Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ma bag si eu in seama sa-i spun Daniellei ca Magne B6 e una, complex de B-uri e altceva.

Am avut si eu zona zoster intr-o zona tare naspa, exact pe linia beteliei si cand strangeam cureaua la blugi ma seca durerea.

Am luat rapid un complex puternic de B-uri si-am uns zona cu crema cu spirulina. Intr-o saptamana nu mai aveam nimic.

Sanatate maxima! :scratch:

Ma bag si eu in seama sa-i spun Daniellei ca Magne B6 e una, complex de B-uri e altceva.

Am avut si eu zona zoster intr-o zona tare naspa, exact pe linia beteliei si cand strangeam cureaua la blugi ma seca durerea.

Am luat rapid un complex puternic de B-uri si-am uns zona cu crema cu spirulina. Intr-o saptamana nu mai aveam nimic.

Sanatate maxima! :scratch:

Carlota, merci! Si la mine e tot pe zona beteliei, pe spate. Ai avut o singura data? O sa incerc cum spuneti cu B complex si crema cu spirulina.

Sa aveti cu toatele o zi perfecta, asa cum v-o doriti!

Si eu multumesc de toate sfaturile,eu am avut pe jumate de bust,ca o centura lata de o palma,de sub piept pana pe jumate de spate.Am intrat in contact cu virusul la gradi la bubulet,si el a avut o forma de varsat usoara atunci.

O zi minunata tuturor! :scratch:

asaaaaa... iar m-am obosit si azi..., desi nu am gatit mai nimic, doar dimineata o omleta cu mozza si sunca, la pranz un pilaf cu legume, seara raggu si in rest cu fetita sus-jos, in parc, afara, mesele, 4 ore am pierdut la cumparaturi :)

oare o sa ma mai odihnesc vreodata? :)

voi ce ati facut? ce ati mai bucatarit?

asaaaaa... iar m-am obosit si azi..., desi nu am gatit mai nimic, doar dimineata o omleta cu mozza si sunca, la pranz un pilaf cu legume, seara raggu si in rest cu fetita sus-jos, in parc, afara, mesele, 4 ore am pierdut la cumparaturi :)

oare o sa ma mai odihnesc vreodata? :)

voi ce ati facut? ce ati mai bucatarit?

Eu mi-e rusine sa postez dar un pilaf cu diverse porcarii prajite(gusa de porc,kaiser,carnati)cu muraturi si vin de la socrela :D (stiu ma Dani nu ma certa,dar tu ai intrebat io' iti raspund :D ),aperitiv cu branza telemea,ceapa verde, ridichi .Pe seara paste cu sos picant ...Asta e... :D

Buna dimineata la toata lumea. la noi e soare si caaald peste masura , dar e bine.

Va la s micul dejun si cafeaua.

post-16-13024168060177_thumb.jpg

post-16-13024168356398_thumb.jpg

post-16-13024168709583_thumb.jpg

Uauu! Ce bine arata Steluto :)

Si la noi s-a mai inseninat,fata de ieri cand a batut un vant nervos,azi sper sa fie mai frumos afara :)

O duminica placut va urez fetelor :D

Buna fetelor.Ca de obicei , cand intru aici , mi se face foame :)

Azi e frumos pe aici, ieri a batut vantul ca nebunul .Zi numai buna de plimbare si de un gratar la iarba verde , dar imi pun pofta in cui ca nu am cu cine.

Maine si poimaine sunt iar la capitala , ceva noutati pe acolo? :)

Buna fetelor.Ca de obicei , cand intru aici , mi se face foame :)

Azi e frumos pe aici, ieri a batut vantul ca nebunul .Zi numai buna de plimbare si de un gratar la iarba verde , dar imi pun pofta in cui ca nu am cu cine.

Maine si poimaine sunt iar la capitala , ceva noutati pe acolo? :D

Gratar?! Gratar?! Hmmm!!! Eu asi vrea frigarui de pui cu multe legume :)

post-405-13024214978513_thumb.jpg

woaaaw stelluta mereu imi faci dor de vacanta ... ! Dar ma bucur ca pe 2 mai pleeeec o saptamana iupiii, tb sa mai rezist eu pana atunci ... :rolleyes:

Geanny frigarui de-alea fur si eu de la gratarul tau :tongue3:

Izuk, pe aici ieri a fost fain, azi soare, dar parca oleak mai rece. Ieri a fost si aici ceva vant. Parca au zis astia la meteo ca se mai raceste ... Oricum nu mai e de suba..., daca esti cu masina ajunge un sacou sau hanorac, daca esti pe jos, ia si jacheta de primavara pe tine. In rest toate cum le stii: betoane, praf si aglomeratie! :tongue4:

S-a lungit ziua bine fetele, de cand si cu ora, e fain acum ca nu-mi mai dau seama cand zboara timpul si intunericul vine muuult mai tarziu. Imi place! Nu stiu a cui a fost ideea sa se dea ceasul inainte iarna, dar tare nu-mi place cat se intuneca la 5-6.

Eu deja am facut o tura pe afara cu a mica, am adormit-o si acum doarme in carucior pe terasa. Latra cainii pe afara ... vad ca inca nu se trezeste ...ma duc sa montez lasagna. Pupaciuni!

Deci faci lazagne,ce harnicuta! La gratar frigaruile imi plac cel mai mult,asta e poza de pe net am si eu cu ale mele dar mi-e lene sa caut in arhiva,ca ''e multe'' :rolleyes:

'Mneata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

post-73-13024243995478_thumb.jpg

Salutare fete! Ce imi dati sa ma dreg...ca ieri am baut un pahar in plus si mi.e rau. Nu le am frate cu alcoalele...mai mult de doua pahare e nasol. :rolleyes: Nici nu am dormit bine azi noapte. Acu fac un blat de amandina. Voi ce faceti?

Vad ca aveti probleme de sanatate. Va doresc sa va treaca repede!

Ma, io nu m-am pilit! Mi-e doar lene! Raaau! Dac-ar durea lenea....Ooooo!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/help.gif

Fac spirale cu nutella, ce-as putea face?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

La pranz voi face friptura de purcel la gratar cu cartofi prajiti! Deseara e paste in program!

Laponel eu stiu numa' aia cu :''cui pe cui'' ,sper sa te simti mai bine te pupez. :rolleyes:

Zozo' si eu cu lenea(am halit la mama ,baiatul cel mare ramane la ei deseara,sot de servici, asa ca doar eu cu bubuletul) :tongue3:

Laponica, pana la ora asta ti-a trecut deja cred. Dar pentru viitor, da-i cu apa toata noaptea si dimineata nu ai nimic. Hidratarea e foarte importanta si in timpul ingurgitarii alcoalelor, daca dai cu 2 pahare de apa la fiecare pahar de alcoale esti ok dimineata. Apoi dimineata primesti tu un fresh de ce ti-o place greph, porto, sau o limonada. Dupa 20 minute mananci o mancare consistenta (genul omleta taraneasca, paste etc).

Geany de imde stii ca are viermisori?

Da-i cu usturoi mult, pe langa ce iti da de la farmacie.

Paii ieri seara se cerea mereu la olita desi nu era deranjat la burtica.M-am mirat.Asta seara am vazut in olita . :hug:

Usturoi nu mananca iti dai seama :hug: Vaiii ce suparata sunt :hug:

Salutare fete! Ce imi dati sa ma dreg...ca ieri am baut un pahar in plus si mi.e rau. Nu le am frate cu alcoalele...mai mult de doua pahare e nasol. :hug: Nici nu am dormit bine azi noapte. Acu fac un blat de amandina. Voi ce faceti?

pai e frumos ca sa nu stii cind esti in tara sauerkrautului bre!

Zama de sauerkraut si esti ca si vindecata!!!

Salutare fete! Ce imi dati sa ma dreg...ca ieri am baut un pahar in plus si mi.e rau. Nu le am frate cu alcoalele...mai mult de doua pahare e nasol. :105: Nici nu am dormit bine azi noapte. Acu fac un blat de amandina. Voi ce faceti?

Cam tarziu itzi scriu....ce mai bun remediu cunoscut de mine e apa cat mai gazoasa!

Noi facuram sambata seara un party spontan cu vecinii pe strada. Ca Bartheke avusaram stiva noastra de betoane :105: din fatza casei. Nici nu mai stiu ce s-o baut! Am socializat , deh :105: , ca pe unii nici nu-i stiam. A doua zi a' meu vru sa bea apa plata!!!! hoooooooooo , ca te imbetzi inapoi :105:

Paii ieri seara se cerea mereu la olita desi nu era deranjat la burtica.M-am mirat.Asta seara am vazut in olita . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif

Usturoi nu mananca iti dai seama https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif Vaiii ce suparata sunt https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

Seminte de dovleac neprajite.Piseaza-le, daca nu vrea asa intregi!

Nu mai fi suparata, ca trece!