe la marmacie :) si incearca sa nu fortezi cateva zile , las-o usor cu alergatul acum.Eventual , daca se da pe la voi asa pe ochi frumosi fara reteta de la medic , ia si un antiinflamator oral - pastiluta.

fetele cochetele, eu dau pup :pupic: si ...un ceai relaxant ca e prea tarziu de cafea

post-685-13016073155704_thumb.jpgpost-685-13016073422429_thumb.jpg

geani nu am saptamana naspa, am avut saptamana naspa si acum urmeaza o perioada naspa ... la munci (am venit la 21 asta seara ...si asta ca m.a sunat tati si pus fata la tel sa o aud cum miorlaie ... mai sa adoarma copilul si sa nu.l vad plecata de dimineata :P )

io va pupez mult si pt maine dimi dau o cafea la tot hanul

io-te colea

post-685-13016071464555_thumb.jpg

Ziua buna tuturor.

Eu sunt tot racita , tusesc de-mi scuip plamanii. Luni dupa - amiaza sunt programata pentru interventie chirurgicala la dinti , sunt lesinata de frica.

In rest , totul e bine , e soare , e cald , sunt in "mediul" meu.Ador primavara , daca ar fi mereu asa , as fi in largul meu.

Stai mai calm cu dintoshii! Nu simti nici pe naiba, ca te injecteaza de nu te vezi. Prin cate am trecut eu cu dintii nu ati trecut niciuna!

Mai nasol e cu tusea si cu raceala (offf, la mine ajuta doar somn, soooomn cat incape!). Inainte de interventie sa iti pui niste picaturi de nas, ca sa ai caile respiratorii libere si sa iei ceva calmant pentru tuse, ca sa nu te apuce acolo tusea. In rest iti iei o revista si cat iti umbla aia prin cavitatea bucala le zici ia, da-te mai hacana, ca nu vad bîrfa asta :hungry: Iti tin pumnii, o sa fie bine!

Aaaa, ce colectii de cafele acolo, sa imi lasati si mie una ca acu' ma duc sa fac un nani de dupa-amiaza. Nu ma intrebati de ce, insa de ceva zile is cu nivelul de energie undeva pe la subsol.

Of Laponica , :hungry: multumesc de incurajari.Mie imi este teama mai mult de ce voi simti dupa ce se dezmorteste.Cel mai urat imi este de durerile de dinti , nicio alta durere nu ma duce asa la disperare.

Bueyy! Iar mi-am facut de cap...Ziua lui tata.

Imi pusei dreduri ca Prodanca.

post-405-13016899685755_thumb.jpg

Eu cu tata.

post-405-13016899765643_thumb.jpg

Eu cu bubulet.

post-405-13016899850003_thumb.jpg

Io' cu mami meu.

post-405-13016899950026_thumb.jpg

Maii am facut-o lata iar :headbang:

Salut!

Si pe mine ma cam racaie pe gat si tusesc, dar...trece!

Abia am asteptat sa va citesc!

Aseara am ajuns tarziu de la Bucuresti la Braila (pe la 9) si-am despachetat.Azi am spalat si-acum toate bagajele asteapta sa fie puse la loc in genti! Dar nu se pun singure....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif

Acum, pentru Geany: https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Si pentru voi toate: https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif ca tare dor mi-a fost!

Marti am semnat contractul de inchiriere cu Stefan si de-aia am putut sa va salut!

Hai sa ne refacem:

post-73-13017341820541_thumb.jpg

Multumesc frumos,o sa-i transmit tatei,o sa fie f. fericit.

Un pahar de sampanie pt. voi. :toothy9;

post-405-13018141881032_thumb.jpg

Sau un vin din damingeana de la socrela.

post-405-13018142243712_thumb.jpg

• Author

Buna dimineata!

Geani, eu m-am servit cu un vin de la "daminjana"ca tot am o amigdalita de toata frumusetea

LA MULTI ANI!!!!!!! pt tatal tau :toothy9;

Multumesc frumos Sissi,sper sa-ti treaca raceala,am uitat sa va servesc la inceput si cu o tarie. :toothy9;

post-405-13018194116667_thumb.jpg